Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Για φίλους - και μη - σχολιαστές, αδελφούς και αδελφές..


Προς κάθε φανερό ή κρυφό, ειλικρινή ή όχι, αναγνώστη του ΚΟ, αλλά και κάθε άοκνο υπάλληλο του Πολίτμπιρο που μας παρακολουθεί με στοργή:                                                 
                                                        Ρεντσκαϊστάν, 7/7/2017

Εάν μπεις στον κόπο να πατήσεις το button «για να μπεις στο νόημα», πάνω δεξιά, κάπου προς το τέλος θα διαβάσεις: Ο ΚΟ δεν ανήκει σε κανένα κόμμα, δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν, ούτε πληρώνεται από κανέναν για τον κόπο του και τα ξενύχτια του. Δεν παρακάλεσε κανέναν να τον βάλει στους συνδέσμους του μπλογκ του ή να «ανεβάσει» τα άρθρα του ή να τα δημοσιεύσει στο έντυπό του, αλλά ούτε και απέτρεψε ή μάλωσε κάποιον που το έκανε, μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνεί με το όλο ‘concept’ του.

Σε ενημερώνω ότι όλα τα παραπάνω συνεχίζουν να ισχύουν. Πληροφοριακά να αναφέρω ότι έχω δει (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε) άρθρα του ΚΟ ή τμήματα αυτών (τα αναγνωρίζω σαν τα "παιδιά" μου) στα πιο απίθανα διαδικτυακά και έντυπα μέρη. Δεν επαίρομαι, ούτε θίγομαι. Ούτε και έχω κανένα πρόβλημα, παρεκτός εάν δεν αναφέρουν την πηγή (που το κάνουν καμιά φορά, αλλά γέρασα πια και δεν πολυασχολούμαι πλέον).

Εάν τρώγεσαι με τα ρούχα σου που «κακά» sites αναδημοσιεύουν άρθρα του ΚΟ, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ξέρω ότι κάνεις συσχετισμούς και βγάζεις «συμπεράσματα». Και μετά πας και σφυρίζεις δεξιά και αριστερά. Τι μπορώ να κάνω εγώ; Να αλλάξω θεματολογία; Να διαμαρτυρηθώ; Να φωνάξω την φρουρά; Να γίνω «καλό» site; Απορώ πάντως, πως εσύ ένας εκ των «καλών», κάθεσαι και βλέπεις «κακά» sites. Τρέξε να γλυτώσεις άνθρωπέ μου. Πάντως δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Ή εφόσον είναι «κακά» sites και αναδημοσιεύουν τον ΚΟ, άρα είναι «κακός» και ο ΚΟ, οπότε (ξανά) φύγε να γλυτώσεις και να μην μολυνθείς. Ή θα πρέπει να στρίψεις λίγο το κεφάλι σου (και να το κουνήσεις δεν βλάπτει) μήπως γύρω σου η κοινωνία δεν είναι μια κοινωνία γεμάτη με «καλούς» που την χαλάει κάποιο «κακό» site στο οποίο γράφουν «κακά» πράγματα. (Στην δική μου γλώσσα το «κακό» είναι «μη πολιτικά ορθό»). Βεβαίως άνευ συνειδητής αποτοξινώσεως από την νεοταξική προπαγάνδα, όλα αυτά μοιάζουν κινέζικα. Αυτά προς αδελφούς και αδελφές..   

Επίσης, μιας που και επισήμως γίναμε σοβιετία (εμείς πάντα το πιστεύαμε και προβλέψαμε να βάλουμε και σχετικό banner), ενημερώνω τους ρομαντικούς νοσταλγούς της «ισότητας» και των γκουλάγκ (ή της ισότητας στα γκουλάγκ), ότι από τούδε και στο εξής, σχόλια που δεν συμφωνούν με οποιοδήποτε άρθρο, θα δημοσιεύονται μόνο και εφόσον παραθέτουν επιχειρήματα. Καμία ανοχή στους "εχθρούς του λαού" (του ΚΟ).

                                        ΚΟ - Εκ του Τμήματος της Αγκιτάτσιας

29 σχόλια:

Άγγελος Μάριος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΚΟ, ασχέτως αν δε συμφωνώ με κάποια άρθρα σου, κάνεις πολύ μεγάλο έργο.
Πραγματικά πρέπει να συνεχίσεις αυτό που κάνεις όσο αντέχεις.

Καλή δύναμη και ο Θεός μαζί σου!
Καλό καλοκαίρι!

cghera είπε...

Αγαπάμε Κόκκινο Ουρανό ακόμα κι αν μερικές φορές δεν συμπίπτουμε απόλυτα. Είναι όμως γενικά μια ανάσα δροσιάς στο πολιτικά ορθό ίντερνετ που μας φέρνει συχνά αναγούλα.

Ανώνυμος είπε...

Συνέχισε...

Κάνεις εξαιρετική δουλειά.& να σου θυμίσω ότι έχουμε φτιάξει και σύλλογο "κοκκινος ουρανός", δηλαδή εκτός από ενημέρωση και αφύπνιση, προσφέρεις και έμπνευση.

Συνέχισε..!

Ανώνυμος είπε...

χεχεχεχεχεχε ΚΟ, ξεσπαθωσαν τα ΚΙΣαρια με τα παρακλαδια τους;


Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης



ΥΓ
Εισαι ενα απ' τα στολιδια του ελληνοφωνου διαδικτυου κι ας ΜΗΝ ανεβαζεις ολα μου τα σχολια θεωρωντας τα ........αντισημιτικα. Αλλα δυστυχως ΕΚΕΙ βρισκεται η "ριζα του κακου" που λεγε και ο κομμουνιστης

Ρωμανός είπε...

Συνέχισε ακριβώς έτσι όπως είσαι Κόκκινε Ουρανέ κι άσε την thought police, επίσημη και ανεπίσημη να αναζητά επί ματαίω δηλωσίες και απολογητές. Και σ'όποιον αρέσεις, στο κάτω κάτω ας γίνουν και οι άλλοι πιο "ανεκτικοί" με την αντίθετη άποψη. Αυτοί υποτίθεται πως πρεσβεύουν την "αξία" της "ανοχής στη διαφορετικότητα" άλλωστε...

Καλή δύναμη για τη συνέχεια...

Ανώνυμος είπε...

Φιλτατε Κ.Ο.
Ο ασημαντος γραφων συμφωνει απολυτα με την αποφαση σου.
Δεν ειναι νοητο, εν ονοματι της δημοκρατιοας και της πολυφωνιας, να δινεται βημα λογου σε εχθρους της δημοκρατιας και της πολυφωνιας.
Οποιος διαφωνει, μπορει πoλυ ευκολα, "να παρει τα κουβαδακια του και να παει σ΄ αλλη παραλια (site).
Π.Π.

ikonsgr είπε...

Ε, καιρός ήταν να το κάνεις Κ.Ο.
Όπως ακριβώς γράφεις κι'εσύ, τι νόημα έχει να ξοδεύεις χρόνο και να διαβάζεις συνέχεια άρθρα κάποιου, μόνο και μόνο για να κάνεις ΜΟΝΙΜΩΣ επικριτικά σχόλια;

Οπότε να να υποθέσω ότι δεν θα ξαναδούμε τον γιαννάκη με τα ΑΚ47; :-)

Ανώνυμος είπε...

Όντως ο ΚΟ είναι ένα Αντι-Νεοταξικό Ιστολόγιο μαζί με μερικά ακόμα τύπου: ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ της Καλλιόπης Σουφλή ή τον Παιδαγωγό/sibilla.blogspot.gr/resalto.gr και μερικά ακόμα ένα που έχει κατεβάσει ρολά Tsoutsouneros arvanitis.Σίγουρα υπάρχει λοιπόν ένας Χ Αριθμός Ιστολογίων ή "Τρελών" σαν την Vasoula 2908 που OΛΟΙ αυτοί Ασχολούνται με τα Γνωστά ζητήματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων ή "Θεωριών Συνωμοσίας" για την άλλη πλευρά της Δικτατορίας του Πολιτικά Ορθού λόγου σε επίπεδο Κοινωνικό/Πολιτικό.Ότι/Όποιος/Όποια ΔΕΝ συμβαδίζει με την Κραταιά Άποψη του Γενικευμένου Μηδενισμού-Ισοπέδωσης των Πάντων-Εθνομηδενισμού είναι:Συντηρητικός-Ρατσιστής-Προγονόπληκτος-έχει αντιλήψεις Μεσαιωνικές+Μισαλλόδοξες άρα είναι Εχθρός της Προοδευτικής εξέλιξης της Ελληνικής ή Μήπως Ελληνόφωνης Κοινωνίας η οποία σε ένα Ικανοποιητικό Ποσοστό ΔΕΝ νιώθει μέσα στον Ψυχισμό+ στην Συνειδησή τους Έλληνες ούτε και Χριστιανοί...Αυτό το Φαινόμενο έχει δουλευτεί εδώ και Πολλά Χρόνια απο την Μεταπολίτευση και δώθε,συμβάλλανε ΟΛΟΙ σε αυτό το Καρκινικό Ανθελληνικό Μόρφωμα:η Πρώην Συντηρητική-Πατριωτική (αν υπήρξε Ποτέ) πάλαι Ποτέ Δεξιά-Νύν Νεοταξική Νέα Δημοπρασία η οποία επειδή ένιωθε Τύψεις-Ενοχικά Σύνδρομα απο τον Εμφύλιο ή κατά τους Παλαιότερους Συμμοριτοπόλεμο άφησε το Πεδίο στους Προοδευτικούς Εκπροσώπους της Περίφημης Γενιάς του Πολυτεχνείου η οποία έδρασε ΠΑΝΤΟΥ περνώντας τα Μηνυματά της ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΧΝΗΣ-ΘΕΑΤΡΟΥ-ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΕΣ-ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΙ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ οι οποίοι χάριν της "Δημοκρατίας" έγιναν και Υπουργοί Χαραχτηρηστική είναι η Περίπτωση του Πρώην Δημοσιογράφου-Κάφρου απο την Φλώρινα (Γιώργος Λιάνης),τα ΜΜΕξαπάτησης-Εκπόρνευσης Ψυχών κτλ.Νομίζω ότι θα ήταν Εξαιρετικά Χρήσιμο και Ουσιώδες να γινότανε ένα Άτυπο Συνέδριο ή έστω Μάζωξη σε ένα Σημείο ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ή έστω όσοι έχουν διάθεση να Συμμετέχουν σε μια τέτοια διαδικασία Ζυμώσεων-Επικοινωνίας με σκοπό να βγεί κάτι ΕΝΙΑΙΟ-ΕΝΩΤΙΚΟ και ΟΧΙ ο καθένας για την Πάρτυ του ή το Μετερίζι του να κάνει τον όποιο αγώνα του.Ας διατηρήσει ο καθένας το Στύλ του Ιστολογίου του αλλά να υπάρξει ΚΑΤΙ ΟΜΑΔΙΚΟ και ΟΧΙ Ατομικό η Ισχύς εν τη Ενώσει εφόσον υπάρξει βάση επικοινωνίας+Συντονισμός στα θέματα της Παγκοσμιοποιήσης.Έκανα την Πρόταση επειδή είμαι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ απο την περιρρέουσα κατάσταση...Καλή Συνέχεια!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ καθημερινά ΚΟ από την αρχή του 2010 κι αραιότερα παλιότερα. Με λυπεί η στροφή του τα τελευταία χρόνια προς την γνωστή παράταξη όπως και το είδος του κοινού που έχει συγκεντρώσει. Σήμερα πια πάρα πολύ σπάνια σχολιάζω. Κατά διαστήματα (όπως και σήμερα) ανεβάζει εξαιρετικά άρθρα (κι αυτά είναι που με κάνουν να επισκέπτομαι καθημερινά το blog αυτό) και κατά διαστήματα είναι σκέτη απογοήτευση. Αυτή είναι η άποψή μου. Έτσι νοιώθω και το εκφράζω.
Τάσος

SkyWatcher είπε...

Τάσο εσύ; Ο παρολίγον κυπελλούχος; Δεκτή η κριτική, αλλά σκέτη απογοήτευση γιατί;

Eagle1 είπε...

Παρα πολυ καλα αρθρα ΚΟ.Ομως διακρινω και μια συμπαθεια μονο προς τον Αμερικανικο νοτο.Ομως μελετωντας max weber,richard tauwny και αλλων συγγραφεων, θα δουμε οτι εμεις σαν φυλη των Ελληνων χρωσταμε παρα πολλα στον Αμερικανικο βορρά κυρίως.Ευαγγελισαν Ελληνες και Αρμενιους,διμιουργησαν πανεπιστημια,νοσοκομεια,σχολεια,εκκλησιες και αλλες πολλες υποδομες στους οθωμανους Ελληνες και ολα αυτα με αγαθοεργιες κυρίως Αμερικανων Χριστιανων του βορρά.(Μασαχουσετη βοστωνη κτλ.)Μην ξεχναμε επισης οτι ενας Αμερικανος του βορρά εσωσε 1.000.000 ψυχες Ελληνων και Αρμενιων γιατι εβλεπε οτι αδιαφορουσε η τοτε ελληνικη κυβερνηση για αυτες τις ψυχουλες!!!(Εϊζα Τζενιγκς -Η μεγαλη φωτια,εκδ. Ψυχογιος).Και αυτος ηταν μονο ενα μικρο παραδειγμα.Υπαρχουν πολυ περισσοτεροι αφανεις ηρωες Αμερικανοι του βορρά που δεν υπαρχει χωρος να τους αναφερω με τις αγαθοεργιες τους και τις πραξεις τους,που στην κυριολεξια θα μπορουσα να πω οτι μας βοηθησαν τοσο πολυ οχι μονο στην Μικρα Ασια αλλα και στην υποδοχη των Ελληνων στην τοτε Ελλαδα και στην μετεγκατασταση.Και βεβαια μην ξεχναμε οτι πηραμε και εμεις οι ντοποιοι με αυτον τον επωδυνο τροπο μια γευση χριστιανισμου που στην ουσια ηρθε απο την ανατολη.Επειδη ξερω οτι ψαχνεις και μελετας και εισαι αντικειμενικος ΚΟ.Keep walking!!!! (Αν θες διαβασε το σχολιο και μην το δημοσιευεις.Δεν υπαρχει προβλημα απο μενα.)

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους, να μην εμφανιστει ξανα το απορριμμα "Γιαννης", και οι ομοιοι του.
Πρεπει να κατανοησουμε οτι με τον εχθρο, εν καιρω πολεμου, δεν διαλεγομεθα. Η τον αφανιζουμε η αφανιζομεθα.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Προς 7 Ιουλίου 2017 - 3:26 μ.μ.

Άν ο ΚΟ δεν ανεβάζει όλα σου τα σχόλια, θεωρώντας τα αντσημιτικά, ίσως είναι για αυτό το λάθος που κάνουμε συχνά όλοι μας, να αποδεχόμαστε το επίτευγμα του χαζαροσιωνισμού που έχει διεισδύσει και ελέγχει τα πάντα, να ταυτίζεται με μια ΔΗΘΕΝ σημιτική καταγωγή. Είναι ένα τεράστιο θέμα που εξυπηρετείται κατά καιρούς, αν χρειαστεί, με ολοκαυτώματα χιλιάδων οικογενειών πραγματικής σημιτικής καταγωγής, κάτι που δεν αποκλείεται να ξαναεπαναληφθεί για να εξασφαλιστεί η επιτυχία του απόλυτου ελέγχου με ακόμα πιο αυστηρά "αντιρατσιστικά" κριτήρια (δηλαδή αυτοπροστασία του συστήματος αυτού από αντιδρούντες λαούς).

lefteris athens είπε...

Μπράβο Κ.Ο έβαλες τα πράγματα στην θέση τους.
Συνέχισε με αυτά που γράφεις και άσε τα αριστερά σκουπίδια και ψευτοχριστιανους και όσους δεν έχουν ισορροπία στο μυαλό τους να τρώνε το κουτόχορτο τους.

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινε Ουρανέ, ένα μπλογκ σαν το δικό σου είναι προσωπικό. Μπορεί να αναδημοσιεύεις άρθρα που έγραψαν άλλοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η άποψή σου ταυτίζεται με αυτά. Αν έχω καταλάβει καλά, σκοπός σου είναι η αφύπνιση των συνανθρώπων μας, μια που βλέπεις και συ την κατρακύλα των καιρών. Θα σου πω ένα μπράβο για την προσπάθειά σου. Κανείς δεν είναι τέλειος... Και δεν συμφωνούμε όλοι σε όλα. Όσο για τους αγαπητούς συναναγνώστες του μπλογκ ένα θα σας πω: Μακάρι να μπορούσατε να δείτε αντικειμενικά αυτά που παραθέτει το site, χωρίς να πάει το μυαλό σας στο τι πεποίθηση εικάζετε πως έχει ο μπλόγκερ. Και σύμφωνα με αυτές τις εικασίες να βγάζετε συμπέρασμα για την ποιότητα του άρθρου... Δηλαδή πιστεύω πως ο μπλόγκερ στηρίζει το Α κόμμα, α! είναι κακός και ότι αναδημοσιεύει "μυρίζει" φασισμό κλπ. Από όσο κατάλαβα το site δεν είναι κομματικό, οπότε αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει ο Κόκκινος Ουρανός. Αυτό για όσους αποφασίζουν να μην παρακολουθούν το site γιατί ("στρέφεται προς γνωστές παρατάξεις" κλπ.) Ο Ουρανός δεν στρέφεται, γιατί βλέπει προς όλες τις κατευθύνσεις...

Κίμωνας, Θεσσαλονίκη είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αγαπητέ συντάκτη του ΚΟ. Συνέχισε έτσι...

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινε Ουρανέ,

Είναι τιμή μου να ανήκω στους χιλιάδες καθημερινούς σου αναγνώστες.
Η θεματολογία, η ειλικρίνεια των απόψεών σου (συμφωνεί κανείς ή διαφωνεί) και η ανάδειξη πραγματικών ειδήσεων, αποτελούν την αιχμή του δόρατος που κρατάς στα χέρια σου με αυτό το blog.

Αυτά έχω διακρίνει σε εσένα και εύχομαι ευκρινώς υγεία, πνευματική, ψυχική και σωματική.

Seeker

ΤΙΜΟΛΕΩΝ είπε...

Κ.Ο. Σε παρακαλω πολυ συνεχισε τον αγωνα σου!!!
ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!

Pious Atheist είπε...

Τέλεια η στημένη φωτό με τους ταλαίπωρους μουζίκους που κάνουν πως μελετούν τη σταλινική "πράβντα" ...
Φυλή, Οικογένεια, Εργασία (και - γκουχ,γκουχ - Heavy Metal)

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για το καλύτερο ιστολόγιο στο Ελληνικό Διαδίκτυο. Αγαπητέ ΚΟ, μοίρασε απλόχερα τα κόκκινα χάπια!

SkyWatcher είπε...

Ευχαριστώ όλους του φίλους και τις φίλες για τα σχόλιά τους. Ήταν εξόχως ενισχυτικά.

Για τον Γιάννη που ωρύεται:

επιχείρημα: λογική σκέψη που στηρίζει κάποιο συμπέρασμα. Φοβούμαι ότι η ικανότητα λογικής σκέψης σταδιακά καταστρέφεται όταν το άτομο είναι εμμονικά κολλημένο στις αριστερές φαντασιώσεις του. Και δεν καταλαβαίνει ό,τι κι αν του λες. Και τότε καταφεύγει σε ύβρεις και απειλές. Δεν θα συνεχίσω. Σε παρακαλώ να μην συνεχίσεις κι εσύ.

"Τὰς δὲ βεβήλους κενοφωνίας περιΐστασο· ἐπὶ πλεῖον γὰρ προκόψουσιν ἀσεβείας" (Β΄Τιμοθ. 2:16)

Ανώνυμος είπε...

@ ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ
Βαζεις δυσκολα και με μπερδευεις....
Μια χαρη απο σενανε μονο. Δωσε χαιρετισματα σε κεινο το κοριτσι απο την Ν.Μ.


Πατρικιος Στετσωνης (a.k.a. the man who is Watching the ....Watchers)
Σαρωνιδα-Αττικης

downloadcorfu.blogspot.com είπε...

Δε θα πω πολλά. Για μένα ο "Κόκκινος Ουρανός" είναι εγγύηση σ'αυτά που διαβάζω.
Ευχαριστώ.

ΛΕΟΝΤΑΣ είπε...

Keep on moving που τραγούδησαν κάποτε και οι θρυλικοί Deep Purple!!!
Στηρίζουμε σθεναρά ΚΟ και προσδοκούμε ανάσταση νεκρών (γενικώς)!!!

polycmike είπε...

Ας μην ξεχνάμε,

όσο ο πόλεμος παραμένει στο πληκτρολόγιο, η Αριστερά θα έχει τον πρώτο λόγο στα πράγματα. Δεν θα καθίσουμε να κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα, όσοι έχουν επιμονή και υπομονή ας προχωρήσουμε. Η Αριστερά δεν έχει ηθικά ερείσματα, παίρνει όποια μορφή την εξυπηρετεί διαχρονικά. Το καλύτερο μας όπλο εναντίον τους, είναι η ηθικές αρετές, η οικογένεια, το Έθνος, ο ιερέας της γειτονιάς (μακριά από υψηλόβαθμους ρασοφόρους) και όλες εκείνες η αξίες και τα ιδανικά για τα οποία πολέμησαν οι πρόγονοι μας. Εύγε στον ΚΟ, που κάνει τον δικό του αγώνα.

Υπερ Πίστεως και Πατρίδας!!!

Ανώνυμος είπε...

Αστο φιλαρακο,ο Κ.Ο μαζι με τον Θεοδοτο αποτελουν τις δυο σημαντικοτερες και πληρεστερες σελιδες του χωρου,(λεμε τωρα,ο Θεος να τον κανει χωρο) anyway ξερω οτι ξερεις... οτι ξερεις και αυτο μου δινει ασφαλεια οταν σε διαβαζω και μια αισθηση οτι υπαρχουν και αλλοι που ειναι εκτος της "φουσκας" και κατανουν ακριβως τι συμβαινει.

συνεχισε...

Ανώνυμος είπε...

Στήριξη στο σύντροφο και αγωνιστή Κ.Ο.(Σοβιετα γαρ)! Μοναδικό νησί για τα ελληνικά δεδομενα το ομώνυμο ιστολόγιο ενάντια στον αριστερο παροξυσμό που μας έχει επιβληθεί.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Orthodox True είπε...

Γιά εσένα Κ.Ο.
Ο Εφευρέτης Τέσλα άφησε ένα καταπληκτικό απόφθεγμα.
"Δεν με στεναχωρεί πού μού κλέβουν τις ιδέες μου, με στεναχωρεί πού δεν έχουν δικές τους "!! Ο νοών νοείτω.
Επική παρατήρηση γιά τον προσδιορισμό της πραγματικής φτώχειας!!!!