Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

ΗΠΑ: Εκτρωσομανία: η τέλεια σχεδιασμένη κατάρρευση

   

Της Michelle Malkin* (The Unz Review) / ΚΟ

Την ώρα που ένα κύμα κρίσιμων ενδιάμεσων προκριματικών εκλογών ξεκίνησε σε όλη τη χώρα αυτή την άνοιξη, η βολικά προγραμματισμένη διαρροή ενός σχεδίου γνώμης του Ανωτάτου Δικαστηρίου που ανέτρεπε την δικαστική απόφαση Roe vs. Wade έγινε το νέο όπλο της Αμερικής για μαζική απόσπαση της προσοχής.

Αριστεροί abortifa αγκιτάτορες κατέβηκαν στα σκαλιά του Ανωτάτου Δικαστηρίου στην Ουάσιγκτον, ουρλιάζοντας: «Τα φασιστικά αποβράσματα πρέπει να φύγουν».

Ψυχάκηδες TikTokers έκαναν έκκληση για γενικευμένες ταραχές, με γκαζάκια και «πυρσούς» για «να τα κάψουμε όλα» στοχεύοντας «όλους εκείνους τους ηλικιωμένους λευκούς άνδρες και τις γυναίκες που τους υποστηρίζουν» και «χάος στους δρόμους» που θα επισκιάσουν τις «παγκόσμιες διαδηλώσεις γύρω από τον Τζορτζ Φλόιντ».

Μια πρωτότυπη φεμινίστρια του Χόλιγουντ, η Amanda Duarte (μια αυτοαποκαλούμενη «άγονη μάγισσα που τρώει παιδιά»), έγραψε στο Twitter τη φαντασίωση της που αφορούσε τις «μικρές λευκές κόρες» των «white supremacist βουλευτών» που είναι υπέρ της ζωής να «βιάζονται και γκαστρώνονται από μαύρους άνδρες..»

                      

Οι εκτρωσομανείς δεν είναι απλά μουρλοί. Είναι σατανικοί.

Μια «αναρχική συλλογικότητα» καθοδηγεί τώρα τις γυναίκες (ναι, ξαφνικά, η αριστερά ανακάλυψε ότι οι βιολογικές γυναίκες τελικά υπάρχουν) πώς να φτιάξουν χάπια αποβολής «κάντε το μόνες σας» με σκόνη έλκους αλόγων, σιρόπι καλαμποκιού και άχνη ζάχαρη. (Ναι, αυτοί είναι οι ίδιοι τύποι που κατέστησαν αξιόποινο αδίκημα να μιλάμε για εναλλακτική θεραπεία για τον COVID-19 με ιβερμεκτίνη, το φάρμακο κατά της ελονοσίας που χρησιμοποιείται με ασφάλεια για τρεις δεκαετίες σε όλο τον κόσμο από ανθρώπους και ζώα).


Αλλά παρεκκλίνω.

Κατ' αρχήν, το αντιχριστιανικό μίσος εξαπλώθηκε σαν μια μανιασμένη πυρκαγιά του Κολοράντο στο διαδίκτυο, από τον βέβηλο ραβίνο που προωθεί τις αμβλώσεις που θύμωσε, "Ντροπή σε όλους όσους κρατούν τον σταυρό" και "Ώρα να πάμε σε πόλεμο" σε χιλιάδες αγριεμένους ομοϊδεάτες του στο διαδίκτυο να αναρτούν, “F—- Christians” με καλυμμένα ή απροκάλυπτα threads βίας.

                         

Η Planned Parenthood και η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (η γνωστή ACLU) ήταν έτοιμες στην Ουάσιγκτον, τη Φιλαδέλφεια και την πλατεία Foley της Νέας Υόρκης για «αυθόρμητες» διαμαρτυρίες και κραυγές, όπου μάζες αυθόρμητα συγκεντρωμένων ταραχοποιών έφεραν αυθόρμητα τυπωμένα, πανομοιότυπα πλακάτ από τους χρηματοδοτούμενους με δισεκατομμύρια γίγαντες του Λόμπι του Θανάτου. (Δεν τους πείραξε αυτή η «έλλειψη χαρτιού» που χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για την εγκατάλειψη της παραδοσιακής ψηφοφορίας με χαρτί…)

Αναρωτιέστε για το timing; Θα ήταν ανεύθυνο να μην το κάνετε. Επισκόπηση του πολιτικού τοπίου. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το αριστερό NPR ανέφερε ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν «χάνει την υποστήριξη από τον στρατηγό Z». Οι λίμπεραλ στη γαλάζια Μασαχουσέτη τον έχουν βαρεθεί επίσης, σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση του Boston Globe/Suffolk University. Ένα άλλο ειδησεογραφικό πρακτορείο, το PBS που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση, ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι «οι ανεξάρτητοι ευνοούν το ρεπουμπλικανικό κόμμα αυτή τη στιγμή» επειδή «ο αφανής πληθωρισμός χτυπά τα πορτοφόλια όλων και έχει δώσει στους Ρεπουμπλικάνους ένα πολιτικό πλεονέκτημα». Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι «περίπου οι μισοί γονείς με παιδιά κάτω των 18 ετών είπαν ότι δεν τους αρέσει ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε ο (Μπάιντεν) τον COVID».

                    

Παρά τις κολοσσιαίες προσπάθειες του Λευκού Οίκου, το Black Lives Matter και τα woke μέσα ενημέρωσης να προκαλέσουν φόβο για τη «λευκή υπεροχή» ως τη μεγαλύτερη απειλή για το έθνος μας, πολίτες που αντιστέκονται στην πλύση εγκεφάλου επαναστατούν μαζικά ενάντια στη critical race theory που βγάζει λύσσα κατά των λευκών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και «κοινωνική και συναισθηματική μάθηση» (μετάφραση: έλεγχος σκέψης και τροποποίηση συμπεριφοράς) σε μαθητές κάτω των 12. Τα μπλεξίματα με τα πολλά εκατομμύρια δολάρια του BLM έχουν γίνει πλέον το mainstream. Και το Συμβούλιο Διακυβέρνησης για την Παραπληροφόρηση του Μπάιντεν, του οποίου ηγείται το στριγγλιάρικο σούργελο του TikTok και συσκευή ξεπλύματος του laptop του Hunter Biden, Nina Jankowicz (φώτο) έχει γίνει περίγελος παντού.

                                      

Η σχεδιασμένη και συντονισμένη εκτρωσομανία έρχεται επίσης σε μια κατάλληλη στιγμή για τους Μεγάλους Συμμάχους του Μπάιντεν στην Big Pharma. Μόλις αυτή την εβδομάδα, μια νέα μελέτη κατέγραψε περισσότερες καρδιακές λοιμώξεις που προκαλούνται από το εμβόλιο COVID-19. Νέα δεδομένα επιτήρησης από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου επιβεβαιώνουν έναν «στατιστικά σημαντικό αυξημένο κίνδυνο για σύνδρομο Guillain-Barre (GBS) στις 3 εβδομάδες μετά τη λήψη του εμβολίου Janssen/Johnson & Johnson για τον COVID-19». Και η κερδοσκοπική Pfizer, η οποία πιέζει τον Μπάιντεν να εγκρίνει τα εμβόλια για τον COVID-19 για παιδιά κάτω των 5 ετών, αναγκάστηκε να δημοσιεύσει περισσότερες από 90.000 σελίδες δεδομένων εμβολιασμού που προσπάθησε να καλύψει.

Μην κάνετε λάθος: Δεν υπάρχουν συμπτώσεις, και οι συνωμοσίες δεν είναι απλώς θεωρίες, ειδικά σε ένα ζυγό εκλογικό έτος με έναν καταρρέοντα, τσαρλατάνο αρτσούμπαλο επικεφαλής και τα τσιράκια του που είναι κολλημένα με την εξουσία.

                                         
* H Michelle Malkin, γεννημένη στην Φιλαδέλφεια σε οικογένεια Φιλλιπινέζων, είναι Αμερικανίδα συντηρητική πολιτική σχολιάστρια και συγγραφέας, η οποία δέχεται κριτική από liberal δημοσιογράφους και «ακτιβιστικές» οργανώσεις ότι έχει εκφράσει τα τελευταία χρόνια την υποστήριξή της σε «ακροδεξιές» οργανώσεις, λευκούς εθνικιστές και σε άτομα που σχετίζονται με τον αντισημιτισμό.

ΚΟ / πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο.
Εδώ και δύο εβδομάδες, το αντιϊκό μου πρόγραμμα, Eset Internet security, επιμένει να με αποτρέπει από την είσοδο στο blog σου αναφέροντας ότι είναι fake η διεύθυνση, αναγράφει ένα απίστευτο κατεβατό από fake διευθύνσεις, ότι υπάρχει κίνδυνος απώλειας δεδομένων κι ότι οπωσδήποτε δεν πρέπει να συνεχίσω! Μπαίνω παρακάμπτοντάς το, αναλαμβανοντας την ευθύνη για ότι συμβεί, όπως μου επισημαίνει το πρόγραμμα! Το έκανε και πριν από πολλά χρόνια για ελάχιστο διάστημα.
Περίεργα πράματα...

Τάσος.

Δεν έχετε βαρεθεί να παίρνετε κάθε χρόνο το πρωτάθλημα; Τόσα χρόνια το ίδιο φαγητό πως αντέχετε;

Δημητριος Καρακωστας είπε...

Σαν το παιχνιδι με τα καθρεπτακια και τους καπνους ,κοιτας παντα εκει που θελουν να βλέπεις,εκεί που τους συμφέρει να βλέπεις.Και βλέπεις εκει που πρέπει να δείς η ταμπέλα είναι έτοιμη,αλλώστε έχουν μεγάλη ποικιλία από ταμπέλες

Ανώνυμος είπε...

Λεξη δεν εχω ακουσει απο χριστιανους δικαιωματιστες για την χριστιανη παλαιστινια που δολοφονηθικε απο τον ισραηλινο στρατο καταπιαν την γνωσσα τους οι λαλιστατοι δικαιωματιστες χριστιανικες οργανωσεις μην θιξουν τον εκλεκτο λαο και τους σιωνιστες

'ΕλληνΟρθόδοξο Μέτωπο είπε...

Η ορθή ΧΡιστιανική λογική,λέει πώς:

Η γυναίκα προσφέρει το σώμα της και έτσι δημιουργείται το μωρό. Αυτό δηλώνει πως έχει ήδη «Επιλέξει» να χρησιμοποιήσει το Σύστημα Αναπαραγωγής της !

Και βέβαια, «Το παιδί ΔΕΝ είναι σώμα της».

Όλοι γνωρίζουν πως με τη γενετήσια επαφή γίνονται μωρά. Εάν η γυναίκα δεν επιθυμεί παιδί, φροντίζει να μην βάλει τον εαυτό της στη θέση όπου γίνονται παιδιά. Δεν έχει δικαίωμα να αφαιρέσει μια ζωή για την οποία έδωσε συγκατάθεση με το σώμα της.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να αρχίσουν να μην κάνουν παιδιά για να σωθεί το κλίμα και ο πλανήτης κατ΄επέκταση. Το λέω αυτό γιατί έχει τύχει να διαβάσω "Αυτό αλλάζει τα πάντα, καπιταλισμός εναντίον κλίματος" της Naomi Klein.
Διαφωνώ με τον δικαιωματισμό στην έκτρωση, αφορά μια ζωή που υπάρχει αλλά δεν έχει γεννηθεί ακόμα, ποιος μπορεί να την καταδικάσει; Θεωρώ ότι με όσα γίνονται με τον covid ο πληθυσμός της γης μειώνεται χαροποιώντας τον Bill&Mellida Gates και βυθίζοντας την ανθρωπότητα στο πένθος.