Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020

Globalist Propaganda 101 (τα βασικά)


"Μίσος", πάντα "μίσος". Εάν δεν συμφωνείς με την ατζέντα των γκλομπαλιστών έχεις "μίσος"

Του Rod Dreher (The American Conservative) / ΚΟ

Πρέπει να το δείτε αυτό το βίντεο. Είναι από ένα κόμμα υπέρ της ΕΕ από τη Βόρεια Ιρλανδία, αλλά εδώ έχουμε το "ρεζουμέ" του παγκοσμιοποιημένου πνεύματος και ένα από τα πιο απειλητικά πράγματα που έχω δει ποτέ. Το κοινοποίησε ο Βέλγος ευρωβουλευτής Guy Verhofstadt, γνωστός θαμώνας της Λέσχης Bilderberg και από τους πιο φανατικούς οραματιστές των "Ηνωμένων Πολιτειών Ευρώπης" και οπαδούς της παγκοσμιοποίησης (ο οποίος παντού βλέπει "ναζί").


Τι μας δείχνει αυτό το βίντεο. Πρώτον, με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι το κόμμα αυτό, το “Alliance Party” (Κόμμα Συμμαχίας), απεικονίζει την προσπάθεια μιας χώρας να διεκδικήσει την κυριαρχία πάνω στα σύνορά της ως κάτι το σατανικό. (Εντάξει, ξέρω ότι αυτό πιστεύουν, αλλά είναι εντυπωσιακό να το προβάλουν τόσο ξεκάθαρα). Το βίντεο δείχνει ότι το ένδοξό μας μέλλον πρέπει να είναι ή πολυπολιτισμικό, ή αλλιώς δεν θα υπάρχει μέλλον. Ο Μύθος της Προόδου - η ιδέα ότι η αποτυχία να διαλυθούν τα έθνη και οι λαοί τους αποτελεί μια υποχώρηση στην Μεγάλη Πορεία της Ιστορίας. Το πιο περίεργο είναι η επανειλημμένη προβολή ομοφυλοφιλικών εικόνων στο σύντομο βίντεο, σαν να ήταν το Brexit κατά κάποιον τρόπο παραβίαση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων. Απ’ όσο γνωρίζω, τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων είναι ευρέως αποδεκτά στη Βρετανία, και σίγουρα από τον Boris Johnson. Απλά φαίνεται ότι το Κόμμα της Συμμαχίας προσπαθεί εναγωνιωδώς να συσσωρεύσει όλα όσα θεωρεί κακά στο κίνημα Brexit.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό το βίντεο σίγουρα μας δείχνει ποιος είναι ο εχθρός για αυτούς και τι πιστεύουν. Αυτό το βίντεο καθιστά σαφές ότι στο τέλος, πέρα από τις εκάστοτε πολιτικές συγκυρίες, αυτό που έχουμε είναι ένας πολιτιστικός πόλεμος.


ΚΟ / πηγή

1 σχόλιο:

Γιάννης είπε...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας "πολιτιστικός πόλεμος", παρά μόνον σύγκρουση ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ vs ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ!
Εκτός και αν, η λυσσώδης απόδοση ΥΠΕΡ-"δικαιωμάτων" σε ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ, ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΙΑ, και ΚΥΡΙΩΣ, Ο... "ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ Η... "ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ" ΜΕ ΤΗΝ 3ΚΟΣΜΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ, αποτελούν για κάποιους, "πολιτισμό"...

ΘΕΕ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ Ν'ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΔΥΣΤΥΧΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ;