Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

"Ψήφισαν και πεθαμένοι" καταγγέλλει το Ρεπουμπλικανικό κόμμα της Φιλαδέλφεια

Το Ρεπουμπλικανικό κόμμα (GOP) στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβανίας, ισχυρίζεται ότι εκατοντάδες νεκροί ψήφισαν στις προεδρικές εκλογές.

Σε post που δημοσίευσε το Σάββατο το απόγευμα, το GOP της Φιλαδέλφειας δήλωσε ότι διαπίστωσε στον ιστότοπο της πολιτείας ότι τουλάχιστον 840 νεκροί ψήφισαν στις εκλογές. Ο ιστότοπος περιγράφει πότε ένας ψηφοφόρος στέλνει την ψήφο του και πότε κατατίθεται.

Τουλάχιστον 840 ψηφοφόροι που αναφέρονται στον ιστότοπο της πολιτείας ότι έχουν ψηφίσει στις εκλογές είναι 101 ετών και άνω. Τουλάχιστον 39 από αυτούς τους ψηφοφόρους ήταν τόσο μεγάλοι που θα είχαν ζήσει τον εμφύλιο πόλεμο (!) και τουλάχιστον 45 γεννήθηκαν κάποια στιγμή το 1800:

Αγωγή που κατατέθηκε από το "Νομικό Ίδρυμα Δημοσίου Συμφέροντος" (PILF) ισχυρίζεται ότι τουλάχιστον 21.000 νεκροί περιλήφθηκαν στους ψηφοφόρους της Πενσυλβάνιας και δεν απομακρύνθηκαν πριν από τις εκλογές.

Κατά τη διάρκεια των εκλογών στους Δημοκρατικούς στο Μίτσιγκαν, απορρίφθηκαν περισσότερα από 840 ψηφοδέλτια, επειδή οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι ήταν νεκροί.

Δικηγόροι του PILF έχουν δηλώσει ότι περίπου 350.000 νεκροί είναι ψηφοφόροι σε 41 πολιτείες, καθώς και σημαντικός αριθμός διπλών ψηφοφόρων. Περίπου το 51% αυτών βρίσκονται στη Νέα Υόρκη, την Καλιφόρνια και το Τέξας, εκτός από τις πολιτείες του Μίσιγκαν και της Φλόριντα.

Για περισσότερο από ένα χρόνο, ο διευθυντής ερευνών του κυβερνητικού ινστιτούτου υπευθυνότητας (GAI) Eric Eggers προειδοποίησε ότι η εκλογική διαδικασία θα μπορούσε να υπόκειται σε μαζική απάτη ψηφοφόρων λόγω των χαλαρών κατευθυντήριων γραμμών στην ταχυδρομική ψήφο και εκλογικούς καταλόγους που δεν καθαρίστηκαν.

Μια μελέτη του Pew Research Center του 2012 αποκάλυψε ότι 24 εκατομμύρια μη επιλέξιμες ή ανακριβείς εγγραφές ψηφοφόρων βρίσκονται σε πολιτειακούς καταλόγους ψηφοφόρων. Αυτό σημαίνει ότι μία στις οκτώ εγγραφές ψηφοφόρων δεν ήταν ποτέ έγκυρη ή δεν είναι πλέον έγκυρη.

ΚΟ / από εδώ

8 σχόλια:

Ηλιας1966 είπε...

Η όλη ιστορία μου θυμίζει τις κατηγορίες της Αριστεράς εναντίον της Δεξιάς στις Ελληνικές εκλογές του 1961. Ποιός προκήρυξε τις εκλογές στις Η.Π.Α.? Ο Τράμπ(ας) η ο Μπάιντεν? Ποιός κυβερνούσε τα τελευταία 4 χρόνια και έπρεπε να είχε καθαρίσει τους εκλογικούς καταλόγους? Το μόνο που κατάφεραν οι χαμένοι ήταν να ρεζιλευτούν. Και μην ξεχνάμε ότι τα δύο κόμματα είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ο Ρεπουμπλικάνος είναι ο Δημοκράτης στη λατινική γλώσσα. Τα χρώματα στις σημαίες τους είναι ακριβώς τα ίδια, μόνο τα ζωντόβολα πάνω τους αλλάζουν.

Ευστάθειες είπε...

Οι εκλογές αυτές μοιάζουν περισσότερο με αυτές του 2019 στην Ελλάδα. Εκείνο το 2,93 πόσο βολικά ήλθε και κάθισε πάνω στο βαλτωμένο σκηνικό του κορωνοϊού, της αναμονής για την περίφημη "απόφαση" της δίκης, της υπόκυψης στο Βερολίνο. Μεγάλο το σκηνικό. Την επομένη ημέρα των εκλογών στις ΗΠΑ, "βρέθηκε" ντο εμβόλιο της χλαπάτσας, νίκησαν οι Τουρκοαζέροι την Αρμενία, δεν θα πάρουμε γαλλικές φρεγάτες, αλλά κάτι αμερικανικές μαούνες, όλα πάνε κατ' ευχήν. Εδώ, στο δημοκρατικό περιβόλι που ήλθαμε, χάριν της ψήφου του αλάνθαστου ελληνικού λαού και των μπεκρήδων της Κυριακής των εκλογών που αντί να λάβουν θέση στα εθνικά ζητήματα, ξεχύθηκαν στις παραλίες και κοιτάζανε κwλους, δεν έχουμε και πολλά να πράξουμε. Απλά περιμένουμε ελπίζοντας στην ύστατη αφύπνιση των συνειδήσεων. Όλα τα άλλα έπονται

Π.Π. είπε...



Κοκκινε Ουρανε,
αν δεν κανω λαθος, η Πενσυλαβανια εχει Κυβερνητη Δημοκρατικο.
Αν δεν σφαλλω, η εκκαθαριση των εκλογικων καταλογων, που περιεχουν βετερανους του Εμφυλιου, ειναι ευθυνη του Κυβερνητου (του Δημοκρατικου στην περιπτωση).
Ομοιως, αν διαβασα σωστα, ο Τραμπ προηγειτο μεχρι την ημερα των εκλογων, με σημαντικη διαφορα, που οφειλετο, αν εχω καλες πληροφοριες, στην ανοχη του στην εξαγωγη σχιστολιθικου πετρελαιου, που γινεται σ΄ αυτη την Πολιτεια, εν αντιθεσει με τους Δημοκρατικους, που εχουν καβαλησει το καλαμι της Οικολογιας.
Αυτα τα γραφω, για απαντηση του φιλου μας "Ηλια 1966", ο οποιος μαλλον τα εχει "σαλατοποιησει" λιγο:
Εκτος των ανωτερω, για τα οποια διατηρω επιφυλαξη (ο σωφρων, ποτέ δεν ειναι βεβαιος), να του υπενθυμισω οτι τις εκλογες του 1961 (τοτε που ειχαν "ψηφισει και τα δεντρα"), τις προκηρυξε και τις διενηργησε το κομμα της ΕΡΕ, του "εθναρχη" των σημερινων φιλελεδων και την καταγγελια για νοθεια, την εκανε η τότε αντιπολιτευση. Τελειως αντιθετα, δηλαδη, απ΄ ο,τι συμβαινει σημερα στις ΗΠΑ.
Τελος, αν δεν βρισκει διαφορες στον Πατριωτη, αντικομμουνιστη Τραμπ με τον αριστερο, λατρη των τραμπουκων που εκαιγαν επι μερες τις ΗΠΑ, λυπαμαι αλλά καπου η λογικη του και η ικανοτητα του αντιληψεως της πραγματικοτητος, πασχουν.
Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Το παρακάτω άρθρο περιγράφει με ακρίβεια, ότι πραγματικά συμβαίνει αυτόν τον καρό σε ΗΠΑ και κόσμο γενικότερα :

https://theflagreport.com/dimokratikoi-stinoun-aimostagi-kai-misanthropi-pagkosmia-chounta-gia-na-min-pane-fylaki/

Ανώνυμος είπε...

BOMBSHELL: Anon Crunches Voter Data, Discovers Election Software ‘Dominion’ Producing Massive Fraud…

https://jamesfetzer.org/2020/11/bombshell-anon-crunches-voter-data-discovers-election-software-dominion-producing-massive-fraud/

Unknown είπε...

Ρεπουμπλικανός και Δημοκράτης στην αγγλική σημαίνουν διαφορετικά πράγματα. Η Πολιτεία του Πλάτωνα μεταφράζεται ως Plato's Republic, για παράδειγμα.

Ηλιας1966 είπε...

Αγαπητέ Π.Π. Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοούσα. Στην Πενσυλβάνια (και όχι Πενσυλαβανία)μπορεί να υπάρχει Δημοκρατικός κυβερνήτης αλλά ο κυβερνήτης όλων των Η.Π.Α. είναι Ρεπουμπλικάνος.Μπορεί κάθε πολιτεία να έχει τους δικούς της νόμους αλλά όλες υπακούουν στους νόμους της κεντρικής εξουσίας. Εάν ο Τράμπ είχε υποψίες μπορούσε να δώσει εντολή για εκκαθάριση.Το έκανε? Όσο για τις 2 εκλογικές αναμετρήσεις που ανέφερα φυσικά και είναι αντίθετες μεταξύ τους. Μόνο που τώρα ο καταγγέλων είναι αυτός που κάνει τις εκλογές και καταγγέλει την αντιπολίτευση και έτσι ομολογεί ότι δεν ελέγχει το κράτος. Τώρα εάν θεωρείται ο Τράμπ πατριώτης και ο Μπάιντεν αριστερός και αντιπατριώτης τότε μάλλον άλλοι τα έχουν σαλατοποιήσει.Όλοι τους είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ και αυτό φαίνεται απο τις πολιτικές που ακολουθούν και τα δύο κόμματα που εναλλάσονται στην εξουσία. Τα κορόιδα είναι όλοι αυτοί που τρέχουν ξοπίσω τους ανά τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε (αν μου επιτρέπεις) Ηλία1966, το πορτοκάλι και το μήλο είναι και τα δύο φρούτα, αλλά δεν είναι το ίδιο.
Ψάξε της έννοιας της δημοκρατίας και της ρεπάμπλικας και τα καταλάβεις. Ξεκίνα από το electoral college, της έδρες ανά πολιτεία και τα σχετικά.
Επίσης, ως αφετηρία για προσωπική σου περαιτέρω αναζήτηση, να δεις και να συγκρίνεις τις πολιτικές που εκφράζει η κάθε πολιτική παράταξη, εδώ του Trump και του Biden, και κρίνε μόνος σου ποιος είναι τι. Θα εκπλαγείς από τη διαφορά.
Τέλος, οι κυβερνήτες στις πολιτείες των ΗΠΑ, ακόμα και κατ' εντολή του POTUS, έχουν την τελευταία λέξη στην αποδοχή ή όχι τον επιστολικών ψήφων. Και μάντεψε τη έκαναν οι Δημοκρατικοί κυβερνήτες.
Αυτά τα λίγα, food for thought...