Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

ΙΤΑΛΙΑ: Σχεδόν 900.000 θεατές έμειναν μπροστά στις οθόνες τους για να παρακολουθήσουν την «Κόκκινη Γη» που μεταδόθηκε από κρατικό κανάλι!


Σχεδόν 900.000 θεατές – 871.000, για να είμαστε ακριβείς – έμειναν κολλημένοι στην τηλεόραση για την παγκόσμια πρεμιέρα στη μικρή οθόνη, - ένα μερίδιο τηλεθέασης που προσεγγίζει το 4% - για την ταινία "Rosso Istria" (Κόκκινη Γη) που έχει θέμα τις Σφαγές του Foibe Istriane και τους χιλιάδες Ιταλούς που σφαγιάστηκαν και ρίχθηκαν σε καταβόθρες από τους κομμουνιστές παρτιζάνους του Τίτο (διάβασε εδώ). Να σημειωθεί ότι η ταινία προβλήθηκε από το κρατικό κανάλι, την Rai Tre, σε ζώνη prime time.

Σε μια εποχή που το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μονοπωλεί το Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο (με μέσο όρο να το βλέπουν περισσότερο από ένας στους δύο θεατές) η τέταρτη θέση που παίρνει η ταινία του Maximiliano Hernando Bruno - ξεπερνώντας ακόμη και το “V for Vendetta” - είναι αρκετά αξιοσέβαστη. Εάν δεν υπήρχε το Φεστιβάλ, το πιθανότερο είναι να βρισκόταν εκείνη στο βάθρο.

ΚΟ / από εδώ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενω στο Γρεκυλιστάν η "Ελένη" του Ν. Γκατζογιάννη ,ταινία του '85, δεν έχει προβληθεί ποτέ στην τηλεόραση!

Lonewolf είπε...

Όχι, το είχε παίξει μία φορά κατά τις τρεις τα μεσάνυχτα και είχε κυκλοφορήσει σε DVD με περιοδικό ή εφημερίδα. Το 2014 όλα αυτά..και πάλι ο κόσμος ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς είμαστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως.

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Το πολυμορφικό αριστερό σύστημα έχει καταστρέψει τον μισό πλανήτη και ρίχνει τις ευθύνες στον καπιταλισμό.
Οχι οτι ο καπιταλισμός είναι άγιος.
Αυτός έχει καταστρέψει τον άλλο μισό πλανήτη.
Δεν ξέρω αν το επιτρέψουν οι συνθήκες πόσους ακόμα πλανήτες θα καταστρέψουν.
Λέω....φιλολογικά μιλάω.

Orthodox True είπε...

Το θέμα δεν είναι μόνο πόσοι το είδαν, αλλά πόσοι κατάλαβαν τι είδαν, διότι πολλοί μπορεί να το νομίζουν πως είδαν το παραμύθι με τα στρούμφ με τον δρακουμελ.

Στις μέρες μας χρειάζεται μεγάλη φώτιση να αντιληφθεί κάποιος το παγκόσμιο σχέδιο του Σιωνισμού και τα εργαλεία του, της υποταγής του ανθρώπου, ο κομμουνισμός.

S.J. Chryssoloras είπε...

Σωστά! Ήθελα να το αναφέρω αλλά με πρόλαβες. Σε πληροφορώ ότι έχει εξαφανιστεί και ως βιντεοταινία! Μετά το κλείσιμο της AVCO EMBASSY PICTURES, της παραγωγού εταιρίας που αγοράστηκε από την Metro Goldwyn Mayer το 1989, η ταινία αυτή του Peter Yates σε σενάριο Νίκου Γκατζογιάννη, εξαφανίστηκε ολότελα από το κινηματογραφικό στερέωμα. Την ψάχνω πολλά χρόνια στο διαδίκτυο και δεν μπορώ να τη βρώ! Γιατί άραγε;