Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Φωτογραφία που σοκάρει. Κοριτσάκι πατάει κούκλα μωρό σε συγκέντρωση υπέρ των αμβλώσεων στην Αργεντινή


Μια σοκαριστική φωτογραφία δείχνει ένα μικρό κορίτσι να ποδοπατάει μια κούκλα μωρό σε μια συγκέντρωση υπέρ των αμβλώσεων στην Αργεντινή.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Μπουένος Άιρες σε μία από τις πολλές συγκεντρώσεις υπέρ των εκτρώσεων στις 19 Φεβρουαρίου. Οι συγκεντρώσεις οργανώθηκαν από την "Εθνική Εκστρατεία για το Δικαίωμα στη Νόμιμη, Ασφαλής και Δωρεάν Έκτρωση". Οι γυναίκες και τα κορίτσια στην συγκέντρωση φορούσαν πράσινα μαντήλια ως ένα ενοποιητικό σύμβολο της υποστήριξής τους για τη δολοφονία των αγέννητων παιδιών.

Ήταν η μητέρα του κοριτσιού που παρακολουθούσε μια συγκέντρωση που φέρεται να δημοσίευσε τη φωτογραφία της κόρης της, να λιώνει με το πόδι της την κούκλα μωρό. Το κορίτσι, το οποίο δεν έχει ηλικία μεγαλύτερη των 10 ετών, στέκεται προκλητικά με τα χέρια σταυρωμένα πατώντας μια μερικώς ντυμένη κούκλα μωρό που βρίσκεται ξαπλωμένη στο έδαφος.

Γρήγορα υπήρχαν αντιδράσεις για την φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα η μητέρα τελικά να αφαιρέσει τη φωτογραφία.

Ένας χρήστης του Twitter που δημοσίευσε τη φωτογραφία πριν αφαιρεθεί σχολίασε: "Ο ιδεολογικός φανατισμός τυφλώνει ενήλικες και διαστρέφει παιδιά".

Ένας άλλος σχολίασε: «Λυπάμαι πολύ για αυτό το κορίτσι γιατί το μόνο που κάνει είναι να μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον βίας και εσωτερικού μίσους που της διοχέτευσε η μητέρα της».
Η Ana Belén Marmora του Οργανισμού Νεολαίας της Αργεντινής δήλωσε στην ACIprensa ότι «δεν υπάρχει τίποτα που να κάνει διακρίσεις πιο πολύ από την άμβλωση, αλλά είναι ακόμη πιο ανώμαλο να βλέπουμε τέτοιες προσπάθειες να διαστραφούν οι μελλοντικές γενιές», είπε. «Το να βλέπεις ένα κορίτσι να ποδοπατάει ένα μωρό παιχνίδι πρέπει να μας ανησυχήσει».

Τον Αύγουστο του 2018, η γερουσία της Αργεντινής εμπόδισε ένα νομοσχέδιο που θα νομιμοποιούσε την άμβλωση μέσα σε 14 εβδομάδες από τη σύλληψη. Η απόφαση εξαπέλυσε βίαιες διαδηλώσεις στο Μπουένος Άιρες και αλλού στην Αργεντινή, κινητοποιώντας φεμινίστριες και ομοφυλοφιλικές ομάδες σε ολόκληρη τη χώρα. Όταν οι Καθολικοί και οι άλλοι Χριστιανοί παρακολουθούσαν μια λειτουργία υπέρ της ζωής στον καθεδρικό ναό της πόλης, οι δυνάμεις υπέρ της άμβλωσης ξέσπασαν σε επεισόδια.

Η Marmora δήλωσε στην ACIprensa ότι οι υποστηρικτές της έκτρωσης κάνουν κατήχηση σε παιδιά και τα φανατίζουν στο όνομα της ελευθερίας των γυναικών. "Τι είδους κοινωνία μας περιμένει εάν οι γονείς διδάσκουν στα παιδιά τους να πατάνε τα κεφάλια άλλων ανθρώπων; Ποιο μέλλον μας περιμένει εάν διδάσκουμε στα παιδιά μας ότι τα πιο ευάλωτα μπορούν να πεταχτούν ή ότι η βία είναι ένας τρόπος για να δικαιολογήσουμε τις επιθυμίες μας;» Αναφερόμενη στο νεαρό κορίτσι, είπε: «Ακριβώς όπως αυτή η μητέρα χειραγώγησε την κόρη της, υπάρχει χειραγώγηση των νέων σε όλους τους τομείς. Πρέπει να φροντίσουμε τους νέους: είναι το μέλλον μας».

ΚΟ / από εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα διεστραμμένα μυαλά της ΝΤΠ ηδονίζονται με τέτοιες εικόνες.

ΛΕΟΝΤΑΣ είπε...

Δεν χρειάζεται μεγάλη σπουδή για να καταλάβει κανείς, σε τι στρεβλό περιβαλλον μεγαλώνει αυτό το παιδί.
Μια ματιά στο περίγυρο της συγκεκριμένης "διαδήλωσης" όπως φαίνεται στην φωτό, θα λύσει τις όποιες απορίες.
Οι ίδιες φάτσες και σωματότυποι παντού.
Το γνωστό πολύχρωμο καρναβάλι, των ψυχασθενών της "αλληλέγγυας" αριστεράς, ειναι ίδιο σε όλον τον πλανήτη.
Λες κι έχουν βγει από δοκιμαστικό σωλήνα εργαστηρίου.