Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Υπό την προστασία φράκτη και με απαγόρευση συγκεντρώσεων θα μαζευτούν οι "ελίτ" της Λέσχης Bilderberg. Στην μάζωξη και ο πρόεδρος της νουδού

Με οδοφράγματα, φράκτες, απόλυτη μυστικότητα και απαγόρευση συγκεντρώσεων θα συνεδριάσουν οι ελίτ της μυστικοπαθούς Λέσχης Bilderberg. (Λέτε να συζητήσουν κατά της "Ευρώπης φρούριο" και υπέρ των «ανοικτών συνόρων»;). 

Οδοφράγματα από σκυρόδεμα έχουν τοποθετηθεί γύρω από το Hotel Taschenbergpalais στη Δρέσδη της Γερμανίας, όπου θα λάβει χώρα η φετινή συνάντηση της Λέσχης Bilderberg από 9 έως 12 Ιουνίου.

Ο δημοσιογράφος του βρετανικού Guardian Charlie Skelton ανέβασε στο tweeter μία φωτογραφία γύρω από το κτίριο, στο οποίο θα μαζευτούν 150 «προσωπικότητες» από όλον τον κόσμο, αρχηγοί κρατών, άνθρωποι της τεχνολογίας και δημοσιογράφοι.

Η γερμανική εφημερίδα Mitteldeutsche Zeitung (mz-web.de) αναφέρει γύρω από την σύναξη της ελίτ θα υπάρχει κι ένας «υψηλός φράκτης», ο οποίος έχει απομείνει από μια συνάντηση των υπουργών Οικονομικών των G7, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο πριν από ένα χρόνο.

Η ασφάλεια στην μυστικοπαθή φετινή συνεδρίαση αναμένεται να είναι ισχυρή, με την πόλη της Δρέσδης να εγκαθιστά μια μεγάλη «αυστηρά ελεγχόμενη περιοχή ασφαλείας» γύρω από το ξενοδοχείο.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι διαδηλώσεις στην περιοχή είναι εντελώς απαγορευμένες», αναφέρει η Mopo24.de. «Ο σχηματισμός πλήθους με περισσότερα από 15 άτομα είναι απαγορευμένος». 

Μια επίσημη λίστα των συμμετεχόντων του τρέχοντος έτους και των θεμάτων συνεδρίασης αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Επίσης, σύμφωνα με τον Skelton, «Οι επικεφαλής των Google, Shell, BP και Deutsche Bank θα είναι εκεί», σύμφωνα, "και το Brexit θα είναι στην κορυφή της ατζέντας".

Μεταξύ ων προσκεκλημένων στην 64η συνάντηση της Λέσχης Bilderberg, θα είναι και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης, οι Εμανουέλ Μακρόν (υπουργός Οικονομίας Γαλλίας), Τζορτζ Οσμπορν (υπουργός Οικονομικών Μ. Βρετανίας), Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (υπουργός Οικονομικών Γερμανίας), Κριστίν Λαγκάρντ (γενική διευθύντρια ΔΝΤ), Μπενουά Κερέ (μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ).

Εκτός του Μητσοτάκη, από ελληνικής πλευράς, παρόντες θα είναι και ο Γεώργιος Λογοθέτης πρόεδρος της «Libra Group» και ο Δημήτριος Παπαλεξόπουλος των «Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ».



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα άλλα ,άμα αναφερθούμε σε μασονία ,skulls and bones,στοά p2 και τη λατρεία τους στον ΜΑΤΣ,είμαστε συνωμοσιολόγοι. Πάντως ήθελα να ήξερα,πώς αποκτούν τέτοιες άκρες ή μήπως τους το επιβάλλουν;
Γιώργος ο Νότιος

Unknown είπε...

Βρὲ τὸν Κούλη… Λείπει ὁ Μάρτης ἀπ' τὴν Σαρακοστή;

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΟΣ είπε...

OXI...ΣΤΟΥΣ ΦΡΑΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Unknown είπε...

Εναν δυο maveric η hellfire ειναι καλη ιδεα;

Ανώνυμος είπε...

Η μυστικότητα και οι συνομωσίες μας τελείωσαν Γιώργο.
Όλα είναι στο φως.
Δείτε το βίντεο να ανατριχιάσετε.
Εμάς όμως μας φταίει ο Αναστάς Ιησούς Χριστός μας. Η Χριστιανική ορθόδοξη θρησκεία μας είναι το πρόβλημα. Το τι έρχεται τώρα που οικία βουλήσει την απαρνηθήκαμε δεν θέλουμε να το δούμε!

"Την τελετή έναρξης της σήραγγας Gotthard Base στην Ελβετία που ήταν ένα σκοτεινό, ενοχλητικό, αλλόκοτα σατανικό τελετουργικό παρακολούθησαν οι πιο ισχυροί άνθρωποι της Ευρώπης. Ας ρίξουμε μια ματιά στην γιορτή της απόκρυφης ελίτ."

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/06/%ce%b7-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%ae-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%81%ce%be%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%ae%cf%81%ce%b1.html#ixzz4AyL7wNYO




"Ο Μπαιντεν ξεκαθαρίζει: είμαι σιωνιστής! Δεν χρειάζεται να είσαι εβραίος για να είσαι σιωνιστής…. οι πολιτικοί μας επίσης δεν χρειάζεται να είναι εβραίοι για να είναι σιωνιστές…"

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/06/%ce%bf-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bd-%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b1%ce%b9-%cf%83%ce%b9%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84.html#ixzz4AyKKscue


Έλληνας εθνικιστής απαγορεύεται να είσαι, αλλά για αυτό δεν μας φταίνε οι Εβραίοι!
Καλό το παραμύθι, για όλα φταίνε οι Εβραίοι , αλλά δεν έχει πια δράκο.
Σήμερα στην αποχριστιανοποιημένη ανθελληνική Ελλάδα μας , όποιος δηλώνει εθνικιστής δεν βρίσκει απέναντι του τους Εβραίους αλλά τους “προοδευτικούς” συμπολίτες μας!
Καμία λέσχη μπιλντενπεργκ δεν μας φταίει ούτε σε εμάς ούτε στους υπόλοιπους ευρωπαίους!
Όρθια δίποδα απόγονοι του χιμπατζή θέλουμε να είμαστε ως τέτοια θα μας συμπεριφέρονται!

Έβαλα εδώ το παραπάνω δημοσίευμα γιατί θα αρχίσουν τα γνωστά , είναι Εβραίοι στη λέσχη είναι αυτοί που συνωμοτούν εναντίον της ανθρωπότητας και λοιπά γραφικά και φαιδρά, για να αποποιούμεθα των ευθυνών μας που ΜΟΝΟ αυτές μας εφεραν εως εδω!
Αναβίωσαν οι Εβραίοι την θρησκεία τους και την γλώσσα τους στο κράτος τους μετά από 2000 χρόνια , εμείς εδώ θέλουμε να την καταργήσουμε για να μην μας θυμίζει τίποτα πως είμαστε απόγονοι των προγόνων μας.

Ο Ελληνοχριστιανισμός είναι η διαχρονική συνέχεια του Ελληνισμού , πάει τα καταργούμε και αυτά, είναι σκοταδιστικά!
Είδες εσύ καμία απεργία από τους καθηγητές;
Είναι τα τριάντα αργύρια φίλε μου που σταύρωσαν τον Χριστό μας και είναι αυτά που σταυρώνουν και εμάς!
Και αυτά δεν έχουν εθνικότητα, όσο πιο γρήγορα το αντιληφτούμε τόσο πιο γρήγορα θα απελευθερωθούμε, από όλες τις αντίχριστες “λέσχες, τις στοές και τα κομματικά μαντριά” , όχι μόνο από αυτήν!
Εάν θέλουμε…

polycmike είπε...

Εγώ λέω να ξεκινήσω μια εκστρατεία υπέρ της Εβραιομασωνίας - Μπίλντενμπεργκ ... τόσα χρόνια κατά της Εβραιομασωνίας δεν απέδωσε!!

(Επιτρέπεται να λέμε και καμιά μλκια μέσα-μέσα)

... αν δεν, μαρμάγκα.

Ανώνυμος είπε...

Οι Ελληνόφωνοι συμμετέχοντες στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ 1954-2014:

https://hellenicaffairs.wordpress.com/2015/05/20/%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ad%cf%87%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bb%ce%ad%cf%83%cf%87%ce%b7-%ce%bc%cf%80%ce%af%ce%bb%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bc%cf%80%ce%b5/

Ανώνυμος είπε...

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ΠΡΕΠΕΙ να έχει σαν κεντρικό θέμα το Brexit … καθώς το βλέπει να απειλεί το οικοδόμημα της ΕΕ που αυτή κτίζει από την δεκαετία του 50.

HEIL GAP (or mind the GAP)