Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Καλώς ήλθατε στο Gulag του 2021

 

Υπήρξε άφθονη συζήτηση σχετικά με τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας και τη λεγόμενη «εξέγερση» των υποστηρικτών του Τραμπ - των “Deplorables”, όπως απαξιωτικά έχουν ονομαστεί - στο Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών στις 6 Ιανουαρίου. Από εκείνη την ημέρα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης— τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του διαβόητου Fox News – συνεχίζουν να συντηρούν το θέμα με μια σταθερή αντι-Τραμπ ρητορική, με τρομερές εικόνες «ανταρσίας» και «προδοσίας» και την απόλυτη και (για αυτούς) απαράδεκτη απαίτηση για «καταστολή» και «ακύρωση» όσων διαφωνούν με τις απόψεις τους. Όχι μόνο των Deplorables που έχουν μια δημόσια εικόνα, αλλά ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ατόμου που μπορεί με τον παραμικρό τρόπο να διαφωνεί ή απλώς να αποστασιοποιείται από το αφήγημά τους.

Ο διωγμός που έχει αρχίσει, επεκτείνεται τώρα σε απλούς ανθρώπους που «καταγγέλλονται» επειδή είναι υποστηρικτές του Τραμπ.

Ήδη υπάρχουν ειδήσεις ότι κυριολεκτικά εκατοντάδες άνδρες και γυναίκες έχουν απολυθεί από τη δουλειά τους επειδή οι εργοδότες τους έμαθαν για τις «αντίθετες» απόψεις τους ... όχι μόνο δηλαδή ότι παρευρέθηκαν σε εκδήλωση υπέρ του Τραμπ.

Μόλις τις προάλλες ο Γενικός Εισαγγελέας της Βόρειας Καρολίνας (ένας “woke” αριστερούλης), Josh Stein, ζήτησε δημοσίως από τους πολίτες του Tar Heel να «καταγγείλουν» τους γείτονές τους, εάν αυτοί είχαν παρακολουθήσει την συγκέντρωση - διαμαρτυρία «Stop the Steal» της 6ης Ιανουαρίου. Και τα παιδιά; Τι θα κάνουν να παιδιά; Πρέπει να «καταγγείλουν» τους γονείς τους, λέει ο Stein. Σας θυμίζει καθόλου Σοβιετική Ένωση; Κι όμως μπορεί να είναι χειρότερο το σενάριο: η έλευση μιας νέας, πιο σοβαρής «ολοκληρωτικής δημοκρατίας». Ο Josh Stein είναι, ειρωνικά, ο επικεφαλής επιβολής νόμου της Βόρειας Καρολίνας….

Ήδη υπάρχει έρευνα του FBI για έναν αξιωματικό του στρατοπέδου Fort Bragg, στην Βόρεια Καρολίνα, (δεν νομίζω να διατηρήσει για πολύ  αυτό το όνομα, καθώς ο Bragg ήταν στρατηγός των Νοτίων), που ιδιωτικά βοήθησε μια παρέα στρατιωτών από την κομητεία Moore να παρευρεθούν στην συγκέντρωση της 6ης Ιανουαρίου. Κανένας από αυτούς δεν εισέβαλε στο Καπιτώλιο - κανένας. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία: τα media συνεχώς τους στιγματίζουν και τους λασπολογούν, μέχρι και τους απειλούν με ψευδείς νομικές κατηγορίες. Με άλλα λόγια, τους φιμώνουν και τους γονατίζουν έτσι ώστε να μην αμφισβητούν ξανά τον Big Brother.

Η ένωση αεροσυνοδών απαιτεί να απαγορευθεί σε οποιονδήποτε υποστηρικτή του Τραμπ (στην ανακοίνωσή τους αναφέρονται στον «όχλο» που ήθελε να μπει στο Καπιτώλιο) να πετάξει και μπορεί να ικανοποιηθεί το αίτημά τους. Έτσι, αν ήσασταν ένας από τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που πήγαν στην Ουάσιγκτον την περασμένη εβδομάδα, ακόμη και εάν συμμετείχατε ειρηνικά, αν κάποιο “woke” άτομο το ξέρει και σας καρφώσει, "την κάτσατε"! Είναι πιθανό να έχετε κλείσει μια πτήση και να σας μην επιτραπεί η επιβίβαση.

 

Η συντονισμένη και σχεδόν συνωμοτική ομάδα της Big Tech ζητάει τώρα όχι μόνο μια πλήρη απαγόρευση εκατοντάδων συντηρητικών ομάδων ΚΑΙ ατόμων, αλλά συνεργάζεται με την εισερχόμενη ομάδα Μπάιντεν, ακριβώς όπως συνεργάστηκε με την Democratic National Committee για να βοηθήσουν να κλέψουν τις εκλογές του Νοεμβρίου. Οι υπάλληλοί τους θα ενταχθούν στην νέα κυβέρνηση και σύντομα δεν θα μπορείτε να βλέπετε καμία διαφορά. Όπως και στην Φάρμα των Ζώων του Όργουελ, τα κυρίαρχα γουρούνια δεν θα διαφέρουν από τους ανθρώπους… και η Big Tech και η Big Government θα συγχωνευθούν και θα ελέγχουν αποτελεσματικά τη ζωή μας.

Δεκάδες μεγάλες τράπεζες και εταιρείες τώρα τελετουργικά «ακυρώνουν» όποιον θέτει ακόμη και το παραμικρό ερώτημα για το τι συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο. Άγρια αρπακτικά που διψάνε για αίμα έβαλαν στόχο τον γερουσιαστή Josh Hawley, ο οποίος υπερασπίστηκε με αποφασιστικότητα τον Τραμπ και έκανε μια λογική υπόθεση ότι υπήρξε εκτεταμένη εκλογική απάτη πέρυσι. Ζητάνε να αποβληθεί από τη Γερουσία των ΗΠΑ, το σπίτι του και η οικογένειά του έχουν απειληθεί από τραμπούκους. Αλλά τα media δεν βρίσκουν τίποτα άσχημο σε αυτό.

Βλέπετε, κανείς με δημόσιο προφίλ δεν μπορεί πλέον να δηλώσει ανοιχτά ότι υπάρχουν «ερωτήματα» σχετικά με το τι έγινε στις 3 Νοεμβρίου. Απαγορεύεται να θίξετε ακόμη και ταπεινά το ζήτημα. Και αν το κάνετε, τότε η γυναίκα και τα παιδιά σας μπορεί να γίνουν στόχος κατατρομοκράτησης από τον στρατό των Antifa, οι οποίοι ό,τι και να κάνουν θα μείνουν ατιμώρητοι.

Η τηλεπερσόνα και ένθερμη υποστηρίκτρια του Black Live Matter, Joy Reid, είναι ξεκάθαρη: η συγκέντρωση υπέρ του Trump ήταν στην πραγματικότητα μια εκδήλωση «λευκού προνομίου» και «λευκής υπεροχής» (“white privilege” και “white supremacy”). Εκατομμύρια Δημοκρατικοί ΚΑΙ Ρεπουμπλικάνοι συμφωνούν μαζί της. Πρέπει απλώς να τους τελειώσουμε όλους αυτούς τώρα!

 

Ο αρθρογράφος της Washington Post και ειδικός των μέσων ενημέρωσης Eugene Robinson - με μεγάλη αναγνώριση από τους πράκτορες του Big Brother - δηλώνει ότι "οι υποστηρικτές του Trump αποτελούν μια σέκτα και πρέπει αναγκαστικά να "αποπρογραμματιστούν". Μα τους στείλουμε σε στρατόπεδα επανεκπαίδευσης; Δεν είναι ήδη τα παιδιά μας σε δημόσια σχολεία; Τώρα λοιπόν οι εχθροί μας, στο όνομα της «υπεράσπισης της δημοκρατίας μας» προτείνουν να σταλούμε στα Gulag; Οι εμπειρίες του Aleksandr Solzhenitsyn θα είναι σαν διακοπές σε σύγκριση με αυτό που μπορεί να μας περιμένει.

Ο Τζο Μπάιντεν στρέφεται εναντίον του Τραμπ και όλων των υποστηρικτών του, κατηγορώντας τους ως «οπαδούς του ναζί Joseph Goebbels [δεν μπορεί ούτε καν να προφέρει σωστά το όνομα] και του Μεγάλου Ψέματος» Και αυτός είναι ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι «ενώνει» την Αμερική; Η άνοια του εμφανίζεται σχεδόν κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του. Πόσο ακόμα θα χρειαστεί να περιμένει η Πρόεδρος Καμάλα Χάρις;

Καλώς ήλθατε στο αναπόφευκτο αποτέλεσμα της «δημοκρατίας μας»: της Globo-Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Αμερικής. Προειδοποιηθήκαμε αλλά δεν ακούσαμε αυτές τις προειδοποιήσεις. Αυτοί οι σοφοί, όπως ο Νότιος Robert Lewis Dabney, ήταν όπως η Κασσάνδρα στην Τροία: «προκαθορισμένοι να προφητεύσουν την αλήθεια και ποτέ να μην τους πιστέψουν παρά μόνο όταν είναι πολύ αργά».

ΚΟ / από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: