Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

«Ανώτερα όντα» είναι οι ομοφυλόφιλοι, λέει Εβραιοαμερικανα ηθοποιός



"Δεν ξέρω ποιους θα προσβάλω με αυτό, αλλά πρέπει να πω ότι νομίζω πως οι ομοφυλόφιλοι άνδρες είναι ανώτερα όντα, στο δικό μου το μυαλό", είπε. «Οι δύο πλευρές του εγκεφάλου επικοινωνούν καλύτερα από ό, τι σε έναν “straight” άνδρα και νομίζω ότι είναι πραγματικά σημαντικό. Δεν είναι γυναίκες - είναι ακόμα άνδρες - και οι γυναίκες έχουν επίσης παχύτερο corpus callosums (μεσολόβιο ή τυλώδες σώμα. Συνδέει μεταξύ τους τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου), έτσι νομίζω ότι είναι ο συνδυασμός αυτών των ιδιοτήτων που τους καθιστά σαν υπεράνθρωπους σε μένα ".

Το παραπάνω απόσπασμα προέρχεται από την Lisa Kudrow, την Εβραιο-Αμερικάνα ηθοποιό, γνωστή από την σειρά «Τα Φιλαράκια» (‘Friends’).

Πάντως μπορούσε να το συνεχίσει...

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Αὐτὴ,ἡ καθ᾿ὁλα ξανθιά,ἔπαιζε τὸν ρόλο τῆς χαζούλας στὸ friends.

Τώρα καταλαβαίνω πώς ἔπαιζε τὸν ἑαυτὸ της.