Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

ΗΠΑ: Αποζημίωση 10,3 εκατομμυρίων δολαρίων για παράνομες διακρίσεις κατά των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης

Περίπου 500 νυν και πρώην υπάλληλοι του NorthShore University HealthSystem που υπέστησαν παράνομες διακρίσεις και αρνήθηκαν λόγω θρησκευτικής συνείδησης τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, θα μοιραστούν το συνολικό ποσό των 10.337.500 $ εντός 30 ημερών.

Η αποζημίωση, που διέταξε προφορικά ο ομοσπονδιακός δικαστής John F. Kness, κατόπιν διακανονισμού, οφείλεται στην (χριστιανική νομική εταιρία) Liberty Counsel και είναι η πρώτη εναντίον εργοδότη που αρνήθηκε παράνομα εκατοντάδες αιτήματα θρησκευτικής εξαίρεσης στον εμβολιασμό. Η NorthShore θα πληρώσει 10.337.500 $ για να αποζημιώσει αυτούς τους υπαλλήλους που τιμωρήθηκαν για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις ενάντια στη λήψη μιας ένεσης που σχετίζεται με αποβολή εμβρυϊκών κυττάρων.

Επιπλέον, η Northshore αναγκάστηκε να αλλάξει την παράνομη πολιτική της άρνησης των εξαιρέσεων λόγω θρησκευτικής συνείδησης.

ΚΟ / πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: