Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Μάθε "τέχνη" κι άστηνε...

άτα τα μπουμπούκια!

-ένα ένα ανθίζουν...

-Ήρθε βλέπετε η Άνοιξη...


- Και σε λίγο, όπου νάναι
, έρχεται και η Πρωταπριλία....

Υπό την επήρεια ισχυρών παραισθησιογόνων ουσιών, είναι πολύ πιθανό να βρισκόταν ο Μωυσής όταν του αποκαλύφθηκαν οι Δέκα Εντολές στο Ορος Σινά, ισχυρίζεται σε "έρευνά" του ο καθηγητής γνωσιακής ψυχολογίας, Μπενί Σανόν του Εβραϊκού Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ.

Μάλιστα, όπως τονίζεται στη "μελέτη", τα ναρκωτικά αυτά ήταν ευρέως διαδεδομένα (!!!!!!!) στις θρησκευτικές τελετές των Ισραηλιτών της εποχής της Βίβλου.
«Ο κεραυνός, η αστραπή και το σάλπισμα της τρομπέτας που, σύμφωνα με την Έξοδο, συνέβησαν στο Ορος Σινά θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι φαντασιώσεις ενός ανθρώπου με παραλλαγμένη συνείδηση», γράφει στην επιθεώρηση ο Σανόν.

Επιπλέον, όπως τονίζει ο
καθηγητής, το να «βλέπεις» ήχους -κατάσταση στην οποία η Βίβλος περιέχει πολλές αναφορές- αποτελεί άλλο ένα κλασικό σύμπτωμα χρήσης παραισθησιογόνων και είναι πολύ πιθανό ότι ο Μωυσής βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση και όταν εμφανίστηκε μπροστά του η Φλεγόμενη Βάτος.
Σε ραδιοφωνική συνέντευξη, ο καθηγητής ανέφερε: «
Η ιστορία του Μωυσή στο όρος Σινά είτε ήταν ένα υπερφυσικό κοσμικό γεγονός, πράγμα που δεν το πιστεύω, είτε ένας θρύλος, κάτι που πάλι δεν πιστεύω, είτε -που είναι και το πιθανότερο- ένα πραγματικό γεγονός που βίωσαν ο Μωυσής και ο λαός του Ισραήλ υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών».

Τα περί ναρκωτικών τα έχουν πει και για τον Ιωάννη τον Θεολόγο, άλλοι κ.κ. ερευνητές και καθηγητές. Ότι όταν έγραφε την αποκάλυψη στην Πάτμο είχε πάρει ναρκωτικά....

Για τον
απόστολο Παύλο παλαιότερα, κάποιος εβραίος καθηγητής, όταν ρωτήθηκε πως δικαιολογείται μέσα σε μια στιγμή να αλλάξει στρατόπεδο και από εχθρός της χριστιανικής πίστης να γίνει ένθερμος υποστηρικτής χριστιανός και Απόστολος του Χριστού.

Η απάντηση ήταν άκρως επιστημονική και σαφής.
"Του έστριψε"...


Πριν λίγα χρόνια ήταν ο Χριστός που, σύμφωνα με άλλον κ. καθηγητή, περπάτησε πάνω σε ένα...κομμάτι πάγου, στα νερά της λίμνης Γενησαρέτ στο Ισραήλ....

(Ο απ. Πέτρος αργότερα, προφανώς δεν είχε εξασ
κηθεί καλά στην ισορροπία και βούλιαξε....)

Μετά βρήκαν και τον οικογενειακό τάφο του Ιησού..
Με κόκκαλα μέσα...

Κοντά στο Πάσχα έπεσε η τρομερή ανακάλυψη.
Τυχαία...

Για να μην πάμε στο "Ευαγγέλιο του Ιούδα". Και αυτό κατά το Πάσχα έπεσε.

Ξαφνικά χιλιάδες άτομα που δεν δεχόντουσαν με τίποτα να διαβάσουν το Ευαγγέλιο, ούτε να ακούσουν καν, έτρεξαν να αγοράσουν τούτο το "ευαγγέλιο"...

Α, και λίγο πριν ήταν το βιβλίο που έγινε best seller και έκανε πλούσιο, "μέσα σε μια νύχτα" τον απορημένο συγγραφέα.
Ο φοβερός "Κώδικας Ντα Βίντσι"...

Ποιος ξέρει τι άλλο ετοιμάζουν να βγάλουν από τα σκοτεινά συρτάρια του μυαλού τους όλοι αυτοί οι ταλαίπωροι και όψιμοι θεομάχοι.

Μαζί τους και όλοι εκείνοι οι θρασύδειλοι σερβιτόροι της χυδαιότητας.

Ναι όλοι οι αυτοί οι
εμπνευσμένοι καλλιτέχνες που λυσσασμένοι μπροστά στα σεβάσματα των χριστιανών, -εκ του ασφαλούς- βγάζουν όλη τους την διαστροφή και το απύ θμενο μίσος τους.

Ποιος Χριστός...;; Ποιος Σταυρός...;;; Όλα θ α τα ξεφτυλίσουμε...Όλα θα τα διασύρουμε...Και μην τολμήσεις να εμποδίσεις τους καλλιτέχνες τώρα που "δημιουργούνε".... Παλιομεσαιωνιστή!!!!..Φανατικέ!!!!...Ταλιμπάν!!!.. Εδώ έχουμε "ελευθερία"...

Είναι οι ίδιοι που ευαισθητοποιούνται ως δήθεν υπερ-ευαίσθητοι για την "ελευθερία της έκφρασης" και τη "ελευθερία της γνώμης", ενώ την ίδια στιγμή προκαλούν βάναυσα τόσους ανθρώπους, που η ψυχή τους και η συνείδησή τους βιάζεται και ποδοπατείται, βλέποντας πρόσωπα και σύμβολα λατρευτικά να γελοιοποιούνται και να εξευτελίζονται...

Κάθε είδους συκοφαντία, λασπολογία και σκουπιδολογία κατά του προσώπου του Χριστού επιτρέπονται... Ο καθένας μπορεί να πει ότι του κατέβει, ότι δει στον ύπνο του και ότι δημιουργήσει στο ξύπνιο του, το διεστραμμένο του μυαλό...

Ακόμα και σαν απλό ιστορικό πρόσωπο, ο Χριστός είναι εκτεθειμένος σε κάθε ξεδιάντροπο ψευδο-καλλιτεχνικό παραλήρημα....

Για άλλα πρόσωπα όμως... αν τολμήσει να βγει κάτι συκοφαντικό εναντίον τους.....Φοβηθείτε τις ευαισθησίες μας...

Παραδείγματος χάριν πρόσφατα ένα βίντεο του τηλεοπτικού σόου Enter tainment Tonight, για τον 28χρονο Αυστραλό ηθοποιό Χιθ Λέτζερ (που πέθανε από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών), προκάλεσε έντονες ενοχλήσεις στο Χόλιγουντ.
Το βίντεο που δεν πρόκειται τελικά να προβληθεί λόγω των αντιδράσεων, αφήνει να εννοηθεί ότι ο ηθοποιός που βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες νεκρός στο διαμέρισμά του συνήθιζε να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Είδατε ευαισθησία;;;;; Θυμηθείτε την αρχική είδηση με τον Μωυσή....

Αλλά εκτός από βρώμικοι είναι και θρασύδειλοι...

Γιατί την ίδια στιγμή....


Προσωρινά κλειστή παραμένει αίθουσα τέχνης στο Βερολίνο όπου ένα από τα έργα διακωμωδούσε την Κάαμπα, το ιερότερο προσκύνημα των μουσουλμάνων που βρίσκεται στην Μέκκα.
Μία από τις
αφίσες εικονίζει την Κάαμπα - ένα κυβικού σχήματος κτίριο από μαύρο γρανίτη - και τη φράση «ηλίθια πέτρα» στα γερμανικά.

Οι Μουσουλμάνοι όταν προσεύχονται στρέφονται προς τη Μέκκα.
Οι διοργανωτές
έλαβαν την απόφαση μετά από απειλές που δέχτηκαν και θεωρείται ότι προέρχονταν από μουσουλμάνους.
Εξέφρασαν όμως και την ανησυχία τους, όπως σημειώνει το BBC, για το
ότι κάποιες ομάδες λογοκρίνουν έργα τέχνης.

Είδατε ότι όπου θέλουν κάνουν πίσω....

Θεέ μου, βοήθησέ με
όλους αυτούς να τους αγαπάω όπως ΕΣΥ ακόμα τους αγαπάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: