Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Δολοφονική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας από μουσουλμάνους σε 3 μετανάστες που έγιναν χριστιανοί

Fwd: δολοφονική απόπειρα εναντίον τριών χριστιανών

Πριν από λίγες ημέρες, υπήρξε δολοφονική απόπειρα εναντίον τριών χριστιανών, από φανατικούς Παλαιστίνιους και Αφγανούς μουσουλμάνους. Είναι νέοι χριστιανοί, ηλικίας 22 ετών, που επισκέπτονται την Εκκλησία μας τους τελευταίους μήνες. Τους μαχαίρωσαν μπροστά στους περαστικούς στην οδό Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο σταθμό του μετρό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, επειδή έγιναν Χριστιανοί. Ένας από αυτούς, ο Erfan έμεινε στη μονάδα εντατικής θεραπείας για περίπου 2 εβδομάδες. Έχει μαχαιρωθεί 3 φορές στην πρόσθια αριστερή πλευρά του ημιδιαφράγματος ακριβώς κάτω από την καρδιά. Υπήρξε επίσης ένας τραυματισμός στο στήθος και τον σπλήνα, καθώς και στην σπονδυλική στήλη.  Έγινε εγχείρηση σπληνεκτομής,  η διάτρηση του ημιδιαφράγματος αποκαταστάθηκε και ένα συνθετικό πλέγμα τοποθετήθηκε στην κοιλιακή χώρα. Χρειάζονται αμέσως ένα διαμέρισμα για ύπνο και ανάρρωση, επειδή δεν μπορούν να επιστρέψουν στο προηγούμενο διαμέρισμά τους. Η ζωή τους μπορεί να κινδυνεύσει από τους μουσουλμάνους συγκατοίκους  τους, που τους πιέζουν να εγκαταλείψουν τον Χριστιανισμό. Χρειάζονται επίσης οικονομική βοήθεια επειδή οι γιατροί τους έδωσαν άδεια ασθενείας με απαγόρευση εργασίας για τουλάχιστον 6 μήνες.

Παρακαλώ βοηθήστε τους – Δημήτρης Αργυρόπουλος

ΚΟ: Η είδηση μου έγινε γνωστή από e-mail, μέσω άλλου e-mail και ούτω καθεξής, οπότε δεν γνωρίζω περισσότερα. Η είδηση δεν ξέρω εάν υπάρχει σε «επίσημα» «ενημερωτικά» sites. Εγώ ψάχνοντας, δεν βρήκα κάτι σχετικό, εάν και κάτι τέτοιες ειδήσεις γίνονται ευρέως γνωστές ταχύτατα. Προφανώς – ή μάλλον μετά πάσης βεβαιότητας- εάν η επίθεση γινόταν εναντίον μουσουλμάνων που έβγαιναν από κανένα αυτοσχέδιο τζαμί ή - το κυριότερο - εάν οι δράστες ήταν Έλληνες τα «επίσημα» θα είχαν πάρει φωτιά. Οι "αντιρατσιστικές" τους τσιρίδες θα μας είχαν πάρει τα αυτιά. Ενώ τώρα ουδείς ενοχλείται. Στην Δύση, παρόμοια επεισόδια εναντίον μεταναστών που αλλαξοπίστησαν είναι συνηθισμένα σε "δομές", με τις ΜΚΟ και τους "ανθρωπιστές" να μένουν ασυγκίνητοι. 


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρωτο που θα πρεπει να δουμε ειναι κατα ποσον η εδηση/γεγονος αληθευει.
Διοτι τα μαχαιρωματα μπορει να επεσαν αλλα ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;
Επειδη εγιναν Χριστιανοι; ή για καποιον αλλο λογο;
Διοτι αν ειναι το δευτερο, αυτοι μαχαιρωνονται για ψυλλου πηδημα.
Δεν ξερω αν η ΧΑ εχει το τροπο να επαληθευσει μεσω αστυνομιας και νοσοκομειου την γνησιοτητα της ειδησης.
Διοτι αν αληθευει, οι τηλε-εισαγγελατοι θα πρεπει να βρουν λαγουμι να κρυφτουν.
Αλλα καποιος θα μου πει .....ποιος εχασε την ντροπη να την βρουν αυτοι;




Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

konion είπε...

Επειδή είναι πολλά τα ψευδή νέα (fake news) θέλει μεγάλη προσοχή. Αστυνομικό δελτίο δεν υφίσταται;
Στο νοσοκομείο θά κάλεσαν αστυνομία σίγουρα. Ξέρουμε τουλάχιστον σε ποιό νοσοκομείο είναι ή πότε έγινε το πειστατικό;

Ανώνυμος είπε...

Ισχύει δεν ισχύει, βάλτε pixels στο πρόσωπό του.

Ανώνυμος είπε...

ακομη και ετσι να εγινε ,εσυ αργυροπουλε κυριε ευαισθητε γιατι δεν κανεις εκκληση για οικονομικη βοηθεια σε ελληνες που ειναι αρρωστοι και ανεργοι; ολος ο ντορος για το χρημα ,προσωπικα δεν πιστευω τιποτε .ρουλα .

Ανώνυμος είπε...

Ειχες πει το ιδιο οταν περιεφεραν σαν κοινους εγκληματιες τους εκλεγμενους βουλευτες της ΧΑ;


ΣΟΥΛΑ η Λαις

Γιάννης είπε...

http://ellinikahoaxes.gr/2018/01/11/dolofoniki-epithesi-kentro-athinas/

Προς ενημέρωση και επίλυση αποριών!