Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Θύελλα αντιδράσεων για βίντεο που υποστηρίχθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και δείχνει μαύρη ντυμένη με την παραδοσιακή στολή της χώρας. Μετά τις αντιδράσεις το βίντεο «κατέβηκε»

Ένα βίντεο που προορίζονταν να προωθήσει την εκατονταετηρίδα της ένωσης των επαρχιών της Ρουμανίας (η επέτειος της απόφασης που πήρε η Εθνοσυνέλευση της χώρας το 1918, για την ένωση του παλαιού βασιλείου της Ρουμανίας με την Τρανσυλβανία και άλλες περιοχές για τη δημιουργία της σημερινής Ρουμανίας -πρόκειται για εθνική εορτή) περιλαμβάνει μια μαύρη γυναίκα (ονόματι Tyga Lilly Nefertiti) που φορά την ρουμανική εθνική φορεσιά να περπατάει γύρω από το Λονδίνο. Το βίντεο υλοποιήθηκε με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και του Ρουμανικού Ινστιτούτου Πολιτισμού (Romanian Cultural Institute) στο Λονδίνο.

Μετά τις αρνητικές αντιδράσεις, το βίντεο καταργήθηκε.

Σχολιάζοντας το βίντεο στο skype ο Ρουμάνος ανταποκριτής του Gates of Vienna Stefan Cel Mare και ο Ούγγρος ανταποκριτής Cross Ware, αναφέρουν μεταξύ άλλων:

Stefan Cel Mare: Το βίντεο δημιουργήθηκε από το ICR (Ινστιτούτο Ρουμανικού Πολιτισμού) και αυτό χρηματοδοτείται από τον Soros.

Το βίντεο καταργήθηκε πολύ γρήγορα και δημιούργησε έναν πόλεμο στη Ρουμανία. Το Υπουργείο Εξωτερικών είχε συμφωνήσει για το έργο, αλλά δεν ήξεραν για την ταινία. Οι Ρουμάνοι τα «έχωσαν» στη σελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρουμανίας στο Facebook. Έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με αυτό.

Πολλοί άνθρωποι μιλάνε για τα 18 δισεκατομμύρια δολάρια που εισήχθησαν στην Ανατολική Ευρώπη – φαίνεται μερικά εκατομμύρια να δόθηκαν στη Ρουμανία.

Οι Ρουμάνοι στο YouTube και στο Facebook λένε: "Όλοι πληρώνονται από τον Σόρος... (δες εδώ). Τι είχατε στο μυαλό σας με το να χρησιμοποιήσετε ένα κοράκι για να παρουσιάσετε παραδοσιακές ρουμανικές φορεσιές; Έχουμε όμορφα κορίτσια - και επιλέξατε ένα άσχημο κοράκι".

Και φανταστείτε - αυτές οι σελίδες δεν αναστέλλονται ή αποκλείονται. Υπάρχουν ακραία ρατσιστικά μηνύματα και κανείς δεν τα εμποδίζει.

Επίτηδες δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις και νομίζω ότι ξέρω γιατί. Πρέπει να οικοδομήσουν μια αρνητική εικόνα για την Ανατολική Ευρώπη. Και όταν η Δύση δει πόσο άγριοι είναι οι Ανατολικοευρωπαίοι, τότε δεν θα νοιάζονται τόσο πολύ αν γίνουν ενέργειες κατά της Ανατολής.

CrossWare: Φαίνεται ότι οι στρατιώτες του Soros είναι απασχολημένοι με τη Ρουμανία. Επιζητούν την στοχοποίηση και την δαιμονοποίηση...

Stefan Cel Mare: Αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι σκέφτονται ή τι σχεδιάζουν να επιτύχουν. Δεν ήταν αναμενόμενο ότι κάνοντας κάτι τέτοιο θα είχαν μια μαζική επίθεση εναντίον του;

CrossWare: Νομίζω ότι η τραπεζική ελίτ σπρώχνει τα πράγματα.

Stefan Cel Mare: Είναι σαν να παρουσιάζεις έναν κανίβαλο από τον Αμαζόνιο που κάνει ουγγρικό γκούλας χρησιμοποιώντας μια Ουγγαρέζα.

CrossWare: Θέλουν έναν στρατό της ΕΕ, γεμάτο με μουσουλμάνους.

Stefan Cel Mare: Είμαι βέβαιος ότι στο εγγύς μέλλον θα δούμε τέτοιες προκλήσεις σε όλα τα έθνη της Ανατολικής Ευρώπης. Προσπαθούν να προκαλέσουν επιθετικές αντιδράσεις, ώστε να μπορούν να παρουσιάσουν τους βαρβάρους της Ανατολής. Έτσι ... έχετε το νου σας.

Μπορούν να κάνουν πολλά βρώμικα πράγματα με 18 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή (δες εδώ κι εδώ)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νεοταξικές ηλιθιότητες

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/sports/article/735406/video-opadoi-tou-paok-epaixan-agrio-xulo-me-pakistanous-sto-kedro-tis-athinas/

Να Αγιάσουν τα Χέρια-Πόδια των Οπαδών του ΠΑΟΚ που είτε τυχαία έγινε το Περιστατικό ή όχι κάνανε το Αυτονόητο..κάνανε Νόμιμη Άμυνα στον Πολυφυλετικό Στρατό Κατοχής που έχει εισβάλλει στην Ελλάδα εδώ και Κάμποσα Χρόνια,ο οποίος Πολυφυλετικός Στρατός λειτουργεί με Απόλυτη Ελευθερία-Ανομία-Ασυλία-Ασέβεια ελέω Απόλυτης Υποστήριξης απο το Ελληνόφωνο Κράτος-Γραικύλους Πολιτικούς-Επαγγελματίες Ανθρωπιστές-αλληλέγγυους-ΜΚΟ του G.Sorros Κτλ.Επικροτούν με την Στάση&Συμπεριφορά τους τις Αμέτρητες Δολοφονίες-Ληστείες Ελλήνων μετά φόνου ή όχι των κάθε λογής Αλλοδαπών που μας θρονιάστηκαν Παράνομα στην Ελλάδα εδώ και μια τουλάχιστον 20ετία.Το ερώτημα είναι πότε ακριβώς περιμένουν να Αντιδράσουν οι Οπαδοί των Ομάδων Αθηνών-Πειραιώς...του πρώην ΠΟΚ και όχι Μόνο..το ζήτημα είναι μείζον Εθνικό και δεν πρέπει να το αντιληφθούμε σαν μια "Μεμονωμένη Περίπτωση"...όμως στην Αθήνα όπως και σε άλλες Πόλεις της Ελλάδας έχει περάστει σαν ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ-ΜΑΣΤΙΓΑ μια δήθεν στρεβλωτική άποψη περί "Δημοκρατίας-Ανθρωπισμού όλων των άλλων πέραν των Ελλήνων εννοείται.." στα Πλαίσια της Θολοκουλτουράς που αντιπροσωπεύει η Υπερπροοδευτική-Σοσιαλιστική-ΑναρχοΦασιστερά που μισεί οτιδήποτε Ελληνικό.Αυτό έχει περάσει Παντού απο το Εκπαιδευτικό Σύστημα σε όλες τις Βαθμίδες (Πρωτοβάθμιαια έως Τριτοβάθμιαια) που έγινε Συστηματική Απο-Εθνοποιήση των Νεότερων Γενιών-στην Κοινωνία-στην Οικογένεια-και κατ'επέκταση εννοείται στο Γήπεδο/Ομάδες κτλ.Έγινε μεθοδική Κομματικό/Ιδεολογική Προπαγάνδα-Πλύση Εγκεφάλου απο το Καθεστώς της Μεταπολίτευσης=βλέπε Γενιά του Πολυτεχνείου ώστε να Ισοπεδωθεί κάθε τι Ελληνικό.Τι ακριβώς περιμένει ο Έλληνας Οπαδός ή Μη; Οι οποιεσδήποτε διαφορές-Οπαδικές Κόντρες-πλακώνονται στο ξύλο για τις Ομάδες-Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες είναι Σαφώς Κατώτερες απο ένα ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ με Πολλές Παραμέτρους...Ξύπνα Έλληνα!!!!! Πρέπει να Υπάρξει Ένωση. Όσο για το Πως Παίρνουν άδεια για να Πραγματοποιήσουν τις Πορείες/Γιορτές Συνεστιάσεις τους...το Ελληνόφωνο Κράτος εδώ και αρκετά Χρόνια τους Παραχωρεί το ΣΕΦ-ΟΑΚΑ για να γιορτάσουν το Ραμαζάνι (εννοείται Δωρεάν..) + το ίδιο Ελληνόφωνο Κράτος τους "Επιτρέπει" να πραγματοποιούν εδώ και μια 10ετία στον Πειραιά την "Γιορτή της Ασούρα"...που αυτομαστιγώνονται με λεπίδες..και άλλα αιχμηρά Αντικείμενα...Για αυτή την "Γιορτή"Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καμία "Επίσημη" Άδεια απο Κανέναν Φορέα =Δημοτική Αστυνομία/Αστυνομία/Δήμο Πειραιά λειτουργούν Αυτόνομα...Αφού η Ελλάδα ΔΕΝ Κυβερνάτε απο Έλληνες αλλά απο Γραικύλους Ελληνόφωνους..

Ανώνυμος είπε...

"Υπερπροοδευτική-Σοσιαλιστική-ΑναρχοΦασιστερά"

Βλέπεις ακόμα και εσύ έχεις πέσει στην παγίδα των σταλινικών ΜΜΕ.
Οτιδήποτε κακό είναι φασιστικό.

Ετσι δεν ΠΑΜΕ πουθενά αλλού παρά μόνον εκεί που μας οδηγούν.
Στον "καλό" κομμουνισμό.
Δεν το λένε αλλά εννοείται εφόσον ο κομμουνισμός είναι αντιφασιστικός αντιναζιστικός! Ακόαμκια για σένα οι κακοί είναι οι ανρχο φασίστες και όχι όπως στην πραγματικότητα είναι. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ με διάφορα ονόματα. ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

Εάν αρχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους , θα είναι το πρώτο βήμα για να αποφύγουμε τον πόλεμο με τους λαθρομετανάστες και να ξαποστείλουμε από την χώρα μας τους αριστερούς (ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ– ΚΌΚΚΙΝΟΥΣ) που μας τους φόρτωσαν και αυτούς και την αντίχριστη ανθελληνική ιδεολογία τους!

Ο κομμουνισμός είναι πολύ χειρότερος από οποιαδήποτε άλλη εχθρική προς τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας ιδεολογία. Οι κομμουνιστές με την δι εθνιστική ιδεολογία τους είναι ΑΚΡΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ . ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ! ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ! ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΓΓΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!
“ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ! «ΤΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ»! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)”
http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B1%CE%B6-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%83/

Υ.Γ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !
ΛΑΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΑΜ ΕΛΑΣ
ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΔΟΦΙΛΕΛΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ "ΝΟΡΜΕΙΣ"!



Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 28 Νοεμβρίου 2017 - 9:29 μ.μ.

δεν διαφωνώ με αυτό που λες σαν γενικό Νόημα του Σχόλιου σου, αλλά τον όρο ΑναρχοΦασιστερά το Χρησιμοποιώ ώστε να αναδείξω τον ΔΙΚΟ τους Αριστερο-Υπερπροοδευτικό=ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΜΟ των ΑΝΤΙΦΑ-ΜΚΟ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ κτλ. Εν ολίγοις Χρησιμοποιώ την Δικιά τους Ορολογία προκειμένου να πω σε απλα΄Ελληνικά ότι αυτό που υποτίθεται Πολεμάνε Φασισμό-Ρατσισμό κτλ. το ΚΑΝΟΥΝ οι ίδιοι γιατί πολύ απλά είναι ΕρυθρόΜαυροι-Φασίστες.Δεν είναι Μόνο Κομμουνιστές αλλά Αναρχοαυτόνομοι Μπάχαλοι-άλλοι Χρηματοδοτούνται απο τον G.SORROS=OPEN SOCIETY FOUNDATION (Oι Καθοδηγητές σίγουρα-και είναι αυτοί που χειραγωγούν Ψυχοπνευματικά τους Νεαρούς οδηγώντας τους να καίνε/καταστρέφουν τον Κακό Καπιταλισμό Τράπεζες-Βιτρίνες Καταστημάτων-Πλιάτσικο κτλ..Λοβοτομημένοι Πνευματικά έχουν μετατραπεί σε Γενίτσαρους του Ελληνισμού εδώ και καιρό)άλλοι είναι παλιοί Ιδεολόγοι που Απέχουν απο όλη αυτή την Διαδικασία του Πλιατσικό-Μπάχαλου + άλλοι Συνειδητά Ακροαριστεροί Ελληνόφωνοι Γενίτσαροι οι οποίοι είναι ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ καθώς διώκουν/μισούν οτιδήποτε Ελληνικό.Έχουν κάποιες διαφορές μεταξύ τους οι Αναρχο-Κομμουνιστές υπάρχουν διαβαθμίσεις-διαφορετικές απόψεις θέσεις για λάθη του Παρελθόντος-Πως έπρεπε ιδεατά να γίνει η ¨Επανάσταση"-για τους Καιροσκόπους Οπορτουνιστές κτλ..εξάλλου Πλακώνονται συχνά στις Εθιμοτυπικές Πορείες του Συστήματος....Βέβαια παρά τις διαφορές τους όταν Πολεμάνε τον "Φασισμό-Ρατσισμό-Ξενοφοβία-Μισαλλοδοξία" κτλ. είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!Κατά τα άλλα διώκεται οτιδήποτε Ελληνικό Πολυεπίπεδα,στην Σύγχρονη Ελλάδα ο Έλληνας δεν έχει δικαίωμα λόγου-ζωής έναντι των κάθε λογής-αλλόφυλων-αλλοεθνών.

ΥΓ.Δεν θεωρώ ότι είναι κακό που χρησιμοποιώ την δικιά τους ορολογία/Φρασεολογία ώστε να Αναδειχτούν οι Παθογενειές τους,το Ψέμα,η Υποκρισία,και ΝΑΙ Ο ΒΑΘΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΚΟΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ+ΜΙΣΟΣ για Οτιδήποτε Ελληνικό.Ίσα-ίσα αυτοξεφτιλίζονται,θεωρώ ότι αυτοεκτίθονται.

Ανώνυμος είπε...

1)

Ίσως να καταλαβαίνω πώς θέλεις και εσύ και άλλοι , να “παλέψετε” τους συριζαίους , ίσως και όχι!
Εάν σε εννοώ , θα έλεγα – για τον φασισμό , έτσι όπως τον παρουσιάζει η νέα τάξη , οι εκφραστές της παγκοσμιοποίησης - πώς είναι το απόλυτο κακό. Ότι χειρότερο ως ιδεολογία έχει εμφανιστεί πάνω στον πλανήτη! ΤΟ ΤΕΡΑΣ!

Ακόμα και εάν δεν συμφωνείς με αυτό , η άποψη σου είναι πως αφού αυτό πέρασαν στον αμόρφωτο λαό , εγώ δεν θα προσπαθήσω να αλλάξω την γνώμη τους ,ΑΛΛΑ θα το εκμεταλλευτώ.
Πώς;
Θα ονομάζω και εγώ φασίστες , τους αριστερούς που κυβερνούν.
Θα τους λέω φασιστερούς!
Αυτό θέλεις να επιτύχεις;
Και λοιπόν;

Μόνος σου αφήνεις περιθώρια στους λοιπούς αριστερούς κομμουνιστές με τα πάμπολλα , επίτηδες κατασκευασμένα ονόματα –κόμματα, να εμφανίζονται ως οι αυριανοί σωτήρες μας , ως οι καλοί Κομμουνιστο- αριστεροί!
(Είπαμε οι κακοί είναι οι φασιστεροί , ανρχοφασίστες και οι σκετο φασίστες! Ετσι;)
Άρα τι έχουμε ως αποτέλεσμα της πολεμικής σου ;
Αυτό ακριβώς που θέλουν οι παγκόσμιοι παίχτες!
Αργά και σταθερά να οδηγηθούμε στον σταλινισμό, υποστηρίζοντας και ψηφίζοντας τους καλούς αριστερούς που πολεμούν τους κακούς φασιστερούς!!! (Δες δημοπρασίες με τον καλούς κομμουνιστές Λαφαζάνη Κωνσταντοπούλου κκεδες καζάκηδες ρουβίκωνες και λοιπούς που προασπίζουν την …ατομικη ιδιοκτησία! Οι κομμουνιστές υπερασπσιτές της ατομικής και ΕΘΝΙΚΗΣ ιδιοκτησίας. Ο κοσμάκης όμως μέσα από την προβολή που απολαμβάνουν από τα σταλινικά ΜΜΕ τους πιστεύει!)

Και εμείς με αυτήν την λογική τι κάνουμε; Ρίχνουμε λάδι στην φωτιά που κατασκεύασαν για να κάψουν τον κακό φασισμό! Αυτόν που είναι ο εχθρός τους!!!
Που μας θέλουν να μας οδηγήσουν χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι; Στον σταλινισμό!
Και όλα αυτά χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Αυτό που συμφωνήθηκε μεταξύ Άγγλων και Σοβιετικών, Τσόρτσιλ και στάλιν. Αυτό κάνουν επιτυχέστατα από τον Β.Π.Π. και έπειτα! Μετάβαση στον κομμουνισμό ΧΩΡΙΣ διαμεσολάβηση της επαίσχυντης δολοφονικής δικτατορίας του προλεταριάτου.
Νομίζουν οι "σχεδιαστές" της κομμουνιστικής παγκοσμιοποίησης πως υπάρχουν ακόμα ζώα να πιστεύουν πως όλοι αυτοί* (κκ$δες, καζακηδες λαφαζανοστρατούληδες 43, 53 , αρδην φίγδην μιγδην , γιάνης με ένα ν η δυο η τρια η σαραντρία , κλαμπαβιστσες , μ-λ κουκουε , κκεκουλουμουλου , λουλου , πλευσεις γεύσεις και λοιποί) οι αριστεροί - κομμουνιστές με τα πάμπολλα ονόματα θα ΞΑΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ εμφανιζόμενοι πότε ως Έλληνες ΚΑΛΟΙ αγωνιστές και πότε ως υπερασπιστές κάθε ανωμαλίας ανθελληνισμού και αντιχριστιανισμού όταν κυβερνούν.

Υ.Γ.1
Εάν από την αρχή του μνημονίου ,που αποχώρησαν οι ΟΎΤΩΣ Η ΆΛΛΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ πασόκοι και όδευσαν στον συριζα η θέση των Ελλήνων ήταν πως αυτοί που μας έφεραν στην καταστροφή δεν ήσαν
ΟΙ πολιτικΟΙ
αλλά η αριστερο κομμουνιστική πολιτικΗ ,
σήμερα θα ήταν όλα πολύ διαφορετικά.
Ο σύριζα ΔΕΝ θα κυβερνούσε και ούτε θα διανοούνταν οι αχρείοι να εμφανίζουν τους λαφαζανοστρατουλοΚΚΕπλευσοβαρδινογιάννΟΚΑΖΑΚΗΔΕΣ ως πολέμιοους της πολτικής του συριζα κοροϊδεύοντας ΔΥΣΤΥΧΩΣ αρκετούς ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ!!!

Κάποιος πρέπει να τους σταματήσει και αυτό δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο παρά
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...


2)
Υ.Γ.2
Ξέρεις αυτό που μου με εκνευρίζει αφάνταστα , είναι να βλέπω κομμουνιστές δημοσιοκάφρους , τις οξυζενέ γλάστρες και τους λουλουδιάρηδες γεροξεκούτηδες που δεν ξέρουν να αρθρώσουν μια σωστή Ελληνική πρόταση – οι οποίοι νομίζουν πως απευθύνονται σε ζώα – να κατηγορούν ως φασίστες και ναζί τους συριζαίους, προβάλλοντας τους άλλους …καλούς αριστερούς που σου περιέγραψα ως λύση!
Εμετός…
Τουλάχιστον οι Έλληνες , άποψη μου , θα πρέπει να πολεμήσουμε την αριστερή κοσμοθεώρηση με ΑΛΗΘΕΙΕΣ ενάντια στα ψέματα τους, στα οποία ως ξεδιάντροποι ανήθικοι ανθέλληνες αντίχριστοι είναι ασυναγώνιστοι , αρχίζοντας από

Αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψης

Ο Πυθαγόρας μας ενημερώνει για τα 3 επίπεδα της Ελληνικής γλώσσας τα οποία είναι τα εξής:

1. ομιλών
2. Σημαίνον (α. σήμα, β. σημαινόμενο)
3. Κρύπτον (α. διαστήματα β. κραδασμός γ. λεξάριθμος δ. τονάριθμος)

-Το πρώτο είναι η ομιλία

-Το δεύτερο είναι η σχέση του σήματος με το σημαινόμενο που θα αναλύσουμε παρακάτω

-Το τρίτο είναι το διάστημα, ο κραδασμός (που αφυπνίζει τον εγκέφαλο μέσω ιδιοσυχνοτήτων από τους δημιουργηθέντες παλμούς - Παλλάδα Αθηνά) ο λεξάριθμος (σχέση γραμμάτων και λέξεων με αριθμούς) και ο τονάριθμος (σχέση γραμμάτων και λέξεων με μουσικούς τόνους).

https://paishellas.blogspot.gr/2015/02/blog-post_24.html

Φιλικά!
Και εννοείται πως δεν διαφωνούμε. Όλοι εξάλλου ψαχνόμαστε για τον βέλτιστο και ειρηνικό τρόπο με τον οποίο θα επαναφέρουμε την ελευθερία στην σκλαβωμένη από τους κομμουνιστές Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας!

Ahoy είπε...

Κομμουνιστης και Ελλην ειναι εννοιες ασυμβατες.

Ανώνυμος είπε...


Ανώνυμε 2 Δεκεμβρίου 2017 - 12:19 μ.μ.

στο ξαναλέω ότι ΔΕΝ διαφωνώ με τον Πυρήνα της Σκέψης σου,αλλά μάλλον αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την Φρασεολογία-Λέξεις-Εκφράσεις κτλ.
Παράδειγμα=Αναμφίβολα τα Κραταιά ΜΜΕξαπάτησης Ηλεκτρονικά+Έντυπα σαφέστατα έχουν Εκπορνεύσει Ψυχές με τα Προβαλλόμενα Πρότυπα Ζωής+Συμπεριφοράς (βλέπε θέμα Ομοφυλοφυλίας,gay agenda,Γάμοι Ομοφυλόφιλων με "δικαίωμα";; Μελλοντικά..Είναι πολύ κοντά να υιοθετούν παιδιά..Παρένθετες Μητέρες οι οποίες μένουν έγκυες με το Σπέρμα ενός Άγνωστου Άντρα το οποίο καταψύχεται σε κάποιο Εργαστήριο...Όλα αυτά τα Μηνύματα Μεταδίδονται,εδώ και τουλάχιστον μια 15ετία δια μέσου των Τηλεοπτικών δεκτών απο Εκπομπές Σκουπίδια,Σειρές με τηλεξέκωλα-"Βαρβάτους Άντρες" με "Μπάσα Φωνή"...και περνάνε μέσα στον Εγκέφαλο σαν Εικόνα-Προτύπου Ζωής!! ώστε να το ακολουθήσει ο Άλλος/άλλη..σαν κάτι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ-ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ οπότε για να γίνεις Διάσημος/η θα πρέπει να έχεις Συγκεκριμένα Χαραχτηριστικά ή Προϋποθέσεις..Αυτές οι Παραστάσεις ΕΝΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ στον Εγκέφαλο των Παιδιών και τα λοβοτομούν Ψυχοπνευματικά=τα διαστρέφουν δηλαδή.Επίσης το γνωστό ζήτημα των Μεταναστών-Προσφύγων κατά την Κραταιά Ορολογία,αλλά η Αλήθεια είναι το Λάθρομεταναστευτικό με τις Πολλές και Επικίνδυνους Παραμέτρους...)
Τώρα όσον αφορά την Ορολογία Περί Φασισμού-Κόκκινου-Μαύρου τι είναι κακό ή όχι;.. τα 2 Συστήματα Συγκρούστηκαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο Σκληρά αν και οι Αρχηγοί τους ο Στάλιν + Χίτλερ επί της ουσίας ήταν Συνεργάτες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!! Βάση της Γνωστής Συμφωνίας Ρίμπεντροφ-Μολότωφ έστω και Στρατηγικά αν θέλεις Πάντως ΕΧΘΡΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.Οπότε ο Αδόλφος Στάλιν με τον Σύντροφο Χίτλερ απο κοινού στήσανε την Επιχείρηση πρίν απο σχεδόν 8 δεκαετίες.Υπάρχει στο youtube ένα ή και Παραπάνω Καταπληκτικά βίντεο,που μιλάει για τις Ομοιότητες των 2
Συστημάτων

https://www.youtube.com/watch?v=Ji1qdY_aroc

https://www.youtube.com/watch?v=ssSmnBY4fXk

https://www.youtube.com/watch?v=8TxdqWbE7PA

Ανώνυμος είπε...

η Ρητορική-εκφράσεις-λέξεις επικρατήσαν ελέω της Γενιάς του Πολυτεχνείου,Ιδεολογικά-Κομματικά περάσανε τις ιδέες/Σκέψεις τους σε Πανεπιστήμια-Σχολεία-Δημόσιους Χώρους,Αμφιθέατρα Σχολών και απο εκεί οι τότε Φοιτητές(Σημερινό Καθεστώς.. της Κομματικής Νομεγκλαντούρας..) μιλήσανε για τις ιδέες που τότε ήταν Εύφορες μιας και προϋπήρξε το "Καθεστώς της Επταετίας"...Επάρατος Χούντα κτλ.,στις Οικογενειές/Γονείς τους,οι οποίοι με την Σειρά τους το πέρασαν στον δικό τους κύκλο Γνωριμιών-Συγγενών-Φίλων κτλ. και ύστερα Μεταφέρθηκε σαν Μήνυμα σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ=Οι λέξεις-εκφράσεις για αυτό και μας έχουν Εντυπωθεί/Εμφυτευφθεί υπό μια έννοια αν θες βάση της Συστηματικής Πλύσης Εγκεφάλου που μας έχει γίνει..ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ.
Για αυτό βλέπεις εδώ και καιρό Πρώην "Παλιούς δεξιούς-Νυν Νεοφιλελέ" να Χρησιμοποιούν Ρητορική-Φρασεολογία που παραπέμπει σε "Δεξιό-Κομμουνιστή" ή γενικότερα αποτυπώνει την Νοοτροπία του Ελληνόφωνου Συνταγματικού Βέλος-Τόξου-Ασπίδας.Όσο για τους Παραδοσιακούς Κομμουνιστές αυτοί έχουν Πρόβλημα Προσωπικής Παθοψυχολογίας,για Οικογενειακούς λόγους-γονίδια-τρόπος που Γαλουχηθήκανε κτλ.

Κλείνοντας να σου πω ότι όπως αποδείχτηκε όπου εφαρμόστηκε ο Κομμουνισμός σαν Σύστημα Διακυβέρνησης είναι 30 Φόρες Χειρότερο απο τον Κακό Καπιταλισμό-Ελεύθερη Αγορά,είναι Μακρύς ο Κατάλογος των Χωρών αλλά και των Εκατομμυρίων Θυμάτων ανα τον Κόσμο-Ευρώπη-Κίνα κτλ.
Σου Παραθέτω μερικά βιβλία αν διαβάζεις-ψάξε βρες τα είναι πολύ Σημαντικά:του Τάκη Λαζαρίδη ¨Σύντροφοι Ευτυχώς Ηττηθήκαμε",Η Μαύρη βίβλος του Κομμουνισμού,Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ Αλεξάντερ Σολτζέσκιν (Νομίζω είναι 2 Τόμοι),Τα Παρασκήνια του ΚΚΕ-Ελευθέριος Σταυρίδης (Διετέλεσε ΓΓ του Κόμματος) Όλοι αυτοί που γράψανε τα Βιβλία εκτός απο τον Σολτζέσκιν που διώχθηκε στα Γκουλάγκ...ήταν Ενεργά Μέλη του Κόμματος τα οποία κατά την διάρκεια του Β'Παγκοσμίου Πολέμου Πολέμησανε τον "Φασισμό"..δυνάμεις του Άξονα,άρα δεν μπορεί κάποιος να τους κατηγορήσει ως "Φασίστες-Συντηρητικούς-Ναζιστές"...Κατάλαβες πια είναι η παγίδα/παλινωδία/Τραγωδία/Προσωπική τους Αντίφαση που οι ίδιοι πέφτουν μέσα με την "Ρητορική-Φρασεολογία-λέξεις" που Χρησιμοποιούν κατά κόρον...Εξάλλου όταν τους μιλάς για αυτά τα θέματα-Χρησιμοποιώντας τις ΔΙΚΙΕΣ τους Φράσεις-λέξεις τρελλαίνονται..δες το σαν πλάκα/καλαμπούρι..

Κάτι τελευταίο αλλά όχι Ασήμαντο,η Ελλάδα Δέχεται Πόλεμο Πολυεπίπεδο....ποιές είναι οι Αντιστάσεις του καθένα/καθεμιάς;; τι Ακριβώς κάνει;; τι Περιμένει άραγε;; όλα στο χέρι έτοιμα;; Καμία Προσπάθεια;;

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα να σου προτείνω ένα Ακόμα Καταπληκτικό βιβλίο με Τίτλο:Νέα Εποχή Εξέλιξη ή Χειραγώγηση της Ιστορικού/Αρχαιολόγου Δάφνης Βαρβιτσιώτη που έχει σαν κύριο θέμα,το πως ο Πρώην Έλληνας ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ σε Νεοέλληνα και ύστερα σε ΜΕΤΑ-ΕΛΛΗΝΑ όπως χαραχτηριστικά αναφέρει το βιβλίο.Μιλώντας βέβαια για το πως Μεταλλάχθηκε ο Έλληνας-ισοπέδωσε Αξιακό Κώδικα-Αλλοτροιώθηκε-Εκμαυλίστηκε Συνειδησιακά κτλ. στα πλαίσια της "Νέας Εποχής"..Παγκοσμιοποιησής...Νέας Τάξης...κτλ. εκεί δίνονται Πολλές Απαντήσεις για το πως Φτάσαμε ως εδώ...Αυτά και αν δεν τα "ξαναπούμε διαδικτυακά" ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!! με Ψυχική-Σωματική Υγεία!!