Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

Τι έκαναν οι κομμουνιστές στην οικογένειά μου στα σοβιετικά γκουλάγκΤου Ryan Fazio / ΚΟ 

Στις 9 Φεβρουαρίου 1940, ο επτάχρονος Witold Rybicki και η οικογένειά του ξύπνησαν στη μέση της νύχτας ακούγοντας δυνατά χτυπήματα στην πόρτα του σπιτιού τους στη Λίντα της Πολωνίας (σημερινή Λευκορωσία). Έξω ήταν ένας αξιωματικός της NKVD, της τότε σοβιετικής μυστικής αστυνομίας, ο οποίος έδωσε διαταγές στον πατέρα του: "Μην προσπαθήσετε να το σκάσετε. Το σπίτι σας είναι περικυκλωμένο από στρατιώτες. Έχετε μια ώρα για να ετοιμάσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα. Μην πάρετε πολλά. Ό, τι χρειάζεστε θα βρίσκονται εκεί που θα πάτε".

Οι Rybickis δεν ενημερώθηκαν ποτέ για τις κατηγορίες εναντίον τους, ούτε τους δόθηκαν στοιχεία για ποιο αδίκημα κατηγορούνται, ποια η ποινή τους ή ποιος ο προορισμό τους. Ο Witold, οι γονείς του και τέσσερα από τα αδέλφια του οδηγήθηκαν βίαια από το σπίτι τους σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό, όπου φορτώθηκαν σε ένα βαγόνι για βοοειδή μήκους περίπου 15 μέτρων και πλάτους πέντε μέτρων μαζί με περίπου 40 άλλους ανθρώπους. Το βαγόνι ήταν εντελώς άδειο, με μια τρύπα στη μέση του δαπέδου για τουαλέτα.

Για σχεδόν ένα μήνα, το τρένο διέσχιζε την Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία προς τη Σιβηρία, μη επιτρέποντας σε κανέναν να βγει έξω από το στενό βρώμικο βαγόνι εκτός από ένα σύντομο χρονικό διάστημα τα Σάββατα. Κάθε πρωί, οι στρατιώτες έδιναν τέσσερα γαλόνια νερό και μια σούπα για όλο το βαγόνι των 40 ανθρώπων.

Οι φυλακισμένοι τελικά αποβιβάστηκαν σε μια πόλη που ονομάζεται Tomsk. Από εκεί, βάδισαν για δυο μέρες μέσω της σιβηρικής τάιγκας (γνωστή ως βόρειο δάσος), μέσα στον παγωμένο χειμώνα σε μια σειρά από στρατώνες με μικρά, άδεια δωμάτια ειδικά για Πολωνούς. Αυτό ήταν μέρος του σοβιετικού συστήματος gulag, μιας αλυσίδας στρατοπέδων καταναγκαστικής εργασίας και οικισμών όπου δεκάδες εκατομμύρια φυλακισμένοι τιμωρήθηκαν και "ανακατασκευάστηκαν" από το κράτος μέσω εξαντλητικής σωματικής εργασίας σε σκληρές συνθήκες.

Αυτή η αντιμετώπιση της ανθρώπινης ζωής υπό σοβιετική κυριαρχία δεν είναι κάτι το υπερβολικό, αλλά ενδεικτικό του πώς το κομμουνιστικό καθεστώς αντιμετώπισε το δικό του λαό. Πριν λίγες ημέρες έκλεισαν 100 χρόνια από την «επανάσταση» που δημιούργησε τον κομμουνισμό στη Ρωσία και στη συνέχεια την Ανατολική Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική. Τα μαρξιστικά καθεστώτα είναι υπεύθυνα που 65 έως 100 εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, ένα τόσο μεγάλο νούμερο που είναι αδύνατο ο ανθρώπινος νους να αντιληφθεί.

Βέβαια, ο Στάλιν είπε κάποτε, "Ένας θάνατος είναι μια τραγωδία. Ένα εκατομμύριο θάνατοι είναι ένα στατιστικό στοιχείο". Ένας καλός τρόπος για να κατανοήσουμε το εύρος των δεινών που άφησε πίσω του ο κομμουνισμός είναι να κατανοήσουμε το βάθος των δεινών στη ζωή μεμονωμένων θυμάτων. Γι’ αυτό ιστορίες σαν των Rybickis και άλλων είναι χρήσιμες.
Η τραγωδία των Rybickis είναι παρόμοια με τις περίφημες αναφορές του Aleksandr Solzhenitsyn στο «Αρχιπέλαγος Gulag». Από την ψυχολογικά έντονη νυκτερινή σύλληψη χωρίς καμία εξήγηση, στην απάνθρωπη μεταφορά με το τρένο μεταφοράς βοοειδών, στη σκληρή εργασία κάτω από το θανατηφόρο κρύο, την πείνα, την πανταχού παρούσα δυσοσμία του θανάτου, στην ολική καταπίεση, ακόμη και έξω από τα γκουλάγκ, οι παραλληλισμοί μεταξύ της ιστορίας του Witold και των άλλων θυμάτων είναι εντυπωσιακοί.

Η Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών (ΕΣΣΔ) και η Ναζιστική Γερμανία εισέβαλαν στην Πολωνία τον Σεπτέμβριο του 1939 και χώρισαν τη χώρα στα δύο. Η ΕΣΣΔ έστειλε σε εξορία στη Σιβηρία περίπου το ενάμισι εκατομμύριο από τα συνολικά 13 έως 14 εκατομμύρια Πολωνούς στο ανατολικό μισό της χώρας. Εκατοντάδες χιλιάδες από αυτούς πέθαναν ή εκτελέστηκαν στη διαδικασία. Πάνω από δεκαετίες, εκατομμύρια κουλάκοι, Κοζάκοι, Ουκρανοί, Καζακστάνοι, Σοβιετικοί βετεράνοι και Ορθόδοξοι Χριστιανοί, μεταξύ άλλων, είχαν μια παρόμοια μοίρα. Η ΕΣΣΔ σκότωσε συνολικά 20 με 30 εκατομμύρια δικούς της.

Εκείνοι που θεωρούνταν μορφωμένοι, της μεσαίας τάξης, εμφανώς θρησκευόμενοι ή είχαν υπηρετήσει στο στρατό, ήταν οι κύριοι στόχοι, σύμφωνα με τον Witold, επειδή θεωρούνταν γενικά «απειλές» για το κομμουνιστικό καθεστώς. Ο πατέρας του, Stanislaw, ήταν Πολωνός βετεράνος που είχε ένα μικρό αγρόκτημα, «προσόντα» που ήταν ικανά για να οδηγηθεί στο gulag ο ίδιος και η οικογένειά του.

Λίγους μήνες αργότερα, οι Rybickis μετακινήθηκαν ακόμα πιο ανατολικά, με τρένο στην τελευταία πόλη που έφθανε ο σιδηρόδρομος και στη συνέχεια με τα πόδια σε ένα άλλο απαρατήρητο σύνολο στρατώνων στη μέση της σιβηρικής τάιγκας. Θα έμεναν εκεί για τρία χρόνια.

Στον οικισμό που έμεναν οι Rybickis, οι σωματικά ικανοί φυλακισμένοι άνω των 12 ετών δούλευαν κόβοντας δέντρα, προετοιμάζονταν ξυλεία και συλλέγονταν τον χυμό σε καιρικές συνθήκες που μερικές φορές έπεφταν στους 50 βαθμούς υπό το μηδέν. Οι εργαζόμενοι αιχμάλωτοι λάμβαναν ημερησίως 400 γραμμάρια ψωμιού, ενώ στους μη εργαζόμενους κρατούμενους δίνονταν 200 γραμμάρια. Μερικές φορές οι αποστολές τροφίμων καθυστερούσαν στα στρατόπεδα και φυλακισμένοι σαν τον Rybickis έκαναν μέρες χωρίς τροφή.

"Σχεδόν πεθαίναμε από πείνα", θυμάται ο Witold. Κάποιοι φυλακισμένοι είχαν "πρησμένες, τεράστιες κοιλιές" από την πείνα. Οι φυλακισμένοι "πέθαιναν σαν μύγες παντού" από πείνα, ασθένειες ή από την σκληρή εργασία μέχρι θανάτου. Υπήρχε ένα αυτοσχέδιο νεκροταφείο όπου "θάβονταν εκατοντάδες".

Η αδελφή του Witold, η Irena (Ειρήνη), που ήταν 14 ετών όταν οι Σοβιετικοί πήρε την οικογένειά της, αρνήθηκε τελικά να δουλέψει γιατί δεν είχε ούτε παπούτσια για να φορέσει. Καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλακή στο Νοβοσιμπίρσκ, όπου επέζησε γιατί την λυπήθηκε και την βοηθούσε ένα φυλακισμένος.

Αναφωνώντας ότι «είχε απηυδήσει από την Ρωσία, τον κομμουνισμό και την Σιβηρία», η Ειρήνη προσπάθησε να το σκάσει. Ένα χρόνο αργότερα, ο πατέρας της ανακάλυψε ότι οι αρχές την είχαν συλλάβει στην προσπάθειά της να περάσει στο Ιράν και την καταδίκασαν σε επτά χρόνια φυλάκισης. Επειδή η ΕΣΣΔ βρισκόταν σε πόλεμο με την Γερμανία, έδωσε στους φυλακισμένους την "επιλογή" είτε να διακινδυνεύσουν στις πρώτες γραμμές του ανατολικού μετώπου είτε να ζήσουν σε μια σκληρή, μικρή, κρύα φυλακή. Κατάφερε να επιζήσει από τον πόλεμο και κατέφυγε στη Δύση, όπου στο τέλος πήρε έγγραφα για να μεταναστεύσει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αργότερα, ο πατέρας του Witold πολέμησε στον στρατό της Σοβιετικής Ένωσης με αντάλλαγμα ένα πρόγραμμα που τον έφερνε μαζί με την οικογένειά του σε ένα συλλογικό αγρόκτημα με ένα ελαφρώς καλύτερο βιοτικό επίπεδο από τον οικισμό, και μια υπόσχεση επαναπατρισμού στην Πολωνία μετά τον πόλεμο.

Ο Witold δήλωσε ότι ήταν η μόνη υπόσχεση που τήρησε ποτέ ο Στάλιν. Τον Απρίλιο του 1946, σχεδόν ένα χρόνο μετά το τέλος του πολέμου, οι Rybickis μπόρεσαν να επιστρέψουν στην Πολωνία λόγω της υπηρεσίας του πατέρα. Από κάποια θεϊκή επέμβαση, κάθε μέλος της οικογένειάς επέζησε του πολέμου και του συστήματος Gulag. Εκατομμύρια άλλοι πολίτες που πολεμούσαν και εκατομμύρια περισσότεροι καταπιεσμένοι από τη δική τους κυβέρνηση, δεν είχαν την ίδια τύχη.

Το 1966, ο Witold μπόρεσε να ξεφύγει από τον κομμουνισμό και να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες, και να επανασυνδεθεί με την αδελφή του. Ο παππούς μου είναι τώρα 85 ετών και ζει με τη σύζυγό του στο Ιλλινόις, όπου εξακολουθεί να είναι εξειδικευμένος αναισθησιολόγος. Θυμάται τις λεπτομέρειες της καταστολής της οικογένειάς του πριν από 80 περίπου χρόνια καλύτερα από ότι μπορώ να θυμηθώ εγώ αυτό που έκανα πριν από οκτώ ημέρες. Μακάρι ο κόσμος να μην ξεχάσει τα δεινά του κομμουνισμού.

Ιστορίες όπως αυτή των Rybickis δεν αγγίζουν μερικές φορές το ξεπεσμένο δυτικό ακροατήριο, επειδή, όπως έγραψε ο Σολτζενίτσιν, «είναι αδύνατο για τους δυτικούς συγγραφείς ... να περιγράψουν τη διαταραχή μιας ανθρώπινης ψυχής που έχει τοποθετηθεί σε μια κυψελίδα γεμάτη είκοσι φορές πάνω από την χωρητικότητά της και χωρίς λεκάνη, όπου οι αιχμάλωτοι βγαίνουν για τουαλέτα μόνο μία φορά την ημέρα».

Ιστορίες με αξιωματούχους της NVKD να εξαναγκάζουν αθώους κρατουμένους να «ομολογήσουν», συνθλίβοντας τους όρχεις τους κάτω από τις αρβύλες τους, είναι δύσκολο να φανταστεί ο δυτικός άνθρωπος.

"Η ΕΣΣΔ ήταν ένα μεγάλο στρατόπεδο", αναφέρει ο Σολτζενιτσίν.  Στην Πολωνία στις αρχές της δεκαετίας του 1950, ένας συμμαθητής του Witold, ο οποίος ξεκίνησε έναν πατριωτικό σύλλογο στο γυμνάσιο, κατηγορήθηκε για κατασκοπεία εναντίον της κυβέρνησης και καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης. Όταν τελικά βγήκε απότηνφυλακή, δεν ήταν ποτέ ο ίδιος. Φοβόταν και την σκιά του.

"Ό, τι λεγόταν", λέει ο Witold, "λεγόταν μυστικά, γιατί υπήρχαν ακόμη και περιπτώσεις κατά τις οποίες οι λεγόμενοι φίλοι σε κατέδιδαν στην αστυνομία και ... ακόμα κι αν δεν είχες πει κάτι .. σε συνελάμβαναν".

Εκατό χρόνια αργότερα, εξακολουθούν να υπάρχουν προσπάθειες για να "ξεπλυθεί" η τρομερή κληρονομιά του κομμουνισμού και η απόρριψη του κομμουνισμού από τη δυτική κουλτούρα, να μην είναι της ίδιας βαρύτητας όπως εκείνη του φασισμού. Οι New York Times δημοσίευσαν 39 άρθρα σχετικά με τον «Κόκκινο Αιώνα» φέτος, αναισθητοποιώντας τους αναγνώστες του προς τον κομμουνισμό. Μόνο σε 2 από τα 39 άρθρα υπάρχει αναφορά στο σύστημα gulag. Ένας στους πέντε καθηγητές κοινωνικών επιστημών συστήνεται ως Μαρξιστής και στους δρόμους υπάρχει ο βίαιος στρατός των "Antifa".


Όταν η αριστερά δέχεται κριτική για τα εγκλήματα του κομμουνισμού ισχυρίζονται ότι αυτό δεν ήταν "αληθινός κομμουνισμός". Όμως, τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από δεκάδες κομμουνιστικά καθεστώτα σε δεκάδες χώρες σε μία διάρκεια άνω των 100 ετών με περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο άτομα κάτι δείχνουν. Ότι ο κομμουνισμός ήταν δολοφονικός στην πράξη, επειδή ήταν δολοφονικός στην θεωρία.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

10 σχόλια:

Απρίλιος είπε...

http://samizdatproject2.blogspot.gr/2015/03/blog-post_5.html

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Κουμμουνιστική θεωρία και πράξη, είναι το ίδιο και το αυτό δολοφονικά και εχθροί της ανθρωπότητας, γιατί οι φανατικοί του Κουμμουνισμού, είναι ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ - ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ - ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΚΤΗΝΗ.... όπως ακριβώς και οι φανατικοί του Ναζισμού.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Και να σκεφθεί κανείς, πως ... Στάλιν και Χίτλερ, ανήκουν στις ... αμφιλεγόμενες παγκόσμιες προσωπικότητες... και έχουν φανατικούς υποστηρικτές...
ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ!

Άγγελος Μάριος είπε...

Ας είμεθα σοβαροί κυρία μου.
Ένας ψυχασθενής δεν γράφει Ιστορία.
Ένας ψυχασθενής δεν έχει όραμα (οποίο και να είναι αυτό) για τη Ευρώπη.
Ένας ψυχασθενής δεν δύναται να διαμορφώσει το εκάστοτε πολιτικό προσκήνιο της Ευρώπης.
Ας μην ρίχνουμε νερό στο μύλο της πολιτικής προπαγάνδας της εκάστοτε μεριάς.

Ανώνυμος είπε...

Να και ένα βιντεάκι το οποίο ναι μεν αναφέρεται στον ναζιζμό, αλλά κατονομάζει τους εβραίους ως κύριους αυτουργούς πίσω απο τον κομουνισμό. Και όλα αυτά απο το στόμα ενός εβραίου.

Rabbi Yosef Ben Porat explains why did Hitler hated jews?
https://www.youtube.com/watch?v=aOAG8zXzC3E&feature=youtu.be

Ανώνυμος είπε...

κυρια Σουλφη υπερβαλλετε ........εσκεμενα νομιζω.
Θα εχετε τους λογους σας...

Ο Χιτλερ ηταν οραματιστης και προεβλεψε το ζοφερο μελλον της Ευρωπης και κατ' επεκτασιν της Ανθρωποτητας αν εχανε το πολεμο. Και ιδου σημερα η αληθεια που προεβλεψε ο Χιτλερ απο τοτε.
Δεν φυλακιζε συμπατριωτες του Γερμανους στα στρατοπεδα συγκεντρωσεως οπως ο Σταλιν, αλλα μονο τους εχθρους του οι οποιοι πρωτιστως ηταν εβραιοι και κομμουνιστες και οι οποιοι οσοι πεθαναν, πεθαναν απο καταναγκαστικη εργασια και οχι απο τους .... "Θαλαμους αεριων" οπως ισχυριζονται ψευδως οι εβραιοι.
Διοτι εδω που τα λεμε, η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ μας αποδεικνυει οτι εχουν πεθανει περισσοτεροι ανθρωποι στο πισω καθισμα του αυτοκινητου του Εντουαρντ Κεννεντυ παρα στους "θαλαμους αεριων" του Χιτλερ.

Ουδεμια συγκριση λοιπον, μεταξυ Χιτλερ και του χασαπη Σταλιν.....μην αναφερθω στον κιτρινομουρη Μαο.


Μετα τιμης
ΠΣΦ
(ποπησουλακαιφατσουλα)

Ahoy είπε...

Ειναι ευοιωνο νομιζω να διαβαζεις τετοια αρθρα γραμμενα απο αμερικανο αποφοιτο του Northwestern. Φενεται κατι κινειται στην Αμερικη.

Πασχαλίνα είπε...

ειμαι από τα παιδιά , τα οποία βρέθηκαν στην πρώην λαϊκή δημοκρατία της Πολωνίας, όταν με βρήκε ο μπαμπας μου , και μου ειπε " ειμαι ο πατέρας σου " του απάντησα ότι ο πατέρας μου ειναι ο Στάλιν ... αυτά μας μάθαιναν ...

Ανώνυμος είπε...

“Ιστορίες με αξιωματούχους της NVKD να εξαναγκάζουν αθώους κρατουμένους να «ομολογήσουν», συνθλίβοντας τους όρχεις τους κάτω από τις αρβύλες τους, είναι δύσκολο να φανταστεί ο δυτικός άνθρωπος.”

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΑΜ - ΤΡΥΦΩΝΟΣ Χ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
https://www.scribd.com/document/96308391/%CE%97-%CE%9C%CE%91%CE%A5%CE%A1%CE%97-%CE%92%CE%99%CE%92%CE%9B%CE%9F%CE%A3-%CE%A4%CE%A9%CE%9D-%CE%95%CE%93%CE%9A%CE%9B%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%A9%CE%9D-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%95%CE%91%CE%9C-%CE%A4%CE%A1%CE%A5%CE%A6%CE%A9%CE%9D%CE%9F%CE%A3-%CE%A7-%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%98%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%9F%CE%A5

Ας μου εξηγήσει κάποιος πως μπορεί να υπάρχει όρθιο δίποδο που θέλει να ονομάζεται Ανθρωπος , ο οποίος να διαβάζει όλα αυτά τα ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ
ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΩΠΑ , ΑΦΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ
Και αφετέρου (επίκαιρο)
ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΜΕΤΑΞΑ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ για …τα απάνθρωπα εγκλήματα τα οποία διέπραξαν, ως αυτό της εξορίας ήτοι του παραθερισμού στα Ελληνικά ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΑ νησιά;
Πώς γίνεται οι δήθεν δημοκράτες αστοί (ΛΑ.Ο.Σ. - Ν.Δ.-, ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ (ΤΖΗΜΕΡΟΣ) – ΚΕΝΤΡΟ - ΠΑΣΟΚ ), ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΜΜΩΣΙΕΣ ( ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ) ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑ ΗΛΗΘΙΟΙ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,( ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ , ΓΑΛΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ) ΣΙΩΠΟΥΝ , ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΟΥ ΕΑΜ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ , ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΞΤΕ ΔΥΝΑΤΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ , ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΠΟΔΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΒΓΑΛΕΜΑΝΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!
ΑΣ ΚΑΤ ΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΝΡΘΡΩΠΑ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΑ
συμψηφίζοντας τα , ΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ , ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ!!!
ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ
ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΑ;;;;;;;
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤ ΑΙΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.
ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ …ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ!!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ;
ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ , ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ;
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ η ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ , ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!
ΣΑΝ , ΔΙΟΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤ Α ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Για τον κύριο Ανώνυμο που είπε ότι ο Χίτλερ δεν κυνήγησε ομοεθνείς του Γερμανούς κάνει μεγάλο λάθος να διαβάσει ιστορία.
Μάλιστα ίσχυε ακόμη η γκιλοτίνα στην Γερμανία σε όποιον έκανε αντίσταση!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν να πιστεύετε ακόμη ότι Στάλιν και Χίτλερ ήταν αντίπαλα πολιτικά στρατόπεδα; Τα ίδια σιωνιστικά συμφέροντα εξυπηρετούσαν και οι δύο. Με μία φράση , είχα τα ίδια αφεντικά. Παίξανε όλο αυτό το παιχνίδι προκειμένου να δημιουργηθεί το κράτος του Ισραήλ. Αυτοί που χρηματοδότησαν τον Χίτλερ για να δημιουργήσει την τεράστια πολεμική του μηχανη, ήταν οι ίδιοι που χρηματοδότησαν τον Λένιν (Γερμανία) και τον Τρότσκι (Αμερική).