Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

Η Ε.Ε σχεδιάζει να φτιάξει δική της Ολυμπιακή Ομάδα προκειμένου να εξασθενίσει η εθνική υπερηφάνεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσπαθούν να δημιουργήσουν μια ολυμπιακή ομάδα της ΕΕ για την 100ή επέτειο από τους ολυμπιακούς αγώνες του Βερολίνου του 1936 προκειμένου να υποβαθμίσουν την εθνική κυριαρχία των ευρωπαϊκών κρατών.

Ο Bill Etheridge, εκπρόσωπος του UKIP στο ευρω-κοινοβούλιο, αποκάλυψε στην Daily Express, ότι διεξάγονται μυστικές συζητήσεις μεταξύ αξιωματούχων της ΕΕ «πίσω από κλειστές πόρτες».

«Υπήρξαν αρκετές συνομιλίες γι’ αυτό μεταξύ άλλων ευρωβουλευτών και ορισμένοι από αυτούς τις έλαβαν αρκετά σοβαρά», δήλωσε. «Χρησιμοποιούσαν τη λέξη “αλληλεγγύη”, η οποία τείνει να αποτελέσει το συνθηματικό για ακόμη πιο στενή ένωση».

«Μιλάει για το σχέδιό τους να δημιουργήσουν τις "Ηνωμένες Πολιτείες" της Ευρώπης».

«Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι υπήρξε κάποια ζήλια στην επιτυχία της Βρετανίας το 2012 και το 2016 και θέλουν ένα κομμάτι της επιτυχίας μας», συνεχίζει ο Etheridge. «Είναι μια τρελή προσπάθεια της ΕΕ να καταστρέψει την εθνική ταυτότητα».

Ο Etheridge λέει ότι όσοι βρίσκονται πίσω από το σχέδιο θα ήθελαν να κατασκευάσουν και να κατεβάσουν εγκαίρως την ευρω-ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2036, οι οποίοι θα πέσουν στην 100ή επέτειο των Ολυμπιακών Αγώνων του 1936, που φιλοξένησε ο Αδόλφος Χίτλερ στη Γερμανία.

Το Infowars ανέφερε νωρίτερα αυτό το έτος ότι αξιωματούχοι της ΕΕ σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι ως ευκαιρία για την εδραίωση της εξουσίας και της «αλληλεγγύης» στο εσωτερικό του ευρω-μπλοκ - ακόμη και να σχεδιάσουν να φέρουν τη σημαία της ΕΕ στο βάθρο των μεταλλίων.
«Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι να δούμε την ευρωπαϊκή σημαία να κυματίζει παράλληλα με τις εθνικές σημαίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θέλουμε να κερδίσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως Ευρωπαίοι», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Antonio Tajani, τον Ιούνιο. «Έτσι είναι κάτι το οποίο εργαζόμαστε με τις εθνικές ομοσπονδίες. Φυσικά θέλουμε να δούμε τη γαλλική σημαία εκεί, τις εθνικές σημαίες εκεί, αλλά θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι πρόκειται για ευρωπαϊκή υποψηφιότητα για το 2024».

Η κίνηση προς τη συγχώνευση των ευρωπαίων αθλητών υπό την ομπρέλα της ΕΕ έγινε ευρύτερα γνωστή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, όταν μια γερμανική εταιρία δημοσίων σχέσεων - η οποία απαριθμεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στους κορυφαίους πελάτες της - κυκλοφόρησε μια έκδοση ενός πίνακα με τα μετάλλια έχοντας στην κορυφή όχι μια χώρα, αλλά την «Ευρωπαϊκή Ένωση», έχοντας ενσωματώσει τους μετά το Brexit Βρετανούς αθλητές στο τελικό σύνολο μαζί με τους νικητές από τα κράτη μέλη της ΕΕ.

Παρά τις καταστροφές σε όλο το ευρω-μπλοκ που συνεχίζονται, οι εμμονικοί globalists της ΕΕ συνεχίζουν να προωθούν την ατζέντα τους για να σχηματίσουν αυτό που πολλοί θεωρούν ως «μετενσάρκωση της ΕΣΣΔ», ενώ η Γερμανία και η Γαλλία προωθούν σχέδια ευρω-στρατού και ενός «Ενιαίου Ευρωπαϊκού Προϋπολογισμού».

ΚΟ / πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καντε οτι θελετε ρεμαλια αρκει να μην χρησιμοποιητε την λεξη ολυμπιαδα ,βρεστε μια δικια σας π.χ. βαρβαριαδα .ρουλα

Ανώνυμος είπε...

Εκεί που υπερέχουν οι εξουσιαστές, είναι ότι έχουν και προωθούν μακρόχρονα σχέδια, ακόμα και όχι μέσα στα πλαίσια της διάρκειας της ζωής τους.
Αντίθετα οι απλοί άνθρωποι ζουν, κινούνται και αποφασίζουν με γνώμονα τη πεπερασμένη διάρκεια της ύπαρξής τους εν τη Γη.
Το πρόβλημα είναι, ότι η νεολαία, η οποία έχει δυναμική, έχει συγχρόνως και άγνοια, ενώ όσοι μεγαλύτεροι σε ηλικία έχουν ικανοποιητική γνώση των πολιτικών πραγμάτων, νοιώθουν συνήθως μια κόπωση για δράση.
Αντίθετα το Σύστημα Εξουσίας έχει αναλώσιμα στελέχη, πάντα φρέσκα για τη βρώμικη δουλειά τους, τα οποία ανανεώνονται συνεχώς και έχουν και τον μπούσουλά τους, για το τι θέλουν και πού το πάνε.

Κωνσταντινος Ταλαδιανος είπε...

Γκρι λαός παιδιά

Ανώνυμος είπε...

Γεια στο στομα σου Ρουλα.
Θα συνιστουσα ακομη, να μην δινεται η Ολυμπιακη Φλογα στους ρουφιανους και εγκληματιες της Ανθρωπωτητας. Αλλα με τους ρουφιανους που κυβερνουν την Ελλαδα δεν κραταω ουτε ....καλαθι

Να φτιαξουν λοιπον, μια Εβραιοπαϊκη ομαδα με αθλητες της ισραελοχαμοκελας και οι πρωταθλητες να γινονται με .....κληρωση.Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης


ΥΓ
ΚΕΝΤΕΡΗΣ και ξερο ψωμι, ρε Πουστ@ραδες

Ανώνυμος είπε...

"Παρά τις καταστροφές σε όλο το ευρω-μπλοκ που συνεχίζονται, οι εμμονικοί globalists της ΕΕ συνεχίζουν να προωθούν την ατζέντα τους για να σχηματίσουν αυτό που πολλοί θεωρούν ως «μετενσάρκωση της ΕΣΣΔ», ενώ η Γερμανία και η Γαλλία προωθούν σχέδια ευρω-στρατού και ενός «Ενιαίου Ευρωπαϊκού Προϋπολογισμού»."


Ο κόσμος τόχει τούμπανο και εμείς αρνούμαστε το προφανές διότι... δεν κυβέρνησε το ΚΚΕ!!!

"Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018

Ο ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΣΜΟΣ

Ο Emmanuel Malynski, συγγραφέας του φημισμένου βιβλίου La Guerra Occulta (Ο μυστικός πόλεμος), αφιέρωσε την πνευματική του δραστηριότητα στις πλεκτάνες που λαμβάνουν χώρα στα παρασκήνια της επίσημης ιστορίας. Mεταξύ των έργων του εξίσου σημαντικό είναι και αυτό που παρουσιάζουμε εδώ και φέρει τον τίτλο Il Proletarismo (O προλεταρισμός).


Το βιβλίο κυκλοφόρησε στην Γαλλία το 1926 με τον τίτλο L’Empreinte d’Israël (Το αποτύπωμα του Ισραήλ) και αναφέρεται στον κεντρικό ρόλο του εβραϊκού λόμπυ στο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Πρόκειται για ένα έργο αντικαπιταλιστικού χαρακτήρα που εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα επίκαιρο. Πράγματι, o Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ανέδειξε τη συνεργασία μεταξύ καπιταλισμού και κομμουνισμού, ενώ οι πρόσφατες εξελίξεις της παγκοσμιοποίησης δεν κάνουν άλλο από το να επιβεβαιώνουν κάθε ημέρα τη στενή συγγένεια μεταξύ δύο κοινωνικών συστημάτων που έχουν κοινή καταγωγή και αφετηρία την οικονομίστικη αντίληψη της ζωής.

...
Ο Malynski αναλύει τη διαδικασία αποδόμησης των συνειδήσεων με μία σαφήνεια που θα ήταν ωφέλιμο να βλέπαμε στους διανοούμενους του 21ου αιώνα. Σχολιάζοντας τις αφηρημένες κοινοτυπίες της προοδευτικής ρητορικής, ο Malynski δηλώνει: «δόθηκε το όνομα της ελευθερίας στο να μην είστε κύριοι στο σπίτι σας». Μία πραγματικά προφητική φράση που φαίνεται να περιγράφει τη διαδικασία απαλλοτρίωσης της κυριαρχίας που ο παγκοσμιοποιημένος καπιταλισμός προωθεί και που, προφανώς, είναι η προϋπόθεση της απαλλοτρίωσης της ιδιωτικής προσωπικής ιδιοκτησίας.

Στην πράξη δηλαδή, πρόκειται για έναν άλλο τρόπο για να επιτευχθεί ο κομμουνισμός."

http://theodotus.blogspot.gr/2018/01/blog-post.html#more