Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Αγνοείται άνδρας



 
Αγνοείται άνδρας.....
... : ετών 71, βάρους 239 lb (108 κιλά), ύψους 6'3, (1,90μ.) λευκός με πορτοκαλί χρωματιστό μαλλί και ξανθό combover. Απαντά σε σκληρή κριτική. Τελευταία φορά που θεάθηκε ήταν τον Απρίλιο του 2017 οπότε και εγκατέλειψε την «Πρώτα η Αμερική» ατζέντα του για να κερδίσει ανεπιτυχώς την έγκριση των ανθρώπων που τον μισούν. Μπορεί να φαίνεται ότι είναι σε σύγχυση.

Το πήρα από εδώ:

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι.Ο Σιωνισμός,ο εβραϊσμός και η πεποίθηση περί "περιούσιου λαού" που πρέπει να κυριαρχήσει στον κόσμο,προκαλεί γεγονότα τύπου Silver Alert.
Κάποιοι τα λέγαμε για τον Τραμπ από την αρχή της εκλογής του.Και δεν ήμασταν ούτε τίποτα μεγάλα γεωπολιτικά μυαλά,ούτε πλέον μπορεί κάποιος να μας χαρακτηρίσει εμάς τους λίγους καχύποπτους με τον Τραμπ ως "μετά Χριστόν προφήτες".

Eagle1 είπε...

Αυτος ο Ανδρας που ψαχνετε Κυριε ΚΟ θα σας πω που βρισκεται.Αυτην την στιγμη που σας γραφω το σχολιο,ειναι ο καλυτερος συμμαχος της χωρας σας μαζι με το Ισραηλ.Νομιζω λοιπον οτι μπορειτε ανετα να συμμαχισετε κι εσεις ΚΟ μαζι με το...CNN.

Ανώνυμος είπε...

μα καλα δεν ξερατε οτι ο Ντοναλντ Καρατζατραμπας ειναι πρωτος εξαδελδος του δικου μας Καρατζακολωτουμπα?

soulis είπε...

Ποσο ευστοχο σχολιο.Τα ειπε ολα.
Και οσο σκεφτομαι οτι κι εγω καθησα ολη την νυχτα να βλεπω τα αποτελεσματα στο cnn και το bbc για να βλεπω τις μουρες ολων αυτων των λακεδων των παγκοσμιων εξουσιαστων να τα εχουν χαμενα και να μην μπορουν να πιστεψουν το αποτελεσμα η απογοητευση μου (οπως και εκατομμυριων αλλων αμερικανων η μη) γινεται ακομη μεγαλυτερη.
Κριμα.
Δυστυχως δεν μπορουν ολοι να γινουν Αντριου Τζακσον.
Εχουν οργανωθει και καλυτερα οι "αλλοι" και δεν φαινεται να μπορει να γινει κατι με το παρχον συστημα εξουσιας των ΗΠΑ.

Unknown είπε...

Για πες μου μία καρατζακολωτούμπα του δικού μας;

sotulis είπε...

Αφού όλες οι εξουσίες ανά τον κόσμο το ίδιο είναι. Οι σκοτεινές δυνάμεις κινούν τα νήματα. Ο Τράμπ το είπε πρίν 5 χρόνια, ενώ ο δικός μας τις κωλοτούμπες τις κάνει σε χρόνο DT.

Ahoy είπε...

Στη District of Columbia γινεται του κουτρουλη ο γαμος. Μολις σημερα o Mad Dog Mattis, Yπουργος Αμυνης, αλλαξε γνωμη για Σαριν στη Ντουμα της Συριας. Ε, ρε γλεντια.

com/policy/defense/382673-mattis-us-still-assessing-suspected-syria-chemical-weapons-attack