Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Το κόμμα του οποίου ηγείται μία ομοφυλόφιλη πρώην υπάλληλος της Goldman Sachs, που ζει 10 χρόνια με μια μελαμψή κυρία από την Σρι Λάνκα, έχει μαύρους υποψήφιους, ψηφίζεται από ομοφυλόφιλους και υποστηρίζει με θέρμη το κράτος του Ισραήλ, είναι «οι ναζί στο ράιχσταγκ» κατά τους δημοκράτες...


Γράφουν οι Times of Israel:

Οι Εβραίοι μισούν την Εναλλακτική για τη Γερμανία, αλλά η Εναλλακτική για τη Γερμανία αγαπά τους Εβραίους - ή τουλάχιστον το Εβραϊκό κράτος, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.
Όμως και πολλά ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη και αλλού, το AfD παρουσιάζεται να είναι σταθερός υποστηρικτής του Ισραήλ.
Σύμφωνα με μια ευρεία δημοσκόπηση που ανέθεσε μια ομάδα που προωθούσε τις σχέσεις Γερμανίας-Ισραήλ, οι περισσότεροι πολιτικοί του AfD υποστηρίζουν ότι ενδιαφέρονται βαθιά για την ασφάλεια του Ισραήλ, υποστηρίζουν το αίτημα του Πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου ότι οι Παλαιστίνιοι πρέπει να αναγνωρίσουν το Ισραήλ ως εβραϊκό κράτος, απορρίπτοντας μονομερώς ένα παλαιστινιακό κράτος , και γενικά υποστηρίζουν μια ισχυρότερη σχέση μεταξύ Ιερουσαλήμ και Βερολίνου.
ΚΟ

9 σχόλια:

Άγγελος Μάριος είπε...

Αυτό το σύστημα θα μας τρελάνει

Ανώνυμος είπε...

Skywatcher....
Μπράβο... Δεν τσιμπάς....!

Ανώνυμος είπε...

όλα αυτά τα δήθεν ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη είναι μούφα. Ανήκουν ΟΛΑ στον George Soros.

Στην Ελλάδα έχουμε την Χρυσή Αυγή...που καίει τα επιχειρήματα όλων μας...ως φασιστικά.

Ανώνυμος είπε...

Έχει διαφορά το να είμαστε υποψιασμένοι για όλα από το να μας διακατέχει σύνδρομο καταδίωξης. Το σύστημα προσπαθεί να ελέγξει όλο το φάσμα. Άλλους τους δημιουργεί και άλλους πχ afd και άλλους προσπαθεί να τους διαλύσει πχ ΧΑ. Αν ήταν δημιούργημα του συστήματος η ΧΑ θα βλέπαμε πολύ διαφορετική αντιμετώπιση. Το σίγουρο είναι ότι προσπαθούν να εισχωρησουν με σκοπό τους την καταστροφή της.

Ανώνυμος είπε...

Ναι πείτε μας τώρα ότι ο Μιχαλολιάκος είναι υπάλληλος του Σόρος να τρελαθούμε τελείως! Ρε τι βλακείες λένε μερικοί? Αυτοί αν έβλεπαν ένα τυχαίο εβραίο θα τον φτύνανε, όχι να είναι φίλοι του Ισραήλ! Όπως και ο ανώνυμος από πάνω ορθά λέει, μην συγχέετε καταστάσεις και τσουβαλιάζετε διαφορετικές περιπτώσεις κομμάτων ως "ακροδεξιά" ,"συστημικό" κλπ. είτε αρνητικά για όλα, είτε θετικά. Δεν είναι όλα συνωμοσία, λίγη κριτική σκέψη. Ότι και να ναι οι Χρυσαυγίτες, τους Σιωνιστές τους έχουν αντιπάλους, και μάλιστα για παράδειγμα τον Αρβανίτη,(βουλευτής τους) του απαγορεύτηκε να μιλάει στην βουλή γιατί έλεγε "ακατάλληλα" πράγματα περί Σιωνισμού. Μην λέμε ότι θέλουμε, άσχετα με το αν κανείς είναι υπέρ ή κατά ενός κόμματος. Κάθε κατάσταση είναι διαφορετική και κάθε χώρα έχει τους δικούς της, είτε συστημικούς (ΚΚΕ) είτε άλλα φρούτα.

Ανώνυμος είπε...

Ομολογουμένως, αυτό που είπε ο ανώνυμος 26 Σεπτεμβρίου 2017 - 1:33 π.μ.
Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου.
Σαφέστατα υποστηρίζω οτι η ΧΑ είναι δικό τους παιδί, και ώς παιδί θα πρέπει να είναι εντός της βουλής για να παίρνει επιδοτήσεις.
Η ΧΑ φωνασκεί τόσο, όσο δεν αποτελεί απειλή για το σύστημα.
Κατά το παρελθόν, είχαν αρκετές ευκαιρίες για να ρίξουν κυβερνήσεις, αλλά τίποτε απο αυτό δεν έγινε.
Αρκούντες μόνο στο να δίνουν μαθήματα βίας, και παραπλανώντας τον κόσμο να παίζουν το παιχνίδι του συστήματος.
Το έχω αναφέρει και παλαιότερα. Το μαντρί της βουλής, είναι πλήρως ελεγχόμενο. Κανείς δεν μπορεί να μπεί μέσα, αν πρώτα δεν σκύψει.

SkyWatcher είπε...

Ανώνυμοι και λοιποί, τo άρθρο αφορά το AfD. Συγκρούσεις μεταξύ κατά ΧΑ και υπέρ ΧΑ δεν οδηγούν πουθενά και δεν συμβάλλουν σε τίποτα καλό.

Ανώνυμος είπε...

Το AfD ανέβηκε στις εκλογές για έναν και μόνον λόγο, ότι αυτοπροβάλλεται ως αντίθετο με τη λαθρομετανάστευση.
Όμως, προσέξτε, ακόμη και αυτή του τη μία άποψη (από τις πολλές που διαθέτει στο πρόγραμμά του), η οποία το φέρνει κοντά στον εθνικισμό τρόπον τινά, τα συστημικά ΜΜΕ και οι εβραϊκές οργανώσεις το καταδικάζουν ως ναζιστικό.
Με άλλα λόγια, το κατεστημένο δεν δέχεται ούτε καν την υποψία μιας αντίθετης άποψης.
Ας αναλογιστούμε πόσο κοντά μας φέρνει αυτό στον ολοκληρωτισμό.
Δημοκρατία πάντως δεν έχουμε στην Ευρώπη...

Ανώνυμος είπε...

Μην σου κάνει εντύπωση. Τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και οι σιωνιστές θέλουν την καταστροφή του λευκού ανθρώπου. Ακόμα και αν κάποιος που τους αγαπάει διατυπώνει αντιρρήσεις πάνω σε αυτή την καταστροφή είναι εχθρός τους.
Υγ. Μην μπερδεύουμε τη δημοκρατία με την ουτοπία. Η δημοκρατία είναι αυτό ακριβώς και η ουτοπία κάτι ανύπαρκτο