Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Κυβέρνηση από δισεκατομμυριούχους; Ο Cuomo αναφέρει ότι ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Google θα ενταχθεί στην ομάδα των Gates και Bloomberg στην εκπόνηση μετα-πανδημικών «μεταρρυθμίσεων»


Russia Today  / ΚΟ

Ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo διόρισε τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Google, Eric Schmidt, για να ηγηθεί μιας επιτροπής σχετικά με τη μετά την πανδημία «μεταρρύθμιση» των συστημάτων υγείας και εκπαίδευσης, παρά την κριτική για τη συμμετοχή άλλων δισεκατομμυριούχων με συγκρούσεις συμφερόντων.

Όπως ανακοίνωσε ο Cuomo την Τετάρτη κατά τη διάρκεια της καθημερινής του ενημέρωσης για το κορωνοϊό, ο Schmidt θα είναι επικεφαλής μιας «Επιτροπής Blue Ribbon», η οποία θα αναλάβει να «επαναπροσδιορίσει» τα υπάρχοντα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης και εκπαίδευσης της Νέας Υόρκης. Η απόφαση να τεθεί τέτοια εξουσία στα χέρια ενός άλλου μη εκλεγμένου δισεκατομμυριούχου έχει προκαλέσει ανησυχίες στους επικριτές για τα μετά τον Covid-19 σχέδια του κυβερνήτη.
Οι αρχικές προτεραιότητες του πάνελ θα είναι η «τηλε-υγεία, η μάθηση εξ αποστάσεως και τo broadband internet, δηλαδή η ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο», ανακοίνωσε ο Schmidt, στην εκπομπή του Cuomo. Το πρώην στέλεχος της Google εξακολουθεί να λαμβάνει μισθό από τη μητρική εταιρεία Alphabet υπό την ιδιότητα του συμβούλου, δημιουργώντας ερωτήματα σύγκρουσης συμφερόντων, δεδομένου του ηγετικού ρόλου της Google στην ανάπτυξη μιας ψηφιακής πλατφόρμας ανίχνευσης επαφών για το Covid-19. Ενώ ο Cuomo επιβεβαίωσε ότι η πολιτεία συνεργάζεται με τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης Mike Bloomberg - άλλος δισεκατομμυριούχος και αυτός - για τη δημιουργία ενός δικτύου ανίχνευσης επαφών, οποιοδήποτε ψηφιακό στοιχείο πιθανότατα θα περιλαμβάνει τη συμμετοχή της Google. Ταυτόχρονα, η «πείνα» του τεχνολογικού γίγαντα για δεδομένα υγείας, όπως αποδεικνύεται από πρωτοβουλίες όπως το Project Nightingale και η εξαγορά της Fitbit από την Google, είναι απίθανο να μην ενοχλήσει τους νεοϋορκέζους που ανησυχούν για το αρχείο απορρήτου της εταιρείας.
Ο Cuomo είχε ανακοινώσει την Τρίτη ότι θα τοποθετήσει το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates υπεύθυνο για την ανάπτυξη ενός «σχεδίου για τον επαναπροσδιορισμό της εκπαίδευσης στη νέα πραγματικότητα», επαινώντας τον πρώην CEO της Microsoft Bill Gates ως «οραματιστή» και κάνοντας έκκληση να γίνουν τα σχολεία «επαναστατικά».

ΚΟ / από εδώ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι δισεκατομμυριούχοι θα τα βρουνε μια χαρά μεταξύ τους και οι παραδοσιακοί στυλ Τραμπ Μπερλουσκόνι και οι των νέων τεχνολογιών στυλ Γκαιητς και οι χρηματιστές στυλ Μπαφετ και οι τραπεζίτες στυλ Ρότσιλντ και βλέπω και τον Πούτιν να τα βρίσκει μαζί τούς .Όπως τα βρήκαν μια χαρά στην Γιάλτα οι Ρούσβελτ Τσώρτσιλ και Στάλιν και μονταραν τον Ψυχρό Πόλεμο που βασταξε 45# χρόνια και στοίχησε πιο πολλούς νεκρούς από τον Β Παγκόσμιο και όπως τα βρήκαν και οι Αγγλοαμερικανοι και οι Εβραίοι της Νέας Υόρκης με τούς διάφορους χρηματοδότες των Ναζί στυλ Κρουπ και έγινε το λεγόμενο γερμανικο θαυμα αλλά και τα αντίστοιχα Ιταλικό και Ιαπωνικό .Όπως πάντα βλέπω να επαληθεύεται η παροιμία όπου φτωχός και η μοίρα του .ΑΜ

Ανώνυμος είπε...

Αφού θα μπει κ γκει τσσσσσσσ
Μία χαρά...

Ανώνυμος είπε...

A Future Vaccine to Prevent Knowledge of Soul andSpiritFrom The Fall of the Spirits of Darkness(Bristol: Rudolf Steiner Press, 1993; GA 177), p. 85.October 7, 191785

–“The time will come –and it may not be far off –when quite different tendencies will come up at a congress like the one held in 1912 and people will say: It is pathological for people to even think in terms of spirit and soul. ‘Sound’ people will speak of nothing but the body. It will be considered a sign of illness for anyone to arrive at the idea of any such thing as a spirit or a soul. People who think like that will be considered to be sick and –you can be quite sure of it –a medicine will be found for this. . . . The soul will be made non-existent with the aid of a drug. Taking a ‘sound point of view,’ people will invent a vaccine to influence the organism as early as possible, preferably as soon as it is born, so that this human body never even gets the idea that there is a soul and spirit.“. . . the heirs of modern materialism will look for the vaccine to make the body ‘healthy,’ that is, make its constitution such that this body no longer talks of such rubbish as soul and spirit, but takes a ‘sound’ view of the forces which live in engines and in chemistry and let planets and suns arise from nebulae in the cosmos. Materialistic physicians will be asked to drive the souls out of humanity.”