Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2007

"Μια πάπια, μα ποια πάπια;" "Μια πάπια με.. τσιπάκι"!!!


Εμβρόντητος έμεινε ο καημένος ο Εσκιμώος κυνηγός όταν, ανοίγοντας την πόρτα του βρέθηκε μπροστά σε ένα ξένο κύριο ο οποίος τον ρωτούσε για την πάπια που είχε στον καταψύκτη του!!!
Η πάπια στην οποία είχε τοποθετηθεί μικροπομπός - τσιπ από βρετανική επιστημονική ομάδα, εντοπίστηκε από δορυφόρο, 7.245 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο Γουέτλαντς στο παγωμένο νησί Κορνουάλις στην Γροιλανδία.
Ο δορυφόρος μάλιστα υπέδειξε ότι το νεκρό πουλί, που λεγόταν Κέρι, βρισκόταν στην κουζίνα του έκπληκτου ιθαγενή που πριν λίγες ημέρες την είχε κτυπήσει και την είχε βάλει στον καταψύκτη του...
Απίστευτο ε;;;
Ακούστε και το άλλο:
Δορυφόρος της ΝΑΣΑ «τσάκωσε» ναυτικό ασιατικής καταγωγής που σκότωσε συνάδελφό του μετά από λογομαχία σε πλοίο στη μέση του ωκεανού! Η ΝΑΣΑ, στην συνέχεια, απέστειλε τις φωτογραφίες, που απεικόνιζαν, καρέ-καρέ, το έγκλημα, σε υπεράκτια εταιρεία στη Λεμεσό της Κύπρου.
Πρωταγωνιστές του επεισοδίου, που διαδραματίστηκε σε εμπορικό πλοίο καταμεσής του ωκεανού, ήταν δύο ναυτικοί ασιατικής καταγωγής.
Άρχισαν να αλληλοβρίζονται και να χτυπιούνται μέσα στα μαύρα χαράματα σε κάποιο σημείο του καταστρώματος.
Οι άλλοι συνάδελφοί τους κοιμόντουσαν και όπως ήταν φυσικό κανένας δεν είχε αντιληφθεί τον καβγά που είχε ξεσπάσει.
Ήταν οι δύο ναυτικοί και γύρω τους ουρανός και ο ωκεανός, ο οποίος έμελλε να γίνει ο υγρός τάφος για τον έναν από τους δύο ναυτικούς, που είχε την ατυχία να βρεθεί στο κενό μετά από βίαιο κτύπημα του αντιπάλου του.
Η απουσία του ασιατικής καταγωγής ναύτη έγινε αντιληπτή την αμέσως επόμενη μέρα. Καπετάνιος, αξιωματικοί και ναυτικοί άρχισαν τότε να τον αναζητούν σ’ ολόκληρο το πλοίο. Μάταια όμως.
Ήταν άφαντος, οπότε αποφασίστηκε να καταγγελθεί η καθ’ όλα περίεργη εξαφάνιση στο πρώτο λιμάνι που θα έδενε το πλοίο.
Και ενώ το μυστήριο παρέμενε άλυτο, στα γραφεία της υπεράκτιας εταιρείας στη Λεμεσό, που είχε την αποκλειστική ευθύνη για τους ναυτικούς του συγκεκριμένου πλοίου, έφθασε μια καλή πρωία ένας φάκελος από τη ΝΑΣΑ. Οι πάντες τα έχασαν. Δεν πίστευαν στα μάτια τους.
Και με το δίκιο τους, αφού κανείς δεν είχε σχέση με την Αμερικανική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος. Παρ’ όλα ταύτα άνοιξαν το φάκελο.
Όπως διαπίστωσαν έκπληκτοι, περιείχε αριθμό φωτογραφιών, οι οποίες απεικόνιζαν καρέ-καρέ το έγκλημα που είχε διαπραχθεί στο εμπορικό πλοίο.
Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, τα σαΐνια της ΝΑΣΑ φρόντισαν να ενημερώσουν τους διευθυντές της εταιρείας πως, τη συγκεκριμένη μέρα, ένας από τους δορυφόρους τους έτυχε (...) να παρακολουθεί στενά το εν λόγω πλοίο και να γίνει μάρτυρας των όσων διαδραματίστηκαν.
Όσο για τις φωτογραφίες που είχαν ληφθεί από το δορυφόρο, ήταν πεντακάθαρες παρά το προχωρημένο της ώρας και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας χρησιμοποιήθηκαν ως τεκμήριο για τη σύλληψη και καταδίκη του ασιατικής καταγωγής ναύτη, που προκάλεσε το θάνατο συναδέλφου του και ο οποίος πλέον το φυσάει και δεν κρυώνει.
ΣΥΜΦΩΝΑ με τα στοιχεία που παρατίθενται στο διαδίκτυο, η ΝΑΣΑ διαθέτει περισσότερες από 250.000 δορυφορικές φωτογραφίες.
Και ένα τρίτο νέο:
Σύμφωνα με την τούρκική εφημερίδα “Aksam” για την συνεργασία Τουρκίας – ΗΠΑ, για την αντιμετώπιση των μαχητών του ΡΚΚ, τίθεται σε λειτουργία το «αυτί» που βρήκε τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν.
Συγκεκριμένα θα χρησιμοποιηθεί το γνωστό σύστημα “Echelon”,το υπερ-κατασκοπευτικό σύστημα που, όπως γράφει η εφημερίδα, παρακολουθεί όλο το «τράφικ επικοινωνίας» στον κόσμο και είχε εντοπίσει τον Οτσαλάν στην Κένυα.
Άλλη τουρκική εφημερίδα, η “Huriet” είχε δημοσιεύσει παλαιότερα, ότι την παρακολούθηση του Οτσαλάν από την Συρία μέχρι την σύλληψή του στην Κένυα είχε αναλάβει η Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, (η γνωστή NSA), η οποία διατηρεί δύο μονάδες στην Τουρκία.
Σκέψεις:
Αποτελεί «μυστήριο» πως όλα αυτά τα υπερσύγχρονα Νεοταξικά σούπερ-κατασκοπευτικά "αυτιά" μπορούν, από τόσο ψηλά, να "ακούν" και τα και σούπερ-κατασκοπευτικά «μάτια» μπορούν, και «βλέπουν» ψόφιες πάπιες και καυγατζήδες ναυτικούς, άντε και κανά ηγέτη (που, ίσως, δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά τους), αλλά τους ξεφεύγουν κάτι «Δίδυμοι Πύργοι», κάτι Μπίν Λάντεν, κάτι τρομοκρατικά κτυπήματα σε Λονδίνο κλπ.
Μάλλον ίσως χρειάζονται κάποιον «οφθαλμίατρο». Κακό πράγμα η «μυωπία».
Και η «αχρωματοψία»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: