Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Σοκαρισμένη η Λεπέν με την απόφαση του Τραμπ

Η Marine Le Pen είπε ότι σοκαρίστηκε από την απόφαση του Donald Trump να ρίξει πυραύλους στη Συρία.

Η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου φαίνεται να αποστασιοποιείται από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump μετά το χτύπημα αεροπορικής βάσης στη Συρία, η οποία πραγματοποιήθηκε σε απάντηση σε μια ύποπτη χημική επίθεση.

Είπε στο Twitter ότι «καταδίκασε έντονα» το «φρικτό» χτύπημα στην συριακή αεροπορική βάση.

«Είναι τόσο πολύ να ζητήσουμε να περιμένουμε τα αποτελέσματα μιας ανεξάρτητης διεθνούς έρευνας πριν από τη διεξαγωγή χτυπήματος όπως αυτό στη Συρία;» είπε στο κανάλι France 2, την Παρασκευή το πρωί.

Η άποψή της έρχεται σε σύγκρουση με εκείνη του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος είπε ότι ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ φέρει την «αποκλειστική ευθύνη» για το χτύπημα των ΗΠΑ.

Στο μεταξύ οι εχθροί του Τραμπ στις ΗΠΑ πανηγυρίζουν. H Χίλαρυ ήδη ζητά να «γίνουν περισσότερα» στην Συρία.


Γράφοντας στην Weekly Standard, ο 69χρονος εβραϊκής καταγωγής πρώην Αμερικανός διπλωμάτης, δικηγόρος και πολιτικός επιστήμονας Elliott Abrams, ο οποίος υπηρέτησε στις θέσεις της εξωτερικής πολιτικής για τους προέδρους Ρόναλντ Ρέιγκαν και Τζορτζ Μπους, και ο οποίος προεκλογικά είχε δημόσια αποκηρύξει τον Τραμπ, αφού αναφέρει ότι η κυβέρνηση Trump είχε ένα τρικυμιώδη ξεκίνημα, τώρα όλα άλλαξαν και «μπορούμε να πούμε ότι ο 75χρονος πρόεδρος ενήργησε ως Αρχηγός και ακόμα περισσότερο, ότι τελικά αποδέχθηκε το ρόλο του ηγέτη του ελεύθερου κόσμου...»

Ο χώρος της Alt-Right (Εναλλακτική Δεξιά), όπως γράφει ο Hunter Wallace στο Occidental Dissident, δεν πιστεύει στην έννοια του «Ελεύθερου Κόσμου»

Και συνεχίζει: Εμείς δεν ψηφίσαμε για άλλον έναν «ηγέτη του ελεύθερου κόσμου.» Αντίθετα, καταψηφίσαμε έναν ηγέτη που θα είναι ο αστυνομικός του κόσμου. Καταψηφίσαμε το δόγμα της Δύσης για τα «ανθρώπινα δικαιώματα». Καταψηφίσαμε το βάρος της Αμερικάνικης Αυτοκρατορίας. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, καταψηφίσαμε τους ατελείωτους ξένους πολέμους στη Μέση Ανατολή που μαίνονται από την παιδική μας ηλικία, γιατί θέλαμε να ξεφύγουμε από αυτό το τέλμα. Δεν θέλουμε να έχουμε απολύτως καμία σχέση με αυτό το τέλμα και κυρίως με το να διεξάγουμε περιφερειακούς πολέμους για λογαριασμό των «συμμάχων μας», όπως είναι το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία, κ.λπ., κ.λπ.

Να κάνω μια ερώτηση στον «ηγέτη του Ελεύθερου Κόσμου»: γιατί στην ευχή θα πρέπει να ενδιαφερόμαστε για τον «Ελεύθερο Κόσμο»; Είδες την τρομοκρατική επίθεση στη Σουηδία το πρωί; Αυτό είναι αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει. Αυτό είναι το πρόβλημα που εκλέχτηκες να λύσεις. Είτε πρόκειται για το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σουηδία, τη Γαλλία ή τη Γερμανία, «οι ηγέτες του ελεύθερου κόσμου» είναι ανίκανοι να προστατεύσουν τους πολίτες.
Δεν είμαστε στην ίδια πλευρά με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Mark Rutte σε οποιονδήποτε «Ελεύθερο Κόσμο». Στην πραγματικότητα, σε πολλούς από εμάς στην Alt-Right απαγορεύτηκε η είσοδος στο Ηνωμένο Βασίλειο της Theresa May. Μας απαγορεύτηκε επειδή είχαμε το θράσος να επισημάνουμε ότι οι χώρες μας επιβαρύνονται από μια άχρηστη πολιτική τάξη που είναι ενωμένη για τον σκοπό της αυτοκτονίας της Δύσης από την μία και της εκτόξευσης πυραύλων Tomahawk στη Συρία από την άλλη, ως μια επίδειξη της δήθεν «ηθικής ανωτερότητάς» τους.

Κουράστηκα από την ηθικολογία ενός αποτυχημένου πολιτικού κατεστημένου το οποίο δεν έχει καμία αίσθηση πίστης προς τους δικούς του ανθρώπους και που είναι πραγματικά σε πόλεμο με τους δικούς του ανθρώπους. Η αλλαγή του καθεστώτος θα πρέπει να αρχίσει στις πατρίδες του «Ελεύθερου Κόσμου» στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, όχι στις ερήμους του Ιράκ ή τη Συρία, για χάρη των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» ή της «δημοκρατίας».
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

10 σχόλια:

Γιάννης είπε...

Σκέτη απογοήτευση το Τραμπ...

sta είπε...

Μαθαίνουμε ίσως το 1% από ελεγχόμενες πηγές .Σε μια εποχή όπου η φράση "έγκλημα πολέμου " έχει γίνει αποδεκτή (λες και ο πόλεμος δεν είναι έγκλημα εξ ορισμού), πρέπει να δούμε ποιοι είναι τελικά οι " αυτοί " . Οι αυτοί που ωθούν προέδρους σε αλλαγή πολιτικής σε διάστημα πέντε ημερών .
Απίστευτες καταστάσεις . Ο Τραμπ βομβάρδισε το τίποτα με ...τίποτα : πενήντα συν πύραυλοι κάνουν ζημιά , όχι αστεία .. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάν επίθεση .. Το όλο θέμα απίστευτα περίπλοκο , μέρος του ευρύτερου λεγόμενου Μεσανατολικού για χρόνια .

Η περιοχή θα έχει συνεχείς πολέμους μέχρι κάποιο τελικό ολοκληρωτικό πόλεμο , όχι απαραίτητα σύντομα .
Ούτε η Λεπέν μπορεί να κάνει κάτι . Αυτά πλέον που ζούμε "διορθώνονται " μόνο με Θεϊκή παρέμβαση .

konion είπε...

Ἔτσι γίνεται ὁ διάλογος γιὰ τὴν εὕρεσι νέου σημείου ἰσορροπίας. Ἃς μὴν βιαστοῦμε νὰ κατακρίνουμε τὸν Τράμπ.

Βελισσάριος Λ. είπε...

Donald Trump is a Zionist
https://www.youtube.com/watch?v=fmtDCNk44mg

https://twitter.com/calton_b/status/850718435818524672

https://twitter.com/Jenn_Abrams/status/850410817958944769

https://twitter.com/jamesperloff/status/850379048111009792

Τζον Κέρρυ, 2014:
Το 100% των χημικών όπλων έχουν απομακρυνθεί απο τη Συρία.
https://www.youtube.com/watch?v=BfGmidMKstU

Ιωάννης είπε...

Κάπου διάβασα οτι και οι 50 πύραυλοι πέσαν στο ίδιο σημείο, ένα κενό χωράφι και ουσιαστικά δεν έγινε καμία ζημιά.

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε. Οι αμερικάνοι θα το βρούν απο τους ίδιους.
Οτι έγινε την 9/11 θα μοιάζει παιχνιδάκι μπροστά σ'αυτό που θα κάνουν.
Γι'αυτό έβγαλαν κάποιον "άσχετο" για να ολοκληρώσει την δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους πέφτουν τα προσωπεία με τη δαμόκλειο σπάθη των ερπετών να επικρέμαται πάνω από τον πλούτο, τα αξιώματα και την ακεραιότητα της λαμπτηροκαμμένης φενάκης. Η κλιμάκωση αναπόφευκτη.

Ανώνυμος είπε...

το μεσανατολικό θα υπάρχει όσο θα υπάρχουν τα κοιτάσματα και δεν θα αλλάξει οποιοσδήποτε κι αν κυβερνά τις μεγάλες δυνάμεις, οι οποίες πάντα θα διεκδικούν το αναλογούν μερίδιο........

Ανώνυμος είπε...

Ένας αμερικανός ξανθομπάμπουρας καρατζαφέρης, ντουλάπας, βαψομαλλιάς, κωλοτούμπας, μόνο στο χρωμοσαμπουάν διαφέρει.
Οι"αναγεννημένοι" πουριτανοί προτεστάντες και με αρρωστημένη ψύχωση για την Παλαιά Διαθήκη ψευτοχριστιανοί είναι εξ ίσου επικίνδυνοι με τους ερπετοειδείς "προοδευτικούς" μάλτι-κάλτι χάντζαρους.

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ είπε...

Καταλάβατε τώρα...;
Ο Καρατζαφέρης σε δύο εκδοχές... Μία αρσενική και μία θηλυκή!
Και οι δύο με το ίδιο χρώμα μαλλί!!! ΟΥΣΤ!