Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Γνωστός ραβίνος: «Το κάψιμο της Παναγίας των Παρισίων ήταν θεϊκή τιμωρία για το κάψιμο χιλιάδων Ταλμούδ στο Παρίσι τον 13ο αιώνα»



ΚΟ: Όσοι ευθέως ή ενδόμυχα χάρηκαν (!) ή δεν λυπήθηκαν με την καταστροφική πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων, ας γνωρίσουν ότι μαζί τους συντάσσεται γνωστός σιωνιστής ραββίνος.

"Η πυρκαγιά της Notre Dame μπορεί να είναι θεϊκή τιμωρία, λέει γνωστός ραβίνος που ζητάει από τους «θεοφοβούμενους Εβραίους» να απέχουν από τη θλίψη.

"Η κορυφαία θρησκευτική σιωνιστική φιγούρα επικαλείται το κάψιμο του Ταλμούδ του 13ου αιώνα ως πιθανό λόγο για την καταστροφική πυρκαγιά.

"Η πυρκαγιά στη Notre Dame de Paris, η οποία κατέστρεψε σοβαρά τον αρχαίο καθεδρικό ναό τη Δευτέρα, ήταν πιθανώς θεϊκή τιμωρία, δήλωσε γνωστός Ισραηλινός ραβίνος την Τετάρτη 17 Απριλίου, επικαλούμενος την καύση εβραϊκών γραφών του 13ου αιώνα.
"... όταν του ζητήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση: "Έτσι δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ήταν τιμωρία;" ο ραβίνος έγραψε: «Είναι δυνατόν, τελικά». Η πρώτη μεγάλη καύση των Ταλμούδ ήταν στο Παρίσι, εκεί στην πλατεία του καθεδρικού ναού της Παναγίας.

"Ο ραββίνος Aviner δήλωσε ότι ήταν αποτέλεσμα της δίκης του Παρισιού", στην οποία Εβραίοι σοφοί της Γαλλίας εκείνης της εποχής αναγκάστηκαν να έρθουν αντιμέτωποι με Χριστιανούς σοφούς. Το αποτέλεσμα ήταν η καύση του Ταλμούδ. "Τα βιβλία του Ταλμούδ οδηγήθηκαν στην πλατεία της Notre Dame σε 20 άμαξες ... και κάηκαν εκεί, δηλαδή 1.200 βιβλία Ταλμούδ".

γεννημένος στην Γαλλία Shlomo Aviner, που είναι τώρα ραβίνος του οικισμού Beit El της Δυτικής Όχθης, δήλωσε επίσης ότι είναι μια mitzvah - μια πράξη που γίνεται από θρησκευτικό καθήκον - να πυρπολείς εκκλησίες στο Ισραήλ ..."

Πηγή: Yotam Berger, για την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, 17 Απριλίου 2019

"Ο ραβίνος Shlomo Aviner, ο ραβίνος του οικισμού Beit El και επικεφαλής του Ateret Yerushalayim yeshiva, δήλωσε ότι ο Χριστιανισμός είναι για εμάς ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός σε όλη την ιστορία".

Πηγή: Times of Israel, 17 Απριλίου 2019

"Η μεγάλη χριστιανική εκκλησία στο Παρίσι καίγεται. Πρέπει να λυπούμαστε για αυτό, ή πρέπει να χαρούμε, καθώς [ο καθεδρικός ναός] είναι ειδωλολατρία, που αποτελεί mitzvah να καεί;" - Ισραηλινός ραβίνος Shlomo Aviner

"Αρκετοί εξαιρετικά σημαντικοί ραβινικοί ηγέτες, ο πιο σημαντικός από αυτούς, ο Μαϊμονίδης, έκρινε ότι οι εκκλησίες είναι τόποι ειδωλολατρίας και πρέπει να καταστραφούν.

Πηγή: Mondoweiss

Στις 17 Ιουνίου 2015, η καθολική εκκλησία "των άρτων και των ιχθύων" (θεωρείται ότι στο σημείο εκείνο ο Χριστός έκανε το γνωστό θαύμα) πυρπολήθηκε από φανατικούς Ιουδαίους

Υστερόγραφο από τον Michael Hoffman:

Υπάρχουν πολυάριθμα κτίρια στην Αμερική που φέρουν το όνομα του ραβίνου Μωυσή Μαϊμωνίδη, του «σοφού» που λατρεύεται τόσο από την λίμπεραλ όσο και από τη δεξιά ιντελιγκέντσια στη Δύση, παρά το γεγονός ότι ο ραβίνος Μαϊμωνίδης:

• Δήλωσε ότι ο Ιησούς Χριστός πήρε αυτό που άξιζε όταν σκοτώθηκε.

• Δίδαξε ότι οι χριστιανικές εκκλησίες πρέπει να καίγονται. (Ο Μαϊμωνίδης παραμένει η halachic έμπνευση για τον εμπρησμό εκκλησιών μέχρι σήμερα).

Δήλωσε ότι οι μαύροι άνθρωποι δεν είναι ανθρώπινοι (Maimonides, The Guide of the Perplexed [University of Chicago Press, 1963, εισαγωγή Leo Strauss], vol. 2, σελ. 618-619).  

Το ίδιο το Βαβυλωνιακό Ταλμούδ είναι το πιο ιερό βιβλίο του Ορθοδόξου Ιουδαϊσμού, γεμάτο με ακύρωση του βιβλικού νόμου του Θεού, προειδοποιήσεις για κάψιμο χριστιανικών βιβλίων και ψέματα, διάπραξη του κακού ανώνυμα και καταστροφή των μη Εβραίων. Επιπλέον, το Βαβυλωνιακό Ταλμούδ διδάσκει ότι ο Ιησούς ήταν ένας μάγος, η Μητέρα του μια πόρνη και ότι ο Ιησούς είναι τώρα στην κόλαση που καίγεται για πάντα σε καυτά περιττώματα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πολλοί ευγενείς Ιουδαίοι αντιτίθενται στο περιεχόμενο του Ταλμούδ και το έχουν απορρίψει.

Σε αντίθεση με τον Ταλμουδικό Ιουδαϊσμό, ο Ιησούς μας δίδαξε να αγαπάμε τους εχθρούς μας και να ευεργετούμε όσους μας διώκουν. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στον Θεό (Ρωμαίους 12:19).

Η πρώιμη και μεσαιωνική Καθολική Εκκλησία αντιτάχθηκε πράγματι στο Ταλμούδ, βασισμένη σε μεγάλο βαθμό στη μαρτυρία πρώην Ιουδαίων μελετητών του Ταλμούδ όπως ο Nicholas Donin, Εβραίος ο οποίος έγινε καθολικός και συμμετείχε στη συζήτηση των Παρισίων εναντίον των ραβίνων.

Αιώνες αργότερα, όμως, κατά την Αναγέννηση, στην ιεραρχία της Εκκλησίας της Ρώμης εισχώρησαν ξένα στοιχεία και οι πάπες άρχισαν να τιμούν τις ραββινικές παραδόσεις και το δόγμα που περιέχεται στην Καμπάλα και το Ταλμούδ. Για παράδειγμα, η λεπτότερη έκδοση του Ταλμούδ εκείνης της εποχής, η έκδοση Bomberg, δημοσιεύθηκε υπό την παπική αιγίδα της Αναγέννησης της Βενετίας, 1519-1523.

ΚΟ / πηγή

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού το εκλαμβάνουν με αυτόν τον τρόπο, ας δεχθούν λοιπόν και τις σφαγές από τους Σταυροφόρους. Μεταφέρω απόσπασμα από το βιβλίο του Thomas Madden,με τίτλο "the new concise history of the Crusades":

Why should Christians march two thousands miles to expel the enemies of Christ when there were so many dwelling here in their very homes?Undoubtedly the image of the crucified Christ employed by crusade preachers led some to look not to the Muslims but to the Jews,who,the Bible records,were responsible for the Crucifixion.
As one of the crusaders explained to a Jewish rabbi:

You are the children of those who killed the object of our veneration,hanging him on a tree;and he himself had said:"There will yet come a day when my children will come and avenge my blood".

Όλα είναι Θεία Δίκη λοιπόν!

Ανώνυμος είπε...

Οι παρακάτω περικοπές του Ταλμούδ είναι από την ανοιχτή αυτή επιστολή του γενναίου Freedman, για να δούμε με τα ίδια μας τα μάτια το τί γράφουν για τον Χριστό και τους Χριστιανούς οι άνθρωποι του σκότους και του μίσους, οι Ταλμουδιστές-Σιωνιστές.


(α) Το Ταλμούδ περί του Κυρίου Ιησού Χριστού

• SANHEDRIN, 67A: «Ό Ιησούς αναφέρεται ως υιός του Πανδίρα, στρατιώτου τινός».

• KALLAH, 1B (18B): «Νόθος συλληφθείς κατά την διάρκειαν εμμήνου ροής».

• SANHEDRIN, 67A: «Ό κρεμασθείς την εσπέραν του Πάσχα».

• TOLDATH JESCHU: «Γέννησις αναφερομένη κατά τον πλέον αισχρόν τρόπον».

• ABHODAH ZARAH 11: «Αναφέρεται ως υιός του Πανδίρα, Ρωμαίου στρατιώτου».

• SCHABBATH XIV: «Και πάλιν αναφέρεται ως υιός του Πανδίρα, του Ρωμαίου».

• SCHABBATH 104B: «Ωνομάσθη παράφρων και ουδείς δίδει προσοχή εις τους παράφρονας».

• SANHEDRIN 43A: «Την εσπέραν του Πάσχα ούτοι εκρέμασαν τον Ιησούν».

• TOLDOTH JESCHU: «Ό Ιούδας και ο Ιησούς συνεπλάκησαν εν μέσω ακαθαρσιών».

• SANHEDRIN 103A: «Ό υποδείξας την κατάπτωσιν της ηθικής και ο ατιμάσας τον εαυτόν του».

• SANHEDRIN, 107B: «Απεπλάνησεν, διέβρωσεν και κατέστρεμε το Ισραήλ».

• ZOHAR 111 (282): «Απέθανεν ως κτήνος και ετάφη εις σωρόν ακαθαρσιών κτηνών».

Ανώνυμος είπε...

"Εβραίοι σοφοί"

Εδώ γελάμε!

konion είπε...

Κατανοώ πλήρως αυτόν τον άνθρωπο. Με νοιάζει εμένα εάν καταστραφούν ισλαμικά, ινδουιστικά, εβραϊκά προσκυνήματα, ιερά και όσια αυτών των θρησκειών; Προφανώς όχι.
Πρώτα με νοιάζουν τα των ορθοδόξων και μετά των ρωμαιοκαθολικών και ακόμη μετά των υπολοίπων χριστιανικών αιρέσεων.
Παρομοίως και γιά τους πολιτισμούς και τα κατορθώματα των προγόνων του εκάστοτε πολιτισμού.
Συνεπώς, εγώ πρωτίστως νοιάζομαι για τα της φυλής μου, του έθνους μου και όχι γιά τη λεγόμενη παγκόσμια κληρονομιά, και αυτό προκύπτει διότι το ελληνικό κράτος ανορθώνει τα των Ελλήνων μνημεία κι όχι τα πάντα οικειοθελώς, διότι κάτι τζαμιά που ανορθώνονται βάσει εξωτερικών πιέσεων γίνονται.
Γιά μένα το Ισραήλ αποτελεί παράδειγμα πρός μίμηση σε θέματα αυτοσυντηρίσεως, διότι λένε οι πολίτες του, αυτό το κράτος είναι γιά τους Εβραίους και όχι για κάθε καρυδιάς καρύδι. Παρομοίως φρονώ ότι η Ελλάς είναι γιά τους Έλληνες το γένος, αλλιώς άλλοι λαοί άλλα ιερά και όσια κι όχι τα δικά μας, που θα αφεθούν στην καλύτερη περίπτωση στην φθορά του χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

Το ταλμούδ ξεχειλίζει από ...αγάπη !!!

Ανώνυμος είπε...

Οι σκληροπυρηνικοί διεθνείς σιωνιστές, προετοιμάζουν την δημόσια εμφάνιση του δικού τους ψευτο-μεσσία, δηλαδή του Αντίχριστου.
Για να γίνει διεθνώς αποδεκτός ο ψευτο-μεσσίας τους, πρέπει προηγουμένως να καταστραφεί κάθε τι που θυμίζει τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό.
Ακριβώς σε αυτή τη λογική εντάσσεται και ο εμπρησμός της Παναγίας των Παρισίων, διότι αυτός ο ναός συμβολίζει και την Χριστιανική ιστορία της Ευρώπης.

Ali Al-Yunani είπε...

Το Συμβούλιο Μουσουλμανικής Πίστης της Γαλλίας και ο μουφτής του τεμένους της Λιόν κάλεσαν τους μουσουλμάνους της Γαλλίας να εκφράσουν τη αλληλεγγύη τους και να συμμετάσχουν στην οικονομική προσπάθεια για την ανοικοδόμηση της Notre Dame.

Ανώνυμος είπε...

Ali Al-Yunani 1 Μαΐου 2019 - 10:25 μ.μ.

Δἐν χρειάζεται τόση πολλὴ ἱσλαμικὴ φιλία.
Ἔχουμε τεράστιες διαφορές.