Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Η Γενιά της Ταυτότητας απέκτησε πλοίο και το στέλνει στην Μεσόγειο! (video)

Οι Identitarians αγόρασαν ένα πλοίο για να σταματήσουν την εισροή λαθρομεταναστών στην Ευρώπη μέσω της Μεσογείου.

Ο στόχος ήταν:

«Θέλουμε να σταματήσουμε την εμπορία ανθρώπων και να σταματήσουμε να πνίγονται άνθρωποι στη θάλασσα. Υποστηρίξτε την Αποστολή μας SAR (search-and-rescue) εναντίον των ΜΚΟ και βάλτε  το σκάφος μας στην θάλασσα!

Ετοιμάζουμε μια μεγάλη αποστολή διάσωσης στη Μεσόγειο. Είναι μια αποστολή για την σωτηρία της Ευρώπης, για να σταματήσει η παράνομη μετανάστευση και οι θάνατοι στη θάλασσα. Θέλουμε να ταξιδέψουμε με το πλοίο μπροστά στο Λιβυκό πέλαγος, να εκθέσουμε τις ΜΚΟ και τους διακινητές ανθρώπων και να υποστηρίξουμε την Λιβυκή Ακτοφυλακή. Για να γίνει αυτό, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να φτάσουμε το πλοίο μας στη Μεσόγειο θάλασσα».

Η επιχείρηση “Defend Europe” θα καταστήσει την Μεσόγειο Θάλασσα πιο ασφαλή. Ένα επιπλέον πλοίο είναι σε θέση να απαντήσει στις κλήσεις SOS και η πολιτική μας "No Way" για την παράνομη μετανάστευση θα αποθαρρύνει τους ανθρώπους και τις ΜΚΟ να προσελκύσουν τους ανθρώπους στη θάλασσα.

Το κλείσιμο της μεσογειακής διαδρομής είναι ο μόνος τρόπος για να υπερασπιστούμε την Ευρώπη και να σώσουμε ζωές. Ο μόνος τρόπος για να ξεκινήσει το Defend Europe είναι με τη βοήθειά σας!»Η PayPal τους εμπόδισε να μαζέψουν τα χρήματα γιατί έχουν λέει πολιτική που είναι να εμποδίσουν «τις υπηρεσίες μας να χρησιμοποιηθούν από εταιρείες των οποίων οι δραστηριότητες προάγουν το μίσος, τη βία ή τη φυλετική μισαλλοδοξία», ανέφερε η PayPal.

Η γαλλική Generation Identitaire (Γενιά Ταυτότητας), υποστηριζόμενη από παρόμοιες ομάδες από όλη την Ευρώπη, ξεκίνησε την εκστρατεία «Defend Europe» στις αρχές Μαΐου.

Η ομάδα είχε δηλώσει ότι σχεδιάζει να συγκεντρώσει "μια ομάδα επαγγελματιών, να μεταφέρει σκάφος και να το πλεύσει στη Μεσόγειο για να ανατρέψει τα πλοία των ΜΚΟ" που αλωνίζουν στην περιοχή.

Ο ανώτερος αξιωματούχος της Ακτοφυλακής της Λιβύης, Tarek Shanboor, δήλωσε ότι είχε αποδείξεις ότι οι ΜΚΟ πλήρωναν σε μετρητά για μετανάστες που απελπισμένοι φτάνουν στην Ευρώπη αλλά που δεν μπορούν να πληρώσουν τους λαθρεμπόρους. Πληρώνουν μέχρι 450 ευρώ ανά παράνομο. Διευκρινίζει: "Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) επιβαρύνουν την κρίση ενθαρρύνοντας ενεργά τον αυξανόμενο αριθμό μεταναστών".

Η Generation Identity, έχει ξεκαθαρίσει ότι εάν συναντήσουν μετανάστες που βρίσκονται σε κίνδυνο, θα τους βοηθήσουν και στις συνέχεια θα τους επιστρέφουν στις βορειοαφρικανικές ακτές.
Ύστερα από αυτό ζήτησαν δωρεές μέσω του ReSearch και κατάφεραν να μαζέψουν τα λεφτά. Όπως λέει το βίντεο, κανένα κράτος και κανένας Σόρος δεν τους βοήθησε.

Η πρωτοβουλία αποδείχθηκε επιτυχημένη, καθώς η Generation Identity κατάφερε να ξεπεράσει τον αρχικό της στόχο των 50.000 ευρώ σε λίγες εβδομάδες, συγκεντρώνοντας συνολικά περίπου 65.000 ευρώ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / εδώ κι εδώ

3 σχόλια:

polycmike είπε...

Περίεργα πράματα,

γιατί να σώσεις κάποιον που δεν θέλει να σωθεί. Τί να την κάνεις την γέρικη και ετοιμοθάνατη Ευρώπη?

konion είπε...

Στὴν Εὐρώπη γίνεται ἕνα μεγάλο ξεκαθάρισμα, θὰ ἐπιβιώσουν ὅσοι θέλουν ἰσχυρῶς νὰ τεκνοποιήσουν, οἱ τεκνοποιοῦντες εἶναι τὸ αὔριο.

Ἐπίσης ἂς μὴν ξεχνᾶμε ὅτι, φορεῖς τῶν ἰδεῶν εἶναι οἱ ἄνθρωποι, οἱ ἰδέες δὲν ἔχουν αὐτόνομη ὑπόστασι, συνεπῶς πᾶμε καὶ γιὰ ξεκαθάρισμα ἰδεῶν.

Πιστεύω ὁ πολιτισμὸς γενικότερα στὴν Εὐρώπη εἶναι σὲ πτῶσι καὶ ἀναπόφευκτα σὲ μεταβατικὸ στάδιο.

Ανώνυμος είπε...

Λετε παραλιακη "χωρα" της Μεσογειου να στειλει τιποτα υποβρυχια τσεπης φτιαγμενα στην "Γερμανια" για βυθισουν το σκαρι υπο μορφην ατυχηματος;
Ολα παιζουν στον σημερινο κοσμακη