Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

ΗΠΑ: Καταδικασμένος παιδόφιλος αποφυλακίστηκε και «δεν θεωρείται πλέον απειλή», επειδή ισχυρίζεται ότι είναι γυναίκα



Ο Joseph Matthew Smith είναι ένας 23χρονος που καταδικάστηκε ότι κακοποίησε έναν συμμαθητή του το 2014, και σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα της πολιτείας Dr. Jeffrey Davis, ο Smith έχει κακοποιήσει συνολικά 15 παιδιά - ηλικίας από 1 έως 13 ετών. Ο Smith τώρα «αναγνωρίζει» τον εαυτό του ως γυναίκα.

Το περιστατικό αυτό δείχνει στο που μπορούν να οδηγηθούν τα πράγματα με το φαινόμενο των transgender.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “The Des Moines Register”, το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Αϊόβα δεν επιδιώκει πλέον τον εγκλεισμό ενός πρώην τρόφιμου του Midwest Christian Services (πρόκειται για θρησκευτικό οργανισμό στην Αϊόβα που περιθάλπει και εκπαιδεύει εγκαταλελειμμένους ανήλικους) που καταδικάστηκε για μυριάδες σεξουαλικά εγκλήματα, επειδή το άτομο ταυτοποιείται τώρα ως γυναίκα. Ο εκπρόσωπος Τύπου του γενικού εισαγγελέα Lynn Hicks αρκέστηκε να σχολιάσει ως εξής: «τα επίπεδα των ορμονών ενός παραβάτη αποτελούν σημαντικό μέρος της τεκμηρίωσης της πιθανότητας περιπτωσιολογικού υποτροπιασμού».

Η έκθεση Davis, ανέφερε ότι «η πιθανότητα να υποτροπιάσει εντός των επόμενων πέντε ετών από την αποφυλάκιση ξεπέρασε το 20% επειδή τα θύματα ήταν και των δύο φύλων και επειδή ο Smith ήταν κάτω των 25 ετών και ποτέ δεν είχε μακροχρόνια σχέση».

Αλλά επειδή αυτός ο παιδόφιλος τώρα «αναγνωρίζει» τον εαυτό του ως γυναίκα που ονομάζεται “Josie” – η Des Moines αναφέρεται τον Σμιθ ως "αυτή" σε όλο το ρεπορτάζ της. Ο Smith είχε ξεκινήσει τη διαδικασία να ξεκινήσει την "transgender ταξινόμησή του" τον Οκτώβριο του 2017 και άρχισε να χρησιμοποιεί θηλυκές αντωνυμίες.

Για να συνοψίσουμε: Ένας καταδικασθείς παιδόφιλος που κακοποίησε παιδιά που κυμαίνονται από την ηλικία ενός έως τριών ετών είναι τώρα ελεύθερος, παρά την έκθεση που δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα υποτροπιασμού του, μόνο και μόνο επειδή τώρα «αναγνωρίζει» τον εαυτό του ως γυναίκα.

Αλλά αν δεν χορτάσατε "δικαιωματισμό" έχει κι άλλο. Ένας 45χρονος παιδόφιλος ανέφερε πρόσφατα σε δικαστήριο ότι οι δραστηριότητές του ήταν νόμιμες επειδή «αναγνωρίζει» τον εαυτό του ως ένα οκτάχρονο κορίτσι και άρα οι φωτογραφίες κακοποιημένων παιδιών που βρέθηκαν στην κατοχή του προστατεύονταν από το Σύνταγμα. Ένας άλλος παιδόφιλος, ο οποίος τώρα αναφέρεται στον εαυτό του ως "Jacinta Brooks", μπαινοβγαίνει στη φυλακή επειδή στοχεύει παιδιά. Και ένας άλλος που τώρα αναγνωρίζει τον εαυτό του ως "Madilyn Harks", που φέρεται να έχει κακοποιήσει εξήντα κορίτσια, αφέθηκε ελεύθερος πέρυσι.

Όλο και περισσότεροι άνδρες τρόφιμοι φυλακών «αναγνωρίζουν» τους εαυτούς τους ως γυναίκες προκειμένου να μεταφερθούν σε γυναικείες φυλακές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό έχει ως αποτέλεσμα κρατούμενες να δέχονται σεξουαλικές επιθέσεις από άντρες που προσποιούνται ότι είναι γυναίκες.

Οποιαδήποτε λογική κοινωνία θα τα έβλεπε όλα αυτά έτσι όπως είναι, αλλά η κοινωνία στην οποία ζούμε δεν είναι λογική. 

Είναι όμως «προοδευτική». Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.

ΚΟ / πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η πρωτογνωρη προοδευτικη ηλιθιοτητα της δικαιοσυνης των τελευταιων ετων σε ολο τον κοσμο ειναι ισως η κυρια αιτια που οδηγει τις ανθρωπινες κοινωνιες στη ανυπαρξια.Μικρες αγελες ψυχικα διαταραγμενων διποδων στο μελλον θα κατασπαραζουν ατιμωρητι στο ονομα του δικαιωματισμου οτι τους λαμπει και γυαλισει.Με γνωμονα τη "λογικη συνεπεια" θα επελθει εστω και καθυστερημενα μια επισης πρωτογνωρη κοινωνικη εκρηξη αλληλοεξοντωσης με στοχο,τη επιβιωση του τελευταιου επιζησαντα!Αλλα πριν ακομη παιχτει η τελευταια πραξη του αρρωστημενου(!)σεναριου της προαναφερθεισης "λογικης συνεπειας"εικαζω πως θα εμφανισθει η ελπιδα(!) της ανθρωποτητας,ο Αντιχριστος!
Οι Γραφες ειναι ξεκαθαρες.Οι αυριανοι οφειλουν να ειναι προετοιμασμενοι για τη μια και μοναδικη ευκαιρια επιλογης τους,αιωνια ζωη στη ουρανια Βασιλεια η αιωνια ζωη στη καταχθονια τυραννια;
Υ.Γ.Κοκκινε Ουρανε σε ευχαριστω για την οξυγονοθεραπεια.