Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΙΤΑΛΙΑ: Υποχρεωτικός εμβολιασμός ή αφαίρεση γονικής επιμέλειας



Η είδηση από το in.gr

Υποχρεωτικός θα είναι από την επόμενη σχολική χρονιά ο εμβολιασμός των παιδιών που εγγράφονται και παρακολουθούν τα μαθήματα σε τάξεις παιδικών σταθμών, σε δημοτικά και σε γυμνάσια της Ιταλίας, με απόφαση της κυβέρνησης του Πάολο Τζεντιλόνι.

Η απόδειξη μέσω του ειδικού βιβλιαρίου υγείας ότι έχουν γίνει και εξακολουθούν να γίνονται τα προβλεπόμενα εμβόλια θα είναι υποχρεωτική για την εγγραφή σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς, δηλαδή μέχρι το έκτος έτος της ηλικίας.

Από το Δημοτικό και πέρα δεν προβλέπεται η απαγόρευση εγγραφής και παρακολούθησης των μαθημάτων, αλλά θα μπορεί να επιβάλλεται πρόστιμο μέχρι και 7.500 ευρώ στους γονείς και το δικαστήριο ανηλίκων θα έχει το δικαίωμα να αποφασίζει, αν το κρίνει αναγκαίο, την αφαίρεση της γονικής επιμέλειας.

Συνολικά, τα υποχρεωτικά εμβόλια είναι δώδεκα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται εκείνα κατά της ιλαράς, της ερυθράς, της πολιομυελίτιδας, της ηπατίτιδας Β, της ανεμοβλογιάς και του κοκκύτη.

Οι ειδικοί εξηγούν ότι με τον τρόπο αυτό προφυλάσσονται και τα παιδιά εκείνα που πάσχουν από χρόνια προβλήματα του ανοσοποιητικού συστήματος και τα οποία μπορούν να αντιμετωπίσουν σοβαρές συνέπειες αν τους μεταδοθεί μια από τις ασθένειες αυτές. Η δε υπουργός υγείας της Ιταλίας Μπεατρίτσε Λορεντσίν υπογραμμίζει πως ακριβώς με τα βασικής σημασίας αυτά εμβόλια ξεκινά η πραγματική φροντίδα για την δημόσια υγεία.

Η απόφαση ελήφθη έπειτα από σειρά διαφωνιών και δημοσίων συζητήσεων σχετικά με το αν τα εμβόλια θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά δια νόμου και με το που αρχίζει και που τελειώνει η ελευθερία των γονέων εκείνων οι οποίοι δεν θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

Η κυβέρνηση Τζεντιλόνι αποφάσισε τελικά να επιστρέψει στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των μαθητών έπειτα από την δημοσιοποίηση στοιχείων που δείχνουν ότι την τελευταία περίοδο έχουν αυξηθεί στην Ιταλία τα κρούσματα ιλαράς.

ΚΟ: Πέρα από την συζήτηση που υπάρχει τα τελευταία χρόνια σχετικά με το πόσο καλό ή κακό κάνουν τελικά τα εμβόλια, αξιοσημείωτο είναι το πόσο ελαστικά έχουν γίνει πλέον τα όρια για την αφαίρεση της επιμέλειας των τέκνων από τους γονείς. Στο νεοταξικό εργοτάξιο που λέγεται Δύση, μπορεί το κράτος να σου αφαιρέσει το παιδί, εάν το έχεις κάνει χοντρό (Βρετανία), εάν το διδάσκεις να είναι «πολύ χριστιανός» (Σουηδία), εάν το μεγαλώνεις με «ρατσιστικές» ιδέες (Βρετανία, ΗΠΑ και αλλού) – έχει γράψει για όλα αυτά ο ΚΟ - και τώρα εάν δεν το εμβολιάζεις. Προσέξτε, μιλάμε για αφαίρεση επιμέλειας! Το παιδί θα στερηθεί βίαια τους γονείς του και θα πάει σε ξένη «ανάδοχη» - και σίγουρα πολιτικά ορθή - οικογένεια. Αύριο, το πλαίσιο μπορεί να διευρυνθεί στο εάν δεν συμφωνεί με την διδασκαλία προπαγάνδα του σχολείου, εάν δεν συμφωνεί με την πολυπολιτισμικότητα και δεν «γιορτάζει» την «διαφορετικότητα», εάν έχει «ομοφοβικές» απόψεις και πάει λέγοντας. Βρισκόμαστε μπροστά στο γνωστό παιδομάζωμα, αλλά σε soft και λάου-λάου έκδοση. Ο κόκκινος ολοκληρωτισμός σε λίγο πιο ροζ αποχρώσεις. Την ίδια ώρα μανάδες που ορκίζονται δημόσια ότι θα κάνουν το αγοράκι του «πριγκίπισσα» δεν απασχολούν κανέναν «υπεύθυνο». Ούτε οι γονείς τέτοιων αγοριών…     

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αρνητες εμβολιων ειναι οντως επικινδυνοι... αλλα οι αφερεση γονικης επιμελειας ειναι μια βαρβαρη ποινη που προκαλει μη αναστρεψημη βλαβη τοσο στους γονεις οσο στα παιδια που "προστατευει"... η μη αντιστρεψημοτητα της βλαβης και η βαρβαροτητα μονο με την θανατικη ποινη μπορει να συγκριθει. Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι οι αρνητες εμβολιων ειναι κατα κανονα αριστεροστροφοι...(φιλοζωοι, ευαισθητουληδες υπερ της ομοιοπαθητικης ολιστικης ιατρικης κτλ) Οι επιδημιες που αναποφεκτα θα προκαλεσουν θα αναγκασουν την πολιτεια/κανουν δεκτικη την κοινωνια να μειωσει τα ορια γονικης συνεναισης για ιατρικες πραξεις εν γενη.... Ενα καποιος "ειδικος" αποφασισει και διαταξει οτι ενα παιδι γενιθηκε με "λαθος φυλο" θα μπορει να επιβαλει την χειρουργικη αλλαγη φυλου ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.... Αυτο το δεδικασμενο που προκαλει ακομα μεγαλυτερη ανησυχια και ειναι 100% συμφωνο με οτι αναφερει ο κοκκινος ουρανος.

ikonsgr είπε...

Ελα ρε ΚΟ , μην γίνεσαι "φοβικός","συνωμοσιολόγος"....
ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ "ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΣΙΑ", ΚΑΙ ΤΟ "ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΥΣ" ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ... "ΚΑΛΟ ΜΑΣ"!

Γρήγορα πίσω στο survivor τώρα....

Ανώνυμος είπε...

Κάτι δεν πάει καλά...
π.χ. Πολλά χρόνια χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες, είναι επιλογή μου, έχω τους λόγους μου. Αλλά να μου τις επιβάλλουν... (κάτι συμβαίνει) & με εκνευρίζει, με ενοχλεί... και όχι μόνον.

Βρισκόμαστε μπροστά σε έναν ολοκληρωτισμό άνευ προηγουμένου... μπροστά του Στάλιν & Χίτλερ ωχριούν.

Ανώνυμος είπε...

“Βρισκόμαστε μπροστά στο γνωστό παιδομάζωμα, αλλά σε soft και λάου-λάου έκδοση. Ο κόκκινος ολοκληρωτισμός σε λίγο πιο ροζ αποχρώσεις.”

Οι οποίες αποχρώσεις όλο και θα κοκκινίζουν –εφόσον δεν κοκκινίζουμε εμείς από ντροπή – όσο θα προχωρά το πανευρωπαϊκό σοβιετικό μοντέλο διακυβέρνησης της Ευρώπης.
Στο οποίο (κομμουνιστικό) πολλοί ακόμα πιστεύουν πως όλα ήσαν κρατικά. Είναι μάλλον η μεγαλύτερη απάτη του εικοστού αιώνα! Τα πάντα όλα ανήκαν άμεσα η έμμεσα σε ξένες εταιρείες! Το αυτό βεβαίως και οι εργάτες ...χωρίς αφεντικά!
Για αυτό και προτιμώνται οι κομμουνιστές πανευρωπαϊκά και σήμερα για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους!

Το άρθρο τα λέει όσο πιο ξεκάθαρα μπορεί.

http://www.capital.gr/forum/thread/6035886?page=4

Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας ακόμα και τώρα;
Τα πάντα όλα μας τα έχουν περιγράψει με απόλυτη σαφήνεια.

Άννα Μπενάκη - Ψαρούδα
Η αμφιλεγόμενη δήλωση
Αίσθηση είχε προκαλέσει η προσφώνηση της Άννας Ψαρούδα Μπενάκη κατά την ορκωμοσία του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, τον Φεβρουάριο του 2005, σε μία περίοδο που ήταν πρόεδρος της βουλής. Η αμφιλεγόμενη και αινιγματική δήλωση ήταν η εξής:[8]
Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.

Η δήλωση αυτή με τον τρόπο που διατυπώθηκε προκάλεσε συζητήσεις

και έδωσε τροφή ακόμα και για θεωρίες συνωμοσίας.

Ιδιαίτερη συζήτηση είχαν προκαλέσει τα σημεία για τον περιορισμό των εθνικών συνόρων και κυριαρχικών δικαιωμάτων, η δυνατότητα παραβίασης των δικαιωμάτων των ανθρώπων και των πολιτών από νέες μορφές εξουσίας πέρα από τις καθιερωμένες αλλά και η προκλήσεις που θα συναντήσει η δημοκρατία από νέες μορφές διακυβέρνησης.

Η ίδια είχε προχωρήσει σε απαντήσεις στην εφημερίδα Καθημερινή εξηγώντας πως αναφερόταν στις επικείμενες μεταβολές που θα επέφερε το Ευρωσύνταγμα, βάζοντας τέλος στις συνεχιζόμενες συζητήσεις.[9]

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BD%CE%BD%CE%B1_%CE%9C%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7_-_%CE%A8%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B1

Τα πρώην εθνικά κυρίαρχα κράτη = νυν σκλαβωμένα (στο χρέος και τους κομμουνιστές που “αντιστέκονται” στον φασισμό- ναζισμό , ωσονούπω και σε ευρωπαϊκό στρατό) τοπικά σοβιέτ , απλώς θα εκτελούν τις εντολές του ανωτάτου σοβιέτ της πανευρώπης με έδρα τις Βρυξέλες και την μερκλε στον ρόλο του Στάλιν. Έχει όλα τα προσόντα …


Το τείχος δεν έπεσε για να γλιτώσει η ανθρωπότητα από ότι πιο βάρβαρο και απάνθρωπο υπήρξε ποτέ ως καθεστώς επάνω στον πλανήτη γη αλλά για να μας συμπεριλάβει όλους!


Εάν υπήρχαν έστω και λίγοι ιστότοποι σαν τον δικό σας που να είχαν εμπεδώσει το ΚΟΚΚΙΝΟ χρώμα της νέας παγκόσμιας εξουσίας – να μην το μπέρδευαν εσκεμμένα η μη – με χούντες ναζισμό φασισμό κλπ. ίσως τελικά να αποφεύγαμε την τυραννία χωρίς ένα νέο ευρωπαϊκό αιματοκύλισμα αλλά από ότι φαίνεται το ζητάει ο οργανισμός μας!!!
Εξάλλου έτσι θα είναι και πιο σύντομη από την λαθρομετανάστευση η γενοκτονία των Χριστιανικών εθνών και δη των ορθοδόξων.
Για άλλη μια φορά…


Ανώνυμος είπε...

Το μπλέ ή το κόκκινο χάπι ;

konion είπε...

Μὴν φοβᾶστε τὴν ἰδεολογία αὐτήν (ἀριστερά), πόσοι θὰ μείνουμε καὶ σὲ τί κατάστασι ὅταν αὐτὴ ἡ ἰδεολογία καταλήξει στὰ σκουπίδια, νὰ φοβόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Αρνητες εμβολιων;
Μ' αρεσει ο ορος.
Οπως ας πουμε αρνητες της κρεατοφαγιας, η αρνητες του ....ολοκαυτωματος.
Για αρνητες Του Θεου δεν εχω ακουσει.

Ανώνυμος είπε...

Ένα κληροδότημα των x-files στην κοινωνίας μας. Ξεχνούν βέβαια το γεγονός πως πριν από τα εμβόλια τα παιδιά πέθαιναν σαν μύγες και μια γυναίκα έπρεπε να γεννήσει καμιά δεκαριά παιδιά για να τις μείνουν δυο-τρία.

Ανώνυμος είπε...

Στον 24 Μαΐου 2017 - 2:30 μ.μ.
Τοσο ασχημα ε; Ουτε στην Μπιαφρα τετοια θνησιμοτητα.

Ρε μηπως εισαι ο Μητσαρας ο Αβραμό;

Ανώνυμος είπε...

Στον 24 Μαῒου 2017 -3:47 μ.μ.
Δεν ξέρω τι λες εσύ, εγώ θυμάμαι τις γιαγιάδες στο χωριό που με έλεγαν τέτοιες περιπτώσεις, πριν τον πόλεμο αυτές οι περιπτώσεις βέβαια. Μετά ήλθαν τα εμβόλια και η κατάσταση βελτιώθηκε και οι γεννήσεις μειώθηκαν.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως σε αυτό έπαιξε ρόλο η αύξηση του βιοτικού επιπέδου ; καλύτερη τροφή, καθαρό νερό κτλ. Μιλάμε πάντα για μετά το 2ο παγκόσμιο και μέχρι πριν 30 χρόνια, όχι τη σαπίλα που μας τρέφουν τώρα. Ωραίο βιβλίο : "Όλη η αλήθεια για τα εμβόλια" του Μουρούτη Κ.