Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019

ΗΠΑ: Στην φυλακή χριστιανός που βοήθησε μητέρα να φύγει από τις ΗΠΑ για να μην επικοινωνεί η ανήλικη κόρη της με την πρώην λεσβία σύντροφό τηςLifeSiteNews / ΚΟ

Ο 61χρονος ελληνικής καταγωγής χριστιανός επιχειρηματίας Philip Zodhiates (Φίλιππος Ζωδιάτης) από το Waynesboro της Virginia, είναι πρόεδρος μιας direct mail εταιρείας με το όνομα ‘Response Unlimited’, η οποία βοηθά συντηρητικές οργανώσεις να συγκεντρώνουν χρήματα για τους σκοπούς τους. Είναι επίσης πατέρας έξι υιοθετημένων παιδιών από την Κεντρική Αμερική. (Είναι γιος του Σπύρου Ζωδιάτη, γνωστού ευαγγελικού ιεροκήρυκα και ιδρυτή της κίνησης AMG, “Adνancing Ministries of the Gospel” που γεννήθηκε στην Κύπρο και μετανάστευσε στιις ΗΠΑ το 1946).

Ο Ζωδιάτης (στην φώτο με την σύζυγό του) άρχισε να εκτίει τριετή ποινή φυλετικής τον περασμένο μήνα μετά τη ποινική δίωξή του από την κυβέρνηση Ομπάμα, επειδή οδήγησε την Lisa Miller και την κόρη της Ιζαμπέλα στα καναδικά σύνορα το 2009. Η Miller, χριστιανή και πρώην λεσβία, έφυγε από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να αποφύγει τις επιβαλλόμενες από αμερικανικό δικαστήριο επισκέψεις της Janet Jenkins, πρώην συντρόφου της που το δικαστήριο αναγνώρισε ως δεύτερη "μητέρα" του κοριτσιού, παρά το γεγονός ότι δεν έχει καμία βιολογική σχέση μαζί του.

Ο χριστιανός επιχειρηματίας βρίσκεται στις φυλακές Ashland του Κεντάκυ, καταδικασμένος για το έγκλημα της «διεθνούς απαγωγής γονέα».
Η Lisa Miller, υπήρξε λεσβία μέχρι την μεταστροφή της στον Χριστό και για την υπόθεση αυτή είχε γράψει ο ΚΟ από το 2008! Δικαστήριο του Βερμόντ των ΗΠΑ, κλήθηκε να ασχοληθεί με μια πρωτοφανή υπόθεση επιμέλειας τέκνου, εξετάζοντας αν ήταν «ακατάλληλη» η Miller να μεγαλώσει το παιδί της, εξαιτίας της χριστιανικής της πίστης, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της λεσβίας πρώην συμβίας της, Janet Jenkins. Η Miller και η Jenkins, είχαν ενωθεί με μία «αστική ένωση» (civil union) το 2000, και ζούσαν σαν ζευγάρι κάτω μάλιστα, από το ίδιο επίθετο. Τον Απρίλιο του 2002, η Jenkins έκοψε τον ομφάλιο λώρο της Lisa Miller-Jenkins η οποία γέννησε ένα κοριτσάκι, το οποίο είχε συλλάβει με την μέθοδο της τεχνητής γονιμοποίησης, (από άγνωστο δότη σπέρματος). Η μικρή Ισαβέλλα μεγάλωνε με τις δύο γυναίκες οι οποίες την έμαθαν να φωνάζει την μητέρα της Lisa "mommy" (μαμάκα) και την Janet "mama" (μαμά). Όλα αυτά μέχρι που η Miller έγινε χριστιανή, εγκατέλειψε τον ομοφυλοφιλικό τρόπο ζωής και διέκοψε κάθε σχέση με την Jenkins. Τότε εκείνη στράφηκε εναντίον της διεκδικώντας την κηδεμονία του παιδιού από την βιολογική μητέρα, με τον ισχυρισμό ότι η Miller δεν είναι πλέον κατάλληλη για μητέρα λόγω της «χριστιανικής ανατροφής» με την οποία θέλει να μεγαλώσει το παιδί.

Τελικά το δικαστήριο του Βερμόντ έδωσε την πλήρη κηδεμονία της μικρής Ισαβέλλας στην Miller, αλλά όρισε τις ημέρες που θα μπορεί η Jekins - την οποία ονόμασε το δικαστήριο «άλλη μητέρα» της Isabella - να επικοινωνεί μόνη της με το παιδί. Η Miller επιχείρησε να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ, καθώς διαπίστωσε (όπως και άλλοι) ότι η μικρή Isabella εμφανίζονταν τραυματισμένη μετά από τις επισκέψεις της Jenkins, πλην όμως το δικαστήριο αρνήθηκε να ακυρώσει την απόφαση για τις επισκέψεις. Στη συνέχεια, η Miller εγκατέλειψε τις Η.Π.Α. με την κόρη της το 2009, με τη βοήθεια του Ζωδιάτη, ο οποίος φέρεται να την οδήγησε στα καναδικά σύνορα. Από τον Καναδά, η Λίζα και η Ιζαμπέλα πέταξαν για τη Νικαράγουα. Το που μένουν σήμερα είναι άγνωστο.

Στο δικαστήριο ο Ζωδιάτης δήλωσε ότι το κίνητρό του ήταν η επιθυμία που είχε ως χριστιανός να προστατεύσει την Ιζαμπέλα από σεξουαλική κακοποίηση.

"Το 2009, υπήρχαν δημοσιεύματα εφημερίδων ότι το παιδί της Λίζας ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης", δήλωσε. "Όταν οι άνθρωποι υποφέρουν από κακοποίηση, φτώχεια ή αδικία και μου ζητείται να βοηθήσω, το κάνω. Έτσι, το φυσικό ένστικτό μου ήταν να βοηθήσω την κόρη της να απαλλαγεί από την κακοποίηση. Το να βοηθώ άλλους ανθρώπους είναι πάντα ένα δυνατό κίνητρο για μένα, ειδικά όταν εμπλέκονται παιδιά».

Αφού οι ομοσπονδιακοί εφέτες δικαστές αρνήθηκαν να συζητήσουν την τελευταία αίτηση του Ζωδιάτη τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, οι δικηγόροι του άρχισαν να προετοιμάζουν μια προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ζητώντας από το δικαστήριο την διακοπή της ποινής εν αναμονή της τελικής απόφασης του δικαστηρίου.

Παρόλο που η δικαστής Ruth Bader Ginsburg (αριστερά) απέρριψε το αίτημα για διακοπή της ποινής, ο πρώτος δικαστικός υποψήφιος του προέδρου Donald Trump, Neil Gorsuch (δεξιά), της έδωσε ημερομηνία συζήτησης σε ιδιωτική διάσκεψη (4 Ιανουαρίου). Μέχρι τότε ο Ζωδιάτης θα παραμείνει στην ομοσπονδιακή φυλακή.

Το LifeSiteNews συγκέντρωσε περισσότερες από 12.000 υπογραφές και κάλεσε το δικαστήριο να δεχτεί την αίτηση, με μια αναφορά στην οποία υποστηρίζει ότι "θα πρέπει να επιτραπεί στον κ. Zodhiates να απευθύνει την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο - για να μπορέσει να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα που έχει στη διάθεσή του» και ότι «το να παραμένει στη φυλακή όλο αυτό το διάστημα είναι ένα δυσβάσταχτο βάρος».

Ο Ζωδιάτης θεωρεί τον εαυτό του ως στόχο μιας πολιτικής ποινικής δίωξης που χρησίμευε για την προώθηση της ατζέντας των LGBT την οποία ολόθερμα δέχθηκε και προώθησε η κυβέρνηση Ομπάμα. Υποστηρίζει ότι δεν παρέβη κανένα νόμο βοηθώντας τη Λίζα και την Ισαβέλλα να εγκαταλείψουν τη χώρα και ότι οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς χειρίστηκαν την υπόθεση με τέτοιον τρόπο ώστε να καταλήξουν σε μια ετυμηγορία εναντίον του και να αποκλείσουν τα στοιχεία εκείνα που έδειχναν κακοποίηση της Isabella από την Jenkins.

«Η Lisa Miller είχε την πλήρη επιμέλεια της κόρης της όταν έφυγε από τη χώρα", δήλωσε ο Ζωδιάτης στο LifeSiteNews λίγες μέρες πριν τη φυλάκισή του. "Δεν είχαν ταξιδιωτικούς περιορισμούς και είχαν νόμιμα διαβατήρια. Κανένας νόμος δεν παραβιάστηκε από κανέναν, εκτός από τη Janet Jenkins, που κακοποιούσε σεξουαλικά ένα πολύ μικρό παιδί».
Η ίδια η Miller είχε δηλώσει στο LifeSiteNews το 2008 ότι είχε διαλύσει την αστική της ένωση με τη Jenkins (φώτο) επειδή η Jenkins της φερόταν βίαια και η Isabella άρχισε να εμφανίζει σημάδια κακοποίησης μετά από επισκέψεις μαζί της. Το κορίτσι άρχισε να δείχνει άγχος για τις επισκέψεις της Jenkins, διαμαρτυρήθηκε ότι έμενε γυμνό μαζί της, άρχισε να αυνανίζεται ανοιχτά για πρώτη φορά αφότου άρχισαν οι επισκέψεις της Jenkins και σε κάποιο σημείο εξέφραζε ακόμη την επιθυμία να αυτοκτονήσει.

Μια κλινική θεραπεύτρια που ασχολήθηκε με την Isabella, μια κοινωνική εργαζόμενη που την παρακολούθησε, και μια φίλη που την φρόντιζε, όλες τους, υπέγραψαν ένορκες βεβαιώσεις ότι οι επισκέψεις με την Jenkins είχαν τραυματίσει το κοριτσάκι. Ωστόσο, ο δικαστής του Βερμόντ Ρίτσαρντ Κοέν επικύρωσε τη συνέχιση των επισκέψεων.

"Τα δικαστήρια του Βερμόντ αρνήθηκαν να αποδεχθούν τις ένορκες βεβαιώσεις των κοινωνικών λειτουργών που κατέθεσαν ότι η Isabella Miller κακοποιήθηκε από τη Janet Jenkins και έθαψαν τα πολύ σημαντικά στοιχεία της σεξουαλικής κακοποίησης επειδή είχαν μια πολιτική ατζέντα που επίτασσε να ακυρώσουν τις πολλές νομοθεσίες περί γάμου τόσων πολλών πολιτειών και τον ομοσπονδιακό νόμο περί υπεράσπισης του γάμου", δήλωσε ο Ζωδιάτης.

«Τα δικαστήρια αρνήθηκαν να επιβάλουν ποινές για τη παιδική σεξουαλική κακοποίηση, προκειμένου να προωθήσουν μια άγρια ​​πολιτική ατζέντα. Αυτοί πρέπει να οδηγηθούν στην φυλακή».

Ο Ζωδιάτης δήλωσε ότι αρνήθηκε τις συμφωνίες που του προσέφεραν οι εισαγγελείς επειδή «θα έπρεπε να δηλώσω ένοχος για διεθνή απαγωγή γονέα, όταν δεν υπήρχε καμία απαγωγή. Δεν θα μπορούσα να εγκαταλείψω το Λόγο του Χριστού είτε αυτό σήμαινε φυλακή είτε όχι», δήλωσε. «Δεν πειράζει που είμαι στην φυλακή. Πρέπει να τα περιμένουμε όλα και να μην χάνουμε την χαρά μας. Ο Θεός μας είπε ότι πρέπει να περάσουμε μέσα από δοκιμασίες και θλίψεις, και πρέπει να πω, ότι αυτή η δοκιμασία με έφερε πιο κοντά στον Κύριο. Θέλει να μας φέρει στο σημείο να είμαστε απόλυτα εξαρτημένοι από Αυτόν, στο σημείο όπου οτιδήποτε και να κάνουμε δεν μπορεί να κάνει καμιά διαφορά».

Ο Ζωδιάτης είναι ο τρίτος που οδηγείται στην φυλακή για την παροχή βοήθειας στην Lisa και την Isabella. Δύο Μενονίτες (προτεσταντική ομάδα γνωστή για τον απομωνοτισμό των μελών της και τον υπερσυντηρητικό τρόπο ζωής και εμφάνισής τους - φώτο), έχουν φυλακιστεί επίσης για τον ρόλο τους στη διαφυγή και την άρνησή τους να καταθέσουν ονόματα και άλλων που συμμετείχαν στην "απαγωγή".

ΚΟ / από εδώ κι εδώ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

>Κοέν
Κάθε φορά...

Ανώνυμος είπε...

Εφιαλτικό. Δαιμονικές καταστάσεις. Το κακό έχει προβάδισμα. Η διαστροφή μας πολιορκεί.

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Ρωμ. 1,26 αἵ τε γὰρ θήλειαι αὐτῶν μετήλλαξαν τὴν φυσικὴν χρῆσιν εἰς τὴν παρὰ φύσιν,
Ρωμ. 1,27 ὁμοίως δὲ καὶ οἱ ἄρσενες ἀφέντες τὴν φυσικὴν χρῆσιν τῆς θηλείας ἐξεκαύθησαν ἐν τῇ ὀρέξει αὐτῶν εἰς ἀλλήλους, ἄρσενες ἐν ἄρσεσι τὴν ἀσχημοσύνην κατεργαζόμενοι καὶ τὴν ἀντιμισθίαν ἣν ἔδει τῆς πλάνης αὐτῶν ἐν ἑαυτοῖς ἀπολαμβάνοντες.

Ανώνυμος είπε...

Άχου! Τι είναι αυτά που διαβάζω; Είναι δυνατόν; Έχει παλαβώσει ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

http://www.elkosmos.gr/geloiopoioyn-to-christo-os-katanaloti/

Έχουν ακόμα κάποιοι αμφιβολίες για την πραγματική φύση τους;

konion είπε...

1) Τὸ παρελθὸν δὲν διαγράφεται.
2) Ἁμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα.
3) Ἡ ἀνωμαλία καὶ ἡ διαστροφὴ δὲν ἔχουν ὅρια.
4) Οἱ νόμοι δὲν εἶναι ἀθῶοι, οὔτε καὶ οἱ οἱ δικαστές.
5) Ὅταν λοιπὸν θέλουμε νὰ βοηθήσουμε κάποιον προσέχουμε, διότι ὑπάρχουν καὶ ἄλλοι χρήζοντες βοηθείας. Οὶκονομία δυνάμεων.
6) Ὅπως ὑπούλως φέρονται, ὑπούλως θὰ τοὺς φερθοῦμε.

Ανώνυμος είπε...

Τα ειπε ολα ο πρωτος σχολιαστης με μια και μονο λεξη.
Ευγε.

Ανώνυμος είπε...


Ζοῦμε σὲ ἕναν κόσμο ποὺ μεταβάλλεται μὲ ταχύτατους ρυθμούς, μὲ γεωμετρικὴ προόδο θὰ τολμοῦσα νὰ πῷ καὶ αὐτὲς οἱ μεταβολὲς ἀφοροῦν εἴτε τὸ κομμάτι τῆς τεχνολογίας εἴτε τὸ κομμάτι ποὺ ἀφορᾶ τὴν ἀνθρώπινη φύση ὡς πρὸς τὴν συμπεριφορά της καὶ ἐν γένει τὴν ἐξέλιξή της.


Ἀποτέλεσμα αὐτῆς τῆς μεταβολῆς εἶναι ὅτι ἡ Ἑλλάδα ἔχει μπεῖ σὲ μίαν φάση ἀποσυναρμολόγησης, σὲ μίαν φάση μετάλλαξης καὶ ποὺ τὸ τελικὸ ἀποτέλεσμα αὐτῆς τῆς μετάλλαξης θὰ εἶναι νὰ ἀναδυθῇ μίαν ἄλλη χώρα, μὲ τελείως διαφορετικὰ χαρακτηριστικά, ἄλλη γλῶσσα, ἄλλα πολιτισμικὰ ἤθη, ἄλλη θρησκεία καὶ φυσικὰ ἄλλους κατοίκους. Δὲν εἶμαι προφήτης, ἁπλὰ κάνω ἕναν λογικὸ συνειρμὸ ποὺ ὁ ὁποιοσδήποτε εἶναι ἱκανὸς νὰ τὸν κάνῃ. Ἐὰν ὑποθέσουμε ὅτι κάποιος ἐκ θαύματος ἀναστηνόταν, κάποιος ποὺ εἶχε ἀπεβιώσει τὸ 1980 καὶ ἔκανε μία βόλτα στὴν Ἀθήνα, τί θὰ ἔβλεπε καὶ τί θὰ σκεφτόταν; Τὰ συμπεράσματα δικά σας. Πάντως δὲν θὰ ἦταν καὶ τόσο σίγουρος ὅτι βρίσκετα στὴν Ἑλλάδα. Ἂν αὐτὴ τὴν εἰκόνα τὴν μεταφέρουμε 60 χρόνια μελλοντικὰ τί θὰ σκεφτοῦμε; Μπορεῖ ἕνας ἀφελὴς νὰ πῇ, ὅτι καὶ κάποιος ποὺ ἀπεβίωσε τὸ 1940 ἂν ἐκ θαύματος ἀναστηνόταν καὶ βρισκόταν στὸ 1970 θὰ ἔβλεπε διαφορετικὰ πράγματα. Γι᾽ αὐτὸ εἶναι ἀφελής. Δὲν μιλᾶμε στὸ ἐπίπεδο τῶν ὑλικών ἀγαθῶν, οὔτε στὸ ἐπίπεδο τῶν ἐφευρέσεων ἀλλὰ γιὰ κάτι βαθύτερο, γιὰ μία ἀλλαγὴ ποὺ ἀφορᾶ τὴν ψυχῆ τοῦ ἀνθρώπου, τὸν ἐσωτερικό κόσμο μας. Γιατί γίνεται; Πῶς γίνεται; Τί γίνεται; Πότε γίνεται;

Αὐτὸ εἶναι ἕνα μυστήριο γιὰ τοὺς πολλοὺς ἀλλὰ γιὰ κάποιους, τοὺς λίγους εἶναι μία σωστὴ διαδικασία ποὺ ἀκολουθεῖται καὶ ποὺ ἔχει ἕναν τελικὸ σκοπό.

Οἱ Ἕλληνες ἔχουμε ἀρκετὰ χρόνια τώρα μπασταρδέψει τὴν λογικὴ μὲ τὴν ἄγνοια καὶ ἔτσι νὰ γεννηθῇ ἡ βλακεία. Οἱ Ἕλληνες ἔχουμε μπασταρδέψει τὴν μάθηση μὲ τὴν πονηριὰ καὶ ἔτσι νὰ γεννηθῇ ἡ κουτοπονηριά. Οἱ Ἕλληνες ἔχουμε μπασταρδέψει τὴν εἰλικρίνεια μὲ τὸ ψέμα καὶ ἔτσι νὰ γεννηθῇ ἡ ἀλητεία. Εἴμαστε ἕνας λαὸς ποὺ θέλει νὰ τοῦ λένε συνέχεια ψέμματα, μᾶς ἀρέσει νὰ ἀκοῦμε ψέμματα γιατὶ εἴμαστε καὶ οἱ ἴδιοι ψεῦτες. Εἴμαστε κολλημένοι σὲ κάτι ποὺ ἀκούσαμε, μᾶς εἴπανε, μᾶς μάθανε, ἀλλὰ ποτὲς δὲν θὰ μποῦμε στὸν κόπο νὰ ψάξουμε μόνοι μας γιὰ νὰ βροῦμε τὴν ἀλήθεια. Εἴμαστε τῆς εὔκολης λύσης καὶ ὄχι τῆς ἔρευνας.

Τὸ 1949 ἔληξε ὁ συμμοριτοπόλεμος καὶ οἱ κομμουνιστὲς ἡττήθηκαν. Ἡ ὀργάνωση αὐτὴ θὰ ἔπρεπε νὰ διαλυθῇ, τὰ στελέχη της ἔπρεπε νὰ διακαστοῦν καὶ νὰ ἐκτελεστοῦν ὅπως ἔγινε μὲ τοὺς Ναζί τῆς Γερμανίας. Οἱ νικητὲς κάνουν αὐτὸ ποὺ ἐπιτάσσει τὸ δίκαιο τῆς νίκης. Θὰ ἔπρεπε νὰ ὑπῆρχε νόμος ποὺ νὰ μὴν ἐπιτρέπῃ καμία ἀλλαγὴ ὅσο ὑπάρχει τὸ κρᾶτος ποὺ ὀνομάζεται Ἑλλάδα, ὅτι ὅποια ὀργάνωση ἢ ἄτομα χρησιμοποιοῦσαν τὸν ὅρο κομμουνισμὸ ἢ παρεμφερὴ ὅρο καὶ δραστηριοποιοῦταν σὲ τέτοια εἴδους ἱδεολογία θὰ δικαζόταν καὶ θὰ φυλακιζόταν. Καμία ἀνοχή. Ὅπως εἶχαν ἀπαγορεύσει γιὰ τοὺς Ναζὶ τῆς Γερμανίας. Ἐν τούτοις ξαφνικὰ τοὺς βρίσκουμε νὰ κυβερνᾶνε τὴν Ἑλλάδα τὸ σωτήριο ἔτος 2018. Γιατί γίνεται; Πῶς γίνεται; Τί γίνεται; Πότε γίνεται; Ξανὰ τὰ ἴδια ἐρωτήματα. Ἡ ἀπάντηση θὰ εἶνα πάλι ἡ ἴδια. Αὐτὸ εἶνα ἕνα μυστήριο γιὰ τοὺς πολλοὺς ἀλλὰ γιὰ κάποιους, τοὺς λίγους εἶναι μία σωστὴ διαδικασία ποὺ ἀκολουθεῖται καὶ ποὺ ἔχει ἕναν τελικὸ σκοπό. Κάποιος ἀφελὴς θὰ ξαναπῇ, μὰ καλὰ δὲν κυβερνᾶνε οἱ Ἀριστεροί; Ἡ ἀπάντηση ποὺ πρέπει νὰ δοθῇ εἶναι μὲ τὴν ἑξῆς ἐρώτηση, ὁ καταχραστὴς με τὸν κλἐφτη ἔχει διαφορά; Ναὶ θὰ ἔλεγα ἐγώ. Ἡ μόνη διαφορὰ εἶναι ὅτι ἑνῷ ὁ ἕνας σὲ κλέβει χωρὶς νὰ τὸν ξέρῃς, ὁ ἄλλος σὲ κλέβει γιατὶ τὸ βλέπεις μετὰ τὴν πράξη. Ἔτσι καὶ οἱ Κομμουνιστὲς μὲ τοὺς Ἀριστερούς, οἱ μὲν σὲ σκοτώνουν καὶ τοὺς βλέπεις, οἱ ἄλλοι σὲ σκοτώνουν χωρὶς νὰ τὸ καταλαβαίνῃς γιατὶ τοὺς ἔχεις δώσει ὁ ἴδιος ἀπὸ πρὶν τὴν ἐξουσιοδότηση νὰ τὸ κάνουν, μὲ τὴν ψῆφο.
Βελισσάριος Λεωνίδου είπε...

Τί είναι χειρότερο από την "τοξική αρρενωπότητα";

«Μελέτες αποδεικνύουν ότι οι λεσβίες κτυπούν τις συντρόφους τους περισσότερο από τους ετεροφυλόφιλους άνδρες».
http://redskywarning.blogspot.com/2015/04/blog-post_90.html

Dimitris D είπε...

Αυτό είναι που προφήτευσαν οι Ρώσοι γέροντες: Αυτό που ξεκίνησε από την Ρωσία(ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ) θα καταλήξει στις ΗΠΑ.