Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: «Σταυρώστε τους! Κάψτε τους!» Κλίμα τρομοκρατίας κατά των χριστιανών που θέλουν να ψηφίσουν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα για τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων

Τουλάχιστον δύο εκκλησίες στην Αυστραλία έχουν γίνει στόχος βανδαλισμών με συνθήματα στους τοίχους που λένε "σταυρώστε τους ψηφοφόρος του ΟΧΙ" ("crucify No voters") μια αναφορά σε εκείνους που ψηφίζουν κατά του «γάμου» των ομοφυλόφιλων στο δημοψήφισμα που διεξάγεται στη χώρα.

Κάποιος είχε ζωγραφίσει μια σβάστικα και έναν σταυρό θέλοντας να πει ότι οι χριστιανοί είναι "ναζί".
Ο Drew Mellor, επικεφαλής ποιμένας της Αγγλικανικής Εκκλησίας Glen Waverley στη Μελβούρνη, αποκάλυψε ότι παρόλο που δεν έχει πει στους ενορίτες του τι να ψηφίσουν, η εκκλησία του έχει γίνει στόχος βανδαλισμού με συνθήματα όπως "Ψηφίστε Ναι, τσακίστε τους μισαλλόδοξους", σύμφωνα με την Daily Mail της Αυστραλίας.

"Αυτό ανησύχησε πολύ μερικά από τα παλαιότερα μέλη της εκκλησίας μας σήμερα το πρωί", δήλωσε ο Mellor την Κυριακή.

"Κάποιοι ρώτησαν:" Αυτό σημαίνει ότι θα μας χτυπήσουν;"

Ο ποιμένας απέρριψε την ιδέα ότι οι Χριστιανοί που δεν συμφωνούν με τις απόψεις της κοινωνίας για κάποια ζητήματα είναι εχθρικοί προς τους ανθρώπους.

"Μεταδίδει ένα μήνυμα ότι ως χριστιανική εκκλησία είμαστε ανυπότακτοι", σημείωσε.

Και πρόσθεσε ότι ενώ αντιτίθεται στον «γάμο» των ομοφυλόφιλων, η ενορία του καλωσορίζει ομοφυλόφιλους.

Οι Αγγλικανοί έχουν δωρίσει σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια στην πρωτοβουλία Fight Gay Marriage και προειδοποιούν ότι θα υπάρχουν «ανεπανόρθωτες συνέπειες» σε περίπτωση που η χώρα επιλέξει να νομιμοποιήσει τους «γάμους» των ομοφυλόφιλων.

Οι ψηφοφόροι του «Όχι» φοβούνται ότι θα τους κολλήσουν την ταμπέλα του «Bigot» και δέχονται κοροϊδίες όταν μιλούν, ενώ ήδη μια χριστιανή απολύθηκε από την δουλειά της μόλις έκανε γνωστό ότι θα ψηφίσει «όχι» στο δημοψήφισμα….

Μια εκκλησία βαπτιστών στο κοντινό Wheelers Hill, ανέφερε επίσης ότι έγινε στόχος συνθημάτων "crucify No voters" κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Τον Σεπτέμβριο, μια εκκλησία ευαγγελικών στο Μπρίσμπεϊν απειλήθηκε με εμπρησμό επειδή τοποθέτησε μια πινακίδα που έγραφε ότι ο ορισμός του γάμου είναι η ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

Είχε λάβει πολλά απειλητικά και "τρομακτικά" μηνύματα, ένα από τα οποία έκανε έκκληση να φέρουν βενζίνη και να πυρπολήσουν την εκκλησία.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειραζει. Αυτα τα γεγονοτα δειχνουν ποσο φασιστες ειναι οι δηθεν φιλελευθεροι πραγματικα. Καλο ειναι που εκδηλωνονται τοσο απροκαλυπτα, τη μουρη τους χαλανε. Κανονικα γι'αυτο ομως πρεπει να ξεσηκωθει η κοινοτητα των Χριστιανων εκει και να τους κατεβασει μηνυσαρες να πληρωνουν προστιμα για 5 χρονια οπως κανουν και καθε φορα που ενας Χριστιανος πει κατι 'προσβλητικο'.

Unknown είπε...

Αν η είδηση είχε τους πρωταγωνιστές σε αντίστροφες θέσεις και τα μηνύματα έγραφαν "σταυρώστε τους ψηφοφόρους του ΝΑΙ", τα συστημικά βοθροκάναλα θα το είχαν πρώτη είδηση με τίτλο "ΣΟΚ: Ακροδεξιοί ομοφοβικοί απειλούν να σταυρώσουν..."

Ανώνυμος είπε...

"Δεν πειραζει. Αυτα τα γεγονοτα δειχνουν ποσο
φασιστες
ειναι οι δηθεν φιλελευθεροι πραγματικα"

Ακόμα ΔΕΝ έχετε καταλάβει πως γράφοντας φασίστες, αντι για το ορθόν, κομμουνιστές, παίζετε το παιχνίδι τους;
Ο κομμουνσιμός είναι πολύ πολύ χειρότερος και εννοείται πολύ πιο σκοταδιστικός από τον φασισμό!
Η Ιερά εξέταση μπροστά του είναι παιχνιδάκι.
Ασε που η πραγματική Ιερά εξέταση δεν εχει καμία σχέση με αυτην που μας παρορουσιάζουν οι παγκόσμιοι κυβερνήτες κομμουνιστές σκοταδιστές διεθνιστές δολοφόνοι , τότε 100,000,000 ανθρώπων και σημερα δολοφόνοι ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό θα πει ελευθερία εκφράσεως, δημοκρατία, πρόοδος, ανεκτικότητα, καλωσόρισμα του διαφορετικού, μετριοπάθεια και, εν τέλει, αριστερή νοοτροπία. Το επιχείρημα "σταυρώστε τους" είναι πολύ πειστικό, δε βρίσκετε; Τι ρητορική δεινότης, τι ευγένεια, τι μεγαλοψυχία, τι ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ! "Ως χαρίεν άνθρωπος, εάν άνθρωπος η", που 'πε και ο Μένανδρος... Γι' αυτό τα παν έτσι καλά με τους τζιχαντιστές όλοι αυτοί.
Μετά τιμής,
A bigot

Ανώνυμος είπε...

Το σύνθημα (crucify) στην Αυστραλία θυμίζει το σύνθημα των Φαρισαίων ¨Σταύρωσον Αυτόν¨.

Άγγελος Μάριος είπε...

Ορθώς συλλογίζεσαι
Όταν τα γράφουμε εμείς μας ζαλίζουν τα μέσα λέγοντας ότι υπερασπιζόμαστε τους φασίστες και τους Ναζί και άλλα τέτοια φαιδρά.
Δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι υιοθετώντας την γλώσσα του αντιπάλου αποδέχεσαι την κυριαρχία του αντιπάλου.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια φασισμος ειναι και η γενικη ιδεολογια οτι μονο εγω μπορω να εκφραζω αποψη κι οτι ολες οι αλλες αποψεις που ειναι αντιθετες πρεπει να φιμωνονται. Γι'αυτο χρησιμοποιησα αυτη τη λεξη και εννοειται οτι κολλαει εδω. Φασισμος αλλωστε ειναι και αριστερος και δεξιος, ο αριστερος φασισμος απλα λεγεται κουμουνισμος.

Ανώνυμος είπε...

Πως υποσκαπτουν τις ανθρωπινες αξιες και βγαινουν κι απο πανω κιολας

"Neo-Nazi" quits Movement, After Revealing He’s both Jewish and Gay

https://theuglytruth.wordpress.com/2017/10/18/neo-nazi-quits-movement-after-revealing-hes-both-jewish-and-gay/

Άγγελος Μάριος είπε...

Αυτό φίλε μου που περιγράφεις ορίζεται ως η αρχή της Λογοκρισίας και εφαρμόζεται σε όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Σε κανένα σύγγραμμα πολιτειολογείας δεν θα βρεις τον όρο αριστερός φασισμός ή κόκκινος φασισμός, αυτά είναι επινοήσεις κάποιων"δεξιών" (κατά κόρον) εγκεφάλων.
Ο Φασισμός είναι ένα πολιτικό-οικονιμικό δόγμα διακυβέρνησης...

Ανώνυμος είπε...

Kατά τ' άλλα κλαψουρίζουν για το πως οι ομοφυλόφιλοι είναι θύματα του κοινωνικού ρατσισμού.

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό ότι το κύριο χαρακτηριστικό του Προτεσταντισμού είναι η απόρριψη της Ιεράς Παράδοσης και η εμμονή μόνο στην Αγία Γραφή. Το παραπάνω είναι κοινός τόπος για όλους τους Προτεστάντες. Συζητάς με κάποιον από αυτούς π.χ. για τις εικόνες στις εκκλησίες και σου λέει ότι εφόσον δεν το γράφει η Αγ.Γραφή τις απορρίπτω. Για το θέμα της ομοφυλοφιλίας , που ως γνωστόν η Αγία Γραφή είναι ξεκάθαρα καταδικαστική σε Π.Διαθήκη αλλά και σε Κ.Διαθήκη, απορώ πως το ξεπερνάνε και το παρακάμπτουν. Το ρωτάω διότι υπάρχουν στις προτεσταντικές εκκλησίες πυρήνες "πιστών" που όχι μόνο υποστηρίζουν την ομοφυλοφιλία αλλά στις τάξεις τους χειροτονούνται δεδηλωμένοι gay και λεσβίες επίσκοποι. Τι λένε άραγε στο ποίμνιο τους. Πώς συμβιβάζουν αυτή την αντίφαση; Τους κηρύττουν άλλο Ευαγγέλιο; Μήπως γνωρίζει κάποιος την απάντηση;