Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Marla, «η Greta της Δεξιάς» (video)



Η Marla από το Cottbus της Γερμανίας, ονομάζεται και “η δεξιά έκδοση της Greta”. Παρακάτω λέει την εμπειρία της από την ζωή της σε μια μικρή πόλη, όπου τα κορίτσια φοβούνται πλέον να περπατήσουν. Η ομιλία έγινε στης 21 Αυγούστου 2019, στο Luckau του Βρανδεμβούργου


«Γεια σας. Είμαι η Μάρλα και είμαι σχεδόν 15 χρονών. Πηγαίνω σε ιδιωτικό σχολείο στο Cottbus. Σήμερα στέκομαι εδώ εθελοντικά, και θέλω να εκφράσω τις απόψεις μου ανοιχτά σήμερα. Οι φίλες μου φοβούνται να κατέβουν στην πόλη, εξαιτίας των αποκαλούμενων «απομονωμένων περιστατικών». Πουθενά πλέον δεν αισθανόμαστε ασφαλείς στην πόλη, ούτε στο εμπορικό κέντρο, ούτε στο σχολείο. Υπάρχουν περισσότεροι αστυνομικοί που κάνουν περιπολίες στην πόλη, που θα ήταν τελείως περιττό εάν δεν υπήρχαν αυτά τα σταθερά περιστατικά στην πόλη. Τα κορίτσια είναι πολύ προσεκτικά να μην ντυθούν τόσο προκλητικά, ώστε να μην δεχθούν βλέμματα, σχόλια ή τίποτα χειρότερο. Δεν μπορούσαμε πια να ζούμε ανέμελα και ξέγνοιαστα  στη χώρα μας τον περισσότερο καιρό.Θεωρώ απαίσιο το γεγονός ότι κορίτσια και γυναίκες παρενοχλούνται σεξουαλικά από τους λεγόμενους "αιτούντες καταφύγιο" και δεν γίνεται τίποτε για να αντιμετωπιστεί αυτό. Εγώ η ίδια το έχω βιώσει αυτό.
Μισώ το επιχείρημα που λένε μερικοί ότι «ναι, αλλά και Γερμανοί θα το μπορούσαν να το κάνουν αυτό» ή «δεν είμαστε καλύτεροι εμείς». Σημασία δεν έχει το ποιος ΘΑ μπορούσε να το κάνει αυτό, αλλά το ποιος ΤΟ κάνει, και τα στατιστικά στοιχεία είναι ξεκάθαρα όταν πρόκειται για την εγκληματικότητα των προσφύγων. Πολλοί ενήλικες λένε ότι εμείς οι νέοι θα πρέπει να σχηματίσουμε τις δικές μας απόψεις, αλλά όταν σχηματίζουμε την δική μας άποψη, σχεδόν κανείς δεν μας ακούει, αν αυτή η άποψη δεν είναι η «σωστή». Εάν οι απόψεις μας δεν συμμορφώνονται με τις απόψεις της Αριστεράς, και αν δεν συμμορφώνονται με την γραμμή ‘Fridays-for-future(την μόδα «μαθητικές κινητοποιήσεις για το κλίμα»). Θέλω περισσότεροι νέοι να σηκωθούν και να αφιερώσουν τους εαυτούς τους στην ευημερία της πατρίδας τους. Δεν είναι απαραίτητο κανείς να μισεί τους αλλοδαπούς, μόνο και μόνο επειδή υπερασπίζεται τον δικό του λαό. Αγαπώ τη χώρα μου και θέλω να ζήσω με ασφάλεια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

ΚΟ / από εδώ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε αφού δεν είναι καμιά λεσβια η καμία αδερφή, σιγά μην ακουστεί η "προνομιούχα" λευκή.

alexandros είπε...

Η καλοπέραση του δυτικού τύπου ανθρώπου κατά τις τελευταίες δεκαετίες, οδήγησε στον ατομισμό και την απομάκρυνση από τα ένστικτα και τις υποχρεώσεις απέναντι στην κοινότητα και το είδος.
Όλοι νιώθουν ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν, παραβλέποντας πως χωρίς την ασφάλεια μιας ομοιογενούς κοινότητας που σέβεται τις ίδιες αρχές, θα έρθει το χάος.
Το αποτέλεσμα του ατομισμού είναι οι γεννήσεις να πέσουν κατακόρυφα και ο Ευρωπαϊκός πληθυσμός να μην είναι βιώσιμος.
Εκεί όπου εμφανίζεται πληθυσμιακή έλλειψη οι μηχανισμοί της φύσης θα δημιουργήσουν τις συνθήκες ώστε άλλοι πληθυσμοί να καλύψουν το κενό.
Η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη, καθώς έχει χαθεί κάθε ίχνος υγιούς ενστίκτου αυτοσυντήρησης. Απόδειξη της απόλυτης παρακμής και παρανόησης της πραγματικότητας είναι πως ποτέ στην ιστορία λαός δεν άνοιξε τα σύνορά του στον οποιονδήποτε, με το πρόσχημα ενός μονομερούς ανθρωπισμού.
Βέβαια ο ανθρωπισμός είναι πράγματι πρόσχημα, καθώς στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ακόμα χειρότερο: έχουμε τόσο πολύ μαλθακώσει που δεν έχουμε την δύναμη να υπερασπιστούμε τις χώρες και τις κοινωνίες μας, έτσι εφευρίσκουμε ιδεολογίες ανεκτικότητας για να αθωώσουμε τον εαυτό μας από τις ευθύνες του.
Η Ευρώπη δυστυχώς είναι τελειωμένη, καθώς δεν υπάρχει ούτε το νεύρο αλλά ούτε η πρόθεση να αλλάξει η κατάσταση, ο δε χρόνος παρήλθε προ πολλού.

Dimitris D είπε...

Διαφωνώ. Τον κόσμο με βάση την ορθοδοξία τον κυβερνά καταχρηστικά ο διάολος, ο οποίος θέλει τον αφανισμό του ανθρώπου.
Αυτός υποστηρίζει και τους ντόπιους και τους εισβολείς μέχρι να αλληλοεξοντωθούν.
Αντίθετα όταν οι άνθρωποι(και οι ντόπιοι και οι εισβολείς ) στρέφονται στον Χριστό μπορούν να συνηρπάξουν ειρηνικά.
Το λάθος της αριστεράς και των θολοκουλτουριάρηδων είναι πως η ειρήνη θα έρθει χωρίς τον Χριστό της Ορθοδοξίας αλλά κάνοντας το θελημα του Διαβόλου, πχ με ελευθερία στις εκτρώσεις, την μετανάστευση, την σεξουαλικότητα.. .

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά,η μόνη διαφωνία μου είναι στο ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με τους μηχανισμούς της φυσης και η μαλθακότητα που αποκτήσαμε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως και σκόπιμη σε κάποιο βαθμό.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνο έχουμε,η βούληση απουσιάζει.

Unknown είπε...

Αλλάξτε το φόντο. Δεν φαίνονται καλά τα σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Αλεξανδρε,πολλα ανουσια λογια βρε παιδι μου.Παραγκωνιζεις μαλλον ηθελημενα τη διαφορετικοτητα της κουλτουρας και στοχευεις στον ατομισμο.Προσπαθησε σε παρακαλω τη επομενη φορα να εισαι λακωνικος,περιεκτικος και πρισματικος με το ιδιο χαρακτηριστικο υφος εκφρασης της Ελληνικης γλωσσας και νασαι σιγουρος οτι θα σε επιβραβευσω.

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο του Αλεξάνδρου είναι ότι πιο σωστό έχει γραφτεί.
Συνοπτικό και μεστό.

Υπάρχει αδυναμία υπεράσπισης, ανανέωσης, επιβίωσης - αυτοσυντήρησης και η φύση καλύπτει το κενό.

Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε