Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Οι Εβραίοι συμφωνούν: «Το Ισλάμ είναι πιο κοντά στον Ιουδαϊσμό από οποιαδήποτε άλλη θρησκεία» (video)


Ένας ραβίνος δηλώνει ότι «ο Ιουδαϊσμός είναι πιο κοντά στο Ισλάμ από οποιαδήποτε άλλη θρησκεία». Συνιστά στους Εβραίους να μελετούν το Ισλάμ παρά τον Χριστιανισμό όταν πρέπει να μελετήσουν μια άλλη θρησκεία. (Στο video λέει ότι και λέξη Αλλάχ είναι εβραϊκής προέλευσης).


Οι συνηθισμένοι Εβραίοι προφανώς σκέφτονται το ίδιο. Όταν ρωτήθηκαν αν το Ισλάμ ή ο Χριστιανισμός είναι πιο κοντά στον Ιουδαϊσμό, η πλειοψηφία απαντά στο "Ισλάμ".


11 σχόλια:

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...


Το Ισλάμ, είναι κι αυτό δημιούργημα των εβραίων εωσφοριστών Σανχεντρίν...
Η ραγδαία και μεγάλη εξάπλωση του Χριστιανισμού, την οποία δεν είχαν υπολογήσει, τους υποχρέωσε να δημιουργήσουν ένα ανάχωμα.

Ο Μωάμεθ, ήταν γιός εβραίας, κάποιες από τις γυναίκες του ήταν εβραίες καθώς και το περιβάλλον του απαρτίζετο από εβραίους, σατανολάτρεις εβραίους, αστρολόγους και αποκρυφιστές.

Μετέτρεψαν σε προφήτη, ένα επιληπτικό και αγράμματο βεδουίνο.
Φρόντισαν όμως, να εξαφανίσουν σκοπίμως κάθε σχετική πληροφορία γι αυτόν.

Απέναντι στην διδασκαλία της Αγάπης, έβαλαν τη βία του σπαθιού, για να πλήξουν τον Χριστιανισμό.

Απόλυτα φυσιολογικά όσα λέει ο ραββίνος... Ο αποκρυφισμός, η σατανολατρεία και η καταστροφή του Ισλάμ, τους ταιριάζει απόλυτα... ως γέννημα εχιδνών.

Ανώνυμος είπε...

Η τρίτη γυναίκα του επιληπτικού Μωάμεθ ήταν Εβραία. Ο θείος της Ουάρακας
μύησε τον Μωάμεθ στην Καμπάλα

Ανώνυμος είπε...

Και η πλάκα είναι ότι η ισλαμική θρησκεία που εμφανίζεται στις αρχές του 7ου αιώνα και κύρηκάς της είναι ένας άνθρωπος, ο Μωάμεθ ισχυρίζεται πως είναι η μοναδική αληθινή θρησκεία από την οποία προκύπτουν όλες οι υπόλοιπες (συμπεριλαμβανομένου του ιουδαϊσμού και του χριστιανισμού).

Τώρα πως προκύπτει να γεννάς κάτι που είναι προγενέστερο εσού...!!!

Όσοι δεμ βαριέστε μπορείτε να ρίξετε μία ματιά εδώ για κοινές λογικές πλάνες που διαπράττουν μουσουλμάνοι:
https://greekmurtadeen.wordpress.com/2010/02/22/muslim-logical-fallacies/


Ο θεός του Ισλάμ δεν είναι παντελεήμονας, ούτε πολυεύσπλαχνος. Είναι γεμάτος δαιμονική κακία.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι σοβαρή; Ο Ιουδαϊσμός είναι ο χειρότερος εχθρός τπυ Ισλάμ. Το Ισραήλ χτίστηκε σε εδάφη που έκλεψε από τους μουσουλμάνους και βασανίζει μουσουλμάνους ως σήμερα. Απλώς το Ισλάμ τόνιζε την μοναδικότητα του Θεού όπως κάνουν οι Εβραίοι και οι αντιτριαδικοί χριστιανοι(Μάρτυρες Ιεχωβά και Πεντηκοστιανοί). Οι υπόλοιποι χριστιανοί λένε ότι ο Θεός είναι τριαδικός δηλαδή έχει συνεργάτες.

Ανώνυμος είπε...

Ο προφητης που δεν εχει προφητευσει ομως ποτε και τιποτα αλλα εξακολουθουν να τον λενε προφητη

Alexandrostal7@gmail.com είπε...

Στο όνομα της πανθρησκειας όλα γινονται

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

@6.54, Είμαι πολύ πιο σοβαρή απ' ότι φαντάζεστε.
Θα σας πρότεινα να κάνετε μια μικρή διαδικτυακή έρευνα, κτυπώντας στην google "Ο ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ".
Θα εκπλαγείτε με όσα διαβάσετε.... αρκεί να μην είστε δεκτικός και όχι απορριπτικός στην ανατροπή των απόψεων που είχατε μέχρι σήμερα.

Καλό διάβασμα.

Καλλιόπη Σουφλή

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Διόρθωση της τελευταίας παραγράφου του σχολίου μου:

...αρκεί να είστε δεκτικός και όχι απορριπτικός στην ανατροπή των απόψεων που είχατε μέχρι σήμερα.

Thales είπε...

Να υποθεσω οτι οι αποδειξεις η ενδειξεις περι εβραικης καταγωγης του Μωαμεθανισμου δεν ισχυουν για τον Χριστιανισμο?Να το υποθεσω!Ομως η λογικη ανθισταται και βοα!!Τα ιδια δεν συμβαινουν και σαυτον!Δεν ηταν Ιουδαιοι ο Ιδρυτης, οι Αποστολοι και οι πρωτοι χριστιανοι?Δεν ειπε ο Ιδρυτης 'ουκ ηλθον καταργησαι αλλα πληρωσαι' αναφερομενος στον Ιουδαισμο? Νομιζω οτι ο ισχυρισμος της εξαιρεσης του Χριστιανισμου απο την Ιουδαικη επιρροη και καθοδηγηση ειναι μονοδιαστατος και αυτιστικος.Η αληθεια ειναι οτι οπως ολα δειχνουν ο Μωαμεθανισμος αλλα και ο Χριστιανισμος οπως και πληθος αλλων θρησκειων ελκουν την πνευματικη καταγωγη ,(την κατασκευη κατ αλλους) απο το αρχαιοτερο μονοθειστικο θρησκευμα ,τον Ιουδαισμο.Φαινεται ομως οτι στον αρχεγονο Χριστιανισμο εισχωρησαν λαθρα αρκετα Ελληνικα πνευματικα χαρακτηριστικα (ο Ελληνισμος επιβιωσε ως ξενιστης εντος του Χριστιανισμου) ενω ο Μωαμεθανισμος δεν ειχε αυτη την τυχη εξου και τα ακαμπτα χαρακτηριστικα του που ειναι ασυμβατα με τον δυτικο πολιτισμο(διαβαζε Ελληνικο πολιτισμο).Εξ ου και η διαπιστωση του Ραβινου οτι οι ομοιοτητες του Μωαμεθανισμου με τον Ιουδαισμο ειναι περισσοτερες.Πραγματι ειναι!!Αλλα και ο Χριστιανισμος δεν παει πισω.Ειναι παραγωγο του ιδιου υλικου.Ο Ελληνισμος ως πνευματικη οντοτητα και ως πανανθρωπινη κουλτουρα ειναι ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ενω οντας χωρις εκπροσωπηση χωρις διευθυνον κεντρο ΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ τις καρδιες στην σκεψη και στην συμπεριφορα των ανθρωπων.

Εθνική Χριστιανική Άμυνα είπε...

@Thales

Οχι μάγκα μου!Εμείς οι Χριστιανοί δεν δεχόμαστε οτι η πίστη μας προήλθε ούτε απο τους Εβραίους,ούτε απο τους Ρωμαίους,ούτε απο τους Ελληνες,ούτε απο κανέναν άνθρωπο ή έθνος,αλλά απο τον ίδιο τον Θεό που προϋπήρχε του έθνους των Εβραίων και όλων των εθνών και που είναι ο Θεός όλου του σύμπαντος!Αυτό κήρυξε ο Χριστός!Επομένως, ΟΧΙ ,ο Χριστιανισμός δεν έχει καμία "Εβραϊκή καταγωγή"!Το οτι ο Χριστός προήλθε μέσα απο το έθνος του Ισραήλ δεν έχει καμία σχέση με την θεία αποκάλυψη.Οπως επίσης,καμία σχέση δεν έχει το οτι οι μαθητές του Χριστού ήταν Εβραίοι,διότι ως Απόστολοι δεν κήρυξαν δικές τους ιδέες και απόψεις,ούτε φυσικά κάποια ανθρώπινη/εβραική παράδοση,αλλά μετέφεραν αυτούσια την διδασκαλία Του Κυρίου και Θεού μας Ιησού Χριστού!

Επίσης ο Χριστός όταν είπε 'ουκ ήλθον καταργείσαι αλλά πληρώσαι' φυσικά και ΔΕΝ αναφερόταν στον "Ιουδαισμό" (που είναι ψευτο-θρησκεία/κατασκευή των Φαρισαίων),όπως βλακωδώς γράφεις,αναπαράγοντας αντιχριστιανική προπαγάνδα,αλλά στον νόμο της βιβλικής λατρείας του Ισραήλ και στους προφήτες που προανήγγειλαν τον ερχομό του.(Την βιβλική λατρεία, παρεμπιπτόντως,δεν την έφτιαξαν οι Εβραίοι!Αντιθέτως οι Εβραίοι διαρκώς την απέρριπταν και επέστρεφαν στον παγανισμό,έφτιαχναν είδωλα,θανάτωναν τους προφήτες κτλ.)

Σε κάθε περίπτωση πάντως,αν νομίζεις οτι οι Εβραίοι εδώ και 2000+ χρόνια ακολουθούν την βιβλική λατρεία της παλαιάς διαθήκης ή οτι η (σχετικά πρόσφατη και όχι "η αρχαιότερη",όπως γράφεις) θρησκεία του Ιουδαισμού με το Ταλμούδ,την Καμπάλα,τους ραβινικούς νόμους,τις διάφορες μυστικιστικές σχολές,τις μαγείες κτλ κτλ είναι η ίδια λατρεία με αυτή του βιβλικού Ισραήλ είσαι εντελώς -μα εντελώς- άσχετος και γελασμένος,ή απλά αναπαράγεις αμάσητη αντιχριστιανική προπαγάνδα.

Ο δε Μωαμεθανισμός,όμως,ως κατασκευασμένη (μέσω του συγκρητισμού Χριστιανικών,Ιουδαϊκών καθώς και αραβικών παγανιστικών στοιχείων) ψευδοθρησκεία,είναι όντως βαθύτατα επηρεασμένος απο τον Ιουδαισμό(εξ'ου και ο νομικίστικος του χαρακτήρας (βλ Μισνά-Χαντίθ,Ραβίνοι-Μουφτήδες) και γενικά το πλήθος των κοινών στοιχείων του με τον Ιουδαισμό),οπότε το άρθρο τα λεει μια χαρά!

Αν εσύ τώρα,είσαι άθεος αντιχριστιανός κτλ ή πιστεύεις σε αυτά που ισχυρίζονται κάποιοι ψεκασμένοι, οτι δηλαδή τον Χριστιανισμό τον έφτιαξε μόνος του ο -επίσης ανύπαρκτος κατα τους ίδιους- Απόστολος Παύλος για να κάψει την Ρώμη,να καταστρέψει την λευκή φυλή και να κάνει ξαφνικά ύστερα απο 2000+ χρόνια τους Χριστιανούς να αγαπήσουν τους Εβραίους και να υποταχθούν σε αυτούς,εξασφαλίζοντας την κυριαρχία των τελευταίων σε ολόκληρο τον κόσμο κτλ κτλ,έχεις κάθε λόγο να μην διαβάζεις μια φιλοχριστιανική σελίδα!

Ε.Χ.Α.

Thales είπε...

Αν θελουμε να υπαρχουμε εθνικα οικονομικα και πολιτισμικα πρεπει να προταξουμε τα κυρια Ελληνικα χαρακτηριστικα μας απ οτι επικτητο και φυτεμενο.Ανεξιθρησκοι πραγματικα.Ιδιως οταν διακονουμε κρατικες λειτουργιες και δημοσιες υπευθυνοτητες. Η Ορθοδοξια ειναι πλεον μερος του συλλογικου μας εγω εδω και δυο χιλιετιες.Νομιζω ομως οτι ΔΕΝ θα πρεπει να μας καθοριζει.Καθενας ας πιστευει οπου θελει αρκει να ειμαστε πρωτα ΕΛΛΗΝΕΣ.Στις συμπληγαδες ιδιως των εξωτερικων κινδυνων θα πρεπει να ειμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ανεξαρτητα των αποψεων που εχουμε για τα κοινα η τα θεια.Θελω να πω οτι Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ!!!Αν δεν προταξουμε υπερανω καθε τι αλλου το ιδανικο της αυθυπαρξιας και της μοναδικοτητας της πατριδας μας μοιραια θα σβησουμε καποια στιγμη.Οπως ηδη διαφαινεται!!Η ανεξιθρησκεια του κρατους ειναι επιβεβλημενη και δεν θα πρεπει να ειναι προσχηματικη!!Δεν μπορει να συνυπαρξει δημοκρατια με επικρατουσα θρησκεια.Ειναι ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ.Ταυτοχρονα σε ζητηματα ανεξιθρησκειας που θετονται πολλες φορες απο τον διεθνη παραγοντα θα πρεπει να ισχυσει η αρχη της αμοιβαιοτητας.Δεν μπορει να εγκαλειται η χωρα απο οργανωσεις και κρατικες αρχες που ανενδοιαστα καταπατουν τα θρησκευτικα πιστευω των υπηκοων τους.Γιατι δυστυχως και αυτο γινεται!Εγκαλουν την Ελλαδα για ελλειμμα ανεξιθρησκειας(που οντως υπαρχει οπως προειπαμε) οι Βρετανοι ας πουμε για παραδειγμα οταν η βασιλισσα τους ειναι αρχηγος της Αγγλικανικης Εκκλησιας!!!Ατοπο!!Ο Ελληνισμος μετα την σχεδον ολικη του καταστροφη η την συρρικνωση κατ αλλους σηκωσε κυριαρχα το κεφαλι ως εθνικο κρατος μολις το 1821.Με χιλιες δυσκολιες και αναποδιες.Δεν πρεπει ποτε να το ξεχναμε αυτο.Εζησε σκλαβος στους Ρωμαιους, στο Βυζαντιο, αλλα ΚΥΡΙΩΣ στους Τουρκους.Απο το '21 και μετα μοιαζει να μπηκε στην χυτρα ταχυτητας της ιστοριας.Μετηλθε σε δεκαετιες και μετερχεται ακομη (με πισωγυρισματα πολλες φορες) τα πνευματικα σταδια που οι Ευρωπαικοι λαοι διηνυσαν σε αιωνες.Στην συγχρονη Ελλαδα ειναι απαραιτητη η αποσταση του κρατους απο τις θρησκειες τα δογματα και τα υπερβατικα πιστευω τα οποια ομως ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ θα πρεπει να ειναι ΕΛΕΥΘΕΡΑ και χωρις διακριτη μεταχειριση.Και βεβαιως χωρις κρατικη χρηματοδοτηση.Ταυτοχρονα ολοι θα πρεπει να ειμαστε ενημεροι και αγρυπνοι για τις παγιδες και τα προσχηματα που χρησιμοποιουνται απο τους εχθρους του Παγκοσμιου αλλα και του Εθνοκρατικου Ελληνισμου.Τα πιο προσφατα προσχηματα ειναι για παραδειγμα οι πομφολυγες περι ανοικτων κοινωνιων,περι ανοικτων συνορων,περι ανοχης στην διαφορετικοτητα κλπ κλπ.Αν και σε ολα αυτα υπαρχουν ψηγματα αληθειας ομως συνηθως χρησιμοποιουνται απο τους εχθρους της ελευθεριας και της δημοκρατιας ως δουρειοι ιπποι!!!!!Το μετρο η αναλογικοτητα και η αμοιβαιοτητα της κριτικης μας ειναι οι αρετες που θα μπορουσαν να μας οδηγησουν με περισσοτεροι ασφαλεια στον στοχο της εθνικης μας ανελιξης αφου αποφυγουμε τις σειρηνες και τα επιχειρηματα των καθε λογης εχθρων του Ελληνισμου.Δηλαδη της ελευθεριας,της δημοκρατιας(αμεσης),της ελευθερογνωμιας και ελευθεριας του λογου που προσφατα τοσο βαυναυσα πληττεται απο τους κατα τ αλλα εκθειαζομενους αντιρατσιστικους νομους της δυσης!!Χωρις ουσιαστικο αντιλογο!!!!