Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Αποδόμηση οικογένειας, άφυλα παιδιά (video)Μια νότα αισιοδοξίας και μια ηλιαχτίδα στην μαύρη (νεοταξική) πραγματικότητα είναι αυτή η πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή που προβλήθηκε από το κανάλι CENTER, (με έδρα την Καβάλα και εμβέλεια σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη), με θέμα την αποδόμηση της οικογένειας, τα άφυλα παιδιά, την  παιδική σεξουαλικότητα και τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων που προωθούνται με μεθοδικότητα τα τελευταία χρόνια από τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ. Οι περισσότερες ειδήσεις που αναφέρονται στην εκπομπή έχουν παρουσιαστεί από τον ΚΟ.

 
Η εκπομπή λέγεται "Στο Επίκεντρο", με παρουσιαστή τον Θανάση Γκόρδη και  καλεσμένους τον ραδιοφωνικό παραγωγό Χρήστο Μελίδη, τον ψυχίατρο - συγγραφέα Ιάκωβο Μαρτίδη από την Δράμα και τον διδάκτορα Θεολόγο και Νομικό Κώστα Γεωργιάδη. Θέμα η αποδόμηση της οικογένειας, αλλά και της φυσιολογικής σεξουαλικότητας των παιδιών, που εξελίσσεται και διαρκώς επεκτείνεται (και με θεσμικές παρεμβάσεις...) κυρίως σε κοινωνίες σε κεντροβόρειες χώρες της Ευρώπης και στις ΗΠΑ. Αρνητική εξέλιξη η οποία στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον που ζούμε πιθανώς να διεισδύσει σύντομα και στην Ελλάδα. Στο Επίκεντρο μέσα από μια έρευνα του Χρ. Μελίδη με φωτογραφίες και δημοσιεύσεις που μας εκπλήσσει σφόδρα, μας ανησυχεί ιδιαίτερα, αλλά και μας αφυπνίζει. Δείτε αυτή την εκπομπή (η οποία ελπίζουμε να μην αποδειχθεί τελικά προφητική για το μέλλον) μαζί με φίλους σας, στείλτε την σε φίλους και γνωστούς.ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ - Το είδα εδώ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ταὰ ἄαφυλα παιδιά

ttp://www.pheidias.gr/2012/09/blog-post_30.html

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι στα παιδιά του κόκκινου ουρανού, να συνεχίσουν το έργο τους και την καινούρια χρονιά, αποκαλύπτοντας αυτά που κρύβουν άλλοι. Ο κόσμος χρειάζεται πραγματική ενημέρωση, για αυτό και ο κόκκινος ουρανός είναι αναγκαίος.
Το 2014 να σημάνει και το τέλος της διαστροφής. Τέλος στην αηδία της νέας τάξης.


Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον μπλόγκερ Κόκκινος Ουρανός, διαθέτει ήθος , προβάλει θέματα με αληθινό δημοσιογραφικό μεράκι. Καλή χρονιά και καλή δύναμη . Εύγε

Ανώνυμος είπε...

http://www.pheidias.gr/2012/09/blog-post_30.html

Έλειπε ένα το "h" για όσους δεν το κατάλαβαν.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά

Ανώνυμος είπε...

Καλή Χρονιά και συγχαρητήρια!
Μήπως υπάρχει το link της σελίδας που προβάλλεται στο video;

SkyWatcher είπε...

Δεν ξέρω εάν εννοείς αυτήν την είδηση:
‘Πολιτικά ορθό’ σχολείο θεωρεί «προσβλητική» ζωγραφιά μαθήτριας που δείχνει μια οικογένεια!