Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

“One orb to rule them all” ή “ the New World Orb-er”


Απίστευτη (και ολίγον ανατριχιαστική) σκηνή: ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, πλαισιωμένος από τους ομολόγους του της Αιγύπτου και της Σαουδικής Αραβίας, θέτει τα χέρια του σε μια λαμπερή σφαίρα (orb).

 
Είναι μια σκηνή που λες και έχει βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας ή ταινία τρόμου. Πολλοί βλέπουν μια δυνατή εικόνα διαφήμισης της νέας παγκόσμιας τάξης ή ακόμα και κάποιου είδους «επίκλησης» (σε ποιον;).
 
Το “orb” είναι μια φωτιζόμενη υδρόγειος που βρίσκεται στο «Παγκόσμιο Κέντρο για την Καταπολέμηση της Εξτρεμιστικής Ιδεολογίας» στη Σαουδική Αραβία.

Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης του Κέντρου, ο Trump, ο βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας και ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Abdel Fattah el-Sisi έβαλαν τα χέρια τους πάνω στη φωτιζόμενη μπάλα.


Trump the globalist

Στην ίδια εκδήλωση ο Τράμπ έκανε μια ομιλία στους μαζεμένους ηγέτες για τον ισλαμικό εξτρεμισμό. Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι ότι η ομιλία ήταν απολύτως μπανάλ και πολιτικώς ορθότατη.

«Δεν πρόκειται για μάχη μεταξύ διαφορετικών θρησκειών, διαφορετικών αιρέσεων ή διαφορετικών πολιτισμών», δήλωσε ο Τραμπ. «Αυτή είναι μια μάχη μεταξύ βάρβαρων εγκληματιών που προσπαθούν να εξαλείψουν την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρεπών ανθρώπων όλων των θρησκειών που επιδιώκουν να την προστατεύσουν».

Αυτά από τον μετεκλογικά - μεταλλαγμένο Τραμπ που είχε (προεκλογικά) πει «Νομίζω ότι το Ισλάμ μας μισεί» σε συνέντευξή του στον Anderson Cooper.
 
Επίσης αυτόν που έβαλε συνεχώς κατά της πολιτικής ορθότητας που εμποδίζει τους Αμερικανούς από το να λένε την αλήθεια για την "ιδεολογία μίσους του ριζοσπαστικού Ισλάμ".

Δεν αξίζει να πούμε άλλα.


KO

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σώπα,ξύπνησες Κ.Ο;Κάλλιο αργά παρά ποτέ,καθώς μέχρι πριν 4 μήνες πίστευες ότι ο Τραμπ ήταν "εθνικιστής" ή έστω ριζοσπαστικός
παραδοσιοκράτης δεξιός,αλλά πιστεύω να αντιλαμβάνεσαι ότι ο τραμπ είναι ένας φιλοσιωνιστής καπιταλιστής, που απλά χρησιμοποίησε τις αρνητικές επιπτώσεις της αντι-λευκής πολιτικής ορθότητας ,που έχει προκαλέσει αγανάκτηση σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο,ώστε να εκλεγεί.Γι'αυτό είναι καλύτερα να σκεπτόμαστε, πριν γράψουμε θριαμβευτικά άρθρα σχετικά με την εκλογή του Τραμπ,ή να ανεβάζουμε φωτογραφίες δείχνοντας τον τραμπ ως ...αυτοκράτορα.

Unknown είπε...

Μεγαλύτερος υποκριτης από το σιωνιστη σκωτζεζο τραμπακουλα δεν υπάρχει! !!ΗΛΙΘΙΟΣ Κ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ! !ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΖΟΥΚΕΜΠΕΡΓΚ ΕΊΝΑΙ! ΚΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ! ΕΠΟΜΈΝΟΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Ο ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ! !

Unknown είπε...

ΑΝΤΕ ΖΟΥΚΕΜΠΕΡΓΚ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕΣ! ΣΙΓΑ ΜΗ ΧΆΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ! !

konion είπε...

Δὲν εἶναι ὅλα τόσο μαῦρα. Ἀλλιῶς ἐκφράζεται ἕνας ἄνθρωπος ὡς πρόεδρος τῶν Η.Π.Α. κι ἀλλιῶς ὡς πολίτης.
Μόνο καὶ μόνο ποῦ φτιάχνεται τέτοιο ἵδρυμα στὴν Σαουδικὴ Ἀραβία κι ὄχι στὶς Η.Π.Α., στὴν Κίνα, στὴν Ρωσσία ἢ στὴν Ἰνδία λέει πολλὰ ἀπὸ μόνο του.

Ανώνυμος είπε...

αμπρα καταμπρα .

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινε Ουρανέ τι έγινε; Τραμπ δεν στηρίζαμε;

ikonsgr είπε...

«Παγκόσμιο Κέντρο για την Καταπολέμηση της Εξτρεμιστικής Ιδεολογίας» στη.... Σαουδική Αραβία!!!!!

Δηλαδή, ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ" ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ,ΤΗΝ ΒΑΧΑΜΠΙΣΤΙΚΗ Σ.ΑΡΑΒΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ" ΤΗΣ...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!,

Το τερμάτισαν λέμε....

ikonsgr είπε...

Ανώνυμε 23 Μαΐου 2017 - 4:53 μ.μ.,

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Τα ντοκουμέντα δεν συνάδουν με αυτή την άποψη.
Αν ο τραμπ εξαρχής ήταν "δικό τους" παιδί, προς τι η ΚΑΚΙΑ ΛΥΣΣΑ μ'αυτόν, και πριν, αλλά και για 2-3 μήνες ΜΕΤΑ τις εκλογές;
Και ξαφνικά, μόλις βομβάρδισαν το αεροδρόμιο του άσαντ στη συρία, ΣΥΣΣΩΜΑ τα νεοταξίτικα παπαγαλάκια πάθανε... τραμπο-λαγνεία!
Προσωπικά θεωρώ ως πιθανότερη αιτία, το απλό γεγονός ότι ο τραμπ ξεκίνησε με αγαθές προθέσεις, αλλά στην πορεία ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ και απλά... υπέκυψε στους εκβιασμούς. Και δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Πολλές φορές πατριώτες ηγέτες που εκλεγήκαν "κατα λάθος", υπέκυψαν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο στην αθέατη σατανο συμμορία εμπόρων του χρήματος "ροτσιλντ και σια".
Οπως και να'χει, αυτό που έλεγα από την αρχή της εκλογής του ήταν ότι πρέπει να κρατάμε "μικρό καλάθι", όχι επειδή ο τραμπ ειναι εξαρχής απατεώνας, αλλά πολύ απλά, επειδή στα "κεντρικά" των νεοταξιτών, ΠΟΛΥ δύσκολα μπορεί εφαρμοστεί αντι-νεοταξίτικη πολιτική.
Και δυστυχώς πολύ γρήγορα επιβεβαιώθηκα...

ΘΕΛΗ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! ;-)