Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Η τραγική κατάσταση των Λευκών στη Ν. Αφρική

Του Adi (Faith and Heritage)

Έχουν περάσει σχεδόν 22 χρόνια από τότε που η αποδοχή του ενδιάμεσου συντάγματος της Νότιας Αφρικής του 1993, έβαλε το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του απαρτχάιντ. 21 χρόνια από τότε που το Επαναστατικό Μαρξιστικό Εθνικό Αφρικανικό Κογκρέσο ανέλαβε την πολιτική εξουσία στη Νότια Αφρική. Το κόμμα που έκτοτε, κυβερνά τη χώρα, με την απόλυτη πλειοψηφία σε όλα σχεδόν τα επίπεδα της κυβέρνησης.
Σχεδόν κάθε νέα πολιτική που θεσπίστηκε από την κυβέρνηση, (στο 90% των περιπτώσεων, με την υποστήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, της Δημοκρατικής Συμμαχίας) μαρτυρεί την αντι-λευκή, αντι-χριστιανική ατζέντα της. Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων δεκαετιών, μαρξιστικές κυβερνητικές πολιτικές όπως η Affirmative Action (‘θετική δράση’ υπέρ των μαύρων σε θέσεις εργασίας, ασχέτως των ικανοτήτων τους, κατά τα πρότυπα των ΗΠΑ) ή η Οικονομική Ενίσχυση των Μαύρων, έχουν αναγκάσει χιλιάδες ικανούς Λευκούς να βρεθούν έξω από την αγορά εργασίας. Ο επίσημος αριθμός των ανέργων μεταξύ των λευκών στη Νότια Αφρική, σχεδόν ανύπαρκτος πριν από το 1994, έχει αυξηθεί σε περίπου 10% σήμερα. Σχεδόν 1 στους 5 λευκούς Νοτιοαφρικανούς τώρα ζει σε συνθήκες φτώχειας. Τους Λευκούς ιδιοκτήτες ακινήτων στοιχειώνουν μόνιμα οι συνεχείς απειλές ότι θα χάσουν τις ιδιοκτησίες τους στο όνομα της «αναδιανομής της γης» και περίπου 19 εκατομμύρια στρέμματα πρώην περιουσίας λευκών έχουν ήδη «αναδιανεμηθεί» από τη μαύρη κυβέρνηση κατά τα τελευταία 21 χρόνια.

Μόλις τα τελευταία χρόνια, οι κρατικές υπηρεσίες πιέζουν πραγματικά σκληρά για να καταδιώξουν τους χριστιανούς που υπερασπίζονται τις πεποιθήσεις τους, ακόμη και στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό περιλαμβάνει τις πεποιθήσεις σχετικά με την ανατροφή των παιδιών ή τον ‘παραδοσιακό’ γάμο. Στη Νότια Αφρική έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό νομικά αποδεκτό το να είσαι Χριστιανός μόνο αν είσαι πρόθυμος να μην ενεργείς σαν τέτοιος. Τα Δημόσια Σχολεία της χώρας (όπου δυστυχώς, οι περισσότεροι λευκοί εξακολουθούν να στέλνουν τα παιδιά τους) διδάσκουν τη νεολαία του έθνους να κυνηγάει τις σαρκικές απολαύσεις και να μισεί τον Θεό, ενώ το κράτος προωθεί την ατζέντα του πολιτιστικού μαρξισμού στο λαό.
Πολλοί μπορεί να γνωρίζουν την γενοκτονία των Λευκών που λαμβάνει χώρα αυτή την στιγμή, όπου δεκάδες χιλιάδες Λευκοί έχουν σφαγεί κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων δεκαετιών. Η σφαγή φαίνεται ότι εξακολουθεί να μην έχει τέλος, και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, τουλάχιστον άλλοι 35 Λευκοί Νοτιοαφρικανοί έχουν ήδη σφαγεί βάναυσα από μαύρους μέσα στο 2015. Ίσως ακόμα πιο οδυνηρό είναι ότι η μεγαλύτερη οργάνωση πολιτικών δικαιωμάτων των Αφρικάνερς, καθώς και η μεγαλύτερη εκκλησία των Αφρικάνερς υποβαθμίζει τη γενοκτονία, με υπαινιγμούς ότι η σφαγή είναι απλά μια κατανοητή αντίδραση στις δεκαετίες της ιστορικής λευκής καταπίεσης που προηγήθηκαν του σημερινού στάτους κβο.

Εξ αιτίας του μεγάλου βαθμού χαμηλών ποσοστών γεννήσεων και της μετανάστευσης, ο λευκός πληθυσμός της Νότιας Αφρικής, που σήμερα ανέρχεται σε περίπου 4,5 εκατομμύρια (δηλαδή μόλις το 8,3% του συνολικού πληθυσμού της Νότιας Αφρικής), μειώνεται κατά περίπου 25 άτομα κάθε μέρα. Φαίνεται, ότι για να επιβιώσει το έθνος των Μπόερ και οι λευκοί της Νότιας Αφρικής ως λαός σε αυτό το μέρος του κόσμου, χρειάζεται μόνο κάποια υπερφυσική Θεία παρέμβαση.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδες ρε παιδί μου;
Αυτοί οι Μπόερς πληρώνουν τα λάθη των προγόνων τους...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 6 Μαρτίου 2015 - 12:27 μ.μ.
Α) Ποιά ήταν τά λάθη τών προγόνων τους ;;;
B) Εμείς ποιανού λάθη πληρώνουμε ;;;

Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

Το ατύχημα για τους Νοτιοαφρακανούς, Ολλανδούς και Άγγλους,οφείλεται στην ολιγωρία που επέδειξαν όταν άρχισαν να καταφθάνουν Εβραίοι εσκενάζυ κατά τα τέλη του 19ου αιώνος,φοβισμένοι μετά την δολοφονία του τσάρου Αλεξάνδρου το 1881.
Αυτοί δημιούργησαν το κομμουνιστικό κόμμα της Ν.Αφρικής το 1906 και άρχισαν τις γνωστές υπονομευτικές ενέργειες.
Ο Μαντέλα σε αυτό το κύκλωμα είχε επιστρατευτεί. Συνελήφθη μαζί με Εβραίους στο αγρόκτημα Lilieleaf σε μια γιάφκα στην οποία εξεπαιδεύοντο στα όπλα από τον Arthur Goldreich,που είχε αφιχθή από Ισραήλ. Επακολούθησε η δίκη της Ριβονίας (Rivonia trial) στην οποία κατηγοούμενοι ήσαν ένας αριθμός Ισραηλιτών σαν τους Lionel Bernstein, Harold Wolpe,Joel Joffe,Denis Goldberg,Joe Slovo κλπ. Ο τελευταίος ήταν από ιδρυτικά στελέχη το Αφρικανικού Εθνικού Κογκρέσσου (ANC) και διοικητής της ενόπλου πτέρυγος Umkhonto we Sizwe. O Μαντέλα προσηχθη στην δίκη σαν βοηθητικός παράγων της ισραηλιτικής υπονομευτικής ομάδας.
Φυσικά και οι συνήγοροι ήσαν Εβραίοι και κομμουνισταί σαν τον James Kantor,Harry Schwaz κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Οι "λευκοί" δεν έχουν καμία δουλειά να βρίσκονται στην Αφρική.

Να γυρίσουν στις πατρίδες τους και να αφήσου ήσυχη την πατρίδα των Αφρικανών.

Δεν καταλαβαίνω αυτή την "λογική".. να κλαιγόμαστε για τους "κακόμοιρους" λευκούς λαθροεποίκους που "κακοπερνάνε"....;;

Δηλαδή, με αυτή τη "λογική" έπρεπε να λυπηθούμε τους "κακόμοιρους" τούρκους εισβολείς και κατακτητές της δικής μας πατρίδα.. που τους έδιωξαν οι "κακοί "Έλληνες" με την "απαράδεκτη" πράξη τους να επαναστατήσουν για να αποτινάξουν τον τούρκικο ζυγό...

Λευτεριά στις πατρίδες των Λαών!!!
Έξω οι λαθροέποικοι από τα προγονικά εδάφη!!

Η γη ανήκει στους κληρονόμους της και όχι στους εισβολείς.

(Άντε γιατί μας έχουν ζαλίσει οι παγκοσμιοποιητές, με τις "κοινωνίες" αχταρμάδες.. )

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε... 6 Μαρτίου 2015 - 5:20 μ.μ

>> Μα κι εκεί έβαλαν το χεράκι τους οι Εβραίοι? Γίαυτό μας έχουνε πρήξει κυριολεκτικά με τον Mandela. Είπα κι εγώ, από ποτε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υπήρξανε "απεροληπτα". Πολύ ενδιαφέροντα τα όσα έγραψες και πολύ πιστευτά. Πραγματικά υπήρχε μεγάλη Εβραϊκή κοινότητα στην Νότια Αφρική.

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Το θέμα είναι οτι Χριστιανοί διώκονται και θανατόνονται και στη Νότια Αφρική και σε πολλά άλλα κράτη και οι σύγχρονοι φαρισαίοι μιλάνε για πολιτισμό.

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι για τον θάνατο αυτών των ανθρώπων, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...αλλά τόσα χρόνια κακοποίησης, δουλοποίησης και εξευτελισμού ενός λαού είναι λογικό να δημιουργήσουν τέτοιες αντιδράσεις. Όπως προανέφερε άλλος αναγνώστης, και εμείς τα ίδια κάναμε γιατί όταν τόσα χρόνια είσαι δούλος , η γη σου συστηματικά καπηλεύεται από τους ξένους, τα παιδιά σου δίνονται σκλάβοι ή πόρνες, ειλικρινά τί περιμένατε να κάνουν; Και για ποιούς Χριστιανούς μιλάτε; Αυτούς που στο όνομα του Χριστού βίαζαν, πούλαγαν και κακομεταχειρίζονταν άλλους ανθρώπους; από πότε είναι αυτό Χριστιανισμός; Αυτοί όμως έτσι έλεγαν και αυτό πληρώνει όλη η Χριστιανοσύνη. Κανονικά όπως κάποτε και ο άγιος Χρυσόστομος, θα έπρεπε να είχαν ''ελεγχθεί'' από την Εκκλησία μας και να είχαν χαρακτηριστεί ως αυτό που είναι -ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ- με μια Εκκλησία με βροντερή φωνή, ώστε να διαπομπευτούν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Μας μάραναν όμως οι δημόσιες σχέσεις. Έχω ακούσει ιστορίες από συνανθρώπους μας που έζησαν εκεί και έφυγαν γιατί δεν μπορούσαν να φερθούν ανάλογα με το πως έπρεπε ως λευκός να φερθεί. Υπήρξαν -από τις αναφορές τους- περιπτώσεις που η λευκή ελίτ σκότωνε λευκούς αν αυτοί φερόντουσαν με επιείκεια στους σκλάβους τους. Πού ήμασταν τόσα χρόνια; όταν δεν θεραπεύεις μια πληγή εγκαίρως μολύνεται και εξαπλώνεται και τότε δυστυχώς τρώει και την καλή σάρκα την υγιής.