Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΗΠΑ: Η τραγική κατάληξη της «μοντέρνας» «διαφορετικής» οικογένειας αφήνει πολλά ερωτηματικά


Η οικογένεια Hart προβαλλόταν ως η εικόνα μιας «διαφορετικής» «μοντέρνας» οικογένειας, με δύο λευκές μητέρες και έξι υιοθετημένα μαύρα παιδιά.

Η οικογένεια φωτογραφιζόταν να τυλίγουν τα χέρια τους ο ένας με τον άλλον και μερικές φορές κρατώντας πινακίδες που έγραφαν: "Η αγάπη είναι πάντα όμορφη" και "δωρεάν αγκαλιές". Μια τέτοια φωτογραφία ενός από τα παιδιά τους, του Devonte έγινε viral το 2014.
Αλλά κάτω από την ιδανική επιφάνεια, υπήρχαν κραυγές για βοήθεια από τα παιδιά, αναφορές από γείτονες και ισχυρισμοί για κακοποίηση παιδιών. Οι γείτονες περιέγραψαν ανησυχητικές συναντήσεις με παιδιά που φώναζαν για βοήθεια και ζητούσαν φαγητό, μια εκ των οποίων προκάλεσε αναφορά στην Υπηρεσία Προστασίας του Παιδιού το Μάρτιο λίγο πριν το αυτοκίνητο SUV της οικογένειας πέσει σε έναν γκρεμό στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Περίπου τέσσερις μήνες πριν από τη θανατηφόρα συντριβή, ένας άνδρας έκανε μια κλήση στο 911 (άμεση δράση) σχετικά με την οικογένεια, αναφέροντας μια από τις προσπάθειες των παιδιών για βοήθεια. Η κλήση κυκλοφόρησε για πρώτη φορά την Τετάρτη από την περιφερειακή υπηρεσία έκτακτης ανάγκης της κομητείας Clark της Ουάσινγκτον.

"Υπάρχουν μερικά παιδιά που πιστεύω ότι είναι ιδιαίτερα κακοποιημένα", δήλωσε ο άντρας τον Νοέμβριο.
Ανέφερε ένα ανησυχητικό γεγονός, στο οποίο ένα από τα παιδιά ήρθε στο σπίτι της κόρης του - που ζούσε δίπλα στους Χάρτς - ζητώντας βοήθεια στις 2 π.μ.

Ήταν ένα από τα τουλάχιστον τέσσερα γεγονότα στα οποία τα παιδιά είχαν φανεί ότι είχαν πει σε άλλους ενήλικες για τα προβλήματα στο σπίτι σε μια υπόθεση που έθεσε ερωτήματα σχετικά με την οικογένεια καθώς και το τι προηγήθηκαν του τραγικού συμβάντος.

Στις 26 Μαρτίου, το SUV της οικογένειας Hart βρέθηκε ανάποδα σε μια ακτογραμμή στην Καλιφόρνια και πέντε από τα νεκρά σώματα τους – των «γονιών», της Jennifer και της Sarah Hart. Του Markis, 19 ετών, του Jeremiah και της Abigail, και οι δύο 14 ετών, βρέθηκαν. Τριών από τα αδέλφια τους, του Devonte, 15 ετών, της Hannah, 16 ετών και της Sierra, 12 ετών, εξακολουθούν να αγνοούνται και θα μπορούσαν να έχουν παρασυρθεί από το νερό, επειδή κανείς δεν φορούσε ζώνες ασφαλείας.

Οι αρχές πιστεύουν τώρα ότι και τα 6 παιδιά Hart ήταν στο SUV κατά τη στιγμή της θανατηφόρου συντριβής.

Η θανατηφόρα συντριβή ήρθε όταν το προσωπικό προστασίας του παιδιού στην πολιτεία της Ουάσιγκτον προσπαθούσε να επισκεφτεί την οικογένεια μετά από μια αναφορά για παράπονο που έκανε ένα παιδί για κακομεταχείριση. Όταν οι αξιωματούχοι ήρθαν να επισκεφθούν το σπίτι των Hart στο Woodland της Ουάσιγκτον, κανείς δεν απάντησε.

Οι αρχές πιστεύουν ότι η θανατηφόρα συντριβή μπορεί να ήταν σκόπιμη.

«Όλοι φοβόντουσαν μέχρι θανάτου».

Η οικογένεια Hart ζούσε πρόσφατα στο Woodland της Ουάσινγκτον. Και τον Νοέμβριο ένας άνδρας κάλεσε το 911 για την οικογένεια.

Ο άνθρωπος που έκανε την κλήση ήταν πατέρας μιας κοπέλας που ζούσε δίπλα στους Χάρτς.

«Έχουν 4 μαύρα παιδιά, αλλά αυτό δεν έχει σημασία», είπε. «Είναι καινούργιοι εδώ στο Τέξας, αλλά το βράδυ, ένα μικρό κορίτσι πήδηξε από το παράθυρο toy δεύτερoυ ορόφου και έπεσε στο έδαφος και στη συνέχεια έτρεξε στην κόρη μου και αυτό έγινε στις 2 το πρωί, ικετεύοντας την να την βοηθήσει».

Είπε ότι το κορίτσι φώναξε και παρακαλούσε την κόρη του να μην αφήσει τους γονείς της να μάθουν ότι ήταν εκεί. Ενημερώθηκαν όμως και μια από τους γονείς ήρθε.

"Στη συνέχεια, μια [μια από τις γυναίκες] είπε ότι όλα ήταν εντάξει, αλλά όλα τα παιδιά κάθονταν προσοχή, και έδειχναν να είναι τρομοκρατημένα", δήλωσε ο άνδρας. "Νομίζω ότι συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό."

Το κορίτσι δεν διευκρίνισε γιατί φοβήθηκε, είπε.

Τέσσερις μήνες αργότερα, τα πράγματα κλιμακώθηκαν στο Woodland.

Ο γείτονας Bruce DeKalb είπε ότι είχε δύο ανησυχητικές συναντήσεις με τα παιδιά. Η πρώτη αφορούσε ένα από τα κορίτσια που του έλεγε ότι το κακομεταχειρίζονται.

"Ένα από τα κορίτσια ήρθε στην πόρτα στις 1:30 το πρωί και είπε ότι χρειαζόταν βοήθεια και ότι οι γονείς δεν την αντιμετώπιζαν σωστά και ήθελε να την προστατέψουμε" δήλωσε ο DeKalb.
"Την πήγαμε πίσω στους γονείς της ... ".

Στη συνέχεια, λίγες εβδομάδες πριν από το θανατηφόρο συμβάν, ο Devonte "άρχισε να έρχεται να ζητάει φαγητό και να λέει ότι δεν του δίνουν φαγητό λόγω τιμωρίας", δήλωσε ο DeKalb στο HLN.
"Ξεκίνησε ως μία φορά την ημέρα και κλιμακώθηκε μέχρι τρεις φορές την ημέρα. Τελικά μετά από μια εβδομάδα αποφασίσαμε ότι έπρεπε να λάβουμε επαγγελματική βοήθεια".

Ο DeKalb είπε ότι κάλεσε την υπηρεσία Child Protection Services στις 23 Μαρτίου και οι υπάλληλοι έφθασαν λίγο μετά την επιστροφή της Jennifer Hart από την εργασία. Αλλά εκείνη δεν απάντησε στην πόρτα.

Το επόμενο πρωί, η οικογένεια και το όχημά τους εξαφανίστηκαν.
Η Υπηρεσία Προστασίας των Παιδιών προσπάθησε να επισκεφθεί την οικογένεια δύο φορές ακόμα, στις 26 και 27 Μαρτίου, αλλά δεν μπόρεσε να έρθει σε επαφή.

Στις 26 Μαρτίου, μια φίλη της Sarah Hart κάλεσε το 911 να ζητήσει έλεγχο για το σπίτι τους. Η φίλη είπε ότι έλαβε ένα κείμενο από τη Sarah Hart, που έλεγε ότι ήταν άρρωστη, ανίκανη να βγει και χρειαζόταν να δει έναν γιατρό. Το τηλέφωνο της ήταν νεκρό και κανείς δεν είχε δει από τότε τη «σύζυγό» της.

Πέντε από τα μέλη των μελών της οικογένειας του Hart βρέθηκαν στην Καλιφόρνια εκείνη την ημέρα.

Τα έξι παιδιά υιοθετήθηκαν από το Τέξας. Η οικογένεια και οι φίλοι είπαν στους ντετέκτιβς ότι οι Χαρτς ταξίδευαν μαζί και σπάνια χωρίζονταν.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, η οικογένεια μετακόμισε από την μία πολιτεία στην άλλη και δεν τα πήγαιναν σχολείο, αλλά τους έκαναν homeschooling.

Μια από τους γονείς, η Sarah Hart είχε κριθεί ένοχη για ενδο-οικογενειακή βία το 2011, καθώς είχε χώσει το παιδί της ηλικίας 6 ετών στην μπανιέρα και το χτυπούσε.

Η Jennifer Hart φέρεται να χτύπησε ένα από τα παιδιά της αφήνοντας μια μελανιά στο χέρι. Οι γονείς είπαν στις αρχές ότι το παιδί είχε πέσει κάτω από τις σκάλες.

Είπαν ότι το παιδί είχε προβλήματα με το φαΐ, έκλεβε τα τρόφιμα των ανθρώπων στο σχολείο, και έτρωγε από τα σκουπίδια ή από το πάτωμα. Η υπόθεση αυτή τότε έκλεισε.

ΚΟ / πηγή

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Αυτο που θελω να ενημερωσω τους επισκεπτες του ΚΟ ειναι οτι στην Αμερικη υπαρχουν αρκετα πολιτειακα προγραμματα οικονομικης ενισχυσης για "ζευγαρια" που θα ηθελαν να "φιλοξενησουν" ορφανα η αλλης κατηγοριας παιδια μεχρι ενηλικιωσεως τους, αντι αδρας μηνιαιας χρηματικης αποζημιωσης.
Παει λοιπον το ζευγαρι στις αρμοδιες υπηρεσιες και αφου το εγκρινουν το "ζευγος", υϊοθετουν το παιδι και τους κοβουν μηνιαιο επιδομα που ανερχεται σε μερικες χιλιαδες δολλαρια για καθε παιδι μεχρι να ενιλικιωθει και να φυγει απ το σπιτι.
Το σκεπτικο της Πολιτειας ειναι οτι ....καλυτερα να μεγαλωσει ενα παιδακι σε ενα οικογενειακο περιβαλλον πλαισιωμενο με αγαπη (γι αυτο και η λεξη "αγαπη" πιπιλιζεται συνεχως στ' αυτια του χαχολου ακροατη) παρα σε ενα ορφανοτροφειο. Λογικο αυτο.
Ελα μου ομως που ..."ειναι πολλα τα λεφτα Αρη" και τα ζευγαρια αυτα γλυκαινονται με 3-4 χιλιαδες δολ για καθε παιδι;
Κι αν υποθεσουμε ενα κανονικο ζευγαρι, ανδρας και γυναικα, που τα δικα τους παιδια εχουν μεγαλωσει, να πουμε καλως εχει, κανουν και ενα καλο οι ανθρωποι.

Οταν ομως δυο στρεβλωμενοι ψυχικα και σωματικα ομοφυλοφιλοι, οπως οι "κυριοι/κυριες" της αναρτησης κανουν το ιδιο, τι γινεται;
Τα λεφτα ειναι εκει απ' την πολιτεια. Η "αγαπη" και η φροντιδα που βρισκεται σε μια τετοια οικογενεια;
Γιαννης Λυκομητρος
ΠλοιαρχοςΑνώνυμος είπε...

Οχι πως δεν κακοποιουνται παιδια και μεσα σε φυσιολογικες οικογενειες, αλλα δεν ειναι δυνατον να ειναι προτυπο για ενα παιδι δυο ανωμαλοι κουνιστοι η δυο λεσβιες. Ολα αυτα απλως δεν βγαζουν νοημα. Πηγαινουν κοντρα στον Θεο, κοντρα στην φυση, κοντρα στην λογικη. Αδυνατω να καταλαβω πως δεν μπορουν πολλοι ανθρωποι να το δουν αυτο.

Apodei είπε...

Γράφεις στο τέλος αγάπη και σκέφτομαι ότι η νέα τάξη έχει αλλοιώσει την έννοια αυτή στις αγγλόφωνες χώρες. Την έχει ταυτίσει με το σεξ, make love λένε και από τους χίπις και μετά οι γενιές κατά τη γνώμη μου δε μπορούν να διακρίνουν τις διαφορές μεταξύ αγάπης έρωτα και σεξ. Πόσο μάλλον μεταξύ της θεϊκής αγάπης, της αυτοθυσιαστικής αγάπης. Διαστρέβλωση του νοήματος της ΑΓΑΠΗΣ, όταν ο Θεός σύμφωνα με κάποιους γέροντες ΕΙΝΑΙ αγάπη! Ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός είπε ότι η αγάπη δεν είναι συναίσθημα, όπως άλλα συναισθήματα αλλά θεϊκή ιδιότητα, ο ίδιος ο Θεός. Έ λοιπόν αυτό το ταύτισαν με το σεξ!!! Τεράστιο νεοταξικό επίτετγμα

Ανώνυμος είπε...

Λυπαμαι που το λέω αλλα καλα να παθουν, πρόοδο δεν ηθελαν; Τους δωθηκε στο πιατο. Πανε και δινουν στους πιο ανωμαλους γκει γονεις να υοθετισουν παιδια ,οσο για το δυστυχημα αυτο ηταν οντως τραγικό.(οσο αναφορα τα παραπανω ΔΕΝ εννοω ολους τους ομοφυλοφυλους αλλα την συγκεκριμενη περιπτωση και τους υπολιπους ομοιους τους που εχουβ πραξει ιδια και χειρωτερα εγκλιματα σε βαρος αλλων ποσο μαλλων των παιδιων τους)

konion είπε...

Ἔχουν ἀλλοιωθεῖ ἐπιστημονικὲς ἔρευνες ὥστε νὰ βγῆ ὅτι, στατιστικὰ τὰ παιδιὰ εἶναι τὸ ἴδιο εὐτυχισμένα στὶς ὁμόφυλες οἰκογένειες ὅπως καὶ στὶς κανονικές.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κάνουν τέτοια πράγματα τα καλοκάγαθα παιδιά της κοινότητας!

Ahoy είπε...

Ειναι ν* απορει κανεις αν ο σημερινος *ανθρωπος;* θα μπορεσει παλι να εχει καποια επαφη μ* αυτο.

https://www.youtube.com/watch?v=ADwfyxpriAM

Ahoy είπε...

Ο *μοντερνος* και *διαφορετικος* υπααλληλος.

https://www.youtube.com/watch?v=0zxO7gXaFDQ

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάτε καλά. Στήνετε λαϊκό δικαστήριο. Είστε αδαείς και δε φροντίζετε να ενημερωθείτε για την πραγματικότητα, μέσα από επιστημονικά βιβλία. ΌΛΟΙ οι επιστήμονες, είτε τάσσοντε υπέρ είτε κατά της ομοφυλοφιλίας, καταλήγουν ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι επιλογή, άρασ δεν είναι ανωμαλία και ότι οι ομοφυλόφιλοι ενδιαφέρονται για το συναίσθημα περισσότερο και λιγότερο για το σεξ Από εκεί και πέρα όππως υπάρχουν φτηνιάρηδες και ψυχοπαθείς ετερο, υπάρχουν και ομό. Δεν είμαι λεσβία. Αλλά είμαι άνθρωπος και μετρώ τους ανθρώους με την προσωπική τους αξία και αρετή. Είστε άρρωστοι με αυτά τα σχόλια. Θεραπεία δε θέλει η ομοφυλοφιλ΄'ια, άλλά η ομοφοβία σας. Δε διαφέρετε από τους ταλιμπάν. Είστε η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.... Πιστεύω ότι δε θα το δημοσιεύσεις.......

Unknown είπε...

Δεν ειναι λογικο να εγκολπωνουμε σαν κοινωνια καθε παρεκκλιση,καθε εκτροπή.Επίσης,δε θα με πείσει κανενας οτι ο ομοφυλοφιλος εχει βρει το φως του,ενω ολοι εμεις οι υπολοιποι κοιμομαστε.-