Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Salvini: «Ας μειώσω την παράνομη μετανάστευση και την εγκληματικότητα και ας με λένε ρατσιστή όσο θέλουν»

Ο Matteo Salvini στο εξώφυλλο του περιοδικού Time, «Το νέο πρόσωπο της Ευρώπης». Προσέξτε ότι φωτίζουν το πρόσωπό του από κάτω, μια τεχνική ώστε να φανεί σαν να είναι ο κακός κάποιας ταινίας.

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωσκεπτικιστικής Λίγκας και υπουργός Εσωτερικών Matteo Salvini και πολέμιος της παράνομης μετανάστευσης κέρδισε το μπροστινό εξώφυλλο του (προ)τελευταίου τεύχους του περιοδικού Time, με μια φωτογραφία με τίτλο «το νέο πρόσωπο της Ευρώπης». Το Time ονομάζει τον Σαλβίνι «τσάρο της μετανάστευσης της Ιταλίας, ο οποίος είναι επικεφαλής μιας αποστολής για την ανατροπή της ΕΕ».

Στο εσωτερικό, το Time έχει μια μακρά συνέντευξη με τον Σαλβίνι, ο οποίος είναι επίσης αναπληρωτής πρωθυπουργός.

Ο δεξιός λαϊκιστής ηγέτης κρατάει μια σκληρή νέα στάση απέναντι στους μετανάστες από τότε που ανέλαβε την εξουσία τον Μάιο, γυρίζοντας πίσω τα πλοία διάσωσης των ΜΚΟ και δεσμευόμενος ότι θα απελάσει εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες. Το σύνθημα προς αυτούς είναι: "la pacchia è finita" (το πάρτι τελείωσε). 

Έχει επίσης εξαπολύσει επιθέσεις στα όρια του προϋπολογισμού της ΕΕ.



Ο Σαλβίνι λέει στο Time ότι «εργαζόμαστε για να ανακτήσουμε το ευρωπαϊκό πνεύμα που έχει προδοθεί από εκείνους που ηγούνται αυτής της ένωσης».

Ο υπουργός λέει «είναι σαφές ότι πρέπει να αλλάξω την ευρωπαϊκή δυναμική».

Η ανταποκρίτρια του Time στη Ρώμη, Vivienne Walt, λέει για τον Σαλβίνι ότι είναι «ο άνθρωπος που φοβούνται περισσότερο στην Ευρώπη», «ο καπετάνιος του οποίου η άνοδος μέσα σε μόλις έξι μήνες έχει τραυματίσει την ίδρυση της Ευρώπης και απειλεί να ανατρέψει τελικά ένα πολιτικό σύστημα που βρίσκεται αντιμέτωπο με μια λαϊκίστικη έκρηξη εδώ και τρία χρόνια».

Η Walt λέει: Καθώς η Ευρώπη άρχισε να ασχολείται με μια άνευ προηγουμένου εισροή μεταναστών από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, ο Σαλβίνι διαισθάνθηκε ότι αυτό είναι μια ευκαιρία, να διευρύνει το μήνυμα της Λίγκας για να συμπεριλάβει έναν αιχμηρό εθνικισμό (και στη διαδικασία την απομάκρυνση του Βορρά από το όνομά του). "Καρπώθηκε τις απογοητεύσεις των Ιταλών σχετικά με την οικονομία που τους χρεώνει, την υποτονική ανάπτυξη και το ποσοστό ανεργίας των νέων πάνω από το ένα τρίτο και έβγαλε ένα νέο σλόγκαν με χροιά Τραμπ:" Πρώτα οι Ιταλοί". Σχετικά με την αλλαγή της ΕΕ, "Επιλέγω να αλλάξω τα πράγματα από μέσα". "Αυτό είναι πιο δύσκολο και μεγαλύτερο και πιο περίπλοκο. Είναι όμως μια πιο συγκεκριμένη λύση". " Η ιστορία θα μας αναθέσει το ρόλο της διάσωσης των ευρωπαϊκών αξιών", λέει στο TIME, που απαριθμεί τις αξίες αυτές, "τις ιουδαιο-χριστιανικές ρίζες, το δικαίωμα στην εργασία, το δικαίωμα στη ζωή". Επίσης, συνδέει τους μετανάστες με το έγκλημα - μια κατηγορία που οι επικριτές του λένε ότι είναι ένα ρατσιστικό ψέμα. Και πάλι, απορρίπτει την κριτική: «Αν μπορώ να μειώσω τον αριθμό αυτών των εγκλημάτων και την παρουσία παράνομων μεταναστών, μπορούν να με αποκαλούν ρατσιστή όσο θέλουν".

Ένα από τα καλύτερα του Salvini είναι αυτό...



ΚΟ / πηγή

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τα λέει, και πολύ καλά θα κάνει. Το παράξενο είναι οτι προωθείται απο το σατανοκούτι. Συνήθως, τα μέσα μαζικής εξαπάτησης δεν αφήνουν τέτοιες φωνές να έχουν βήμα. Και ο λόγος είναι γνωστός. Προπαγάνδα ατελείωτη.

Ανώνυμος είπε...

Το βήμα λόγου το έχει κερδίσει μόνος του. Τα ΜΜΕ αναγκάζονται να του το δώσουν γιατί τα Ιταλικά πρόβατα ξύπνησαν και έχει 35%......Τα ΕΓΧΩΡΙΑ ΓΙΔΙΑ να δω πότε θα ξυπνήσουν και φύγουν από τα μαντριά.....

Ανώνυμος είπε...

Η υπερπροβολή ενός προσώπου ειναι μέρος της τακτικής που ακολουθεί το σύστημα για την προετοιμασία της αποδόμησης που θα ακολουθήσει.Αυτοί που τώρα τον προβάλλουν θα είναι οι ίδιοι που αύριο θα τον "βαφτίσουν" γραφικό...υπερφίαλο...επικίνδυνο κοκ.
Γνωστή συνταγή.Εκτός της προπαγάνδας υπάρχει και η αγκιτάτσια.

Ανώνυμος είπε...

Το ενστικτο μου λεει οτι ειναι παπατζης.Μακαρι για το καλο της ευρωπης να διαψευσθω αλλα οι οικονομικοι δολοφονοι της ΝΤΠ-εβραιοτραπεζιτες δεν αστειευονται.
Υ.Γ.Θεωρω τον πρωτο σχολιαστη αφυπνισμενο.
Καλη δυναμη Κ.Ο.

Stratos είπε...

Οχι μόνο το στανοκούτι αλλά και απο το ΤΙΜΕ...πολύ περίεργο..έτσι κάνουν με όσους τους ενοχλούν και σε λίγο καιρό εξαφανίζονται..μακάρι να μη γίνει και εδώ, να μην είναι παπατζής και να ξυπνήσει και άλλους σε θέσεις ευθύνης (φυσικά οι τωρινοί ανθέλληνες εξαιρούνται)..

Ανώνυμος είπε...

Προς ανωνυμο/η, φιλο/η 10 Οκτωβρίου 2018 - 2:12 μ.μ.

Στο χωριο μου λενε ...."το εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανεται".

Οι, οπως τους αναφερεις, "οικονομικοι δολοφονοι της ΝΤΠ-εβραιοτραπεζιτες" ητοι το εξυπνο πουλι, ηδη εχουν κανει ενα τεραστιο ...λαθακι.
Αυτο της τρομοκρατιας της 11ης Σεπ 2001 που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να το μαζεψουν τωρα.
Αν παρακολουθεις την ροη των γεγονοτων στα ....Κεντρικα, θα δεις μια σιγοβραζουσα αλλα καλυπτομενη απ' τα τσοντοεβραιοΜΜΕ αναμπουμπουλα. Τα καρακωλια των ΗΠΑ και δεν εννοω τους απλυτους, τα κλεφτρονια και πρεζονια των αντιστοιχων ΕξαΧρειων τους, αλλα τους ιθυνοντες του ...δημοκρατικου κομματος (τουτεστιν το βαθυ εβραϊκο κρατος των ΗΠΑ) εχουν κοψει καπιστρι, συμπεριλαμβανομενης και της Χιλαρι και παροτρεινουν τους "δημοκρατικους" τους πολιτες να σπανε να καινε να λεηλατουν και να απειλουν τον απλο κοσμακη που ειναι λευκου χρωματος και πιθανως ψηφισε Τραμπ.
Το ειδαμε προσφατα στον αγγλοφωνο τυπο με την επιλογη και διορισμο του Δικαστη Καβανο στο ανωτατο δικαστηριο τους.
Το ειδαμε και πιο πριν οταν FBI, υπουργειο δικαιοσυνης και μυστικες υπηρεσιες ισραηλ*, Αγγλιας, κλπ προσπαθησαν να ριξουν τον Τραμπ με παραμυθια τυπου, περι Ρωσσικης "αναμειξης" στις εκλογες τους (εδω γελανε) και αλλα τετοια φαιδρα.

Ηδη ο Τραμπ, οπως ακουσα, εστειλε μηνυματα SMS σε περιπου 100 εκ. κινητα προχθες και η εβραιοGoogle σκεπτεται να την κοπανησει απ' τις ΗΠΑ.
Θελω να πιστευω οτι ερχεται τσουναμι Φωτος, εναντιον των υπανθρωπων του σκοτους που μας βυθιζαν στο χαος ολα αυτα τα χρονια που τουλαχιστον θυμαμαι. (Σε λιγο εισερχομαι αισιως στα 51).
Και αναφερομαι στα "κεντρικα" γιατι οτι γινεται εκει, εχουν επεκταση κι επιρροη σ' ολον τον κοσμο, συμπεριλαμβανομενης και της Πατριδας μας.



* ΜΗ ανεγνωρισμενο απ' την ολομελεια του ΟΗΕ




Φιλικα
Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Ανώνυμος είπε...

Κρατῶ ἐπιφυλάξεις γιὰ τὸν Σαλβίνι… Δὲν διαφωνῶ μὲ τὸν πυρήνα τὸν λόγων του. Ἡ ἀναφορὰ σὲ «ἰουδαιοχριστιανικὰ ἰδεώδη» ἀφενὸς καὶ ἀφετέρου σὲ ἀνατροπὴ καταστάσεων ἐκ τῶν ἔσω μὲ προβληματίζει. Δὲν γνωρίζω ἂν προβάλλεται ἢ προωθεῖται ἀπὸ τὰ κανάλια στὴν Ἰταλία μιὰ καὶ δὲν ζῶ ἐκεῖ. Γνωρίζω ὅτι στὴν Ἑλλάδα δυσφημεῖται ὡς ρατσιστής, ξενοφοβικὸς μὲ τὰ γνωστὰ ἀναθέματα τοῦ κογκλαβίου τῆς πολιτικῆς ὀρθότητος. Τὸ θέμα εἶναι ὅτι γιὰ νὰ ἀποδειχτῇς ἡγέτης βεληνεκοῦς ποὺ ἀγαπᾶ τὴν πατρίδα του πρέπει νὰ κάνῃς τρία βασικὰ πράγματα: α) νὰ διαφυλάττῃς τὴν ἀκεραιότητάν της ἀπὸ ἐξωτερικοὺς εἰσβολεῖς πάσης φύσεως β) νὰ διαφυλάττης τὴν φυσιογνωμία καὶ ὁμοιογένεια (θρησκεία, παράδοσι, γλώσσα, κουλτούρα) καὶ γ) νὰ πασχίζῃς οἱ πολίτες σου νὰ ζοῦν σ᾽ἕνα κράτος δικαίου, ἐλευθερίας καὶ σχετικῆς εὐημερίας.

Ὁ μόνος ἡγέτης ποὺ ἔχει καταφέρει τὰ παραπάνω εἶναι ὁ Ὄρμπαν. Κρατᾶ τὴν πατρίδα του καθαρὴ ἀπὸ εἰσβολεῖς, διαφυλάττει τὴν χριστιανικὴ καὶ ἐθνικὴ φυσιογνωμία τῆς Οὐγγαρίας καὶ φυσικὰ μέχρι τώρα προστατεύει τὴν οἰκονομία τῆς πατρίδος του μένοντας ἐκτὸς εὐρώ. Οἱ Ντὶ-Μάϊο καὶ Σαλβίνι θὰ ἀποδειχτοῦν τιτάνες, ἂν ὁδηγήσουν τὴν Ἰταλία ἐκτὸς εὐρωζώνης. Ἡ Ἰταλία θα δεχτεῖ πολὺ μεγαλύτερη πίεσιν ἀπὸ τὴν τραπεζικὴ μαφία, ἂν ἀποφασίσῃ νὰ φύγῃ ἀπὸ τὸν ΕΕ παρὰ τώρα ποὺ προσπαθεῖ νὰ λύσῃ τὸ λαθρομεταναστευτικό. Εἶναι προφανὲς πώς, ὅταν φύγῃ ἀπὸ τὸ κοινὸ νόμισμα, τὸ μεταναστευτικὸ τὸ λύνει μετὰ γιὰ πλάκα. Τὸ διακύβευμα εἶναι ἡ διάλυσις τοῦ €, μιὰ καὶ τὸ νόμισμα εἶναι ὁ θεμέλιος λίθος τῆς νέας τάξεως…

Ανώνυμος είπε...

@14 Οκτωβρίου 2018 - 11:12 μ.μ.

Συγχαρητήρια. Εκτός όλων ων άλλων που ορθώς επισημαίνεις , το «ἰουδαιοχριστιανικὰ ἰδεώδη» μου έκανε κα εμένα εντύπωση.

" Η ιστορία θα μας αναθέσει το ρόλο της διάσωσης των ευρωπαϊκών αξιών", λέει στο TIME, που απαριθμεί τις αξίες αυτές, "τις ιουδαιο-χριστιανικές ρίζες, το δικαίωμα στην εργασία, το δικαίωμα στη ζωή".

"λέει στο ΤΙΜΕ που απαριθμεί τις αξίες αυτές" .
Ετσι όπς μεταφράζεται είναι σαν να τις απαριθμεί το ΤΙΜΕ.
Εάν τις απαριθμεί το ΤΙΜΕ η προπαγάνδα υπέρ των Ιουδαίων πάει σύννεφο...
Αν το λέει ο Ιταλός ...κρατάτε μικρό καλάθι!

Υ.Γ.
Οι Ιταλοί δεν έχουν φυσορουπακιάδες;;;;;;;;
Εάν δεν είχαμε και εμείς φυσορουπακιάδες η χρυσή αυγή μπορεί να είχε πολύ πολύ περισσότερο από 35%!


Orthodox True είπε...

Από την πλευρά του καλά τα λέει, όμως δεν με πείθει πώς δεν είναι φερέφωνο.

Ας μην ξεχνάμε πώς οι σημερινοί Ιταλοί είναι απόγονοι των Σταυροφόρων και των φασιστών του Μουσολίνι.

Την πάρτι τους κοιτάνε, και μόλις βρίσκουν ευκαιρία, ποδοπατάνε.

Τους έχω ζήσει, οι αξίες τους είναι το χρήμα, η πίτσα, η ταβέρνα και ο ποδόγυρος.

Δεν είναι τυχαίο πως η μαφία και ο Παπισμός την έχουν πρωτεύουσα του κόσμου.

Μην περιμένετε τίποτε από αυτούς, πεθαμένοι είναι, και τα λόγια είναι λόγια του αέρα.
.

Ανώνυμος είπε...

@ 19 Οκτωβρίου 2018 - 12:03 π.μ.

Εννοεις οτι οι Ιταλοι δεν εχουν Σαμαροπαναθηναικακηδες.
Οι φυσσορουπακιαδες υπαρχουν σ' ολα τα γηπεδα και καφετεριες του κοσμου.


Φευγατος