Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Η ζωή και ο θάνατος ως ζήτημα λοταρίας



Οι άνθρωποι συχνά υποτιμούν τη σημασία της τύχης στη ζωή, αλλά το γεγονός είναι ότι στις όλο και πιο χαοτικές κοινωνίες μας αυτή γίνεται όλο και πιο σημαντική. Πάρτε για παράδειγμα την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Υόρκη που στοίχισε την ζωή 8 ανθρώπων, που πραγματοποίησε ο 29χρονος μουσουλμάνος Ουζμπεκιστανός μετανάστης Sayfullo Saipov.

Ο τρομοκράτης ήταν μόνο εκεί επειδή είχε κερδίσει την Diversity Visa Lottery, («Λοταρία Βίζας Διαφορετικότητας», ένα πρόγραμμα που κάθε χρόνο χορηγεί έναν αριθμό «πράσινων καρτών» σε ανθρώπους από χώρες με μικρά ποσοστά μετανάστευσης στις ΗΠΑ), η οποία υπάρχει για να υποτιμήσει την αμερικανική υπηκοότητα και ταυτότητα, εξισώνοντάς την με τις ιδιοτροπίες της μοίρας. Η λοταρία είναι ακριβώς αυτή, μια λαχειοφόρος αγορά που δίνει κάθε χρόνο 50.000 βίζες σε αλλοδαπούς πολίτες εξωτικών και δυσλειτουργικών χωρών.

Αλλά η τύχη δεν έπαιξε μόνο ρόλο στην είσοδο του Sayfullo Saipov στις ΗΠΑ. Επίσης έπαιξε ρόλο στο ποιος θα δολοφονείτο από αυτόν.
Το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση.
Ο Σαϊπόφ ζούσε εδώ και χρόνια, όπως ακριβώς και κάθε άλλος μουσουλμάνος μετανάστης, ένα άτομο που έκανε όλους τους άλλους ελαφρώς να τον φοβούνται, αλλά όχι και πάρα πολύ (μην μας πουν και «ισλαμοφοβικούς»). Μέχρι μια μέρα που ξαφνικά έγινε φουλ "αλλάχ-ακμπάρ-άπιστοι-θα-σας-φάω", οδηγώντας ένα φορτηγό που είχε νοικιάσει επάνω σε μια λωρίδα ποδηλασίας της Νέας Υόρκης.

Αν είχε επιτεθεί μία ή δύο μέρες νωρίτερα ή μια μέρα αργότερα, θα είχε σκοτωθεί μια διαφορετική ομάδα ανθρώπων και οι αριθμοί θα ήταν πιθανώς διαφορετικοί, είτε υψηλότεροι είτε χαμηλότεροι.

Το σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να γνωρίζουμε πότε θα συμβεί αυτό. Ο Saipov είχε ελεγχθεί και φαίνεται ότι υπήρχαν ελάχιστες ή καθόλου προειδοποιητικές ενδείξεις. Ορισμένες αναφορές κάνουν λόγο ακόμη και το πόσο "ευδιάθετο άτομο" ήταν. Όμως, ανεξάρτητα από την εξωτερική του συμπεριφορά, ήταν στην ουσία μια ανθρώπινη ωρολογιακή βόμβα που κανείς δεν γνώριζε με βεβαιότητα πότε θα εκραγεί. Και αυτό ήταν επίσης μια λοταρία - μια λοταρία σε μια λοταρία - και με πρώτο βραβείο, μια προσφορά θανάτου.

Σε καταστάσεις όπως αυτές, συχνά δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε, αλλά μόνο εκείνοι που ακούν τις εσωτερικές τους "προκαταλήψεις" έχουν κάποιες πιθανότητες επιβίωσης. Αλλά, φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ενθαρρύνεται. Αντίθετα, ενθαρρυνόμαστε να είμαστε τυφλοί και να έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη συνεχώς, ό,τι και να συμβαίνει, ουσιαστικά να είμαστε παραιτημένοι στην τυφλή τύχη και παραδομένοι στην Μοίρα.

Σε μεγάλο βαθμό, η επίσημη “Diversity Visa Lottery” - και η ανεπίσημη “Diversity Death Lottery” που πάει χέρι-χέρι μαζί της - είναι βαθιά ισλαμικής φύσης.

Μια τυφλή πίστη στην τύχη και τη μοίρα είναι η ίδια η ουσία του Ισλάμ, το οποίο κυριολεκτικά μεταφράζεται ως "υποταγή" – υποταγή στο θέλημα του Αλλάχ. Όλα όσα συμβαίνουν στον παθητικό και στον νεκρό είναι η κληρονομιά του. Έτσι, δεχτείτε το!

Αυτό ήταν, προφανώς που εννοούσε ο Σαντίκ Χαν, ο μουσουλμάνος δήμαρχος του Λονδίνου, όταν δήλωνε ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι "κομμάτι" της διαβίωσης σε μια μεγάλη πόλη.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι τρομοκρατικες επιθέσεις είναι κομμάτι της διαβίωσης ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ σε μια μεγάλη πόλη. Κοίτα αμα λείπει μια λέξη πόσο μεγάλη διαφορα κάνει στη πρόταση

Ανώνυμος είπε...

Εχει γινει κουραστικο και εξακολουθει να γινεται αγαπητοι φιλοι οταν παραβλεπουμε την ριζα του κακου και πηγαινουμε κατ’ευθειαν στο αποτελεσμα
Αντιγραφω μερικα αποσπασματα απ’ το αριστο βιλιο του Ντεϊβιντ Ντουκ «το Ξυπνημα μου» κεφαλαιο 24.
«Στο βιβλίο του «Ορισμένοι άνθρωποι: Οι Αμερικανοί Εβραίοι και η Ζωή τους Σήμερα , ο Charles Silberman γράφει:
Οι Αμερικανοί Εβραίοι έχουν δεσμευτεί για την πολιτιστική ανοχή λόγω της πίστης τους, ρίζωμένοι στην ιστορία τους, ότι δηλ. οι Εβραίοι νιώθουν ασφαλείς μόνο σε μια κοινωνία που δέχεται ένα ευρύ φάσμα συμπεριφορών και δράσης γενικώς, καθώς και μια ποικιλία θρησκευτικών και εθνοτικών ομάδων. Αυτή η πεποίθηση, για παράδειγμα, είναι η έγκριση της ομοφυλοφιλίας, η οποία οδηγεί τη συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών Εβραίων να υποστηρίξουν τα "ομοφυλοφιλικά δικαιώματα" και να υιοθετήσουν μια φιλελεύθερη στάση στα περισσότερα από τα λεγόμενα "κοινωνικά θέματα" [884]
Ο εβραίος Earl Raab, εκτελεστικός διευθυντής του Perlmutter Institute of Jewish Advocacy, συνεργάτης της ADL (Ένωση κατά της δυσφήμησης του B'nai B'rith) και συγγραφέας του εβραϊκού δελτίου του Σαν Φρανσίσκο, έγραψε: Μόνο μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο ο μεταναστευτικός νόμος άλλαξε δραστικά για να εξαλείψει αυτές τις διακρίσεις. Σε μία από τις πρώτες ενδείξεις της πολιτικής του γέννησης, η εβραϊκή κοινότητα έχει ηγετικό ρόλο στην πραγματοποίηση αυτών των αλλαγών [889].
Και......
Ο Raab συνεχίζει να γιορτάζει την προσεχή μειονοτική κατάσταση των λευκών στην Αμερική. Μόλις συμβεί αυτό, προσβλέπει σε "συνταγματικούς περιορισμούς" (περιορισμός της ελευθερίας του λόγου προφανώς;):
Το Γραφείο Απογραφής μόλις ανέφερε ότι περίπου το ήμισυ του Αμερικανικού πληθυσμού σύντομα θα είναι ΜΗ λευκοί ή ΜΗ Ευρωπαίοι. Και θα είναι ΟΛΟΙ Αμερικανοί πολίτες. Έχουμε ξεπεράσει το σημείο όπου ένα συμβαλλόμενο μέρος, οι ‘Αρειοι-Ναζί, θα μπορέσει να κυριαρχήσει σε αυτή τη χώρα.
Έχουμε θρέψει το αμερικανικό κλίμα αντιπολίτευσης με πολυεθνικό φανατισμό για περίπου μισό αιώνα. Αυτό το κλίμα δεν έχει ακόμη τελειοποιηθεί, αλλά η ετερογενής φύση του πληθυσμού μας τείνει να το καταστήσει μη αναστρέψιμο και καθιστά τους συνταγματικούς μας περιορισμούς ενάντια στον φανατισμό των αντιπάλων μας, πιο πρακτικό από ποτέ. [890]»
https://davidduke.com/my-awakening-chapter-24-the-jewish-role-in-immigration/
Επι τελους ας ξαναδουμε στο μικρο βιντεο, ΠΟΙΟΙ μας διχαζουν και μας διαλυουν σαν Εθνη ειτε στην Ευρωπη ειτε αλλου. Τα λενε μονοι τους εξ’ αλλου.
https://www.youtube.com/watch?v=q7hoID5P7Uw



Πατρικιος Στεστωνης
Σαρωνιδα-Αττικης