Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Μακρόν: «Καθαρίστε την Ευρώπη από τον λαϊκισμό. Πολεμήστε τον θανατηφόρο εθνικισμό. Επιβάλλετε ευρωπαϊκή κυριαρχία. Δεχθείτε εκατομμύρια Αφρικανούς»



Δηλώνοντας ότι οι πολιτικές διαφωνίες προκαλούν "εμφύλιο πόλεμο" στην ΕΕ, ο Εμμανουέλ Μακρόν, δήλωσε ότι οι Βρυξέλλες πρέπει να καθαρίσουν τον "λαϊκισμό" από την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Ως γνήσιος υπηρέτης και εργαλείο της Νέας Τάξης ο Μακρόν, προσπαθεί χρησιμοποιώντας την παρελθοντολογία, την τρομολαγνεία και τις απειλές να προωθήσει το «όραμά» του. Έτσι, κάθε προσπάθεια αντίστασης των εθνών στην αριστερο-φιλελεύθερη πολυπολιτισμικότητα που επιβλήθηκε στη Δυτική Ευρώπη φέρνει τα φαντάσματα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Μακρόν, κατά τη διάρκεια της ομιλίας στο Στρασβούργο, δήλωσε ότι θα υπάρξει τεράστια μεταφορά πληθυσμού της Αφρικής στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια, περιέγραψε τον εθνικισμό ως «θανατηφόρο» και ότι «οδηγεί στην άβυσσο».

Στην «παθιασμένη ομιλία» του για το μέλλον της Ευρώπης στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, ο Μακρόν «προειδοποίησε» ότι ο «εγωιστικός εθνικισμός» κερδίζει έδαφος και πως υπάρχει μια «εμφυλιοπολεμική» ατμόσφαιρα στην Ευρώπη.

«Επανεμφανίζεται μία μορφή ευρωπαϊκού εμφυλίου πολέμου ή οι διαφορές μας μερικές φορές, οι εθνικοί μας εγωισμοί, φαντάζουν πιο σημαντικοί απ' ότι να είμαστε ενωμένοι με τον υπόλοιπο κόσμο», δήλωσε ο Μακρόν. «Μπροστά σε αυτές τις μεγάλες αναταραχές του πλανήτη, τις μεγάλες ανακατατάξεις, αυτή τη στιγμή έχουμε ανάγκη μια κυριαρχία ισχυρότερη από τη δική μας».

Το «όραμα» του Μακρόν για "ευρωπαϊκή κυριαρχία" (“european sovereignty”),απαιτεί να δοθεί περαιτέρω «εξουσία» στις Βρυξέλλες στο να διατηρήσουν την ΕΕ ως «μοναδικό μοντέλο» που απαιτεί «γεωπολιτική, οικονομική» ένωση μεταξύ των εθνών, καθώς και την υποχρέωσή τους να «σέβονται τις μειονότητες» και να εφαρμόζουν τον φεμινισμό.

Όπως έγραψε το Breitbart London, ο Macron ανακοίνωσε ότι η Ευρώπη εισέρχεται σε μια "πρωτοφανή" εποχή μαζικής μετανάστευσης, υποστηρίζοντας ότι η πληθυσμιακή ανάπτυξη - "βόμβα" στην Αφρική σημαίνει ότι «τα οράματα των δύο ηπείρων είναι δεσμευμένα».

Μιλώντας σε μακρά συνέντευξη με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Μακρόν επαίνεσε το πρόσφατο έργο του καθηγητή Stephen Smith του πανεπιστημίου Duke, ο οποίος εκτιμά ότι ο αριθμός των Αφρικανών που ζουν στην Ευρώπη θα αυξηθεί από εννέα εκατομμύρια σε 150 έως 200 εκατομμύρια μέσα στα επόμενα 30 χρόνια.

ΚΟ / από εδώ, εδώ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά θα ήθελα να ήξερα , όλοι αυτοί οι κομμουνιστές ,οι διεθνιστές , οι δολοφόνοι των Ευρωπαϊκών και όχι μόνο, εθνών, δεν ντρέπονται που υπάρχουν;

Ahoy είπε...

Ο Μακρον εχει λαβει διαταγες να φτιαξει μια Ευρωπη αλλα Αμερικα. Να κατι σαν κι* αυτο.

https://www.youtube.com/watch?v=C8M6OU2ZX8M

Ανώνυμος είπε...

Βασικά παραδέχτηκε πως είναι αρρωστάκι.

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτοί οι Αφρικανοί που θα έρθουν στην Ευρώπη να ζήσουν είναι πιστοί χριστιανοί(η μεγάλη πλειοψηφία των χριστιανών της Αφρικής είναι πολύ θρήσκοι αντίθετα με τους λευκούς Ευρωπαίους που σε μεγάλο ποσοστό έχουν εκφυλιστεί και υιοθέτησαν έναν αμαρτωλό και αντιχριστιανικό τρόπο ζωής) τότε στηρίζω την μετανάστευση εξ Αφρικής για να τονωθεί ο χριστιανισμός στην Ευρώπη.Προτιμώ την Ευρώπη να γίνεται χριστιανική μαύρη ήπειρος παρά λευκή άθεη,αντιχριστιανική και ομοφυλοφιλική ήπειρος.Οι χριστιανοί Αφρικανοί και Ασιάτες μετανάστες που είναι στην συντριπτική τους πλειοψήφια πολύ βαθιά θρήσκοι δεν είναι απειλή για τους εναπομείναντες ελάγχιστους δυστυχώς πιστούς λευκούς χριστιανούς της δυτικής Ευρώπης.Δεν απειλούν την χριστιανική ταυτότητα της Ευρώπης το αντίθετο μάλιστα.Ο χριστιανός κοιτάει να αγπά έναν άλλο χριστιανό όχι από το χρώμα του αλλά από το χρώμα του.Ο λευκοί της δυτικής Ευρώπης πλέον πλην ελάχιστων εξαιρέσεων δεν δίνουν δεκάρα δυστυχώς για τις χριστιανικές αξίες.Έχω συγγενείς στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι μόνοι αφοσιωμένοι και ειλικρινείς ενθουσιώδεις χριστιανοί που εκκλησιάζονται τακτικά συμμετέχουν στα μυστήρια και προσεύχονται προσπαθώντας να ζήσουν χριστιανικά είναι οι μετανάστες εξ Αφρικής και Ασίας.Οι γηγενείς λευκοί Βρετανοί δεν πατάνε σε εκκλησία ποτέ τους κι ένα μεγάλο ποσοστό είναι και άθεοι,ενώ η ομοφυλοφιλία,οι εκτρώσεις,το ανεξέλεκτο κτλ ζούνε και βασιλεύουν στον γηγενή λευκό πληθυσμό.

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ είπε...

Είναι τίτλος τιμής για τους πατριωτες εθνικιστες να τους πολεμουν με λυσσα τετοια βοθρολυμματα τελικά

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτο προεδρος της Γαλλιας το 2022 η Λεπεν