Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Προλαβαίνω;


Δύσκολο...


7 σχόλια:

Π.Π. είπε...

Απο την επισημη "Ιστορια του Αντισυμμοριακου Αγωνος " της ΔΙΣ/ΓΕΣ, που εξεδιδετο την δεκαετια του ΄60, ο γραφων προλαβε μόνον 5 τομους.
Προλαβε και την πολτοποιησε ο "αντικομμουνιστης" Αβερωφ, κατ΄απαιτησιν των ληστοσυμμοριτων κατσαπλιαδων. Τους χαλαγε το παραμυθι περι "αντιστασεως".
Κι΄ ετσι μπορεσαν να περασουν στις επομενες γενιες, την προπαγανδα τους.

Π.Π.

Συνάθροιση Καρδιακής Προσευχής είπε...

Καλησπέρα, τα βιβλία ''φυλακισμενοι μαρτυρες και ηρωες της εσσδ'' και η γεννεση του θεσμού των συνόδων στην αρχαια εκκλησια'' που μπορω να τα βρω;;;;

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον όχι , τέτοια βιβλία δεν διαβάζονται στο πόδι!

Ανώνυμος είπε...

"Νέα εποχή. Εξέλιξη ή χειραγώγηση;"
Της Δάφνης Βαρβιτσιώτη.
Είναι πραγματικό διαμάντι στην εποχή μας. Έχω χρόνια να διαβάσω κάτι αντίστοιχο.

hellenictech είπε...

Έχω διαβάσει "το ελληνικό υπόβαθρο του ισλαμισμού" του ιδίου. Πολύ δυνατό βιβλίο.

Καλές διακοπές και καλή ανάγνωση!

SkyWatcher είπε...

Το ΕΣΣΔ το βρήκα σε παλαιοβιβλιοπωλείο της Πάτρας (είναι μάλλον σπάνιο). Γενικά αν θες να βρεις κάποιο βιβλίο, είναι απλό. Γράφεις τον τίτλο στο gooogle και ψάχνεις. Κάτι θα βρεις. Το "Νέα εποχή. Εξέλιξη ή χειραγώγηση;" το έχω διαβάσει και βρίσκεται στην βιβλιοθήκη του ΚΟ. Είναι όντως εξαιρετικό.

Συνάθροιση Καρδιακής Προσευχής είπε...

Κάποιες φορές δεν εντοπίζονται εύκολα... Σ' ευχαριστώ πάντως. ΤΟ άλλο το ''η γεννεση του θεσμού των συνόδων στην αρχαια εκκλησια'', κι αυτό από παλαιοβιβλιοπωλείο;