Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

ΙΝΔΙΑ: Ο πρώην επικεφαλής του ιατρικού συλλόγου πέθανε με κόβιντ λίγους μήνες μετά τη δεύτερη δόση


Νέο Δελχί, 25 Μαΐου 2021 (LifeSiteNews / ΚΟ) - Ένας από τους πιο διακεκριμένους καρδιολόγους της Ινδίας πέθανε αφού αρρώστησε με COVID-19 λίγους μήνες μετά τη λήψη του δεύτερου εμβολίου.

Ο Δρ K.K. Aggarwal, πρώην Πρόεδρος της Ινδικής Ιατρικού Συλλόγου (Indian Medical Association) και επικεφαλής του Ιδρύματος Καρδιακής Φροντίδας Ινδίας (HCFI), πέθανε στις 17 Μαΐου μετά από επιπλοκές που προέκυψαν από μια περίοδο COVID-19 παρά το γεγονός ότι «ήταν πλήρως εμβολιασμένος», σύμφωνα με αναφορές σε ινδικές ειδήσεις. Ο γιατρός ήταν ο αποδέκτης ενός από τα πιο διάσημα εθνικά βραβεία της Ινδίας, το Padma Shri, προς αναγνώριση της διακεκριμένης συμβολή του στον τομέα της ιατρικής στην Ινδία.

Δέκα ημέρες πριν πεθάνει, μια επίσημη δήλωση του Twitter αναφέρει λεπτομερώς την είσοδο του Aggarwal σε «μια υγειονομική μονάδα στο Δελχί», το νοσοκομείο AIIMS, όπου τέθηκε σε διασωλήνωση. Στις 14 Μαΐου, υπήρξε ενημέρωση της κατάστασής του στο Twitter ότι «ο Δρ. Η Aggarwal μάχεται αυτή τη στιγμή μια σοβαρή περίοδο μόλυνσης από COVID-19». Τρεις μέρες αργότερα, τα μέλη της ομάδας του στο HCFI ανακοίνωσαν τον θάνατο του 62χρονου «μετά από μια μακρά μάχη με το COVID-19» σε επίσημη δήλωση στον λογαριασμό του Aggarwal στο Twitter.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Aggarwal είχε κάνει τα εμβόλια του κάποια στιγμή τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, σύμφωνα με τους συναδέλφους του, που σημαίνει ότι θα είχε λάβει είτε το ινδονησιακό Covaxin jab είτε το Covishield formula, με το τελευταίο να είναι το εμπορικό σήμα της Ινδίας για το προβληματικό εμβόλιο της Oxford / AstraZeneca.

Ο Aggarwal είχε δημιουργήσει εκπαιδευτικά βίντεο για τους λογαριασμούς του στο Facebook και στο Twitter, προσφέροντας ιατρικές συμβουλές για τη θεραπεία του COVID και πολλών άλλων παθήσεων. Σε μια από τις τελευταίες του μεταφορτώσεις, που δημοσιεύτηκε στις 27 Απριλίου, ο εκλιπών καρδιολόγος ενημέρωσε τους θεατές ότι έπρεπε να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία, φέρνοντας μαζί του «τρεις μάσκες και μια ασπίδα προσώπου».

Αφού έλαβε τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας, ο Aggarwal ανέβασε ένα  βίντεο στο οποίο εξήγησε ότι «η αξονική τομογραφία είναι φυσιολογική. Μην φοβάστε τον εμβολιασμό. Θα σας αποτρέψει τελικά από σοβαρό COVID».

ΚΟ / πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα κάποιοι θα πουν: "Ναι αλλά το να κάνεις το εμβόλιο δεν σου εξασφαλίζει ότι δεν θα νοσήσεις απο κορ-ονοιο ακόμα και σοβαρά.. δηλαδή να το κάνουμε!

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος: Ε, τότε αφού δεν σε διαφυλάττει από σοβαρή νόσηση , γιατί να το κάνω;

ikonsgr είπε...

Λέτε να δουλευει "πρωτόκολο θανάτου" και στην ινδία;
Η μήπως τελικά τον σκότωσε το ΙΔΙΟ το..."εμβόλιο" μέσω της (αποδεδειγμένης πλέον) παραγωγής "κακών" αντισωμάτων που αντί να μάχονται, ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ τον ϊο, προκαλώντας έκρηξη παραγωγής κυτοκινών ,εκτεταμένα θρομοβολυτικά επεισόδια σε όλο το αγγειακό, και τελικά τον θάνατο;

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινε ελπίζω να είναι όλα καλα.
Δεν έχεις κάνει ανάρτηση εδώ και πολύ καιρό.

Ε2