Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

O Τζολί δηλώνει «διεθνίστρια» και ανησυχεί για την αύξηση του εθνικισμού

Η ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ Αντζελίνα Τζολί απηύθυνε ζωηρή έκκληση για διεθνισμό απέναντι στους πολέμους που οδηγούν τους ανθρώπους να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και μια “αυξανόμενη τάση εθνικισμού μασκαρεμένου σε πατριωτισμό”.

Η σταρ του Χόλιγουντ μιλώντας από το βήμα του ΟΗΕ στη Γενεύη κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να ανανεώσει τη δέσμευσή της στον “όχι τέλειο” διεθνή οργανισμό και στη διπλωματία για τον κατευνασμό των εντάσεων και τον τερματισμό των πολέμων.

“Αν οι κυβερνήσεις και οι ηγέτες δεν διατηρούν ζωντανή αυτή τη φλόγα του διεθνισμού σήμερα, τότε εμείς οι πολίτες πρέπει να το κάνουμε”, δήλωσε η Τζολί στην ετήσια ανάγνωση αφιερωμένη στον Σέρτζιο Βιέιρα ντε Μέγιο, τον αείμνηστο βετεράνο εργαζόμενο του ΟΗΕ που σκοτώθηκε σε βομβαρδισμό στη Βαγδάτη το 2003.

“Βλέπουμε μια αυξανόμενη τάση του εθνικισμού, μασκαρεμένου σε πατριωτισμό, και την αναβίωση πολιτικών που ενθαρρύνουν τον φόβο και το μίσος προς τους άλλους”. - ΑΜΕ - ΜΠΕ

11 σχόλια:

Τιμόθεος είπε...

Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν. Ως τώρα ο λαός δεν έβλεπε, δεν καταλάβαινε, είχε τέλος πάντων ποικίλα άλλοθι και (ψευδό)διακιολογίες. Οι καταστάσεις, όμως, στις σκοτεινές, ποταπές μέρες μας έχουν επιταχυνθεί και οι τελευταίες μάσκες έχουν πέσει. Όποιος έχει, έστω μια στάλα αυθεντικότητας και αλήθειας στην ψυχή του, αντιλαμβάνεται τον ασφυκτικό κλοιό της σήψης, της παρακμής, του εκφυλισμού, ψυχικού, πνευματικού αλλά και βιολογικού.
Την αδράνειά και την απραξία μπορεί να μας την συγχωρήσει ο Θεός, μα το βέβαιο είναι πως δεν θα μας την συγχωρήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Ανώνυμος είπε...

Η Τζολί είναι επίσης σημαντικό μέλος του πανίσχυρου CFR.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό το σχόλιο του Τιμόθεου, 2:59 π.μ.
"Την αδράνειά και την απραξία μπορεί να μας την συγχωρήσει ο Θεός, μα το βέβαιο είναι πως δεν θα μας την συγχωρήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας."
Για όσους από εμάς μας ενδιαφέρει να μην μας καταριούνται οι επόμενες γενιές, είναι σημαντικό να κάνουμε ό,τι μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ισως η καλύτερη αρχή είναι σιγά σιγά να αρχίσουμε να μπουκοτάρουμε τέτοιου είδους ανθρωπάκια. Αν κανέις δεν επρόκειτω ποτέ ξανά να δεί κάποια απο την προπαγάνδα τής εν λόγω ηθοποιού, με αποτέλεσμα να μην βρήσκει δουλειά, θα σου έλεγα εγώ μετά αν θα έκαναν τέτοιες δηλώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Για το Ισραήλ μιλάει; Α ξέχασα...shut it down goym, they know

Ανώνυμος είπε...

Η κοπέλα αυτή, που πλέον δεν είναι τόσο ευειδής όσο παλιά, είναι πράκτορας. Σχετικά με τους γνωστούς και προβεβλημένους ηθοποιούς που είναι πράκτορες έχει μιλήσει ο Σνόουντεν.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι είναι πολύ εύστοχο το σχόλιο του Τιμόθεου, 2:59 π.μ.
"Την αδράνειά και την απραξία μπορεί να μας την συγχωρήσει ο Θεός, μα το βέβαιο είναι πως δεν θα μας την συγχωρήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας."

Το "μπορεί να μας τη συγχωρέσει ο Θεός" είναι μεγάλη κουβέντα. Απάθεια, αδράνεια, απραξία δεν είναι γνώρισματα χριστιανών ορθόδοξων. Και όπως λέει και ο Αγ.Θεοφύλακτος "Αν δεν υπήρχαν αντίπαλοι δε θα υπήρχαν αγώνες.κι αν δεν υπήρχαν αγώνες,δεν θα υπήρχαν στεφάνια".

Θανάσης είπε...

Τελικά τα ζόμπι μιλάνε!

Βελισσάριος Λ. είπε...

Σε μια λογική, φυσιολογική, υγιή, ανθρώπινη κοινωνία αγάπης και δικαιοσύνης αυτό το βδελυρό γυναικάριο θα είχε ξυριστεί, δημοσίως διαπομπευθεί και θα σάπιζε στο κάτεργο της εξορίας για τα κακουργήματα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και κακοποίησης -με πρόθεση και κατ' εξακολούθηση- ανηλίκου:

-Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί ως «πρότυπα» γονιών που ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να διαλέξουν εκείνα τι φύλο θέλουν να «είναι».
http://redskywarning.blogspot.gr/2014/12/blog-post_92.html

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΠΙΝΕΙ ΑΙΜΑ...

ikonsgr είπε...

Πως διαστρέφει την μούρη σου το σκοτάδι της ψυχής σου...
Και να φανταστείτε ότι αυτή κάποτε (όχι και τόσο παλιά) θεωρούνταν sex symbol....
Τώρα μόνον ως συνπρωταγωνήστρια με τον μπορις καρλοφ στον ρόλο της γυναίκας του φρανκεσταϊν θα μπορούσα να την δω... Ταιριάζει απόλυτα στο παρουσιαστικό της...