Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

«Είναι ένα θαύμα»: Τα παιδιά της αγόρασαν την ταφόπλακά της αφού οι γιατροί είπαν ότι δεν είχε καμία ελπίδα να επιβιώσει από τον COVID-19, αλλά…

       

Αφού η Bettina Lerman πέρασε εβδομάδες σε αναπνευστήρα καθώς πάλευε με τον COVID-19, η οικογένειά της προετοιμάστηκε για αυτό που πίστευε ότι ήταν το αναπόφευκτο.

Με τους γιατρούς να προβλέπουν ότι η 69χρονη Λέρμαν, δεν θα αναρρώσει, αγόρασαν μια ταφόπλακα, άρχισαν να σχεδιάζουν την κηδεία της και ετοιμάστηκαν να της πουν ένα συναισθηματικό αντίο.

Τα παιδιά της Λέρμαν ήταν τόσο πεπεισμένα ότι η ζωή της μητέρας τους πλησίαζε στο τέλος της, έδωσαν επίσης τα υπάρχοντά της και άδειασαν το διαμέρισμά της στη Φλόριντα.

«Δωρίσαμε τα πάντα που είχε στο διαμέρισμά της για άλλους που έχουν ανάγκη στην κοινότητα των ηλικιωμένων της», είπε η κόρη της Jennifer Miele σε μια σελίδα του GoFundMe. «Είχαμε ήδη πάει στο γραφείο τελετών και σχεδιάζαμε την κηδεία της, με τα ελάχιστα που της είχαν απομείνει».

Τότε, στις 29 Οκτωβρίου — ακριβώς πριν σχεδιάσουν να αφαιρέσουν τη Λέρμαν από την μηχανική υποστήριξη που την κρατούσε στην ζωή — κάτι συγκλονιστικό εκτυλίχθηκε στο Ιατρικό Κέντρο του Μέιν στο Πόρτλαντ του Μέιν: ξύπνησε.

 

Ο γιος της Λέρμαν, Άντριου, είπε στο CNN για το απίστευτο τηλεφώνημα που έλαβε ενώ περίμενε να ακούσει ότι η μητέρα του πέθανε.

«[Ο γιατρός] είπε, «Λοιπόν, θέλω να έρθεις εδώ αμέσως». Αναρωτήθηκα, «εντάξει, τι συμβαίνει;» θυμάται ο Λέρμαν. Και όταν πήγε άκουσε το εξής: «Λοιπόν, δεν υπάρχει τίποτα κακό. Η μητέρα σου ξύπνησε».

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα σημεία της ιστορίας είναι αυτό που είπε ο Andrew στο CNN για την πίστη της μητέρας του και τον αντίκτυπο που έχει το ιατρικό θαύμα στη δική του οπτική γωνία.

Είπε ότι η μαμά του είναι «πολύ θρησκευόμενη» και η εκκλησία της και οι φίλοι της προσεύχονταν για εκείνη.

«Οπότε δεν μπορούν να το εξηγήσουν από την ιατρική πλευρά. Ίσως είναι από τη θρησκευτική πλευρά», είπε ο Andrew. «Δεν είμαι τόσο θρησκευόμενος, αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι υπάρχει κάτι που τη βοήθησε. Δεν γνωρίζω».

Και πρόσθεσε: «Είναι ένα θαύμα».

Η αδερφή του Andrew, Jennifer, περιέγραψε επίσης τη μητέρα τους ως «αγωνίστρια της προσευχής».

Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο ότι η Λέρμαν πέρασε περισσότερο από ένα μήνα σε κώμα και τώρα είναι ξύπνια και ανταποκρίνεται. Και ενώ δεν κάνει περιπάτους στο δάσος, κάνει βήματα προς την ανάκαμψη. Κάνει φυσικοθεραπεία για να ανακτήσει δυνάμεις και είναι σε θέση να αναπνέει μόνη της με συμπληρωματικό οξυγόνο, σύμφωνα με το WMTV-TV.

ΚΟ / πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α,πα,πα. Είσαι πολύ εκτός μοδός. Οι μόνες ιστορίες που παίζουν είναι αυτές νεαρών ανεμβολίαστων που πέθαναν από τον ιό. Ψεκ, ψεκ, κάψτε τον.
Τάσος.

Ηλιας1966 είπε...

Είχε κάνει εμβόλιο ή όχι?

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μας έχουμε βιώσει θαύματα στον εαυτό μας κ τους γύρω μας.Αλλοι τα αντιλαμβάνονται,άλλοι όχι κ άλλοι αδιαφορούν.Το μεγαλύτερο θαύμα του σήμερα είναι αυτό της ανεξηγητης μέχρι σήμερα επιβίωσης μας από το βιολογικο(;)-βιοχημικό(;)όπλο του κορονοιου!

Ανώνυμος είπε...

Alex JONES: «Οι 10 προβλέψεις για την Όμικρον, είναι μέρος του παγκόσμιου σχεδίου κατάληψης»

https://rumble.com/vq6in3-alex-jones-10-.html

Ανώνυμος είπε...

Με αηδιάζει που βιάστηκαν να δώσουν τα πράγματα της μητέρας τους ενώ ήταν σε κώμα! Δηλαδή αν το έκαναν αφού πέθαινε θα χάνανε χρόνο;
Η μάνα τους ήταν ακόμα ζωντανή κι αυτοί μοίραζαν τα πράγματα της...
Σημεία των καιρών...