Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Το πολωνικό πρόγραμμα "Euroweek" παραδίδει νεαρά κορίτσια στην "ενσωμάτωση"


Το πολωνικό πρόγραμμα "Euroweek" ξεκίνησε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της πόλης Κατοβίτσε με την ονομασία "Euroweek School of Leaders" (Σχολείο για Ηγέτες). Επισήμως αφορά την «ενημέρωση των Πολωνών φοιτητών σε τοπικά και διεθνή θέματα μέσω διαφόρων διασκέψεων και σεμιναρίων που διεξήχθησαν με τη συμμετοχή Πολωνών πρωθυπουργών, υπουργών, πολιτικών διαφόρων επιλογών, πρεσβευτών, προξένων και εκπροσώπων πολλών φιλοευρωπαϊκών (φιλο-ΕΕ) θεσμικών οργάνων».
Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 1994 και το 1998 ενσωματώθηκε πλήρως ως ένα από τα προγράμματα Erasmus. Το πρόγραμμα Erasmus (που πήρε το όνομα από τον Ολλανδό φιλόσοφο Έρασμο), αφορά την "εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό".
 
Ως «αξίες» του προγράμματος "Euroweek" θεωρούνται: η σκληρή δουλειά, η «θετικότητα», η δημιουργικότητα και το «ανοιχτό μυαλό».


Σχολεία και οργανώσεις νεολαίας άρχισαν να συνεργάζονται με το πρόγραμμα “Euroweek” και η αποστολή του επεκτάθηκε ώστε να περιλαμβάνει τη «διαφορετικότητα», τη μετανάστευση και την «ένταξη» (ή "ενσωμάτωση"). Έγινε ένα αριστερό σύστημα κατήχησης για τα παιδιά, που τα ενθαρρύνει να γίνουν "Goalkeepers" ("φύλακες στόχων") για Global Goals ("παγκόσμιους στόχους").

Το Euroweek είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα παιδιά και τη νεολαία, σκοπός του οποίου είναι η βελτίωση της αγγλικής γλώσσας, η εκμάθηση της πολυπολιτισμικότητας, η κοινωνική επικοινωνία και η ανάπτυξη της δημιουργικότητας.

Κάπως έτσι προέκυψαν οι εικόνες που βλέπουμε παρακάτω, όπου ενήλικες μη λευκοί άνδρες (πιθανώς «πρόσφυγες»*) χαριεντίζονται και κάνουν αγκαλίτσες και φιλάκια με παιδιά που είναι σαφώς ανήλικα.

Προφανώς, έχουμε να κάνουμε με ένα "στρατόπεδο αναγκαστικής ενσωμάτωσης" όπου τα παιδιά περνούν το χρόνο τους μακριά από την εποπτεία των γονέων τους.

Τα παιδιά ξεκάθαρα χειραγωγούνται να οδηγηθούν στην αγκαλιά ξένων για λόγους «ενσωμάτωσης» και «ανοιχτού πνεύματος». Μερικά από τα μηνύματα και τα σχόλια που δημοσιεύουν σχετικά με την εκδήλωση στα κοινωνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ερωτικού περιεχομένου, με λέξεις όπως “sexy” και “love” κλπ.

Το Euroweek ξεκίνησε από τον πολιτικό φιλόσοφο Zbigniew Pełczyński, έναν από τους παλιούς συνεργάτες του George Soros. Συμμετείχε στην εξέγερση της Βαρσοβίας κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και αργότερα διετέλεσε καθηγητής πολιτικής στον Bill Clinton στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

 
* Ένας σχολιαστής ισχυρίζεται ότι οι μη λευκοί άνδρες δεν είναι «πρόσφυγες» αλλά φοιτητές που διαμένουν προσωρινά, γεγονός που εγείρει το ερώτημα γιατί οι φοιτητές που διαμένουν προσωρινά θα πρέπει να «ενσωματωθούν».


ΚΟ / από εδώ (κι εδώ)

16 σχόλια:

Άρκος είπε...

Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι που θεωρούν ότι η λύση είναι απλή και εντοπίζεται στο να γίνουμε... Πολωνία/Ουγγαρία κτλ.
Δυστυχώς λύση εντός του υπάρχοντος πολιτικού πλαισίου ΔΕΝ υπάρχει, ας μην τρέφουμε αυταπάτες.

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται πόσο κοντόφθαλμη είναι η οπτική μερικών "ακροδεξιών" ή και φιλελευθέρων, που θεωρούν μοναδικό εχθρό τον κομμουνισμό.
Ο κομμουνισμός και ο καπιταλισμός είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος. Απ'ότι αποδεικνύεται μάλιστα στις μέρες μας, λιγότερο επιβλαβής για τον Ευρωπαίο ήταν ο κομμουνισμός, παρά ο καπιταλισμός.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 18 Δεκεμβρίου 2018 - 3:46 μ.μ.
Αν και δεν ειμαι βαθεια θρησκευομενος..... μηπως αν δουμε το ολον θεμα απο θρησκευτικης πλευρας, η Ευαγγελικη φραση... "Το Αιμα Αυτου σε μας και στα παιδια μας" εχει να κανει με την χρονια συγκομιδη της παγκοσμιας αγανακτησης αλλα και κατ' επεκτασιν της ακρατης ορμης που θα πεσει ο πελεκυς πανω στους δημιουργους αυτης της κολασης;

Απλα μια υποθεση κανω

Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης


Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος 18 Δεκεμβρίου 2018

Αυτό ακριβώς ηθελα να γράψω και εγω!

Δεν μπόρεσα να το διαβάσω καν , απλα σκρολάρισα γρήγορα να σταματήσω να βλέπω τις φώτος, αηδία μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Σε τι κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας...

Ανώνυμος είπε...

έχουν απασφαλίσει οι Βαλκάνιοι και οι Ευρωπαίοι..
τους παίζουν στα δάχτυλα οι τσαρλατάνοι μισανθρωπιστές..

Ανώνυμος είπε...

Με εξέπληξαν ευχάριστα τα σχόλια "6:33 μ.μ." και "6:38 μ.μ.". Επιτέλους δυο χρόνια μετά την εκλογή Τραμπ και δεδομένου ότι οι όποιοι πανηγυρισμοί έχουν κοπάσει, πρέπει σιγά σιγά να το πάρουμε απόφαση και να δούμε την πραγματικότητα κατάματα. Οι "conservatives" τύπου Τραμπ, Όρμπαν, ου μην αλλά και οι Σαλβίνι/Λεπέν, δεν είναι οι άνθρωποι μας. Εδώ που φτάσαμε δεν αρκεί μια επιδερμική κριτική σε εύκολους στόχους, όπως οι φεμινίστριες, οι κομμουνιστές, οι SJWs, αλλά συνολικό ξήλωμα του πουλόβερ του παγκόσμιου λιμπεραλισμού. Μια γαλλική επανάσταση από την ανάποδη.

Πάνος Μακεδονία είπε...

Είχα πάει στην Πολωνία από Ελλάδα το 2004 για ένα μήνα πληρωμένα όλα και το τι παίχτηκε με γυναίκες δε φαντάζεστε..
Άλλο που δε θέλουν κι αυτά . Και είναι πολύ θερμές γυναίκες

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον να αρκούνταν σε μούλτι κούλτι χώρες, όπως ΗΠΑ, Καναδάς και Αυστραλία. Αλλά οι μοχθηροί λίμπεραλς θέλουν να διαλύσουν και ιστορικά ομοιογενή έθνη. Τι τους πείραξε τώρα η Πολωνία; Αφήστε και κάτι όρθιο, ρε αλήτες.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε ανωνυμε 19 Δεκεμβρίου 2018 - 4:12 μ.μ.

Τι παει να πει "λίμπεραλς"; και συγνωμη για την αγνοια μου.




Ανώνυμος είπε...

Είναι κάτι σαν φιλελεύθεροι, προοδευτικοί που πιστεύουν στην ισότητα αδιακρίτως.

Ανώνυμος είπε...

Liberals=φιλελεύθεροι με την ιστορική (και όχι στενά οικονομική) σημασία του όρου.

cool είπε...

Παλακίδες του Ισλάμ και του Isis τα κάνουν στην πορεία...

Unknown είπε...

Αναρωτιέστε άραγε τι θα γινόταν αν αντί για τους μελαψούς και νέγρους ήταν λευκοί και πασπάτευαν, χαριεντίζονταν, φιλούσαν και...οτι άλλο αφήνεται να εννοειθεί ότι κάνανε πίσω από τις κάμερες...με ανήλικα και "απροστάτευτα" αντίστοιχα μελαψά και μαύρα κοριτσάκια που είχαν βγάλει τα νικάπ και τα τσαντόρ τους?
Εκεί θα επενέβαινε στα σίγουρα ο εισαγγελέας και θα γίνονταν κακός χαμός στα ΜΜΕ και στο Ευρωκυνοβούλειο για τις απρεπείς και αηδιαστικές πράξεις των καταραμένων λευκών Χριστιανών οι οποίοι "χρησιμοποιούν ύπουλα μέσα και θεσμούς για να προπαγανδίσουν την διεστραμμένη λευκή ανωτερότητα στα τρυφερά μυαλά και σώματα των αθώων κοριτσιών του Ισλάμ"...ή κάτι παρόμοιο.
Και πρώτες πρώτες θα τσίριζαν οι φεμινίστριες.
Αλλά τώρα σιωπή...
Είναι καλό να εκπαιδεύονται τα κορίτσια των Γκόιμ στη πορνία από τη βρεφική τους ηλικία και όλες αυτές οι Σίκσες πρέπει να διδαχθούν ότι η μαύρη που.σ@ είναι σημάδι ανωτερότητας, ανεκτικότητας, πολυτισμού και πολυπολιτισμού!
Και πρέπει να μάθουν να τον παίρνουν από μικρές! Αν θέλουν να γίνουν...ηγέτες....γιατί αυτός ήταν ο τίτλος του σεμιναρίου...
Τον τρως από μικρή, τον παίρνεις από μαύρο, άρα κάνεις για μια νέα "ηγέτιδα" στη σάπια ΕΕ!
Συγνώμη για το λεξιλόγιο και τη χυδαιότητα αλλά το θέαμα των φωτογραφιών προιδεάζει τι είδους μαθήματα κάνανε εκεί μέσα....

Ανώνυμος είπε...


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
…..Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών, και Ασιατών. Ποιά όμως είναι αυτή η ελίτ; Ο Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός επ' αυτού: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέτο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων.»……….

ραφθεο είπε...

Κόκκινε Ουρανέ παίζει αυτό το πρόγραμμα στην σημερινή Πολωνία αυτή τη στιγμή;