Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ο αριθμός των παιδιών που θέλουν να «αλλάξουν φύλο» διπλασιάζεται κάθε χρόνο

Ο αριθμός των παιδιών που νιώθουν ότι είναι «παγιδευμένα σε λάθος σώμα» διπλασιάζεται κάθε χρόνο στη Σουηδία, με παιδιά από την ηλικία των έξι ετών (!) να θέλουν να γίνουν το αντίθετο φύλο, λένε γιατροί σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Πέρυσι, μια σουηδική ομάδα έρευνας των δύο φύλων ανέφερε ότι 197 παιδιά και νέοι ήταν πρόθυμοι να υποβληθούν σε ανάλυση για τον «προσδιορισμό της ταυτότητας του φύλου τους» και να γίνουν το αντίθετο φύλο, είπε στην σουηδική "Aftonbladetη" Louise Frisén, παιδοψυχίατρος στο Παιδικό Νοσοκομείο Άστριντ Λίντγκρεν στη Στοκχόλμη.

"Υπάρχει μια 100% αύξηση του αριθμού κάθε χρόνο", λέει η Frisén.

"Όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι και περισσότερα παιδιά έρχονται σε πολύ νεαρή ηλικία. Η αύξηση είναι πανομοιότυπη και από την πλευρά των ενηλίκων", πρόσθεσε.

Η χώρα έχει έξι κλινικές για ανθρώπους που αναζητούν την «έρευνα φύλων». Η συνολική αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που πιστεύουν ότι γεννήθηκαν σε «λάθος σώμα» δείχνει μια “μεγαλύτερη διαφάνεια” στη Σουηδική κοινωνία, είπε η Cecilia Dhejne, επικεφαλής της ομάδας έρευνας της ταυτότητας φύλου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Karolinska.

Στο μεταξύ το Αμερικανικό Κολέγιο Παιδιάτρων έχει καλέσει εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και βουλευτές να καταργήσουν όλες τις πολιτικές που επηρεάζουν τα παιδιά να “αποδεχθούν ως φυσιολογική” μια ζωή “χημικής και χειρουργικής πλαστοπροσωπίας του αντίθετου φύλου.”

“Το να επηρεάζεις τα παιδιά στο να πιστεύουν ότι μια ζωή χημικής και χειρουργικής πλαστοπροσωπίας του αντίθετου φύλου είναι κάτι φυσιολογικό και υγιεινό, αποτελεί κακοποίηση παιδιών”, αναφέρει η ομάδα σε ανοικτή της επιστολή.

"Το να εγκρίνεις την ασυμφωνία μεταξύ των φύλων ως φυσιολογική μέσω δημόσιας εκπαίδευσης και νομικών πολιτικών θα μπερδέψει τα παιδιά και τους γονείς, οδηγώντας περισσότερα παιδιά να παρουσιαστούν σε «κλινικές φύλων», όπου θα τους δοθούν φάρμακα αποκλεισμού της εφηβείας", ανέφερε η δήλωση. Αυτό σε αντάλλαγμα θα μπορούσε να οδηγήσει σε “περιττό χειρουργικό ακρωτηριασμό υγιών τμημάτων του σώματος τους ως νέοι ενήλικες.”

Από εδώ κι εδώ

8 σχόλια:

sta είπε...

Η προγραμματισμένη ,όπως φαίνεται , κατεύθυνση παιδιών ΚΑΙ ενηλίκων σε άρνηση / αλλαγή του φύλου των , είναι ίσως η μεγαλύτερη βλασφημία προς τον Δημιουργό .

Luke Mpar είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ,ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπαρμα Λού!

Έχεια απόλυτο δίκιο. Κάποιος το κουμπί...

Ανώνυμος είπε...

Παραδεδεγμένο επιστημονικά γεγονός το οποίο επιμέλως και δολίως αποκρύπτεται είναι πως ο διεμφυλισμός και η παρενδυσία αποτελούν είδος αυτιστικής διαστροφής. Το άτομο το οποίο πάσχει από τέτοιου είδους ψυχικές διαταραχές είτε έχει γαλουχηθεί από νηπιακή ηλικία με ευθείες υποσυνείδητες επιθέσεις κατά της γενετήσιας ταυτότητάς του, είτε έχει εισαχθεί στο πνεύμα της τάσης πειραματισμού και γενετήσιας απελευθέρωσης με σταδιακή μεθοδικότητα μέσα από φορείς κοινωνικοποίησης όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το σχολείο, τους συνομήλικους, την μαρξιστική και νεοφιλελεύθερη πολιτική πλύσεως εγκεφάλου αλλά και τα νέα πρότυπα που προβάλλονται μέσω εντύπων, μουσικής-κινηματογραφικής βιομηχανίας και της σύγχρονης μυθιστοριογραφίας. 'Ολα συντελλούν στη δημιουργία και διαιώνιση της γενετήσιας νεοπλασματικής ασθένειας που βασανίζει τις λευκές αποκλειστικώς κοινωνίες και στοχεύει στην περεταίρω όξυνση του δημογραφικού προβλήματος, ώστε η αντικατάσταση των λευκών διαβόλων από διανοητικά κατώτερες φυλές να επιταχυνθεί. Σημαντικό να τονιστεί πως κύριος αποδέκτης της παρότρυνσης αλλαγής φύλου και εκθήλυνσης είναι λευκά αγόρια και άνδρες στους οποίους εισάγεται το μικρόβιο της πατριαρχικής απέχθειας μέσω του φεμινισμού και η σταδιακή αποξένωση των ίδιων τους των εαυτών από την αρρενωπότητα και την ανδροπρέπεια. Αποτέλεσμα της γενετήσιας αυτοάρνησης οδηγεί φυσικά σε αυτοκτονικές και αυτοακρωτηριαστικές τάσεις, απόρροια της σύγχυσης και του πολέμου ανάμεσα σε τεχνητώς επίκτητες διαστροφικές επιθυμίες και την φυσική λειτουργία των ορμονών (προγεστερόνης για τις γυναίκες και τεστοστερόνης για τους άνδρες). Εμφανές πλέον το φαινόμενο λευκών ανδρών στις δυτικές κοινωνίες που αδυνατούν να ανδρωθούν ψυχολογικά και κοινωνικά ελλείψει υγιών προτύπων αλλά και λόγω του σύγχρονου αστικού τύπου διαβίωσης που προωθεί τη μαλθακότητα με τον μόνιμο εγκλεισμό στο εσωτερικό ενός ασφαλούς και αποστειρωμένου χώρου. Η παραγκώνιση της άθλησης και η διάδοση του ατομοκεντρισμού έχει τεράστιες αρνητικές επιπτώσεις κυρίως στην αρσενική ψυχοσύνθεση, καθώς οι άνδρες είναι περισσότερο αγελαία όντα από τις γυναίκες και έχουν ανάγκη την μεταξύ τους επικοινωνία και την ενίσχυση της αυτοεπιβεβαίωσης του ανδρισμού τους μέσω αυτής. Αντίθετα, η αποξένωση από το γενετήσιο συμπεριφορισμό και τα αρχέτυπά του, αντιστοίχως για γυναίκες και άνδρες δημιουργεί ομοφυλοφιλικές επιθυμίες μέσα από τις οποίες το παραπλανημένο άτομο επιζητά ασυνείδητα την αποδοχή του ως μέλους από τους εκάστοτε δύο γενετήσιους κόσμους δίνοντας ως αντάλλαγμα το ίδιο του το σώμα για συνεύρεση με σκοπό να υποκλέψει παροδικά λίγη από την θηλυκότητα ή την αρρενωπότητα που του υπολείπεται ή δεν διαθέτει. (συνέχεια...)

Ανώνυμος είπε...

(συνέχεια....)
Οι ενορχηστρωτές του σχεδίου αποδόμησης των δύο βιολογικών φύλων και της θόλωσης της διακριτότητας μεταξύ αυτών έχουν σαν στόχο τη γέννηση αμέτρητων Baphomet που λειτουργούν ως αγωγοί μετάδοσης και ενισχυτές αύξησης της διαστροφής και του πνευματικού εκφυλισμού.
Ηγετικές προσωπικότητες του επιστημονικού και ψυχολογικού τομέα που ίδρυσαν και διαμόρφωσαν τη σύγχρονη εγκυκλοπαίδεια και το λεξικό της σεξουαλικότητας ανήκουν όλοι ανεξαιρέτως στην ανώτερη φυλή. Επί παραδείγματι ο περιούσιος Sigmund Freud ύπουλα εισήγαγε στα ψυχοσεξουαλικά του στάδια ανάπτυξης το πρωκτικό ως δεύτερο και καίριας σημασίας, συνυφαίνοντας την ψυχική ένταση και ικανοποίηση της φυσικής ενούρησης και εγκόπρησης με αυτή της ηδονής που σχετίζεται με τη συγκεκριμένη ερωτογενή ζώνη και διχάζει τις εγκεφαλικές συνάψεις δημιουργώντας έν κρυπτώ σεξουαλικές παρεκτροπές κοπρολαγνείας και ουρολαγνείας κατά τη σεξουαλική πράξη αλλά και εμμονισμό με την πρωκτική περιοχή, παρ'όλο που ο Freud κακαλυμμένα συνδέει το πρωκτικό στάδιο με τη φιλαργυρία, την ισχυρογνωμοσύνη και την υπερβολική καθαριότητα!
Σε άλλη περίπτωση το 1869 ο Karl Friedrich Otto Westphal δημοσιεύει την πρώτη ιατρική πραγματεία για το διεμφυλισμό (τρανσεξουαλικότητα), περιγράφοντας δύο περιπτώσεις πάνω στην έννοια που ονομάζεται "αντίθετη σεξουαλική αίσθηση», όπου οι δύο ασθενείς του είναι παρενδυτικοί ομοφυλόφιλοι έκαστου φύλου (άρρεν, θήλυ).
Το 1907 ο Harry Benjamin (12 Ιανουαρίου 1885 - 24 Αυγούστου 1986) συναντά το Magnus Hirschfeld (14η Μαΐου του 1868 - 14 Μαΐου 1935) για πρώτη φορά. Αν και πήρε αρκετό χρόνο μέχρι ο Benjamin να εντρυφήσει ενεργά στη μελέτη της διεμφυλικότητας, οι δύο άνδρες θα γίνουν πρωτοπόροι του κλάδου. Το 1910 ο Magnus Hirschfeld επινοεί τον όρο "transvestite" (παρενδυτικός). Το 1919 ο Magnus Hirschfeld ιδρύει το Ινστιτούτο Σεξολογίας στο Βερολίνο της Γερμανίας. Αυτή θα είναι η πρώτη κλινική που θα εξυπηρετεί τα διεμφυλικά άτομα τακτικά ώστε να αναπτύξουν τη μελέτη πάνω τους και να τελειοποιηθούν οι χειρουργικές μέθοδοι αλλαγής φύλου.
Κατά τις δεκαετίες 1920 και 1930, ο Carl Jung προτείνει την ιδέα του Animus και της Anima, δηλαδή ότι κάθε αρσενικό έχει μερικά από τα γυναικεία χαρακτηριστικά της Anima στο ασυνείδητό του και κάθε θηλυκό έχει μερικά από τα αρσενικά του Animus. Έμφαση πρέπει να δοθεί στην επωνυμία και προέλευση των ''επιστημόνων'' που καταδίκασαν την ανθρωπότητα με το έργο τους.

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι τους Σουηδούς γιατί ξέρω ότι θα έλθει και η σειρά μας. Ο Πολιτιστικός Μαρξισμός το είπε και τό 'κανε: "Θα κάνουμε τη Δύση τόσο διεφραρμένη που θα βρωμάει."

konion είπε...

Ὅσοι μείνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω.Δυστυχώς οι άνθρωποι νομίζουν ότι οι επιστήμονες λένε και πράττουν μόνο για το καλό της ανθρωπότητας. Δεν είναι έτσι, το χρήμα και η εξουσία μπορεί να τους διαφθείρει και αυτούς όπως όλους. Όσο για το φρόυντ, διαβάστε το επόμενο βιβλίο και θα καταλάβετε. .... "Η μαύρη βίβλος της ψυχανάλυσης".https://www.politeianet.gr/books/9789604427345-sullogiko-ellinika-grammata-i-mauri-biblos-tis-psuchanalusis-168982