Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019

ΑΓΓΛΙΑ: Η αστυνομία συνέλαβε Αφρικανό χριστιανό που κήρυττε στον δρόμο με την κατηγορία του «ρατσισμού» (video)Ένα βίντεο που κυκλοφορεί δείχνει έναν Αφρικανό ιεροκήρυκα να συλλαμβάνεται στην Αγγλία από αστυνομικούς για υποτιθέμενο «ρατσισμό» και «ισλαμοφοβία», καθώς κηρύττει το Ευαγγέλιο.

Ο ιεροκήρυκας φαίνεται να λέει στους δύο αστυνομικούς: "Αν θέλετε μπορείτε να με συλλάβετε" και σε έναν λέει: «Δώσε τη ζωή σου στον Κύριο, τον Ιησού Χριστό». Όταν ένας από τους αστυνομικούς τον ρωτάει τι κάνει, ο ιεροκήρυκας απαντά, «κηρύττω».

Ο αστυνομικός λέει στον άντρα: "Θα σας ζητήσω να φύγετε" και ο ιεροκήρυκας τους λέει ότι δεν θα φύγει. Όταν τον ενημερώνουν ότι θα συλληφθεί για παραβίαση της ειρήνης, ο κήρυκας λέει: «Δεν θα φύγω επειδή πρέπει να τους πω την αλήθεια. Επειδή ο Ιησούς είναι η μόνη οδός, η αλήθεια - επειδή ο Ιησούς είναι η μόνη οδός, η αλήθεια και η ζωή». Τότε ο αστυνομικός απαντά: "Το εκτιμώ αυτό, αλλά κανείς δεν θέλει να το ακούσει αυτό."

"Δεν θέλεις να το ακούσεις αυτό; Θα το ακούσεις όταν θα είσαι νεκρός" λέει ο ιεροκήρυκας. Τότε οι αστυνομικοί του φοράνε χειροπέδες και του παίρνουν την Βίβλο. Όταν ο άντρας ζητάει από τους αστυνομικούς να μην του πάρουν τη Βίβλο του, ο ένας από τους δύο απαντά: «Θα έπρεπε να το σκεφτείς αυτό πριν γίνεις ρατσιστής».


Αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι κήρυττε ο άνθρωπος πριν αρχίσει να τον δείχνει η κάμερα, κάποιοι στο twitter αναφέρουν ότι η αστυνομία του είπε ότι κατηγορείται για «ισλαμοφοβία», διότι λίγο πριν ο ιεροκήρυκας είχε εμπλακεί σε μια έντονη συζήτηση με έναν μουσουλμάνο. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτή την αναφορά, ο μουσουλμάνος χαρακτήρισε την Αγία Γραφή "s ** t".

Η ομάδα Christian Concern, που προσφέρει νομική βοήθεια σε χριστιανούς, των οποίων τα δικαιώματα παραβιάζονται λόγω της πίστης τους, ήρθε σε επαφή με τον ιεροκήρυκα (που είναι από τη Νιγηρία) και του έχει προσφέρει βοήθεια.

Ο αιδ. Gavin Ashenden από την εκκλησία της Αγγλίας, που υπήρξε ιερέας της Βασίλισσας Ελισάβετ, εξέφρασε την βαθιά ανησυχία του και υποστήριξε στο διαδίκτυο τον ιεροκήρυκα. "Άραγε ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ και η Σύνοδος της Εκκλησίας της Αγγλίας τους αρέσει να διαμαρτύρονται υπέρ των φτωχών και να αφήνουν έναν ιεροκήρυκα του δρόμου στα χέρια αστυνομικών που ούτε γνωρίζουν ούτε εφαρμόζουν το νόμο;" δήλωσε: Άλλοι αναρωτήθηκαν αν η αστυνομία θα είχε μεταχειριστεί με τον ίδιο τρόπο που μεταχειρίστηκε την Αγία Γραφή ένα αντίγραφο του Κορανίου.

Στα σχόλια κάτω από το video και στο twitter ακόμα και άθεοι διαμαρτύρονται για την συμπεριφορά των αστυνομικών, πολλοί καυτηριάζουν την στάση των αρχών απέναντι σε μουσουλμάνους που θορυβούνε με μεγαφωνικές εγκαταστάσεις και την ανοχή που δείχνουν σε ισλαμιστές κήρυκες μίσους, ενώ άλλοι μιλάνε για ένα ακόμα περιστατικό «εγκλήματος σκέψης» και ότι ζούμε σε μία «ανοιχτή φυλακή».

ΚΟ / από εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αναρχοκομμουνιστές ασκούν επιλεκτική αθεΐα και δεν πλησιάζουν καμία Συναγωγή και τα πολυτελέστατα παλάτια των τοκογλύφων!

https://grothia.gr/enimerosi/sionismos/81423/oi-anarchokommoynistes-askoyn-epilektiki-athe-a-kai-den-plisiazoyn-kamia-synagogi/

Ανώνυμος είπε...

Ποιά Αγγλία ποίοι μαύροι...


Μια απάντηση προς τον Σύριζα και προς όλους!
http://ierosloxos2012.blogspot.com/2019/02/blog-post_25.html

Αυτοί οι Ελληνες Χριστιανοί , ο Ιερός Λόχος, αγωνίζονται για όλους μας και κατασυκοφαντούνται από τους κομμουνιστές.
Δεν τους γνωρίζω τους Ανθρώπους αυτούς και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να διαδώσω το μήνυμα τους έτσι που να μην τολμήσουν οι αριστεροί να τους κάνουν μεγαλύτερο κακό από αυτό που μέχρι στιγμής τους έχουν κάνει!
Αστυνομικοί συλλαμβάνουν Ελληνες(ίδες) Χριστιανούς ορθοδόξους και ψάχνουν μέχρι και μέσα στα εσώρουχα των γυναικών για ...πυρηνικά όπλα!
Ο κομμουνισμός έχει αρχίσει και δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του!
Διαβάστε και διαδώστε το πως """διατρανώνουν""" την αλήθεια τα αριστερά έντυπα που παίρνουν διαφημίσεις από τις τράπεζες και το κεφάλαιο ...που πολεμούν.

Φανταστείτε απλά διαβάζοντας το παραπάνω άρθρο και τα ψέμματα που αυτό διαδίδει , σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι Ελληνες αγωνιστές και έπειτα εσείς οι νέοι, σκεφτείτε και αποφασίστε εάν όλα όσα σας έμαθε η κομμουνιστική μεταπολίτευση, έχουν την παραμικρή σχέση με την αλήθεια!