Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Η αστυνομία κλείνει τώρα ανθρώπους στην φυλακή επειδή γελάνε όταν βλέπουν άνδρες με γυναικεία ρούχα


Του Jonathon van Maren (LifeSiteNews) / ΚΟ  

Υπήρχε μια ιστορία που κυκλοφορούσε κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου για έναν σοβιετικό δικαστή που επέστρεφε στο γραφείο του χαχανίζοντας δυνατά. Ο συνάδελφός του τον πλησίασε και τον ρώτησε τι ήταν τόσο αστείο. Ω, απλά άκουσα ένα φοβερό ανέκδοτο, απάντησε ο δικαστής. "Λοιπόν, για πες μου κι εμένα!" απάντησε ο συνάδελφός του. «Αχ, δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό», είπε ο σοβιετικός δικαστής. "Μόλις καταδίκασα κάποιον δέκα χρόνια για αυτό".

Το θυμήθηκα αυτό, καθώς διάβασα μια ιστορία στην Edinburgh News την περασμένη εβδομάδα, με τίτλο "Εργάτης από το Εδιμβούργο επιτέθηκε λεκτικά σε γυναίκα τρανσέξουαλ". Η ιστορία λέει ότι κάποιος Graham Spiers, πατέρας δύο παιδιών και εργάτης οικοδομών που απασχολούνταν στο εργοστάσιο στην περιοχή του St. James, βγαίνοντας από μια παμπ στο Bonnington του Εδιμβούργου, με κάποιος φίλους, πέρασε δίπλα από μια γυναίκα τρανσέξουαλ – δηλ. έναν από βιολογικής άποψης άντρα. Παρόλο που ο δημοσιογράφος που γράφει την ιστορία προσπαθεί να παρουσιάσει τον Spiers ότι «κραύγασε» στο φερόμενο θύμα, ο Spiers και οι φίλοι του κατηγορήθηκαν ειδικά ότι «έδειχναν το άτομο αυτό και γελούσαν».

Το φερόμενο θύμα θεώρησε ότι χλευάζονταν για την εμφάνισή του, καθώς ο δημόσιος κατήγορος δήλωσε στο δικαστήριο του Εδιμβούργου ότι ο "καταγγέλλων πίστεψε ότι το γέλιο και το ότι τον έδειχναν αναφερόταν στη μετάβαση του φύλου του". Το transgender άτομο έκανε στην συνέχεια κάτι που θα έκανε ο καθένας αν κάποιος γελούσε μαζί του: Κάλεσε αμέσως την αστυνομία, που παίρνει αυτά τα πράγματα πολύ σοβαρά αυτές τις μέρες. Η Edinburgh News, που προσπαθεί να κάνει τα χαχανητά κάποιων εργατών που είχαν πιει μπύρες να ακούγονται σαν να μοιάζει κάποιο φοβερό περιστατικό, αναφερόταν στο περιστατικό ως «μη προκληθείσα λεκτική επίθεση εναντίον της».

Ο σερίφης πληροφόρησε τον Spiers ότι η αίσθηση του χιούμορ του δεν είχε «θέση στη σημερινή κοινωνία» και ότι το γέλιο και η τοποθέτησή του ήταν τόσο απαράδεκτα ώστε έπρεπε να πληρώσει τον άνθρωπο με τον οποίον είχε γελάσει πεντακόσιες λίρες «ως αποζημίωση» επειδή με το γέλιο του υπονόησε ότι ο άντρας δεν έμοιαζε με γυναίκα. Η Edinburgh News είδε το περιστατικό ως «αντιπαράθεση», παρά το γεγονός ότι η παρέα των ανδρών απλά περπατούσε και πέρασε δίπλα από το άλλο άτομο και ο Spiers συνελήφθη πέντε ημέρες αργότερα. Ο δικηγόρος του transgender δήλωσε επίσημα ότι ο Spiers αντιλαμβάνεται τώρα ότι οι ενέργειές του «ήταν ενοχλητικές για τον καταγγέλλοντα».

Ο σερίφης Robert Fife επίσης, ενημέρωσε τον Spiers ότι "τα επιθετικά σχόλιά σας δεν ήταν αστεία τότε και δεν είναι αστεία τώρα. Τα παιδιά σας θα πρέπει να μεγαλώσουν κατανοώντας τις διαφορές των φύλων και θα ντρέπονται για τη συμπεριφορά σας που προέρχεται από μια διαφορετική εποχή που δεν έχει θέση στη σημερινή κοινωνία». Μετά του είπε ότι εκτός από τα μετρητά που έπρεπε να πληρώσει στον από βιολογικής άποψης άνδρα επειδή γέλασε μαζί του, έπρεπε επίσης να καταβάλει πρόσθετο πρόστιμο άλλων πεντακοσίων λιρών.

Αυτή είναι η ιστορία. Ένας οικοδόμος γελάει μόλις βλέπει έναν βιολογικώς άντρα που προσπαθεί να γίνει γυναίκα. Σίγουρα, το να γελάμε με κάποιον μπροστά του είναι ένας αγενής τρόπος αντιμετώπισης οποιασδήποτε κατάστασης. Αλλά αυτό ήταν. Γελούσε. Και γελούσε επειδή ο άντρας που προσπαθούσε να δείξει ότι είναι γυναίκα προφανώς δεν είχε καταφέρει να μοιάζει, κάτι που συμβαίνει με τους περισσότερους από εκείνους που προσπαθούν να αναγκάσουν τους υπόλοιπους από εμάς να συμφωνήσουμε με τις αυταπάτες τους. Και γι’ αυτό -για το γέλιο- συνελήφθη, και άκουσε από το νόμο ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να βρίσκει κάτι τέτοιο αστείο, και για αυτό θα πρέπει να πληρώσει στο transgender άτομο ένα υπερβολικό χρηματικό ποσό.

Αυτό το περιστατικό δείχνει ότι η ελευθερία στη Σκωτία είναι πραγματικά νεκρή. Αλλά χαρακτηριστικό του νέου Μεσαίωνα που ζούμε είναι το γεγονός ότι οι αστυνομικοί μετά έκαναν κήρυγμα στον Spiers ότι ανήκει σε μια άλλη εποχή (η οποία είναι 10 χρόνια πίσω το πολύ, για την ακρίβεια) και ότι τα παιδιά του πρέπει να ντρέπονται για αυτόν. Και πρέπει τώρα ο Spiers και οι κάθε Spiers να κάθονται σαν «άτακτα» παιδιά να ακούνε τους «καλούς» ανθρώπους τι τους λένε, ώστε να μπορέσουν να εκπαιδευτούν και να συνειδητοποιήσουν ότι οι άντρες μπορούν τώρα να γίνουν γυναίκες και ότι αν σου έρθει να γελάσεις με το θέαμα αυτό είναι κάτι που απαγορεύεται από το νόμο.

Όπως έγραψα την περασμένη εβδομάδα, το τρανσεξουαλικό κίνημα θέλει να επιβάλει την ιδεολογία του στους υπόλοιπους με τη δύναμη του κράτους, διότι δεν είναι κίνημα λαϊκής βάσης. Οι περισσότεροι απλοί άνθρωποι εξακολουθούν να βρίσκουν ολόκληρο το φαινόμενο παράλογο και υπάρχουν ακόμη και κάποιο οικοδόμοι εκεί έξω που έχουν το θράσος να χαχανίζουν σε έναν άντρα που προσπαθεί να δείξει ότι είναι γυναίκα μετά από λίγες μπύρες. Προσέξτε: Τα χαχανητά σας μπορεί να καταλήξουν να σας φορέσουν χειροπέδες.

ΚΟ / από εδώ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Rotary Club of Currie Balerno
Sheriff Robert D M Fife
http://www.rotary-ribi.org/clubs/page.php?PgID=463657&ClubID=73

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο όλων είναι ότι δεν βρέθηκε θεσμικά και οργανωμένα κανένας (εκκλησία, "συντηρητικοί" κ.α.) στο πλευρό του Σπιέρ , τόσο ηθικά όσο και υλικά , για να μην μιλήσω ότι τέτοια περιστατικά έπρεπε να κινητοποιούσαν όλους όσους (πραγματικά) ενδιαφέρονται για την ελευθερία έκφρασης κτλ. Έπρεπε όχι μόνο να πληρώσουν τα "έξοδα" του ανθρώπου αλλά και να κάνουν οργανωμένες νομικές κινήσεις εναντίον όσων είχαν εμπλοκή, να σηκώσουν το θέμα στα ΜΜΕ ως θέμα καταστολής και λογοκρισίας, ως θέμα επιβολής μειοψηφιών σε μια δημοκρατία κτλ...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς κουμάντο κάνουν οι μειονότητες.

Ηρακλής Ι. είπε...

δυστυχώς κάποιοι πρέπει να βγουν μπροστά και να θυσιαστούν..και δυστυχώς, προς το παρόν, δε φαίνεται να υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι!!μπορεί και να υπάρχουν, αλλά δε φαίνεται.......

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τώρα θα λογοκρίνουν και το χιούμορ των φοβερών Monty Pythons που στην ταινία "The Life of Brian" κοροιδεύουν υπέροχα όλη αυτή την φάρσα? Κάθε φορά που βλέπω δηλαδή την ταινία θα πρέπει να μην γελάω όταν εις εκ της "φράξιας" του Λαικού Μετώπου για την Ιουδαία (άλλο γέλοιο εδώ με τους κομμουνιστές) ζητά από τους συντρόφους του να τον φωνάζουν Λορέτα και ότι θέλει να κάνει παιδιά? Ενώ ο υπέροχος John Cleese κάνει "σκόνη" όλο το "δικαιωματιστικό ιδεολόγημα" με μερικές απλές ατάκες. Να μου το θυμηθείτε παιδιά θα επιβληθεί νέος index Librorum Prohibitorum σύμφωνα με τα γούστα της NWO.Θα βλέπουμε τέτοια έργα παράνομα σε λίγο καιρό. Και όταν το χιούμορ στήνεται στο ικρίωμα μια νέα χούντα εγκαθιδρύεται.