Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΙΤΑΛΙΑ: Αφρικάνος λαθρομετανάστης κατέστρεψε χριστιανικό ιερό γιατί είχε «καθήκον» να το κάνει ως μουσουλμάνος

Ο 25χρονος λαθρομετανάστης από την Γκάμπια, ο οποίος, στις 2 Ιανουαρίου 2017, κατέστρεψε ένα καθολικό ιερό με το άγαλμα της Παναγίας στην εξωτερική αυλή της Ενορίας της Παναγίας του Ροζαρίου στην πόλη Φότζα και έβαλε φωτιά σε μία φάτνη, εκδιώχθηκε από την Ιταλία. Δικαιολόγησε την πράξη του αναφερόμενος στη μουσουλμανική πίστη του.

Όταν πιάστηκε να φύγει από το χώρο, είπε ότι ήταν καθήκον του ως μουσουλμάνος να καταστρέψει τα χριστιανικά σύμβολα. Δεδομένου ότι το περιστατικό έλαβε χώρα τον Ιανουάριο και απελάθηκε τώρα, αυτό σημαίνει ότι δεν πήγε σχεδόν καθόλου φυλακή για τα αδικήματα του εμπρησμού, των υλικών ζημιών και της βίαιης αντίστασης στη σύλληψη. Και πιθανότατα θα επιστρέψει με την επόμενη βάρκα πίσω.

ΚΟ / πηγή - από εδώ 

1 σχόλιο:

polycmike είπε...

Τα έλεγε,

η γκόμενά του Παναγούλη ...RIP!