Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Steve Bannon στη Γαλλία: «Άστε τους να σας λένε ρατσιστές και ξενοφοβικούς. Φοβούνται γιατί χάνουν κι εμείς δυναμώνουμε κάθε μέρα»


Ο πρώην σύμβουλος στρατηγικής του Ντόναλντ Τραμπ, Στιβ Μπάνον, βρέθηκε στη γαλλική πόλη Λιλ απευθύνοντας χαιρετισμό στο συνέδριο του Εθνικού Μετώπου.

Ο Steve Bannon ήταν στην Ιταλία όπου το 70% των ψηφοφόρων ψήφισαν την περασμένη εβδομάδα ενάντια στην Ε.Ε. και τη μετανάστευση. Συζήτησε με τους ηγέτες του Afd στη Γερμανία. Το Σάββατο, ήρθε στη Λίλ στο συνέδριο του Εθνικού Μετώπου.

"Είστε μέρος ενός παγκόσμιου κινήματος μεγαλύτερο από τη Γαλλία, μεγαλύτερο από την Ιταλία, μεγαλύτερο από την Πολωνία, μεγαλύτερο από την Ουγγαρία, μεγαλύτερο από όλα αυτά", είπε.
  ιστορία είναι μαζί μας και θα μας ωθήσει από νίκη σε νίκη. Γι' αυτό σας φοβούνται τόσο".

«Αγωνίζεστε για την ελευθερία σας; Σας λένε "ξενοφοβικούς". Αγωνίζεστε για τη χώρα σας; Σας λένε "ρατσιστές". Αλλά η εποχή αυτών των αηδιαστικών λέξεων έχει τελειώσει. Αφήστε τους να σας αποκαλούν ρατσιστές, ξενοφοβικούς, ισλαμοφοβικούς ... Φορέστε τα όλα αυτά ως σήμα τιμής γιατί κάθε μέρα που περνάει μας κάνει να γινόμαστε πιο δυνατοί καθώς αυτοί γίνονται πιο αδύναμοι».

Ο Bannon μίλησε με άκρως εγκωμιαστικά λόγια και για τη νεαρή ανιψιά της ηγέτιδας του Εθνικού Μετώπου της Γαλλία, τη Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν, διαβλέποντας να διαγράφεται μπροστά της λαμπρό μέλλον ως «ανερχόμενο αστέρι» της πολιτικής.


ΚΟ / από εδώ κι εδώ

8 σχόλια:

Orthodox True είπε...

Έχω μπερδευτεί.
Μα τι γίνεται, δυναμώνουν οι παραδοσιακές φωνές ενάντια στη νέα τάξη, ή η νέα τάξη με την γνωστή στρατηγική φιλοσοφία και κουλτούρα οδεύει σε άλλη πίστα παιχνιδιού;
.

eksothen είπε...

Η εγγονη του Jean Marie Le Pen, ειναι φτιστη ο παππους της, στην πολιτικη.

Οποιος ειδε κι ακουσε την ομιλιας της στο Αμερικανικο συνεδριο Συντηρητικων πριν μια εβδομαδα, το CPAC, θα διαπιστωσει ΠΟΛΛΕΣ ομοιοτητες με τον παππου της.

Βλεπουμε πως η γενια στους Ευρωπαικους Λαους, των 20-30&40, ειναι πεπεισμενοι και διατεθειμενοι να αναλαβου μια Εθνικη πολιτικη διακυβερνησης στο κρατος τους.

Δηλαδη:
Ο διεθνισμος ο κοσμοπολιτισμος οχι απλα οπισθοχωρει στην συνειδηση των Λαων της Ευρωπης, αλλα προβλεπω συντομα, να ΔΙΩΚΕΤΑΙ !

'Η Εθνος 'η Χαος !

Μακεδονία ξακουστή είπε...

Ειμαι με τις παραδοσιακες φωνες εναντια στη νεα ταξη..με την λογικη και με την συννεση της αληθειας με τα δικα μου ματια...τωρα αυτο γιατι να το παρω σαν στρατηγικη ενος αλλου παιχνιδιου ;νοηση δεν εχουμε..!ε

Ahoy είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=zFiKzD3AxcA

Ανώνυμος είπε...

Καλος ο Μπανον αλλα....
ΑΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ!

Τα πάνω-κάτω έφερε στο συνέδριο του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας η Μαρίν Λεπέν, διαπράττοντας μια μεγάλη ατιμία κατά του πατρός της!
Κατ’ αρχάς, η Λεπέν επανεξελέγη πρόεδρος χωρίς αντίπαλο και πρότεινε την αλλαγή της επωνυμίας του κόμματος σε «Εθνικό Συναγερμό» («Rassemblement national»), «σε μια απόπειρα να αποβάλει το στίγμα μιας παράταξης που συνδέεται με τον "ρατσισμό" και τον "αντισημιτισμό" και επομένως να διευκολύνει τις συμμαχίες με άλλα κόμματα» – σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των μεγάλων καθεστωτικών ΜΜΕ της Γαλλίας.

Η ιδέα της αλλαγής του ονόματος του κόμματος εγκρίθηκε μονάχα από μια μικρή πλειοψηφία των στελεχών του Εθνικού Μετώπου, ήτοι ένα ποσοστό 52%, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το κόμμα. Τώρα θα ψηφίσουν εκ νέου με την επιστολική ψήφο.
Εις ότι αφορά την συμπεριφορά της Λεπέν έναντι του πατρός της, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει την αλλαγή του ονόματος της παράταξης πολιτική «αυτοκτονία»:
Κατ’ αρχάς, ο Ζαν Μαρί Λεπέν έχασε τον τίτλο του επίτιμου προέδρου του Εθνικού Μετώπου. Κατά δεύτερον, δεν του επιτράπηκε καν η παρουσία στο συνέδριο, καθώς είχε ήδη προειδοποιηθεί από τη διεύθυνση του FN ότι αν εμφανιστεί εκεί θα του απαγορευόταν η είσοδος. Επιπλέον, διαγράφηκε κι από μέλος του κόμματος!

Πρόκειται για μια μεγάλη ατιμία, προς τον άνθρωπο εκείνο που έφτιαξε το Εθνικό Μέτωπο, το έφτασε δεύτερο κόμμα της χώρας και της το παρέδωσε στα χέρια!


Δυστυχως

Unknown είπε...

Σαφως και η NWO δεν παραδίδει τα όπλα. Απλως χάνει μια μάχη μα ισως όχι τον πολεμο. Αυτος την ενδιαφερει. Τουλάχιστον έτσι συμπεριφέρεται. Φωνές σαν τον Bannon είναι χρησιμες μα λιγες εν συγκρίσει με το ποσες επρεπε να είναι. Το δόγμα Kalergi υλοποιηται άριστα ο,τι και να λένε οι φωνές. Φωνές βωωντος εν τη ερήμω...

eksothen είπε...

Πολιτισμος, αγαπητε Ahoy.

Ahoy είπε...

Σημερα επαυθη ο Τιλερσον. Διαταγη εσταλη απο αυτον.

https://www.youtube.com/watch?v=ngwH6Zy5vb8&list=RDIV4IjHz2yIo