Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

"Προσκυνητές του Πάσχα": Ο Ομπάμα και η Κλίντον αρνούνται να πουν την λέξη "Χριστιανοί" μετά το μακελειό στην Σρι Λάνκα


Ωστόσο, και οι δύο μιλούσαν για "μουσουλμάνους" μετά την επίθεση στο τζαμί του Christchurch.

Μετά το μακελειό στη Σρι Λάνκα, που άφησε πίσω του νεκρούς τουλάχιστον 290 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων πολλών Καθολικών, ο Μπαράκ Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον αρνήθηκαν να αναφερθούν στα θύματα ως Χριστιανούς προτιμώντας αντ 'αυτού να τους αποκαλούν... "προσκυνητές του Πάσχα".
Οι επιθέσεις, οι οποίες πιθανότατα διεξήχθησαν από μια τοπική ισλαμική ομάδα με διεθνή υποστήριξη, στόχευαν σε τρεις εκκλησίες στις περιοχές Negombo, Batticaloa και Kochchikade του Colombo κατά τις λειτουργίες του Πάσχα. Πολυτελή ξενοδοχεία αποτελούσαν επίσης στόχο.

Ο Μπαράκ Ομπάμα αντέδρασε στις επιθέσεις γράφοντας στο tweeter: "Οι επιθέσεις εναντίον τουριστών και προσκυνητών του Πάσχα (“Easter worshippers”) στη Σρι Λάνκα αποτελούν επίθεση στην ανθρωπότητα".

Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αντίδραση του Ομπάμα στη σφαγή του τζαμιού της Νέας Ζηλανδίας, όταν ο Ομπάμα έκανε συγκεκριμένη αναφορά στην «μουσουλμανική κοινότητα».

Η Χίλαρι Κλίντον επίσης μίλησε άμεσα για την «παγκόσμια μουσουλμανική κοινότητα» μετά τη σφαγή του τζαμιού στο Christchurch. Καταδίκασε επίσης και την "ισλαμοφοβία".

Ωστόσο, όπως και ο Ομπάμα, έτσι και η Χίλαρι Κλίντον αναφερόταν στους Χριστιανούς - θύματα στη Σρι Λάνκα ως «προσκυνητές του Πάσχα».

Δεδομένου ότι οι χριστιανοί είναι η πιο διωκόμενη θρησκευτική ομάδα στον πλανήτη, καθώς είναι γνωστό σε όλον τον κόσμο ότι πολλοί περισσότεροι Χριστιανοί σκοτώνονται από ισλαμιστές από ό, τι το αντίστροφο (η επίθεση στο τζαμί του Christchurch δεν έγινε βέβαια από «φανατικό χριστιανό»), είναι ξεκάθαρο ότι οι ηγέτες της παγκόσμιας κοινότητας δεν θέλουν ή φοβούνται ακόμη και να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «Χριστιανός» στα συλλυπητήριά τους.

Το ίδιο ένοχο ταμπού (;) στη λέξη "χριστιανός" έχουν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το Associated Press αναφέρθηκε επίσης στους χριστιανούς ως "προσκυνητές του Πάσχα" αναφερόμενο στο κλείσιμο της Notre Dame

ΚΟ: Περιττό να πούμε ότι εφόσον δεν… υπάρχουν χριστιανοί, δεν υπάρχει και χριστιανοφοβία... Το πλέον εξοργιστικό είναι να βλέπεις χριστιανούς να μην μπορούν (!) να πουν την λέξη χριστιανοφοβία, αλλά να μιλάνε με ευκολία για «ισλαμοφοβία». Μοιάζουν με καλούς μαθητές που έμαθαν καλά το (νεοταξικό) τους μάθημα.

ΚΟ / από εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης είχε πει ότι η Αμερική κυβερνάται (κατά παραχώρηση του Θεού) από τους σιωνιστές και όχι από τον Αμερικάνικο λαό.

Ανώνυμος είπε...

Η πιο συνηθισμένη κατάσταση για τον Χριστιανισμό, είναι να διώκεται ο ίδιος.

Μητροπολίτης Αργολίδος: «Ο κώδικας Da Vinci και τα τριάκοντα αργύρια».

Μια συγκλονιστική ιστορία, ομολογίας Χριστιανικής πίστης.

https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/28458-argolidos-nektarios-o-kodikas-da-vinci-kai-ta-triakonta-arguria