Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για το 2008!


Μέσα στο παραδοσιακό «εορταστικό κλίμα» αυτών των ημερών δεν λείπουν και οι καθιερωμένες, πλέον, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για το νέο έτος!

Εμ, πώς! Έτσι θα υποδεχθούμε το 2008; Χωρίς προβλέψεις;

Για κοιτάχτε τώρα αυτές τις σημαντικές, λεπτομερείς και ΑΚΡΙΒΕΙΣ προβλέψεις για το 2008, που «ψάρεψα» τυχαία…

Ησυχία λοιπόν, για να μάθουμε τι μας λέει το «Κοσμικό Ωροσκόπιο του 2008»:

«Το Κοσμικό Ωροσκόπιο του 2008 φέρνει άμεσο αντίκτυπο στο πολιτικό, πολιτισμικό και οικονομικό σκηνικό όπως και στην επιστήμη, την τέχνη και την τεχνολογία.

Σε γενικές γραμμές το 2008 προβλέπεται αστρολογικά μία δύσκολη χρονιά (τι μου λες..) όπου θα λάβουν χώρα στο διεθνές στερέωμα οι ανατροπές, οι εξελίξεις και τα έκτακτα γεγονότα ενώ σε πολλές περιοχές (λεπτομέρειες μην ζητάτε..) θα υπάρξουν σεισμοί, πλημμύρες και γεωλογικές μεταβολές.

Η άνοδος της θερμοκρασίας του πλανήτη σε συνδυασμό με άλλες κλιματολογικές αλλαγές όπως και η συνεχιζόμενη μόλυνση του περιβάλλοντος και οι μετακινήσεις πληθυσμών (ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ!) φαίνεται να ανησυχούν περισσότερο αρκετές Κυβερνήσεις και Οικολογικές Ομάδες για το μέλλον μας την επόμενη δεκαετία.

Το πρώτο δίμηνο αλλά και το φετινό καλοκαίρι ενδέχεται να φέρνει μία πολιτική κρίση – αλλαγή στην ΗΠΑ, σε χώρες τις Ανατολικής Ευρώπης, στο Ιράκ, στο Ιράν αλλά και σε κάποιο κράτος της Δυτικής Ευρώπης. (Ξέχασε την Αφρική και την Αυστραλία...)

Στο πέρασμα των μηνών του οι παρακρατικές δυνάμεις ενισχύονται όπως επίσης το εμπόριο ναρκωτικών, το εμπόριο οργάνων σώματος και άλλες παράνομες δραστηριότητες (Απίστευτο! Δεν το περίμενα...).

Στη χώρα μας, η συνέχεια της αντιπαράθεσης των δύο μεγάλων κομμάτων, αλλά και η απογοήτευση του λαού απ’ τη διόγκωση των προβλημάτων της ανεργίας, του οικονομικού, του ασφαλιστικού αλλά και της απόκτησης οικίας συνεχίζονται (έλαααα…) με έντονο ρυθμό τόσο από το Φλεβάρη μέχρι τον Απρίλη όσο και μετά το Καλοκαίρι. (δηλαδή πάντα!)

Προβλήματα εσωτερικής φύσεως στις χώρες της Ανατολικής Ασίας, αλλά και σε κάποιες περιοχές της Αμερικάνικης Ηπείρου φαίνεται να προκαλούνται τόσο τον Απρίλιο όσο και Μάιο και Ιούνιο.

Η τεχνολογική ανάπτυξη θα είναι έντονη τόσο το πρώτο τρίμηνο όσο και στις αρχές του καλοκαιριού. (Λεπτομέρειες μην ζητάτε...)

Το πρώτο εξάμηνο, όπως και το τελευταίο δίμηνο, φαίνεται πως θα έχουμε αρκετές εξελίξεις και γεγονότα στο παγκόσμιο στερέωμα, που θα μας κάνουν να ανησυχήσουμε ακόμα περισσότερο για το μέλλον καθώς φαίνεται πως θα αποσταθεροποιείτε ότι μέχρι τώρα θεωρούσαμε πάγιο και σταθερή αξία...

Η δυσκολότερη περίοδος του 2008 για τη χώρα μας φαίνεται να είναι η Άνοιξη, όπου αυξάνονται οι παραβιάσεις στο Αιγαίο, (απίστευτο!) ενώ κλονίζονται και τα Μεγάλα Κόμματα και οι Αρχηγοί τους πλανητικά.(αυτό κι αν είναι απίστευτο!)

Το καλοκαίρι μία σειρά από εμπρησμούς (εμπρησμοί;;;τι είναι αυτό;; τι άλλο θα ακούσουμε) σε δάση της Ευρώπης αλλά και των ΗΠΑ μας αναστατώνει και πάλι και αφυπνίζει την οικολογική μας συνείδηση.

Φαίνεται πως θα έχουμε αρκετές εξελίξεις και γεγονότα στο παγκόσμιο στερέωμα – τόσο στα τέλη της Άνοιξης όσο και το Φθινόπωρο που θα μας κάνουν να ανησυχήσουμε ακόμα περισσότερο για το μέλλον καθώς φαίνεται πως θα αποσταθεροποιείται ότι μέχρι τώρα θεωρούσαμε πάγιο και σταθερή αξία.


Φ Ο Β Ε Ρ Ε Σ

Π Ρ Ο Β Λ Ε Ψ Ε Ι Σ !!!

Εντάξει, να σοβαρευτούμε γιατί χιλιάδες άνθρωποι εμπιστεύονται αυτές τις αστρολογικές αοριστολογίες θεωρώντας τες για «προβλέψεις».

Για αυτό άλλωστε ανθεί και το επάγγελμα!

Μόνο στην πατρίδα μας υπάρχουν, σήμερα, επίσημα, (δηλωμένοι στην εφορία!), γύρω στους 15.000 αστρολόγους!

Πριν από καιρό, οι αστρονόμοι Culver και Ianna κατέγραφαν τις δημοσιευμένες προβλέψεις των γνωστών αστρολόγων και των αστρολογικών οργανώσεων για πέντε έτη. Από περισσότερες από 3.000 συγκεκριμένες προβλέψεις (συμπεριλαμβανομένων πολλών για τους πολιτικούς, τα αστέρια του κινηματογράφου και άλλους διάσημους ανθρώπους), μόνο περίπου 10% επαληθεύτηκαν.

Ένας καλός δημοσιογράφος - και πιθανώς πολλοί άνθρωποι που διαβάζουν ή προσέχουν τις ειδήσεις - θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερες προβλέψεις χρησιμοποιώντας απλή λογική !!!

Ο Αυγουστίνος επίσκοπος Ιππώνος, (γνωστός και ως Ιερός Αυγουστίνος) (354-430μ.Χ) έλεγε για την αστρολογία ότι ήταν η πλέον ανόητη απάτη του ανθρωπίνου γένους”.

Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ λέει:

«Ας πλησιάσουν και ας μας δείξουν τι θα συμβεί· ας αναγγείλουν τα προγενέστερα, τι ήσαν, για να τα στοχαστούμε, και να γνωρίσουμε τα έσχατά τους· ή, ας μας αναγγείλουν τα μελλοντικά γεγονότα».. (Ησαΐας 41:22)

«Εγώ είμαι ο Κύριος, που δημιούργησα τα πάντα· ο μόνος που άπλωσα τους ουρανούς, που στερέωσα τη γη από μόνος μου· που ματαιώνω τα σημάδια των ψευδολόγων, και κάνω τούς μάντεις παράφρονες· που ανατρέπω τούς σοφούς, και μωραίνω την επιστήμη τους»· (Ησαΐας 44:25)

Τα λέμε του... χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: