Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

EU: "You can checkout any time you like, but you can never leave!"




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΝΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΝΒΛΕΝΕ ΓΑΛΛΟ...

Ο Serge Dassault Και οι δύο γονείς του είναι της εβραϊκής κληρονομιάς,…………….είναι ο γιος του Marcel Dassault , από τον οποίο κληρονόμησε τον Όμιλο Dassault και τη Madeline Dassault (née Minckes). (Ο Marcel Dassault (γεννημένος από τον Marcel Bloch…Ο Bloch γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 1892 στο Παρίσι . [1] Και οι δύο γονείς του ήταν Εβραίοι . )

κατέχει επίσης το Groupe Le Figaro …………..
Είναι μέλος του πολιτικού κόμματος Ένωση για Λαϊκό Κίνημα , όπως και ο γιος του Olivier , ο οποίος είναι βουλευτής της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης . Είναι πρώην δήμαρχος της πόλης Corbeil-Essonnes , ένα νότιο προάστιο του Παρισιού . …………..(Ποιοι μα..κες τους ψηφιζαν;)
Το 2005, εγκαινίασε το ισλαμικό πολιτιστικό κέντρο 2 εκατομμυρίων ευρώ [4] (που περιλαμβάνει ένα τζαμί ) στην πόλη του Corbeil-Essonnes. !!!!!!!!(χαχαχαααααααα)!!!!!
Τον Δεκέμβριο του 1998, καταδικάστηκε σε δύο χρόνια δοκιμασίας στο σκάνδαλο του Belgian Agusta και επιβλήθηκε πρόστιμο 60.000 βελγικών φράγκων
(περίπου 1.500 ευρώ).!!!
https://en.wikipedia.org/wiki/Serge_Dassault