Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

«Οι Transformers είναι Εβραίοι»



Διαβάζουμε στην "Daily Forward" (μέχρι πρόσφατα "Jewish Daily Forward"):

Με την κυκλοφορία της πέμπτης ταινίας Transformers, φαίνεται ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκαλύψουμε ότι είναι Εβραίοι. Οι Transformers είναι γιγαντιαία ρομπότ που μπορούν να μετασχηματιστούν σε καθημερινά αντικείμενα, όπως αυτοκίνητα, αεροπλάνα, φορτηγά και τανκς. Διακρίνονται στον μιμητισμό, στην μεταμόρφωσή τους σε κάτι μεταξύ μηχανήματος και ρομπότ με ευκολία χαμαιλέοντας, στην τέλεια και γρήγορη μίμηση αυτοκινήτων που φτιάχνονται από ανθρώπους, φορτηγά και άλλα. Έχουν εξελίξει τις μηχανικές τους μεταμφιέσεις ως τακτική για να περνούν απαρατήρητοι στους ανθρώπους και να ταξιδεύουν όπου θέλουν.

Ως εκ τούτου, οι Transformers ενσωματώνουν την εβραϊκή εμπειρία. Ήταν ο αγώνας των Εβραίων να περάσουν μέσα στη δυτική χριστιανική κοινωνία, να ανακατευτούν σε αυτήν, να είναι αόρατοι. Οι Transformers μοιάζουν με την περίεργη δημιουργία του Woody Allen, τον ‘Zelig (1983), τον απαράμιλλο χαμαιλεοντικό εβραϊκό χαρακτήρα που ανακαλύπτεται για την αξιοσημείωτη ικανότητά του να μεταμορφώνεται στο να μοιάζει με οποιονδήποτε πλησιάζει. Ένας τέτοιος μιμητισμός, ο οποίος σίγουρα μπορεί να περιγραφεί ως "αδιάκριτος", έχει από καιρό σηματοδοτήσει την εβραϊκή κατάσταση. Για τους Max Horkheimer και Theodor Adorno (της περιώνυμης «Σχολής της Φρανκφούρτης»), η «μη πειθαρχημένη μιμητική» (“undisciplined mimicry”) ήταν «χαραγμένη στη ζωντανή ουσία των κυριαρχούμενων και πέρασε από μια διαδικασία ασυνείδητης απομίμησης στην παιδική ηλικία από γενιά σε γενιά, από τον πτωχό Εβραίο στον πλούσιο τραπεζίτη».

 …….

Η υποστήριξη των Transformers είναι η εβραϊκή ιστορία της HASBRO. Τα ρομπότ επινοήθηκαν από την HASBRO, μια εταιρεία που δημιουργήθηκε από τρεις Εβραίους αδελφούς που ονομάζονταν Herman, Hillel και Henry Hassenfeld. Ίδρυσαν την Hassenfeld Brothers στο Providence του Ρόουντ Άιλαντ. Αρχικά πουλώντας υφαντικά υπολείμματα, επεκτάθηκαν σε κουτιά μολυβιών και σχολικά είδη. Στη δεκαετία του 1940, στράφηκαν στα πλαστικά, παράγοντας παιχνίδια, και εισάγοντας τους Transformers τη δεκαετία του 1980.

ΚΟ / από εδώ

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι αλλο θα ακουσουμε Θεε μου... μου θυμιζει ενα αρθρο που διαβασα προσφατα στο οποιο περιεγραφε τις σφαγες των εβραιων που υπεστησαν απο χριστιανους κατα το μεσαιωνα διοτι οι δευτεροι τους κατηγορησαν οτι ηταν υπευθυνοι για την πανωλη.

Το λιγοτερο αθιλιος παραλληλισμος

SkyWatcher είπε...

Πρέπει να παραδεχτώ την πικρή αλήθεια ότι ένας αριθμός συμπολιτών μας έχει αδυναμία (ή ανικανότητα) ανάγνωσης και ευκολία (ή «ικανότητα») σχολιασμού, κριτικής και ενίοτε αναθεματισμού.

Γιάννης είπε...

Αυτή η εμμονή να ανακαλύπτονται παντού εβραϊκές ιδιαιτερότητες και συνωμοσίες πιθανότατα χρήζει ενασχόλησης από ειδικούς της ψυχιατρικής...

Ανώνυμος είπε...

ΚΟ,
Δεν γνωριζω αν ο Κικερωνας γνωριζε κατι για τους “Transformers”.
Εκεινο που γνωριζε ομως ηταν για τους .....προδοτες.
Αιωνες πριν, μας αναλυει λοιπον ο μεγας Κικερων

"Ένα Έθνος μπορεί να επιβιώσει με τους αγαθούς του, ακόμα και με τους φιλoδοξους του. Αλλά δεν μπορεί να επιβιώσει από προδοσία εκ των έσω. Ο εχθρός έξω από τις πύλες (του Έθνους) μας φοβίζει λιγότερο, γιατί φαίνεται και σηκώνει την σημαία του στ' ανοιχτά. Αλλά ο Προδότης κινείται μεταξύ αυτών (των πολιτών) εντός των πυλών, ελεύθερα, οι πανούργοι ψίθυροι του θροΐζουν μέσα σ όλα τα μονοπάτια, και ακούγονται μέχρι στις αίθουσες της ίδιας της Κυβέρνησης.
Ο Προδότης εμφανίζεται όχι σαν Προδότης’ μιλάει με τόνους γνώριμους στα θύματα του, εξομοιώνεται μ' αυτούς και με τις ανησυχίες τους, κάνει έκκληση στην ανηθικότητα που υπάρχει στο βάθος της ψυχής όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει την ψυχή του Έθνους, δουλεύει μυστικά και ανώνυμα την νύχτα για να διαβρώσει τα υποστηρίγματα της πόλης, διαφθείρει τους εκλεγμένους ηγέτες, ώστε να μην μπορούν άλλο πια να αντισταθούν.
Έναν δολοφόνο, είναι να τον φοβάσαι πολύ λιγότερο".

Μάρκος Τούλλιος Κικέρων (106-43 πΧ.)

......................................

Και το "κερασακι στην τουρτα" οπως θαλεγε ο μεσος Ελλην...
"ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!!!!!" BINTEO
https://ethnikismos.net/2017/06/26/




Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Ανώνυμος είπε...

@ 26 Ιουνίου 2017 - 12:12 μ.μ.


Απο το ΚΙΣΕ σχολιαζεις;

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Κ.Ο. πολύ ωραίο άρθρο για όσους "έχουν αυτιά για να ακούσουν". Θέλουμε και κάποιο άρθρο ή σχολιασμό για την περίεργη προπαγανδιστική χολυγουντιανή ταινία Get Out (ΤΡΕΞΕ) κυκλοφορίας 2017 που μάλλον προβάλει έμμεσα ρατσισμό κατά των λευκών. Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΑΡΝΗΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ !!!!!!!ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΧΙΟΣ ΚΑΙ Η ΛΕΣΒΟΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ Μ.Κ.Ο ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΝΟ 1-2 ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ??????????? ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ??? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ????????

Ανώνυμος είπε...

Γιαννη μ' με τα ΑΚ47 σου, συμφωνω τοσο μαζι σου που δεν ξερω τι να πιστεψω πια. Την δικη σου; η την δικη μου συνομωσια;

SkyWatcher είπε...

Επειδή κάποιοι συμπαθείς συμπολίτες μας δεν μπορούν να διαβάσουν ή πρέπει να τους παρουσιάσεις ένα άρθρο ή μια είδηση με επεξηγήσεις επιπέδου "Λόλα-να-ένα-μήλο", να υπενθυμίσω ότι το άρθρο γράφτηκε στην ιστοσελίδα «Jewish Daily Forward» (που εσχάτως περιορίστηκε σε σκέτο «Forward»), του ομώνυμου περιοδικού (εκδότρια: Rachel Fishman Feddersen), που έχει έδρα την Ν. Υόρκη και η οποία γράφεται από Εβραιοαμερικάνους και απευθύνεται σε Εβραιοαμερικάνους. Το άρθρο το έγραψε ο κύριος Nathan Abrams και screenshot του πρωτότυπου άρθρου εις την αγγλικήν το έβαλα στην αρχή του άρθρου για να μην υπάρχει ουδεμία αμφισβήτηση ως προς την πηγή. Δηλαδή, για να τα πούμε πιο απλά για τους μικρούς μας φίλους: Ο ΚΟ παρουσίασε μεταφρασμένο ένα τμήμα άρθρου που έγραψε Εβραίος σε εβραϊκή ιστοσελίδα που απευθύνεται σε Εβραίους, στο οποίο περιέγραφε - με μία δόση καύχησης υποθέτω - ότι η ιστορία των τρανσφόρμερς είναι μια αλληγορία της ιστορίας των Εβραίων. Ως εκ τούτου, αναφορές περί "ηλιθίων" και "εμμονών" και "ψυχιατρικών παρακολουθήσεων" (1ο και 3ο σχόλιο) στρέφονται κατά του κυρίου Nathan Abrams, ο οποίος ανήκει στον εβραϊκό λαό και ως εκ τούτου παρακαλώ τους σχολιαστές να είναι πιο προσεκτικοί στις εκφράσεις τους, διότι ο αντισημιτισμός δεν είναι αποδεκτός σε μια σύγχρονη δημοκρατική κοινωνία και ο πέλεκυς του αντιρατσιστικού νόμου κρέμεται πάνω από τα κεφάλια σας (μας).

Stelios Hoshizora είπε...

Δεν πιστεύω ότι οι συγκεκριμένοι ...συμπολίτες μας έχουν χαμηλό επίπεδο αντίληψης. Πιστεύω ότι είναι απλώς τρόλ. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος ΤΟΣΟ αστοιχείωτος, είναι αδύνατον. Πρέπει να τρολάρουν. Τα σχόλιά τους και στις άλλες αναρτήσεις είναι ολοφάνερα τρολιές γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει άνθρωπος ΤΟΣΟ ανόητος.

Δε χρειάζεται να προσπαθείς να εξηγήσεις τίποτα, μην ταΐζεις τα τρολάκια. Άστους στην θλίψη τους.

ikonsgr είπε...

Στέλιο, μη λες μεγάλα λόγια, η αριστερο-προοδευτική αρρώστια στα μυαλά, να είσαι σίγουρος ότι μπορεί να σε κάνει ΤΟΣΟ ανόητο (ή καλύτερα, ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανίκανο στο να αντιλαμβάνεσαι την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, και όχι την εικονική πραγματικότητα που φτιάχνει ο εγωπαθής παραλογισμός σου...)
Οπως και να'χει, νομίζω δεν έχει νόημα να λέμε τα ίδια και τα ίδια και να απαντάμε συνεχώς στο "διάσημο" βλακο-troll του Κ.Ο. ,τον γιάννη με τα ΑΚ47....
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1360224864114882660&postID=5298926245491783726&isPopup=true

Βέβαια, επειδή υπάρχουν και καινούριοι που δεν ξέρουν, σκέφτομαι μετά από κάθε σχόλιο του, να βγάζω αμέσως από κάτω μήνυμα-προειδοποίηση:

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ, με.... "ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ"
ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ "ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ" ή ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑΣ,ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ!
ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ "ΚΟΥΡΑΓΙΟ" ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!
ΑΠΛΑ, ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ! :-))))

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη για το άσχετο του θέματος...
Εμένα πάλι αυτά τα ΑΚ47 δε μου φαίνονται και τόσο τυχαία, για κάποιο λόγο μου έρχεται στο μυαλό UÇK. Ο νοών νοείτω.

Γιάννης είπε...

Ανώνυμος 27 Ιουνίου 2017 - 4:55 π.μ. Από που προκύπτει ότι οι ΜΚΟ είναι εβραϊκές; Έχεις στοιχεία; Επιπλέον, από που προκύπτει ότι ελέγχονται και ευθυγραμμίζονται με την πολιτική του Ισραήλ; Όταν απαντήσεις σε αυτά τα ξαναλέμε, αλλιώς άστο.
Ανώνυμος 27 Ιουνίου 2017 - 5:55 π.μ. Ποια είναι δική μου και ποια η δική σου;
Skywatcer: Έχεις μεταφράσει τμήμα του άρθρου τονίζοντας με bold συγκεκριμένα σημεία για να καθοδηγήσεις τον αναγνώστη στα συμπεράσματα που ΕΣΥ θέλεις περί εβραϊκής συνωμοσίας. Εγώ σχολιάζω τη δική σου πρωτοβουλία να αναδημοσιεύσεις ένα άρθρο "γραμμένο από Εβραίους για Εβραίους" επειδή νομίζεις ότι επιβεβαιώνει τη θεωρία σου, όχι τον αρθρογράφο ούτε την αρχική πηγή. Όσο για τον "αντιρατσιστικό νόμο", δε μου φαίνεται να σε προβληματίζει ιδιαίτερα, αν κρίνω από τις αναρτήσεις του ιστολογίου σου.
ikonsgr κρύψου πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου και βρίσε γιατί στην πραγματική ζωή προφανώς πέφτει παντόφλα. Παρεμπιπτόντως Κ.Ο. αυτό το "δεν δημοσιεύονται υβριστικά σχόλια" μάλλον δεν ισχύει για όλους, ε;

polycmike είπε...

Πωπω,

βλέπω πάλι σας "γλεντάει" Ο γνωστός- άγνωστος!!
Έχω τοποθετηθεί σχετικά, σε παλαιότερο μου σχόλιο.

Περαστικά σας (μας)

Γιάννης είπε...

Αγαπητέ Γιώργο (A Helene), ενδιαφέροντα τα κείμενά σου αλλά "θεωρία συνωμοσίας" ονομάζω την ανορθολογική ερμηνεία γεγονότων με βάση αυθαίρετους συσχετισμούς συμβάντων τα οποία δεν συνδέονται αιτιωδώς στην πραγματικότητα, είναι συνδέονται τυχαία. Έχω προαποφασίσει το "συμπέρασμα" και φτιάχνω τις "αποδείξεις" κατά το δοκούν.
Ανώνυμε με τον UÇK με ξεπέρασες. Να σου θυμίσω μόνο ότι και οι αντίπαλοι του UCK ΑΚ-47 χρησιμοποιούσαν. Ο νοών νοείτο.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μην το δημοσιεύεις αλλά ελπίζω να αναρωτιέσαι πραγματικά τι εντύπωση δίνεις. Γιατί αυτή είναι ότι το blog έχει πάρει δρόμο καθαρά αντισημιτικό και φιλοναζιστικό. Η αυλή των σχολιαστών σου αποτελείται από ανοικτά φιλοναζί. Όπως σου είπα καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, παιδιά. Ηρεμία. Σε όποιον δεν αρέσει το περιεχόμενο του σάιτ, μπορεί να μην το παρακολουθεί πια. Ποιός ο λόγος να γράφετε σχόλια? Πρώτων: (Προς ανώνυμο 6:52) Τι σημαίνει φιλοναζί και αντισημιτικό? Εαν κανείς μεταφέρει γεγονότα δεν είναι φιλοναζί ή αντισημίτης...
Το ποια είναι η προσωπική άποψη του blogger δεν θα έπρεπε να επηρεάζει την κρίση σου. Δεν υπάρχει "φιλοναζισμός" στην Ελλάδα παρά μόνο μερικοί γραφικοί αρχαιολάτρες. Μόνο στην Γερμανία υπάρχουν μια χούφτα Νεοναζί. Πουθενά αλλού μια και ο Ναζισμός αναφέρεται στο καθεστώς της Γερμανίας κατά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο. Αντισημίτης δεν βλέπω να είναι, επειδή έχει παρατηρήσει πως ένα τμήμα ανθρώπων ισχυρών, που προσπαθούν να ελέγξουν την ανθρωπότητα (το ίδιο το τμήμα αυτών των ανθρώπων λέει υπερήφανα πως είναι εβραίοι, Ιουδαίοι στο θρήσκευμα... Δεν αρέσουν σε κανένα αυτές οι πρακτικές αυτών των ανθρώπων, οι οποίες είναι άκρως "ναζιστικές" με τον τρόπο που χρησιμοποιείς εσύ τον όρο.) Και να ξέρεις φίλε μου: Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που λένε ότι πιστεύουν, χωρίς να φοβούνται το τίμημα... Το μάτι δεν τους βγαίνει ποτέ να ξέρεις.