Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ο Τζορτζ Σόρος χορηγός των FEMEN;

Το MediaResearch Center αποκάλυψε το 2011, ότι το Associated Press χρηματοδοτείται από τον George Soros.

Είχε αποκαλυφθεί ότι ο Soros έχει «βαθείς δεσμούς» με περισσότερα από 30 κύρια μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του Associated Press. Μεγάλο μέρος της επιρροής του ασκείται μέσω της ‘ProPublica’, μίας μη κερδοσκοπικής δημοσιογραφικής οργάνωσης. Η ProPublica λαμβάνει 125.000 δολάρια κάθε χρόνο από τα Ιδρύματα ‘Open Society’ (Ανοικτή Κοινωνία) του Σόρος. Το Associated Press προωθεί προπαγανδιστικά άρθρα της χρηματοδοτούμενης από τον Σόρος, ProPublica.

Τώρα, μαθαίνουμε ότι οι "ακτιβίστριες" της οργάνωσης FΕΜΕΝ δεν χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από τα χρήματα από την πορνεία των μελών της, αλλά και από τους μισθούς που τους καταβάλλονται από το γραφείο Τύπου που υποστηρίζεται από τον George Soros.

Πράγματι, η Civitas Institute έδειξε τουλάχιστον τρείς κάρτες τύπου μελών της FEMEN με ψεύτικα ονόματα από το Associated Press. Είναι μέσα από αυτές τις κάρτες τύπου που αυτά τα τρία μέλη της FEMEN διέκοψαν τις ιταλικές εκλογές, εισβάλοντας στο εκλογικό τμήμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι τονΦεβρουάριο.

- Ή οι FEMEN έχουν παραποιημένες κάρτες τύπου, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να διωχθούν ποινικά για πλαστογραφία και χρήση πλαστού εγγράφου, έγκλημα που τιμωρείται με τρία χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο € 45.000,
- ή οι FEMEN ή αντλούν τουλάχιστον το 50% του εισοδήματός τους από το Associated Press.

Είναι εύκολο να συμπεράνει κανείς ότι η δράση της FEMEN είναι απλά για να αποσταθεροποιήσουν τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, όπως συνέβη στην περίπτωση της Ουκρανίας κατά την πορτοκαλί ψευδο-επανάσταση του 2005, που είχε χρηματοδοτηθεί από το Open Society Institute του George Soros .

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να το έχεις ήδη αναρτήσει, δε θυμάμαι:

http://www.deliberation.info/pussy-riot-connections-to-soros/

sta είπε...

http://www.liveleak.com/view?i=80d_1366901657

Ίμερος είπε...

Έλα, δεν το πιστεύω...